Johnny_Johnny Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 9 minutes ago, xrhstos1974 said: Καλησπέρα, το έχω αγοράσει στην Κορέα. Πως είναι μέχρι στιγμής? άλλαξαν τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 22 minutes ago, xrhstos1974 said: Καλησπέρα, το έχω αγοράσει στην Κορέα. Άρα δεν ήρθε. Μην γράφετε ότι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 12 minutes ago, Johnny_Johnny said: Πως είναι μέχρι στιγμής? άλλαξαν τπτ? Δεν έχω δει σημαντική αλλαγή στο λίγο που το είδα. Από εμφάνιση δεν είδα κάτι πάντως. Θέλει ψαξιμο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 1 ώρα πριν, xrhstos1974 said: Ήρθε.... την κατεβάζω. Καλησπερα....φιλε μου μπορεις να δεις 2 πραγματακια....εαν σου ειναι ευκολο... Μπορεις να δεις εαν εβαλαν πληροφοριες στην μπαταρια για κυκλους και υγεια....και δευτερον εαν εχουν βαλει την λειτουργια log video στην μπροστινη καμερα στην selfie δηλαδη....σε ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 25 minutes ago, MAFAdo said: Καλησπερα....φιλε μου μπορεις να δεις 2 πραγματακια....εαν σου ειναι ευκολο... Μπορεις να δεις εαν εβαλαν πληροφοριες στην μπαταρια για κυκλους και υγεια....και δευτερον εαν εχουν βαλει την λειτουργια log video στην μπροστινη καμερα στην selfie δηλαδη....σε ευχαριστω.... Καλησπέρα φίλε μου. Τίποτα από τα δύο... 9 minutes ago, xrhstos1974 said: Καλησπέρα φίλε μου. Τίποτα από τα δύο... Τελικά το έχει το log video... 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 2 ώρες πριν, xrhstos1974 said: Καλησπέρα φίλε μου. Τίποτα από τα δύο... Τελικά το έχει το log video... Σε ευχαριστω πολυ καλε μου φιλε.....τι να πω μας ξεχασαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) On 22/9/2025 at 12:42 ΜΜ, stamatis3133 said: ήδη, ενώ δεν έχει έρθει το one ui 8 εχουν αρχίσει οι ειδήσεις για one ui 8.5 και οτι το 8.5 θα ειναι η μεγάλη αλλαγή. Το one ui 8 θα φέρει το android 16, αυτή ειναι η μεγαλύτερη αλλαγή. Και επειδή απάντησα επειδή γελασα με το "κιόλας", τα Xiaomi εχουν το Android 16 περίπου δυο μηνες. Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;Γιατι ακομα ειναι σε φάση beta το android 16 για συσκευές τις xiaomi.Θα λάβουν πρωτα οι ακόλουθες συσκευές επίσημη έκδοση android 16 και HyperOS 3. Από τις 15 Οκτωβρίου 2025 Xiaomi 15 Ultra Xiaomi 15S Pro Xiaomi 15 Pro Xiaomi 15 Redmi K80 Pro Redmi K80 Extreme Edition Edited September 25, 2025 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) 46 minutes ago, Rospy7 said: Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;Γιατι ακομα ειναι σε φάση beta το android 16 για συσκευές τις xiaomi.Θα λάβουν πρωτα οι ακόλουθες συσκευές επίσημη έκδοση android 16 και HyperOS 3. Από τις 15 Οκτωβρίου 2025 Xiaomi 15 Ultra Xiaomi 15S Pro Xiaomi 15 Pro Xiaomi 15 Redmi K80 Pro Redmi K80 Extreme Edition Το τελευταίο hyperOS 2 στο Xiaomi 15 ειναι με Android 16. Εσυ μιλάς για το HyperOS 3. Edited September 25, 2025 by stamatis3133 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εντύπωση ότι έχω λίγο καλύτερη μπαταρία. Από χθες που έκανα την εγκατάσταση έχω αυτή την εντύπωση. Θα δούμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Τελικά έχει έρθει σε ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 3 minutes ago, dkon84 said: Τελικά έχει έρθει σε ελληνικό? Νομίζω σήμερα ξεκινά η διάθεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Πάντως απο ότι είδα δεν μου βγάζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) Ήρθε ! 😱👍 Edited September 25, 2025 by kek 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 (edited) Μόλις ήρθε!! Edited September 25, 2025 by marlborakis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 ο bootloader ειναι τωρα κλειδωμενος μετα το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Ναι ήρθε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Vamos update! Για να δούμε με τι θα τρωγόμαστε πάλι...χαχαχαχα 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 για κάποιο λόγο μου εμφανίζει κανονικά το update στη συσκευή. Όμως δεν το βγάζει στο smart switch από το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 one ui 8: μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με την εφαρμογή modes&routines. στην μπαταρία εμάς γιατί ακόμα δεν μας δείχνει κύκλους φόρτισης,υγεία κ.τ.λ το samsung galaxy s24 ultra δεν θα πάρει το now brief; (απλα ήθελα να δω πως λειτουργεί στο δικό μου σε σχέση με ένα samsung galaxy s25 ultra της οικογένειας) μένει να δω (να δούμε αν η μπαταρία εστρωσε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 37 minutes ago, piotrek said: one ui 8: μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με την εφαρμογή modes&routines. στην μπαταρία εμάς γιατί ακόμα δεν μας δείχνει κύκλους φόρτισης,υγεία κ.τ.λ το samsung galaxy s24 ultra δεν θα πάρει το now brief; (απλα ήθελα να δω πως λειτουργεί στο δικό μου σε σχέση με ένα samsung galaxy s25 ultra της οικογένειας) μένει να δω (να δούμε αν η μπαταρία εστρωσε) Το now brief στην αναβάθμιση το αναφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 11 minutes ago, harislg said: Το now brief στην αναβάθμιση το αναφέρει εγώ δεν το βρίσκω πουθενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 11 minutes ago, harislg said: Το now brief στην αναβάθμιση το αναφέρει Κι εγώ το ίδιο! Άρα αναμένουμε update της εφαρμογής μάλλον... Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 11 minutes ago, Ipokratis said: Κι εγώ το ίδιο! Άρα αναμένουμε update της εφαρμογής μάλλον... Μέσα στις ρυθμίσεις του now bar είναι. Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Ή αλλιως οπως πατε να βαλετε widget το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 1 hour ago, piotrek said: one ui 8: μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με την εφαρμογή modes&routines. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα. Μετά από αρκετή ώρα το κατάφερα να δουλέψει. Έκανα διαγραφή δεδομένων από την εφαρμογή και έπειτα πας ρυθμίσεις/εφαρμογές/ρυθμίσεις εφαρμογής Samsung/λειτουργίες και ρουτίνες και ενεργοποιείς το υπηρεσίες προσαρμογής. Εγώ και πριν το update έτσι το είχα αλλά για κάποιο λόγο το είχε κλειστό μετά. Ίσως να υπάρχει και άλλη λύση πιο απλή αλλά αυτό δούλεψε σε μένα μετά από αρκετή ώρα και είπα μήπως δουλέψει και σε κανέναν άλλον. Προσοχή όμως θα διαγράψει όλες τις αποθηκευμενες ρουτίνες σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts