George K Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος Καλο ακου 27 minutes ago, smyrali said: Καλησπέρα σας... πλησιάζουν οι μέρες και δεν ξέρω αν έχετε πάρει είδηση για το trade in που παίζει μέσω Samsung για αγορά S24 U: https://samsungonline-gr.foxway.tech/ Αν ισχύει το +200 ευρώ όταν βγει το 25αρι θα είναι ιδανική κατάσταση...Χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και εμείς να γίνουμε Δύση όσο αφορά το trade in... Καλο ακουγεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος 6 ώρες πριν, smyrali said: Καλησπέρα σας... πλησιάζουν οι μέρες και δεν ξέρω αν έχετε πάρει είδηση για το trade in που παίζει μέσω Samsung για αγορά S24 U: https://samsungonline-gr.foxway.tech/ Αν ισχύει το +200 ευρώ όταν βγει το 25αρι θα είναι ιδανική κατάσταση...Χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και εμείς να γίνουμε Δύση όσο αφορά το trade in... Το +200 πως προκύπτει? Πρέπει να βάλεις και το imei για να σου το βγάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος το προχωρησα αλλα +200 δεν βγαζει πουθενα Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 22 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 22 Δεκέμβριος On 21/12/2024 at 8:02 ΜΜ, Johnny_Johnny said: πως απολυμαίνετε το κινητό? στο προηγούμενο το s7 έβαζα οινόπνευμα σε χαρτί κουζίνας και καθάριζα την οθόνη. Αλλά όπως διαβάζω εδώ αυτό πειράζει την οθόνη. Το χαρτί κουζίνας μπορεί να κάνει μικρογρατζουνιές. Ιδανικά είναι τα χαρτομάντιλα ή κάποιο βαμβακερό ύφασμα ή ακόμα καλύτερα πανάκι για καθαρισμό γυαλιών. Αν έχεις tempered glass ή κάποια ζελατίνα μπορείς να το καθαρίζεις με αντισηπτικά μαντηλάκια. Αν ειναι γυμνό μόνο με κάποιο υγρό βαμβακερό πανάκι αλλιώς bye bye επιστρώσεις. On 21/12/2024 at 8:02 ΜΜ, Johnny_Johnny said: πως απολυμαίνετε το κινητό? στο προηγούμενο το s7 έβαζα οινόπνευμα σε χαρτί κουζίνας και καθάριζα την οθόνη. Αλλά όπως διαβάζω εδώ αυτό πειράζει την οθόνη. Το χαρτί κουζίνας μπορεί να κάνει μικρογρατζουνιές. Ιδανικά είναι τα χαρτομάντιλα ή κάποιο βαμβακερό ύφασμα ή ακόμα καλύτερα πανάκι για καθαρισμό γυαλιών. Αν έχεις tempered glass ή κάποια ζελατίνα μπορείς να το καθαρίζεις με αντισηπτικά μαντηλάκια. Αν ειναι γυμνό μόνο με κάποιο υγρό βαμβακερό πανάκι αλλιώς bye bye επιστρώσεις. 2 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος 20 ώρες πριν, pazu said: Να κάνω μια ερώτηση; γιατί δεν άλλαξες απλά την ρύθμιση σε: προτίμηση δικτύων wifi; και εκανες όλη αυτήν την διαδικασία; Ποια ρυθμιση εννοεις ακριβώς? Γιατι δε νομίζω οτι απενεργοποιείται η χρήση δεδομένων κινητης στις κλήσεις. Βεβαια δεν ήξερα οτι ευθύνεται το συγκεκριμένο θέμα για το προβλημ μου. Απενεργοποίησα το wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος 41 minutes ago, kostis2001 said: Ποια ρυθμιση εννοεις ακριβώς? Γιατι δε νομίζω οτι απενεργοποιείται η χρήση δεδομένων κινητης στις κλήσεις. Βεβαια δεν ήξερα οτι ευθύνεται το συγκεκριμένο θέμα για το προβλημ μου. Απενεργοποίησα το wifi calling. Στο κλήσεις wifi σε ρωτάει εάν προτιμάς κλήση μέσω wifi ή κινητού δικτύου. Απλά γύρισε το στο wifi. Εκτός και εάν εννοεις κάτι άλλο και κατάλαβα λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος 15 ώρες πριν, supermario said: το προχωρησα αλλα +200 δεν βγαζει πουθενα τρέχει bonus +200 αν αγοράσεις κάποιο s24 ultra τώρα...το θέμα είναι όχι τώρα αλλά όταν βγει το S25U. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 23 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 23 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, smyrali said: τρέχει bonus +200 αν αγοράσεις κάποιο s24 ultra τώρα...το θέμα είναι όχι τώρα αλλά όταν βγει το S25U. Από την Samsung hellas? Με αρχική 1600+ το 512 ακόμα και με το bonus 200 δεν συμφέρει νομίζω. Να δούμε στο 25, που λογικά θα δώσει πάλι και διπλάσιο χώρο και bonus. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:07 μμ παιδιά λίγο άσχετο. Σκέφτομαι να πάρω τα galaxy buds 2 μεταχειρισμένα. Γι αυτούς που τα χουν ποιες είναι οι εντυπώσεις σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Δευτέρα στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:23 μμ (edited) 23 ώρες πριν, pazu said: Στο κλήσεις wifi σε ρωτάει εάν προτιμάς κλήση μέσω wifi ή κινητού δικτύου. Απλά γύρισε το στο wifi. Εκτός και εάν εννοεις κάτι άλλο και κατάλαβα λάθος. Εγώ βρίσκω μονο απενεργοποίηση του wifi calling.Δεν είχε διαφορά όταν το άλλαξα πριν λίγες μέρες. Παλι συνέβαινε το ίδιο. Και σήμερα τέταρτη μέρα μετα τις αλλαγές απο τη cosmote κανένα πρόβλημα. Μάλλον λύθηκε το θέμα. Μου εκανε εντύπωση βέβαια πόσο ασχολήθηκε το τεχνικό τμήμα αλλά και ποσο ενημερωμένοι ήταν για το S24. Edited Τρίτη στις 06:18 πμ by kostis2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Τρίτη στις 08:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:20 πμ 11 ώρες πριν, kostis2001 said: Εγώ βρίσκω μονο απενεργοποίηση του wifi calling.Δεν είχε διαφορά όταν το άλλαξα πριν λίγες μέρες. Παλι συνέβαινε το ίδιο. Και σήμερα τέταρτη μέρα μετα τις αλλαγές απο τη cosmote κανένα πρόβλημα. Μάλλον λύθηκε το θέμα. Μου εκανε εντύπωση βέβαια πόσο ασχολήθηκε το τεχνικό τμήμα αλλά και ποσο ενημερωμένοι ήταν για το S24. Είχες δοκιμάσει να αλλάξεις τη ρύθμισή στα δίκτυά ώστε να συνδεεσε μέχρι 4G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Τρίτη στις 09:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:22 πμ 57 minutes ago, Athkatla said: Είχες δοκιμάσει να αλλάξεις τη ρύθμισή στα δίκτυά ώστε να συνδεεσε μέχρι 4G ; Οχι, πού να ξέρω οτι αυτο ήταν το πρόβλημα? Και επίσης ετσι θα εχανα το 5G και για τα δεδομένα.Ενώ τώρα εχω 4G στην ομιλία και 5G στα δεδομένα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. Τρίτη στις 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:03 πμ 41 minutes ago, kostis2001 said: Οχι, πού να ξέρω οτι αυτο ήταν το πρόβλημα? Και επίσης ετσι θα εχανα το 5G και για τα δεδομένα.Ενώ τώρα εχω 4G στην ομιλία και 5G στα δεδομένα κανονικά. Πώώώςςς το έκανες αυτό???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Τρίτη στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:29 μμ 2 ώρες πριν, alex61 said: Πώώώςςς το έκανες αυτό???? Το έχω γράψει πιο πάνω,έγινε από το τεχνικό τμήμα της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Τρίτη στις 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:33 μμ τι ρυθμίσεις έχετε συνήθως στην κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. Παρασκευή στις 06:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:38 πμ On 23/12/2024 at 10:23 ΜΜ, kostis2001 said: Εγώ βρίσκω μονο απενεργοποίηση του wifi calling.Δεν είχε διαφορά όταν το άλλαξα πριν λίγες μέρες. Παλι συνέβαινε το ίδιο. Και σήμερα τέταρτη μέρα μετα τις αλλαγές απο τη cosmote κανένα πρόβλημα. Μάλλον λύθηκε το θέμα. Μου εκανε εντύπωση βέβαια πόσο ασχολήθηκε το τεχνικό τμήμα αλλά και ποσο ενημερωμένοι ήταν για το S24. καλημέρα και χρόνια πολλά αν πας και πατήσεις επάνω στο προτίμηση κλήσης σου βγάζει την επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα στα δυο !! 1 Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Παρασκευή στις 10:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:09 πμ 3 ώρες πριν, azaaza said: καλημέρα και χρόνια πολλά αν πας και πατήσεις επάνω στο προτίμηση κλήσης σου βγάζει την επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα στα δυο !! Α οκ .ουτε που το ειχα δει.....Τελος πάντων δε το πειράζω τωρα μιας και εχει φτιάξει. Καλή χρονια σε όλους με υγεία!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Χθες στς 10:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:47 πμ Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Μια ερώτηση ρε παιδιά.. σκέφτομαι να κάνω όταν προ παραγγελία -όταν βγει- το s25U. Η προπαραγγελία γίνεται μέσω του επίσημου site της samsung; και όταν κυκλοφορήσει επίσημα, η τιμή του σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα θα έχει μεγάλη διαφορά προς τα πάνω; ρωτάω γιατί μπήκα στο site της samsung για το s24U και είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με το skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Χθες στς 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:00 πμ 11 minutes ago, Pns_znts said: Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Μια ερώτηση ρε παιδιά.. σκέφτομαι να κάνω όταν προ παραγγελία -όταν βγει- το s25U. Η προπαραγγελία γίνεται μέσω του επίσημου site της samsung; και όταν κυκλοφορήσει επίσημα, η τιμή του σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα θα έχει μεγάλη διαφορά προς τα πάνω; ρωτάω γιατί μπήκα στο site της samsung για το s24U και είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με το skroutz Οταν θ ανακοινωθει θ ανοιξουν και οι προπαραγγελιες , ιδια τιμη σε samsung e shop και αλυσιδες ! Απλα στην samsung στο chat συνηθως δινουν δωροεπιταγες -10 ή 15 %.. 2 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. Χθες στς 04:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:13 μμ 5 ώρες πριν, anergos13 said: Οταν θ ανακοινωθει θ ανοιξουν και οι προπαραγγελιες , ιδια τιμη σε samsung e shop και αλυσιδες ! Απλα στην samsung στο chat συνηθως δινουν δωροεπιταγες -10 ή 15 %.. Αυτό το 15% ακούγεται πολύ καλή φάση. Και επειδή σκέφτομαι ΚΑΙ φέτος να αναβαθμίσω από S24U στο S25U, τις δίνουν εύκολα αυτές τις εκπτώσεις; Λες κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 21 ώρες πριν, nasosvasedis said: Αυτό το 15% ακούγεται πολύ καλή φάση. Και επειδή σκέφτομαι ΚΑΙ φέτος να αναβαθμίσω από S24U στο S25U, τις δίνουν εύκολα αυτές τις εκπτώσεις; Λες κάτι συγκεκριμένο; εγώ το S24 Ultra το πήρα με -20% έκπτωση κουπόνι που μοίραζαν κάποιοι υπάλληλοι της Samsung για μικρό χρονικό διάστημα λίγο μετά την κυκλοφορία σε γνωστό τεχνολογικό forum. ήμουν από τους τυχερούς και είχα κέρδος και απο το trade in -100€ μια μπαγκατέλα που έστειλα. δεν σκέφτομαι να μεταβώ στο S25 Ultra οι διαφορές με το S24 Ultra θα είναι πολύ μικρές δεν αξίζει πραγματικά. Οι κάμερες εδώ και καιρό είναι ίδιες στα Ultra οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες έως μηδενικές. η Samsung έχει καταντήσει σαν την Apple να δίνει κάθε χρόνο αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο και να τις πουλάει χρυσό. Edited 4 ώρες πριν by vwbestakos 5 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 ώρες πριν, vwbestakos said: εγώ το S24 Ultra το πήρα με -20% έκπτωση κουπόνι που μύριζαν κάποιοι υπάλληλοι της Samsung για μικρό χρονικό διάστημα λίγο μετά την κυκλοφορία σε γνωστό τεχνολογικό forum. ήμουν από τους τυχερούς και είχα κέρδος και απο το trade in -100€ μια μπαγκατέλα που έστειλα. δεν σκέφτομαι να μεταβώ στο S25 Ultra οι διαφορές με το S24 Ultra θα είναι πολύ μικρές δεν αξίζει πραγματικά. Οι κάμερες εδώ και καιρό είναι ίδιες στα Ultra οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες έως μηδενικές. η Samsung έχει καταντήσει σαν την Apple να δίνει κάθε χρόνο αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο και να τις πουλάει χρυσό. Ο μόνος λόγος για μετάβαση είναι να είσαι τουλάχιστον τρία με τέσσερα μοντέλα πίσω. Αυτό που διαβάσει είναι πως φημολογείται ότι όλη η σειρά S θα είναι με snapdragon και στην Ευρώπη. Αν επαληθευτεί θα σκεφτώ σοβαρά τη μετάβαση στο S25 plus, τώρα είμαι με S21 fe και S22 Ultra οπότε φαντάζομαι πως θα δω διαφορά. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, vwbestakos said: εγώ το S24 Ultra το πήρα με -20% έκπτωση κουπόνι που μύριζαν κάποιοι υπάλληλοι της Samsung για μικρό χρονικό διάστημα λίγο μετά την κυκλοφορία σε γνωστό τεχνολογικό forum. ήμουν από τους τυχερούς και είχα κέρδος και απο το trade in -100€ μια μπαγκατέλα που έστειλα. δεν σκέφτομαι να μεταβώ στο S25 Ultra οι διαφορές με το S24 Ultra θα είναι πολύ μικρές δεν αξίζει πραγματικά. Οι κάμερες εδώ και καιρό είναι ίδιες στα Ultra οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες έως μηδενικές. η Samsung έχει καταντήσει σαν την Apple να δίνει κάθε χρόνο αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο και να τις πουλάει χρυσό. Άρα δεν το είχες ζητήσει στο τσατ; Edited 8 ώρες πριν by nasosvasedis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, nasosvasedis said: Άρα δεν το είχες ζητήσει στο τσατ; Και στο τσατ έδιναν. Αλλά όχι 20%. Εμένα μου έδωσαν 10%. Και 100 ευρώ μια μπακατελα που έστειλα. Και τιμολόγιο. Και στην τιμή του 256 πήρα το 512. Κάτω από 1000€ το s24 ultra 512 πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας. Αν δώσουν όλες αυτές τις προωθητικές και στο s25 ultra εγώ θα το χτυπήσω. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Αν παιδιά ζητήσουν μπαχατελα κινητό προσφέρομαι να σας δώσω για να το αποκτήσετε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts