Sonia25 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 ευχαριστω ευχαριστωωωω :p ναι παιδι μου το καταλαβα,εσυ θα πας στο τμημα να ρωτησεις τι πρεπει να κανεις αφου εχασες τη καινουργια σου ταυτοτητα μη περιμενεις να σου πει ο καθε ενας διοτι αλλος θα σου πει το κοντο του και αλλος το μακρυ του. Θα πας να δηλωσεις απωλεια στην αστυνομια και εκει θα ρωτησεις τι χρειαζεται να την ξαναβγαλεις.Τι περιμενεις για να πας στην αστυνομια;Να αρχισουν να βγαζουν δανεια στο ονομα σου; Θα δηλωσεις την απωλεια και στον Τειρεσια. Καλά βρε παιδιά μη βαράτε... :p Θα πάω, απλά είμαι ακόμη στη δουλειά και με έφαγε η αγωνία. Είχα την εντύπωση οτι το τόπικ υπάρχει για τέτοιες ερωτήσεις (όσο χαζές κι αν είναι) και ότι ο καθένας καταθέτει αυτά που γνωρίζει ανάλογα με την εμπειρία του. End of story, δεν ξανασχολούμαι...Adios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Καλά βρε παιδιά μη βαράτε... :p Θα πάω, απλά είμαι ακόμη στη δουλειά και με έφαγε η αγωνία. Είχα την εντύπωση οτι το τόπικ υπάρχει για τέτοιες ερωτήσεις (όσο χαζές κι αν είναι) και ότι ο καθένας καταθέτει αυτά που γνωρίζει ανάλογα με την εμπειρία του. End of story, δεν ξανασχολούμαι...Adios δεν ειπα σε καμια περιπτωση να μη ρωτησεις,αλλο να σου πει καποιος απο δω και αλλο να σου πει αυτος που πραγματικα ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Καλά βρε παιδιά μη βαράτε... :p Θα πάω, απλά είμαι ακόμη στη δουλειά και με έφαγε η αγωνία. Είχα την εντύπωση οτι το τόπικ υπάρχει για τέτοιες ερωτήσεις (όσο χαζές κι αν είναι) και ότι ο καθένας καταθέτει αυτά που γνωρίζει ανάλογα με την εμπειρία του. End of story, δεν ξανασχολούμαι...Adios Ακριβως επειδη ξερουμε κατι παραπανω σε προτρεπουμε να πας αμεσως στην αστυνομια και να μην περιμενεις απαντησεις απο ενα φορουμ.Αν ο τροπος μου σου φανηκε αποτομος σου ζητω συγνωμη αλλα δεν το εκανα εσκεμμενα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Έχω μάθει ότι όσα παιδιά είναι άνω των 12 χρονών μπορούν να βγάλουν ταυτότητα.Ισχύει?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Έχω μάθει ότι όσα παιδιά είναι άνω των 12 χρονών μπορούν να βγάλουν ταυτότητα.Ισχύει?:worry: Ισχύει. Ανέκαθεν περίπου στο Γυμνάσιο βγάζαμε ταυτότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Έχω μάθει ότι όσα παιδιά είναι άνω των 12 χρονών μπορούν να βγάλουν ταυτότητα.Ισχύει?:worry: Πρέπει να βγάλουν, όχι απλά μπορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Πρέπει να βγάλουν, όχι απλά μπορούν. Πρέπει;Δηλαδή είναι υποχρεωτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Σε ποια ηλικία πρέπει να εφοδιαστώ με δελτίο ταυτότητας; Από τον Ιούνιο του 2005 υποχρέωση για την απόκτηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας. Από το faq του υπουργείου εσωτερικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Πέρσι τον Γενάρη είχα πάει να βγάλω ταυτότητα και μου έκλεισαν ραντεβού για τον Ιούνιο,δηλαδή 5 μήνες αργότερα!Ήταν κλεισμένες όλες οι ημερομηνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δηλαδη τι ραντεβου???Εγω θυμαμαι ειχα παει,εκανα ολες τις διαδηκασιες και μου δωσαν ενα χαρτι το οποιο μπορουσα να το χρησιμοποιησω κανονικα σαν την ταυτοτητα.Την πλαστικοποιημενη και γω την ειχα παρει μετα 2-3 μηνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 η αδερφη μου την εβγαλε σε 1 βδομαδα περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Σε ποια ηλικία πρέπει να εφοδιαστώ με δελτίο ταυτότητας; Από τον Ιούνιο του 2005 υποχρέωση για την απόκτηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας. Από το faq του υπουργείου εσωτερικών. Ego akoma Den exo vgalei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Πήγα πριν από λίγο στην Ασφάλεια για να βγάλω ταυτότητα.Έδωσα τις φωτογραφίες αλλά αντί να δώσω Πιστοποιητικό Γεννήσεως έδωσαν Ληξιαρχική Πράξη Γεννήσεως και μου είπαν να πάω αύριο το πρωί στο Δήμο και ότι δεν δέχονται Πράξεις Γεννήσεως.Η απορία μου είναι η εξής:Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών εγγράφων;:confused:Επίσης ένα φίλος μου έβγαλε ταυτότητα σε Α.Τ της Κορακιάνας (περιοχή της Κέρκυρας) και σε 5' είχε τελειώσει.Βγάζουν και τα Α.Τ ταυτότητες;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Βγάζουν και τα Α.Τ ταυτότητες;:confused: Φυσικά και βγάζουν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Ναι, στα Α.Τ. βγάζεις ταυτότητα κανονικά, και μάλιστα τώρα πια η διαδικασία παίρνει γύρω στο 15λεπτο, όπως σου είπε ο φίλος σου. Αν δεν κάνω λάθος, το Πιστοποιητικό Γεννήσεως σου το δίνει ο Δήμος, ενώ τη ληξιαρχική πράξη το Ληξιαρχείο ή και η Νομαρχία. Εγώ τουλάχιστον μια ληξιαρχική πράξη που ήθελα, την είχα ζητήσει από τη Νομαρχία Αθηνών. Δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Φυσικά και βγάζουν. Περίεργο γιατί όταν είχα πάει σε ένα Α.Τ να ρωτήσω για ταυτότητα μου είπαν να πάω στην Ασφάλεια :what:.Μήπως ισχύει μόνο στην Αθήνα ή ο Αστυνομικός ήταν ανημέρωτος;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Περίεργο γιατί όταν είχα πάει σε ένα Α.Τ να ρωτήσω για ταυτότητα μου είπαν να πάω στην Ασφάλεια :what:.Μήπως ισχύει μόνο στην Αθήνα ή ο Αστυνομικός ήταν ανημέρωτος;:confused: Στην Αθήνα ξέρω σίγουρα ότι βγάζουν. Εξ άλλου εκεί έβγαλα κι εγώ. Εκτός Αθηνών δεν γνωρίζω μετά βεβαιότητος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 Δεν βγάζουν τα ΑΤ ταυτότητες-δεν είναι αρμοδιότητά τους. Τα ΤΑ (Τμήματα Ασφαλείας) τις βγάζουν, που απλώς στεγάζονται στο ίδιο κτήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Στην Αθήνα ξέρω σίγουρα ότι βγάζουν. Εξ άλλου εκεί έβγαλα κι εγώ. Εκτός Αθηνών δεν γνωρίζω μετά βεβαιότητος. Τελικά μόνο στην Ασφάλεια βγάζεις ταυτότητα (τουλάχιστον στην Κέρκυρα).Μόλις έβγαλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Ειχα βγαλει ταυτοτητα το 2002,ειναι αυτη που εχει κα λατινικους χαρακτηρες αλλα ειναι γραμμενα στο χερι οχι στον υπολογιστη.Μπορω μ αυτη την ταυτοτητα να παω εξωτερικο η θα πρεπει να την αλλαξω με τις καινουργιες?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 μπορείς κανονικά Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Σιγουρα???Μην παω στο αεροδρομιο και δεν με βαζουν :lol: Παντως αν θελω να την αλλαξω πρεπει να χω καποιον λογο???Αν παω και τους πω απλα θελω την καινουργια θα μου πουν τιποτα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Σιγουρα???Μην παω στο αεροδρομιο και δεν με βαζουν :lol: Παντως αν θελω να την αλλαξω πρεπει να χω καποιον λογο???Αν παω και τους πω απλα θελω την καινουργια θα μου πουν τιποτα??? Μπορείς, αλλά εάν έχεις οιαδήποτε αμφιβολία, μπορείς να επικοινωνήσεις με την αεροπορική εταιρεία που θα χρησιμοποιήσεις. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Σιγουρα???Μην παω στο αεροδρομιο και δεν με βαζουν :lol: Παντως αν θελω να την αλλαξω πρεπει να χω καποιον λογο???Αν παω και τους πω απλα θελω την καινουργια θα μου πουν τιποτα??? Δεν χρειαζεται να εχεις καποιο λογο για να αλλαξεις ταυτοτητα. Μπορεις να πας οποια στιγμη θελεις στο Αστυνομικο Τμημα και να κλεισεις ενα ραντεβου για εκδοση νεας ταυτοτητας. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Νέες αστυνομικές ταυτότητες σε περίπου 2 χρόνια Δ. ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ | Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 [ 15:38 ] Νέες αστυνομικές ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, όμοιες με αυτές που έχουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες αναμένεται να αποκτήσουν οι έλληνες πολίτες μετά απο περίπου δυο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες στις ταυτότητες αυτές που θα κατασκευαστούν με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για να μη μπορούν να πλαστογραφηθούν θα περιέχονται στοιχεία του κατόχου. Υπενθυμίζεται ότι μεγέθους πιστωτικής κάρτας είναι τα νέα διπλώματα οδήγησης. Παράλληλα μελετάται το ενδεχόμενο η Διεύθυνση Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας να μπορεί να συνάψει συμφωνίες με Πανεπιστήμια για την έκδοση τίτλων σπουδών με προδιαγραφές ανάλογες με αυτές των αστυνομικών ταυτοτήτων προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της πλαστογράφησης πτυχίων που δίνουν οι πανεπιστημιακές σχολές ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει την έκδοση και των αδειών παραμονής - εργασίας των αλλοδαπών που μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει ιδιωτικές εκτυπωτικές εταιρείες. http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=313513 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts