Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, vwbestakos said:

Καλημέρα ήρθε σε κανέναν το security patch Σεπτεμβρίου σε OTA? Κοντεύει να βγεί ο Σεπτέμβρης και ακόμα η Samsung δεν το έδωσε...

Πρέπει να έχει χάσει την μπάλα με τα updates η Samy όσο για το ONEUI 7.0 ακόμα τπτ. 

Όταν πληρώνει ένα κάρo λεφτά για ναυαρχίδα έχει και απατήσεις ο πελάτης😂.

OTA is down. Use smart switch or samfw + odin 😂

https://samfw.com/firmware/SM-S928B

Edited by zorbas100

Ρε παιδιά έκανα σήμερα μια ενημέρωση που μου βγάλε το κινητό και σταμάτησε να μου λειτουργεί το sideactions pro που έχω για να κάνω mapping τα volume κουμπιά. Συγκεκριμένα όταν κρατάω hold volume down τραβάει screenshot και με βόλευε πολύ ενώ τώρα κάτι άλλαξαν μάλλον στο λειτουργικό και το μπλοκαραν ξέρει κανείς τι παιχτηκε

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

2 ώρες πριν, zorbas100 said:

OTA is down. Use smart switch or samfw + odin 😂

https://samfw.com/firmware/SM-S928B

Νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος και οτι ετσι θα πρεπει απο τωρα κι μετα να γινονται τα updates. 

NOT

22 ώρες πριν, challenge143 said:

@ilka71 Ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να γίνει αυτό που γράφεις .

https://techmaniacs.gr/to-one-ui-6-1-1-dielyse-to-zoym-toy-galaxy-s23-ultra-i-samsung-diekopse-ti-diathesi/

ήδη έχει γίνει... τραγικοί 

46 minutes ago, ilka71 said:

Βρε δεν αντιλέγω ότι στην αναβάθμιση που έδωσαν δεν γίνονται λάθη.  Το θέμα είναι ότι παρόλα αυτά την σταμάτησαν κ ετοιμάζουν εκ νέου αναβάθμιση που τα διορθώνει αυτά.  Απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι η Samsung ακούει γενικά τους πελάτες κ τα διορθώνει τα προβλήματα της. Δηλαδή άνθρωποι που γνωρίζουν διαβάζουν το σχόλιο σου ότι πάει να γίνει χιαομι..... είναι ιεροσυλία αυτό.. δεν το λέω κακοπροερετα κ εννοείται ότι μπορείς να γράψεις ότι θέλεις κ ούτε είμαι φαν μποι της Samsung, αλλά στο θέμα λογισμικό πιστεύω ότι είναι μια σοβαρή εταιρεία που αναγνωρίζει τα λάθη κ εννοείται δεν θα σε αφήσει να πορευεσαι με το λάθος της μια ζωή.  

35 minutes ago, challenge143 said:

Βρε δεν αντιλέγω ότι στην αναβάθμιση που έδωσαν δεν γίνονται λάθη.  Το θέμα είναι ότι παρόλα αυτά την σταμάτησαν κ ετοιμάζουν εκ νέου αναβάθμιση που τα διορθώνει αυτά.  Απλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι η Samsung ακούει γενικά τους πελάτες κ τα διορθώνει τα προβλήματα της. Δηλαδή άνθρωποι που γνωρίζουν διαβάζουν το σχόλιο σου ότι πάει να γίνει χιαομι..... είναι ιεροσυλία αυτό.. δεν το λέω κακοπροερετα κ εννοείται ότι μπορείς να γράψεις ότι θέλεις κ ούτε είμαι φαν μποι της Samsung, αλλά στο θέμα λογισμικό πιστεύω ότι είναι μια σοβαρή εταιρεία που αναγνωρίζει τα λάθη κ εννοείται δεν θα σε αφήσει να πορευεσαι με το λάθος της μια ζωή.  

ναι οκ απλά το τελευταίο χρόνο έχει πέσει η ποιότητα των αναβαθμίσεων. δεν κάνουν ποιοτικό έλεγχο πριν δώσουν τις αναβαθμίσεις όπως πχ μέχρι πέρσι. και φυσικά όπως όλες οι εταιρείες ένα λάθος μπορεί να περιμένεις να φτιάξει μετά από ένα χρόνο που θα δώσει η google το νέο android. γιατί να περιμένουμε ένα χρόνο; βέβαια αυτό το κάνουν όλες οι εταιρίες που έχω δοκιμάσει. 

Καλημερα σε ολους

Καινούριος κάτοχος και εγώ ερχόμενος από s23 ultra.Με το που το ενεργοποίησα μου ήρθε και μια αναβάθμιση περίπου 3 γιγα .Ήθελα να βάλω το live wather wallpaper από τα galaxy labs αλλά μου βγάζει ένα μνμα ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο για το τηλέφωνο μου μαζί με έναν κωδικό λάθους 9901.Στο google δε βρήκα κάτι .Έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτοχο του τηλεφώνου?

Τωρα ειδα οτι το εβγαλαν και απο το galaxy labs

Edited by johnhoston
galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Βρε κουτά. 

Χάλασαν το ζουμ του 23 για να πούμε ότι με το Update έφτιαξαν το ζουμ του 24.

Τώρα το ζουμ του 24 είναι καλύτερο, οπότε το έφτιαξαν!

Edited by Gorge

21 ώρες πριν, therock said:

Ρε παιδιά έκανα σήμερα μια ενημέρωση που μου βγάλε το κινητό και σταμάτησε να μου λειτουργεί το sideactions pro που έχω για να κάνω mapping τα volume κουμπιά. Συγκεκριμένα όταν κρατάω hold volume down τραβάει screenshot και με βόλευε πολύ ενώ τώρα κάτι άλλαξαν μάλλον στο λειτουργικό και το μπλοκαραν ξέρει κανείς τι παιχτηκε

Παιδία έχει κανείς λύση επειδή με έχει χαλάσει αυτό.βολετε πολυ έτσι όπως το κάνα

Και τελικά δεν ήταν το sideactions μετο routines τηςsamsuntτο κάνα.it volume down hold then take screenshot. Για κάποιο λόγο χάλασε το mapping στο hold του volume down.μεδιπλο κλικ στο volume και με hold sto side button δουλεύει...

Αλλά το θέλω όπως πριν. Ξέρει κανείς τι παιχτηκε

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

8 ώρες πριν, challenge143 said:

Ισχύει αυτό. Ακόμη και η Apple απέσυρε το πιο πρόσφατο Ipad Os προχτές επειδή μπρικάριζε συσκευές. Η Samsung θεωρώ ότι ακόμα έχει καλύτερα αντανακλαστικά από τους Κινέζους.

7 ώρες πριν, ilka71 said:

ναι οκ απλά το τελευταίο χρόνο έχει πέσει η ποιότητα των αναβαθμίσεων. δεν κάνουν ποιοτικό έλεγχο πριν δώσουν τις αναβαθμίσεις όπως πχ μέχρι πέρσι. και φυσικά όπως όλες οι εταιρείες ένα λάθος μπορεί να περιμένεις να φτιάξει μετά από ένα χρόνο που θα δώσει η google το νέο android. γιατί να περιμένουμε ένα χρόνο; βέβαια αυτό το κάνουν όλες οι εταιρίες που έχω δοκιμάσει. 

Σε αυτό πάντως δεν έχεις άδικο. Με τις δύο τελευταίες ναυαρχίδες στην οικογένεια (s24u,s23u) τον τελευταίο χρόνο έχουμε αντιμετωπίσει πολλά bugs μετά από αναβαθμίσεις, κατα 90% στις κάμερες...Ειδικά σε αυτόν τον τομέα πονάει αισθητά η Samsung, παρότι έχει κάνει άλματα με το πόσο έχει στρώσει το ONE UI γενικά

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Θα βρεθώ εκτός ΕΕ για 3 ημέρες και θα αγοράσω μια data only esim ώστε να αποφυγω τις ληστρικές χρεώσεις περιαγωγής.

Κάνοντας λοιπόν μια ψιλοερευνα για το πώς να χρησιμοποιήσω τις 2 sim στο εξωτερικό ανακάλυψα το εξής.

Σε όλα τα Android τηλέφωνα έχεις δυνατότητα να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το roaming χωριστά για κάθε σιμ.

Στα galaxy όχι! Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του roaming επηρεάζει αναγκαστικά και τις 2 σιμ.

Μικρό το κακό θα πει κάποιος εφόσον μπορείς να επιλέξεις από ποια σιμ θα παίρνεις data. Εδώ έρχεται αυτό που με κουφανε (αν και δε με επηρεάζει).

Στα μοντέλα που προορίζονται για τη βόρεια Αμερική (ΗΠΑ/Καναδά) έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα επιλογής από ποια σιμ θα λαμβάνεις data, ή θα δρομολογούνται οι κλήσεις!

Καμμία λογική! Ελπίζω μόνο να μην το αφαιρέσουν και από τα δικά μας στο μέλλον. 

Edited by oregon

13 ώρες πριν, oregon said:

Θα βρεθώ εκτός ΕΕ για 3 ημέρες και θα αγοράσω μια data only esim ώστε να αποφυγω τις ληστρικές χρεώσεις περιαγωγής.

Κάνοντας λοιπόν μια ψιλοερευνα για το πώς να χρησιμοποιήσω τις 2 sim στο εξωτερικό ανακάλυψα το εξής.

Σε όλα τα Android τηλέφωνα έχεις δυνατότητα να ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις το roaming χωριστά για κάθε σιμ.

Στα galaxy όχι! Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του roaming επηρεάζει αναγκαστικά και τις 2 σιμ.

Μικρό το κακό θα πει κάποιος εφόσον μπορείς να επιλέξεις από ποια σιμ θα παίρνεις data. Εδώ έρχεται αυτό που με κουφανε (αν και δε με επηρεάζει).

Στα μοντέλα που προορίζονται για τη βόρεια Αμερική (ΗΠΑ/Καναδά) έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα επιλογής από ποια σιμ θα λαμβάνεις data, ή θα δρομολογούνται οι κλήσεις!

Παρε μια καρτα esim απο αυτες που εχουν μονο δεδομενα και δε θα σε νοιαζει γιατι θα εχει μονο δεδομενα προπληρωμενα...

14 ώρες πριν, oregon said:

Εγώ έχω μόνο 1 esim αλλά απ' ότι καταλαβαίνω μπορείς να ενεργοποίησεις το roaming ξεχωριστά για κάθε μία.

Screenshot_20240920_085208_Call settings.jpg

26 minutes ago, Athkatla said:

Εγώ έχω μόνο 1 esim αλλά απ' ότι καταλαβαίνω μπορείς να ενεργοποίησεις το roaming ξεχωριστά για κάθε μία.

Screenshot_20240920_085208_Call settings.jpg

Περίεργο αυτό. Εμένα εμφανίζει μόνο την παρακάτω επιλογή:

1432051641_Screenshot_20240920_100947_Callsettings.thumb.jpg.b71e725188c5ba56556b5ebbf4b46061.jpg

36 minutes ago, oregon said:

Περίεργο αυτό. Εμένα εμφανίζει μόνο την παρακάτω επιλογή:

1432051641_Screenshot_20240920_100947_Callsettings.thumb.jpg.b71e725188c5ba56556b5ebbf4b46061.jpg

Αφού έχεις μια sim στο κινητό, αν προσθέσεις δεύτερη sim ή esim θα στο εμφανίζει κάπως έτσι. 

Screenshot_20240920_104913_Call settings.jpg

Καλησπέρα και από εμένα.

Νέος κάτοχος S4U από χθες προερχόμενος από S22U.

Δεν θα συγκρίνω τα 2 τηλέφωνα καθώς θεωρώ ότι οι διαφορές είναι μεγάλες.

Είναι η Κορεατική έκδοση η οποία περιλαμβάνει ραδιόφωνο FM και εγγραφή κλήσεων.

Μοιράζομαι μαζί σας το τελευταίο update που ήταν περασμένο ήδη μετά την επαναφορά που έκανα. 

Screenshot_20240920_120737_Software update.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Αφού έχεις μια sim στο κινητό, αν προσθέσεις δεύτερη sim ή esim θα στο εμφανίζει κάπως έτσι. 

Τζάμπα το διάβασμα που έριξα 😂

7 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Τι CSC εχεις στο κινητό σου; 

Γιατι και εμενα με 2 Sim ειμαι και δεν μπορώ να επιλέξω απο πια σιμ θα τραβαει για roaming ειναι κοινόχρηστο και για τις δυο σιμ! Και κατι που με εχει σπασει τα νεύρα και το μόνο που με λείπει απο το ιφον που ειχα! 

Πραγματικά αν έχει κανείς λύση για αυτό με το Roaming θα ειναι ΤΟΠ! 

Και επισης κατι ασχετο γενικη ερώτηση αν αλλάξουμε csc σε THL για ηχογράφηση κλήσεων το Google Wallet θα δουλεύει κανονικά; η θα θελει ξανα στήσιμο απο την αρχη; 

Edited by Livas

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

5 ώρες πριν, Livas said:

Γιατι και εμενα με 2 Sim ειμαι και δεν μπορώ να επιλέξω απο πια σιμ θα τραβαει για roaming ειναι κοινόχρηστο και για τις δυο σιμ! Και κατι που με εχει σπασει τα νεύρα και το μόνο που με λείπει απο το ιφον που ειχα! 

Και επισης κατι ασχετο γενικη ερώτηση αν αλλάξουμε csc σε THL για ηχογράφηση κλήσεων το Google Wallet θα δουλεύει κανονικά; η θα θελει ξανα στήσιμο απο την αρχη; 

Δουλεύει κανονικά

19 ώρες πριν, Livas said:

EUX έχω όπως το πήρα, δεν το έχω αλλάξει

47 minutes ago, dimitris1090T said:

Καλημέρες...

δεν ξερω αν το προσεξατε μεχρι χθες η Frija για αρκετες μερες για το ευρωπαικό csc δεν εβγαζε τιποτε για ολα τα αλλα δουλευε κανονικα σημερα για ολα τα csc γυρισε σε ρομ Αυγουστου S928BXXS3AXGF/S928BOXM3AXGF/S928BXXS3AXGF πριν το μεγαλο update τι συμβαινει θα μας τρελανει η samsung...😂

Edited by zorbas100

3 ώρες πριν, dimitris1090T said:

EUX έχω όπως το πήρα, δεν το έχω αλλάξει

Και εγω EUX εχω αλλα το Roaming ειναι κοινόχρηστο! Δεν εχεις επιλογή! 

Εκτος αν πρέπει να εχεις σιμ τις ιδιας εταιρείας ξερω κ εγω;!

Η να εχεις 2 φυσικες σιμ η δυο esim! 

Δεν ξερω!  Πραγματικά αυτο μόνο στο δικο σου κινητό το εχω δει! 

Εκτος αν δεν εχεις Samsung S24 και μας τρολαρεις 🤣🤣

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κανείς μία δύο μέρες τώρα, όταν ξεκινάει ένα βιντεάκι στο you tube  στην αρχή είναι με κακή ποιότητα εικόνας και μετά από λίγο φτιάχνει; Δοκίμασα να δω αν γίνεται και σε άλλα app όπως netflix ή και σε δικά μου τραβηγμένα βίντεο, δεν είδα κάτι, μόνο στο you tube. Συμβαίνει και σε άλλους;

Μου ειπε ακριβως το ιδιο ο γιος μου με το παλιο μου Note10+

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

9 ώρες πριν, Livas said:

Και εγω EUX εχω αλλα το Roaming ειναι κοινόχρηστο! Δεν εχεις επιλογή! 

Εκτος αν πρέπει να εχεις σιμ τις ιδιας εταιρείας ξερω κ εγω;!

Η να εχεις 2 φυσικες σιμ η δυο esim! 

Δεν ξερω!  Πραγματικά αυτο μόνο στο δικο σου κινητό το εχω δει! 

Εκτος αν δεν εχεις Samsung S24 και μας τρολαρεις 🤣🤣

Δεν ξέρω τι να πω... 

Εγω εχω 2 φυσικές sim απο διαφορετικές εταιρείες αυτή την στιγμή στο τηλέφωνο. Μια cosmote και μια vodafone. Τωρα αν παίζει ρόλο που είναι και οι δυο φυσικές δεν το γνωρίζω. Αν και το θεωρώ περίεργο αν βάλεις μια φυσική και μια esim να μην σου εμφανίζει την επιλογή όπως παραπάνω.