Rospy7 Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου Καλησπέρα Παιδιά. "Το Samsung Galaxy S24 Ultra κυκλοφόρησε με την επίσημη εγγύηση της εταιρείας για 7 χρόνια ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος Android και 7 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας". Και γαμώ τα ανέκδοτα 😂🤣🤡. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. 18 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουνίου On 5/6/2026 at 11:19 ΠΜ, kosnis said: Μετα την αναβαθμιση στην 8,5 εχω παρατηρησει μεγαλη μείωση της μέγιστης φωτεινοτητας κατω απο τον ηλιο. Εχω εγκαταστησει και το display assistant και στο brightness limit profile εχω επιλεξει το Light χωρις ομως αποτελεσμα. Πριν την αναβαθμιση δεν υπηρχε αυτο το προβλημα, ακομα και κατω απο τον ηλιο η φωτεινοτητα ηταν πολυ μεγαλη και μπουρουσες ανετα να δεις κατι στιγμιαια πεντακαθαρα. Δεν εχει να κανει με τη θερμοκρασια γιατι ακομα και με το τηλεφωνο κρυο το προβλημα ειναι το το ιδιο. Υπαρχει καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα? Και σε καποια ξενα forum βλεπω αναφορες. Το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές. Όχι όμως πάντα. Αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι μειωμένη απόδοση της μπαταρίας ... 1 Παράθεση past --> Nokia 6110, 6310 & 8850 silver, Sony Ericsson K750i & W810i, Samsung DUAL B7722 & Samsung DUAL GRAND NEO, Samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, Redmi note 11 pro 5G current --> Samsung S24 Ultra, , Samsung Tab A9+ 11' , Samsung TabA T585 4G --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου On 18/6/2026 at 5:26 ΜΜ, comanche said: Αυτό που έχω παρατηρήσει επίσης είναι μειωμένη απόδοση της μπαταρίας ... https://www.youtube.com/watch?v=B2QqPjkaqVg 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 22 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουνίου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ Notification Highlights 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 21 ώρες πριν, MAFAdo said: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ Notification Highlights εμένα ακόμα δεν έχει έρθει κάτι μόλις ήρθε 👍 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου γίνεται στην lock screen να φαίνονται πιο πολλές προεπισκοπησεις;τώρα φαίνεται μόνο μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 10 ώρες πριν, ilka71 said: εμένα ακόμα δεν έχει έρθει κάτι μόλις ήρθε 👍 Φιλε μου τι σου ηρθε γιατι βλεπω οτι πηρες security μαιου εμεις μολις λαβαμε ιουνιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 7 ώρες πριν, ilka71 said: γίνεται στην lock screen να φαίνονται πιο πολλές προεπισκοπησεις; Γίνεται μέσα από Good Lock > LockStar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 6 minutes ago, xalaros said: Γίνεται μέσα από Good Lock > LockStar. μου εξηγείς πως γιατί δεν το έχω βρει 3 ώρες πριν, MAFAdo said: Φιλε μου τι σου ηρθε γιατι βλεπω οτι πηρες security μαιου εμεις μολις λαβαμε ιουνιου... ήρθε είπα του Ιουνίου έκανα edit.είχα ανεβάσει φώτο ΠΡΙΝ έρθει, ΠΡΙΝ το edit 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, ilka71 said: μου εξηγείς πως γιατί δεν το έχω βρει https://www.youtube.com/watch?v=8v90_NSN_2s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, xalaros said: https://www.youtube.com/watch?v=8v90_NSN_2s όπως το έχει κάνει αυτός έχει γεμίσει την lock screen με widgets εγώ θέλω χώρο για πχ 3 προεπισκοπησεις ειδοποιησεων! τωρα δειχνει την μια αναλυτικά και από κάτω μόνο τα εικονίδια των εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thursday6 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) Στο s24 ultra που έχω απο διετιας ενημέρωση android 16,Ui8.5, έχω το εξής πρόβλημα εδώ και καιρό. Οταν απαντώ η καλω εγώ σε τηλεφωνική κλίση η ένταση του μικροφώνου πηγαίνει στο τέρμα ανεξάρτητα από την αρχική κατάσταση είτε έχω bluetooth συνδεδεμένο είτε όχι. Αποτέλεσμα να με ξεκουφαίνει μερικές φορές.Δεν έχω βρει λύση. Κάποια βοήθεια please Edited 28 Ιουνίου by thursday6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει επιλογή να δείχνει ο dialer της google και της samsung τις κλήσεις ΑΝΑ επαφή. τώρα εάν έχω μια επαφή με 3 νούμερα και εάν με καλέσει, εάν πατήσω μου δείχνει τις κλήσεις από ΑΥΤΌ ΜΌΝΟ το νούμερο της επαφής ενώ μπορεί να υπάρχουν κλήσεις από την ίδια επαφή αλλά από άλλο νούμερο στο true phone γίνεται αλλά θα ήθελα να αλλάξω dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 8 ώρες πριν, ilka71 said: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει επιλογή να δείχνει ο dialer της google και της samsung τις κλήσεις ΑΝΑ επαφή. τώρα εάν έχω μια επαφή με 3 νούμερα και εάν με καλέσει, εάν πατήσω μου δείχνει τις κλήσεις από ΑΥΤΌ ΜΌΝΟ το νούμερο της επαφής ενώ μπορεί να υπάρχουν κλήσεις από την ίδια επαφή αλλά από άλλο νούμερο στο true phone γίνεται αλλά θα ήθελα να αλλάξω dialer Στον Samsung εάν πας στην επαφή, κάτω κάτω εχει "Ιστορικο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 2 minutes ago, tasosgood said: Στον Samsung εάν πας στην επαφή, κάτω κάτω εχει "Ιστορικο". ανά νούμερο τηλεφώνου ΌΧΙ ανά επαφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgood Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου 10 ώρες πριν, ilka71 said: ανά νούμερο τηλεφώνου ΌΧΙ ανά επαφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουνίου (edited) 14 minutes ago, tasosgood said: εμένα δεν ξεχωρίζει τα νούμερα μέσα στην ίδια εφαρμογή! δεν καταλαβαίνω ποιο νούμερο από όλα είναι! είναι κάποια ρύθμιση να αλλάξω; και δεν μιλάω να μπω στην επαφή που λες εσύ, μιλάω όταν πατήσω στο call log την κλήση παταω ιστορικό και εκεί μου δείχνει ΜΌΝΟ του νούμερου αυτού της επαφής το call history! 11 ώρες πριν, tasosgood said: επίσης στο call log δεν ομαδοποιουνται κλήσεις ανα επαφή δείχνει μια αναπάντητη, μια εισερχόμενη μια εξερχόμενη με τον ΊΔΙΟ αριθμό αντί να τις βάλει μαζί! Edited 29 Ιουνίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου (edited) Ενημέρωση συστήματος Google Play 1 Ιουνίου https://support.google.com/product-documentation/answer/14343500 Edited 30 Ιουνίου by xalaros 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Πέμπτη στις 01:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:40 μμ πάντως εμένα νομίζω μετά την 8 μου κάνει σπασίματα στο μπες βγες από μενού εφαρμογές κλπ έχω βάλει βγάλει την ram plus στην αρχή οκ μετά αφού λίγο πάλι τα ίδια. δεν μπορώ να καταλάβω. αυτά τα έκανε το s21 fe δεν το περίμενα από ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. Πέμπτη στις 01:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:44 μμ μας τα κάνουν για να παμε σε s26 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:08 μμ 23 minutes ago, ilka71 said: πάντως εμένα νομίζω μετά την 8 μου κάνει σπασίματα στο μπες βγες από μενού εφαρμογές κλπ έχω βάλει βγάλει την ram plus στην αρχή οκ μετά αφού λίγο πάλι τα ίδια. δεν μπορώ να καταλάβω. αυτά τα έκανε το s21 fe δεν το περίμενα από ultra Το RAM plus απενεργοποιησε το. Δεν ειναι δυνατόν το να γράφεις στο χώρο αποθήκευσης να ειναι το ίδιο γρήγορο με τη RAM. Άσε να λένε ότι ειναι έξυπνο και βάζει εκει μόνο οτι χρειάζεται κτλ κτλ. Κανε clear και την cache. Δεν βλέπω καμία διαφορά με 8.5 στο απλό s23. Μια λεπτομέρεια όμως, εχω πάνω απο ένα χρόνο που έχωαφαιρέσει καθε είδους παραμετροποίησεις απο 3rd party apps οπως το goodlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 02:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:21 μμ Αυτό με τα σπασίματα στο μπες βγες από μενού εφαρμογές κλπ το αναφέρουν πολλοί και μάλιστα το έχω δει κι εγώ σε φίλου... Σε αυτόν σταμάτησε όταν άνοιξε τo ram plus. Δεν ξέρω τι μπορεί να ευθύνεται αλλά μόνο σπαστικό μπορεί να θεωρηθεί (το είχα ζήσει με το S10+) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Πέμπτη στις 02:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:45 μμ 35 minutes ago, stamatis3133 said: Το RAM plus απενεργοποιησε το. Δεν ειναι δυνατόν το να γράφεις στο χώρο αποθήκευσης να ειναι το ίδιο γρήγορο με τη RAM. Άσε να λένε ότι ειναι έξυπνο και βάζει εκει μόνο οτι χρειάζεται κτλ κτλ. Κανε clear και την cache. Δεν βλέπω καμία διαφορά με 8.5 στο απλό s23. Μια λεπτομέρεια όμως, εχω πάνω απο ένα χρόνο που έχωαφαιρέσει καθε είδους παραμετροποίησεις απο 3rd party apps οπως το goodlock. δυστυχώς έχω παραμετροποίησεις μέσω goodlock. ίσως να το σβήσω για λίγες μέρες να το δω όπως λες 1 ώρα πριν, stamatis3133 said: Το RAM plus απενεργοποιησε το. Δεν ειναι δυνατόν το να γράφεις στο χώρο αποθήκευσης να ειναι το ίδιο γρήγορο με τη RAM. Άσε να λένε ότι ειναι έξυπνο και βάζει εκει μόνο οτι χρειάζεται κτλ κτλ. Κανε clear και την cache. Δεν βλέπω καμία διαφορά με 8.5 στο απλό s23. Μια λεπτομέρεια όμως, εχω πάνω απο ένα χρόνο που έχωαφαιρέσει καθε είδους παραμετροποίησεις απο 3rd party apps οπως το goodlock. πως γίνεται να έχω απεγκαταστησει το goodlock και πατώντας παρατεταμένα την αρχική οθόνη στις ρυθμίσεις κάτω κατω που λέει more customizations να μου βγάζει παλι το home up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Πέμπτη στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:17 μμ 3 ώρες πριν, ilka71 said: δυστυχώς έχω παραμετροποίησεις μέσω goodlock. ίσως να το σβήσω για λίγες μέρες να το δω όπως λες πως γίνεται να έχω απεγκαταστησει το goodlock και πατώντας παρατεταμένα την αρχική οθόνη στις ρυθμίσεις κάτω κατω που λέει more customizations να μου βγάζει παλι το home up; Προφανώς δεν απεγκατεστησες το home up πριν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Πέμπτη στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:31 μμ (edited) 1 hour ago, chios said: Προφανώς δεν απεγκατεστησες το home up πριν. το home up δεν είναι μεμονωμένο όπως κάποια άλλα modules νομίζω edit οκ το έκανα uninstall μεσα απο το goodlock 6 ώρες πριν, stamatis3133 said: Το RAM plus απενεργοποιησε το. Δεν ειναι δυνατόν το να γράφεις στο χώρο αποθήκευσης να ειναι το ίδιο γρήγορο με τη RAM. Άσε να λένε ότι ειναι έξυπνο και βάζει εκει μόνο οτι χρειάζεται κτλ κτλ. Κανε clear και την cache. Δεν βλέπω καμία διαφορά με 8.5 στο απλό s23. Μια λεπτομέρεια όμως, εχω πάνω απο ένα χρόνο που έχωαφαιρέσει καθε είδους παραμετροποίησεις απο 3rd party apps οπως το goodlock. νομίζω ότι χωρίς goodlock το κινητό ξανά πετάει. από το goodlock μου λείπει το homeup σίγουρα. Edited Πέμπτη στις 07:34 μμ by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts