Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας 

Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο 

Δεν επιτρέπεται να κάνω εγγραφή κλήσης 

Και επιτρέπεται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις να καταγραφούν την κλήση για λόγους ασφαλείας??

Το Σύνταγμα δεν λέει ότι όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα.??

Λένε ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία.

Με ποιο δικαίωμα επεμβενει η Ευρώπη στους ελληνικούς νόμους?

Και γιατί δεν ισχύει το ίδιο όταν καλώ εγώ κάποια υπηρεσία τράπεζα κλπ.?

2 ώρες πριν, p_k said:

Από τα εικονίδια να υποθέσω ότι δουλεύεις Nova launcher;

Οχι Θεμα ειναι λεγεται Go απο την εφαρμογη θεματα (γραφεις μονο Go). . Και wallpaper ειναι απο το xiaomi civi 4 pro γιατι του θεματος ειναι χαλια.   https://www.miuithemer.com/wallpapers/download-xiaomi-civi-4-pro-wallpapers/

Edited by s_nova

30 minutes ago, s_nova said:

Οχι Θεμα ειναι λεγεται Go απο την εφαρμογη θεματα (γραφεις μονο Go). . Και wallpaper ειναι απο το xiaomi civi 4 pro γιατι του θεματος ειναι χαλια.   https://www.miuithemer.com/wallpapers/download-xiaomi-civi-4-pro-wallpapers/

Ααααα ευχαριστώ.

Πολύ ενδιαφέρον!

Θα το ερευνήσω σε λίγο.

Αυτό είναι;

Screenshot_2024-08-23-19-58-09-876_com.android.thememanager-edit.jpg

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

24 minutes ago, p_k said:

Ααααα ευχαριστώ.

Πολύ ενδιαφέρον!

Θα το ερευνήσω σε λίγο.

Αυτό είναι;

Screenshot_2024-08-23-19-58-09-876_com.android.thememanager-edit.jpg

Ναι αυτο.

Εξαιρετικό και το θέμα και τα εικονίδια, ευχαριστώ πολύ φίλε. 

Την ταπετσαρία την κατέβασα από τη σελίδα που μου έδωσες, αποθηκεύτηκε σε άλμπουμ στη συλλογή και από εκεί μετά την ορισα ως ταπετσαρία, με αυτόν τον τρόπο την όρισες και εσύ;

Παύλος Παυλίδης 

Γενικά κι εγώ είμαι ικανοποιημένος από τη συσκευή. Τα δύο θέματα που έχω συναντήσει είναι 1) ότι η υπερθέρμανση είναι συχνό φαινόμενο (κυρίως όταν το χτυπάει ο ήλιος στη μηχανή ή στο αυτοκίνητο και μπαίνει σε λειτουργία πτήσης) και 2) όταν πάω να συνδεθώ στο Android auto της οθόνης tablet που έχω στο αυτοκίνητο καθυστερεί να συνδεθεί και κάποιες φορές αποσυνδέεται μετά από ώρα. Το ίδιο κάνει και κάποιες φορές στο ηχοσυστημα του αυτοκινήτου όταν συνδέομαι με Bluetooth κια θεωρώ ότι κάτι παίζει με το Bluetooth (ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω). 

Σε γενικές γραμμές δεν κολλάει πουθενά. 

On 23/8/2024 at 6:28 ΜΜ, athinaios24 said:

Καλησπέρα σας 

Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο 

Δεν επιτρέπεται να κάνω εγγραφή κλήσης 

Και επιτρέπεται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις να καταγραφούν την κλήση για λόγους ασφαλείας??

Το Σύνταγμα δεν λέει ότι όλοι οι πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα.??

Λένε ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία.

Με ποιο δικαίωμα επεμβενει η Ευρώπη στους ελληνικούς νόμους?

Και γιατί δεν ισχύει το ίδιο όταν καλώ εγώ κάποια υπηρεσία τράπεζα κλπ.?

Εδώ και χρονια έχει καταργηθεί η καταγραφή κλήσης γιατί εναπόκειται σε περιορισμούς περί προσωπικών δεδομένων.Για αυτό οι εταιρείες συνήθως(και πρέπει) πάντα να ειδοποιούν όταν θα σε καταγράψουν.Τωρα θα μου πεις γιατί έβγαλαν αυτήν την ιδιότητα από τα τηλεφωνα,πχ θα μπορούσαν να την έχουν και αν θέλεις να καταγράψεις κάποιον να του το λες όπως κάνουν οι εταιρείες και αν δεν θέλει να μην το κάνεις η αν το κάνεις χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του να έχεις κυρώσεις.Θα έλεγα ότι είναι μια μορφή καταπατησης ίσων δικαιωμάτων( και άλλων πραγμάτων) αλλά το νήμα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια να το αναλύσω .Παντως υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που ίσως να δουλεύουν δεν το έχω ψάξει.

Όσο αφορά το gps δουλεύει άψογα και ακαριαία όταν κινείσαι με όχημα,εκεί που τρώει σκάλωμα είναι στο περπάτημα οπότε δεν τίθεται θέμα hardware και με μια αναβάθμιση μπορεί να λυθεί.

Η συσκευή πετάει,κανένα πρόβλημα,κανένα θέμα μέχρι τώρα.Ολα γίνονται πολύ γρήγορα. 

Καλημέρα παιδιά.

Να σας ρωτήσω, η θήκες για το απλό poco x6, κάνουν για το poco x6 pro;

Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω αγοράσει το poco x6. Μέχρι τώρα είναι πολύ καλό. Δεν μπορώ όμως να βρω την αυτόματη περιστροφή οθόνης στο μενού, όταν κατεβάζω την μπάρα από πάνω. Ξέρει κανείς πως το προσθέτουμε στην μπάρα; Ευχαριστώ 

2 ώρες πριν, v13ch13 said:

Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω αγοράσει το poco x6. Μέχρι τώρα είναι πολύ καλό. Δεν μπορώ όμως να βρω την αυτόματη περιστροφή οθόνης στο μενού, όταν κατεβάζω την μπάρα από πάνω. Ξέρει κανείς πως το προσθέτουμε στην μπάρα; Ευχαριστώ 

spacer.png

Εαν δεν στο εχει πατα στην επεξεργασια και προσθεσε το στο βασικο μενου.

spacer.png

spacer.png

Εαν στη μπαρα εχεις μονο κυκλακια χωρις τις ονομασιες απο κατω για να τις εμφανισεις πας Ρυθμισεις / Ειδοποιησεις -γραμμη καταστασης μπαινεις και "απενεργοποιεις αυτο ---->>>

spacer.png

Edited by s_nova

@s_nova

Πώς και έχεις τέτοιο γαλάζιο φόντο εφόσον έχουμε βάλει το ίδιο θέμα (αυτό που είχαμε συζητήσει τις προάλλες) με το ίδιο wallpaper;

Παύλος Παυλίδης 

Just now, p_k said:

@s_nova

Πώς και έχεις τέτοιο γαλάζιο φόντο εφόσον έχουμε βάλει το ίδιο θέμα (αυτό που είχαμε συζητήσει τις προάλλες) με το ίδιο wallpaper;

Οχι οι φωτο ειναι τραβηγμενες απο αλλο κινητο και τις εκανα επεξεργασια γιατι δεν βγηκαν καλες.

Με το τηλέφωνο, έχετε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο κινητής;  Περίπου 2,3 φορές την ημέρα, χάνει το δίκτυο κινητής που έχω. Δεν έχω ίντερνετ και μου λέει welcome to Vodafone, που μου το λέει μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό, και μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται και το ίντερνετ.

Στο παλιό μου τηλέφωνο, το Samsung A52s με την ίδια κάρτα δεν είχα κανένα θέμα.

27 minutes ago, dimitrisarta said:

Με το τηλέφωνο, έχετε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο κινητής;  Περίπου 2,3 φορές την ημέρα, χάνει το δίκτυο κινητής που έχω. Δεν έχω ίντερνετ και μου λέει welcome to Vodafone, που μου το λέει μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό, και μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται και το ίντερνετ.

Στο παλιό μου τηλέφωνο, το Samsung A52s με την ίδια κάρτα δεν είχα κανένα θέμα.

Με Nova (συμβολαιο) εδω και 6 μηνες που εχω τη συσκευη κανενα θεμα στις κλησεις κραταει παντα VoLte , εχω συνομιλια και ιντερνετ ταυτοχρονα χωρις προβλημα.

Edit:

Ειχα και a52s  2.5 χρονια το οποιο αρκετες φορες την ωρα που μιλουσα δεν ειχα ιντερνετ και επρεπε να τερματισω την κληση για να επανελθει.Οχι παντα αλλα αρκετες φορες οπως ειπα...

Edited by s_nova

Εμένα το αντίθετο. Με το Α52s και Vodafone  που είχα, κανένα πρόβλημα. Τώρα που έβαλα την κάρτα στο Poco, μου κάνει αυτά τα νούμερα.

Περίεργο πρόβλημα. Είναι σαν να μου κάνει επανεκκίνηση το δίκτυο κινητής.

Edited by dimitrisarta

12 minutes ago, dimitrisarta said:

Εμένα το αντίθετο. Με το Α52s και Vodafone  που είχα, κανένα πρόβλημα. Τώρα που έβαλα την κάρτα στο Poco, μου κάνει αυτά τα νούμερα.

Περίεργο πρόβλημα. Είναι σαν να μου κάνει επανεκκίνηση το δίκτυο κινητής.

Για πηγαινε στις ρυθμισεις και βαλε προτεινομενο μεχρι 4G οχι 5G να δεις εαν συνεχιζει .Οτι αλλο θες ρωτα...

Κανε δοκιμες βαλτο πχ.ετσι:

spacer.png

Edited by s_nova

7 minutes ago, s_nova said:

Για πηγαινε στις ρυθμισεις και βαλε προτεινομενο μεχρι 4G οχι 5G να δεις εαν συνεχιζει .Οτι αλλο θες ρωτα...

Κανε δοκιμες βαλτο πχ.ετσι:

spacer.png

Σε ευχαριστώ. Θα το κάνω και θα ενημερώσω.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα το οποίο είναι άσχετο με το κινητό αλλά με δημιουργεί πρόβλημα και δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω!!! Οταν ανεβάζετε κάποια φωτογραφία με βγάζει αυτό το εικονίδιο και οταν παταω πανω δεν ανοιγει τίποτα!!!Εχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?image.png.6e53743897d3f6f95ca31bd483caa853.png

1 minute ago, s_nova said:

Οι φωτογραφιες που ανεβαινουν κρατανε 3-4 μερες και μετα σβηνονται αυτοματα.

Αααα μαλιστα...Ευχαριστω πολυ

image.png

Αμα θελετε ρωτηστε  και εαν απαντηθει σε φωτο και οχι κειμενο καντε αποθηκευση εικονας εφοσον καποιος-α το θεωρει σημαντικο.

Edited by s_nova