Jump to content

Sonia25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sonia25

  1. Καλά βρε παιδιά μη βαράτε... :p Θα πάω, απλά είμαι ακόμη στη δουλειά και με έφαγε η αγωνία. Είχα την εντύπωση οτι το τόπικ υπάρχει για τέτοιες ερωτήσεις (όσο χαζές κι αν είναι) και ότι ο καθένας καταθέτει αυτά που γνωρίζει ανάλογα με την εμπειρία του. End of story, δεν ξανασχολούμαι...Adios
  2. kostakis_7 σ'ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση :), αλλά αν δεις το πρώτο μου post αυτή που έχασα ήταν η καινούργια μου ταυτότητα (σε αντικατάσταση της παλιάς την οποία τους την έδωσα).
  3. Σ'ευχαριστώ kostakis_7, αλλά δεν εννοώ ταλαιπωρία μόνο από άποψη πλήθους. Ο καθένας λέει τα δικά του. Άσε που είναι και η εποχή που οι μετανάστες έρχονται με άδεια και βγάζουν και αυτοί ταυτότητες.
  4. Καλορίζικη!:) Γιατί σε τέτοιες υπηρεσίες η παραξενιά παέι σύννεφο και φοβάμαι μήπως ταλαιπωρηθώ όπως και τη προηγούμενη φορά. Τουλάχιστον να πάω προετοιμασμένη και να μπορώ να απαντήσω.:D
  5. Γειά σας, σήμερα το πρωΐ έχασα την ταυτότητά μου την οποία είχα βγάλει πριν ένα μήνα :O ως αντικατάσταση της παλιάς. Την ταυτότητα αυτή την είχα εκδόσει στην Καβάλα όπου είναι η μόνιμη κατοικία μου με τη διεύθυνση του σπιτιού μου στην Καβάλα. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να πάρω άδεια. Μπορώ να βγάλω ταυτότητα στη Θεσσαλονίκη με τα ίδια στοιχεία διευθυνσης (διεύθυνση μου στην Καβάλα) ή πρέπει να δηλώσω τη διεύθυνση της Θεσσαλονίκης? Επίσης δεν έχω δηλώσει ακόμη την απώλεια στο αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό πρέπει να περιμένω από τη στιγμή που δηλώσω την απώλεια?:O Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...