MAFAdo Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλο μηνα εσκασε 2 ενημερωση νοεμβριου αρκετα μεγαλη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Καλημέρα στην παρέα. Τελικά η μπαταρία είναι μια χαρά και με το παραπάνω. Βγάζω και 9 ώρες sot . Βάζω να φορτίσω μετά από 24 ώρες και έχω ακόμα 30% μπαταρία. Οπότε ήμουν άδικος μαζί του και έπρεπε να περιμένω λίγες μέρες για να στρώσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος (edited) 11 ώρες πριν, xalaros said: Όχι δεν γίνεται στο S24 Ultra. Και όμως γίνετε. Επειδή δεν έχω υπολογιστή το σύνδεσα στην tv και έγινε. Όπως και στο S21 ultra Νέο update Edited 2 Δεκέμβριος by marlborakis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος η τιμη του ποτε και ποσο θα πεσει? 1 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 21 ώρες πριν, pazu said: Καλημέρα στην παρέα. Τελικά η μπαταρία είναι μια χαρά και με το παραπάνω. Βγάζω και 9 ώρες sot . Βάζω να φορτίσω μετά από 24 ώρες και έχω ακόμα 30% μπαταρία. Οπότε ήμουν άδικος μαζί του και έπρεπε να περιμένω λίγες μέρες για να στρώσει. Ευχαριστώ για την βοήθεια Προσυπογράφω! Κι εγω τις 3 πρώτες μέρες είχα ξενερώσει προερχόμενος από s23U, όμως πλέον έχει στρώσει και η διαχείριση ενέργειας είναι στα ίδια επίπεδα, αν όχι καλύτερη. 1 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 21 ώρες πριν, marlborakis said: Και όμως γίνετε. Επειδή δεν έχω υπολογιστή το σύνδεσα στην tv και έγινε. Όπως και στο S21 ultra Νέο update Ολά ξαφνικά εγιναν πιο αμεσα ή ειναι η ιδέα μου?Εντωμεταξυ κατι αλλαξαν και στο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, kostis2001 said: Ολά ξαφνικά εγιναν πιο αμεσα ή ειναι η ιδέα μου?Εντωμεταξυ κατι αλλαξαν και στο dialer. Τι αλλάξαν; δεν κατάλαβα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος Συγνώμη για την ίσως και όχι τόσο καλή ερώτηση αλλά είμαι πρώτη φορά σε Samsung γενικά. Το Samsung wallet λειτουργεί στην Ελλάδα; Και γενικά στο εξωτερικό θα ρωτούσα μιας και ταξιδεύω πολύ. Ή να μείνω στο Google wallet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 11 ώρες πριν, pazu said: Συγνώμη για την ίσως και όχι τόσο καλή ερώτηση αλλά είμαι πρώτη φορά σε Samsung γενικά. Το Samsung wallet λειτουργεί στην Ελλάδα; Και γενικά στο εξωτερικό θα ρωτούσα μιας και ταξιδεύω πολύ. Ή να μείνω στο Google wallet? Νομίζω δεν λειτουργεί.... Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω δει να δουλεύει πουθενά ως τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 21 ώρες πριν, pazu said: Συγνώμη για την ίσως και όχι τόσο καλή ερώτηση αλλά είμαι πρώτη φορά σε Samsung γενικά. Το Samsung wallet λειτουργεί στην Ελλάδα; Και γενικά στο εξωτερικό θα ρωτούσα μιας και ταξιδεύω πολύ. Ή να μείνω στο Google wallet? Δυσκολα θα βρεις να λειτουργει. Γιατι δεν καθεσαι με το Google wallet που δουλευει παντου ρολοι τηλεφωνο εξωτερικο? Μια χαρα ειναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Λόγο λάθους στην παραγγελία πήρα 2 θηκες spigen thin fit μαύρες. Οπότε πουλάω την δεύτερη. Αχρησιμοποίητη.μιση τιμή από όσο την πήρα.αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει. Υπάρχει και αγγελία. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) On 3/12/2024 at 11:41 ΠΜ, marlborakis said: Τι αλλάξαν; δεν κατάλαβα κάτι 'Αλλαξαν τα χρώματα στο Dialer.Εκει που δείχνει τα στοιχεία της ενεργής κλήσης εγιναν κοκκινα στον τερματισμό. Edited 5 Δεκέμβριος by kostis2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 19 ώρες πριν, dkon84 said: Λόγο λάθους στην παραγγελία πήρα 2 θηκες spigen thin fit μαύρες. Οπότε πουλάω την δεύτερη. Αχρησιμοποίητη.μιση τιμή από όσο την πήρα.αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει. Υπάρχει και αγγελία. Thanks. καλησπέρα που είναι η αγγελία? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 44 minutes ago, azaaza said: καλησπέρα που είναι η αγγελία? Στις αγγελίες. 1 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 51 minutes ago, azaaza said: καλησπέρα που είναι η αγγελία? Μόλις έφυγε. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-7-beta-released-features/?fbclid=IwY2xjawG-nclleHRuA2FlbQIxMQABHdMWUeLVIPka-w3ZyUm9IJS8TgVNmRNQI8CV59RTRPJ54Z0i_27FAoPnwA_aem_iIVU1xTAbslKFvdpx-EHQg 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 56 minutes ago, johnnyman25 said: https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-7-beta-released-features/?fbclid=IwY2xjawG-nclleHRuA2FlbQIxMQABHdMWUeLVIPka-w3ZyUm9IJS8TgVNmRNQI8CV59RTRPJ54Z0i_27FAoPnwA_aem_iIVU1xTAbslKFvdpx-EHQg Με την κυκλοφορία του S25 θα βγει και αυτό... Πέρα από τα καλύτερα animations και την μοντέρνα αισθητική, είναι αστείο το πως λανσάρονται τα AI χαρακτηριστικά ξανά και ξανά. Τα οποία ούτως ή άλλως στα ελληνικά ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμα. 🤣 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Η ιστορία επαναλαμβάνεται… 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε oneplus 13 από γενναρη. Κούρασε η sammy. 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 hour ago, johnnyman25 said: Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε oneplus 13 από γενναρη. Κούρασε η sammy. Η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από OnePlus, δεν θα ξανά πήγαινα σε Κινέζικη εταιρεία... Πολύ χαμηλού επιπέδου το λογισμικό. Μόνο η φόρτιση τους είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις δύο μεγάλες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 1 hour ago, nasosvasedis said: Η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από OnePlus, δεν θα ξανά πήγαινα σε Κινέζικη εταιρεία... Πολύ χαμηλού επιπέδου το λογισμικό. Μόνο η φόρτιση τους είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις δύο μεγάλες. Κι εγώ από Xiaomi ξαναγύρισα στην Samsung. Δυστυχώς έχουν το hardware,αλλά χαλάει πολύ η εμπειρία με το λειτουργικό τους. Άποψη μου βέβαια,ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Έτσι ακριβώς όπως αναφέρει ο Νάσος. Είχα το oneplus 8 pro πολύ καλή συσκευή αλλά λογισμικό ενημερώσεις κ συνδεσιμοτητες όπως tv ,mirror με pioneer, home cinema κτλ. Μου έβγαζε την πίστη με τα samsung με συνδεδιμοτητες ΠΟΤΕ πρόβλημα. Οποιον εννοείται δεν τον ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα πράττι όπως θέλει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Έκανα ενημέρωση συστήματος Google play και η ημερομηνία της έκδοσης παρέμεινε 1 Οκτωβρίου 2024. Είναι λογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) Ναι λογικό είναι και σε εμένα το ίδιο δεν σημαίνει με το update θα αλλάξει και η ημερομηνία Edited 6 Δεκέμβριος by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 12 ώρες πριν, challenge143 said: Έτσι ακριβώς όπως αναφέρει ο Νάσος. Είχα το oneplus 8 pro πολύ καλή συσκευή αλλά λογισμικό ενημερώσεις κ συνδεσιμοτητες όπως tv ,mirror με pioneer, home cinema κτλ. Μου έβγαζε την πίστη με τα samsung με συνδεδιμοτητες ΠΟΤΕ πρόβλημα. Οποιον εννοείται δεν τον ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα πράττι όπως θέλει. 13 ώρες πριν, nasosvasedis said: Η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από OnePlus, δεν θα ξανά πήγαινα σε Κινέζικη εταιρεία... Πολύ χαμηλού επιπέδου το λογισμικό. Μόνο η φόρτιση τους είναι σε καλύτερο επίπεδο από τις δύο μεγάλες. Όντως τα έθαβαν όλοι τότε. Αλλά για το 11 και το 12 οι reviewers έγραψαν για σαφή βελτίωση του λογισμικού σε σχέση με πριν. Συν την πιο ωραία σχεδίαση και τη silicon-carbon μπαταρία. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts