rufous Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου Σε 7 pro ήρθε αναβάθμιση κανονικά. 1 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου σε εμένα δεν ε΄χει έρθει τίποτα, αναφέρομαι σε p7p Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxerkaterini Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ετοιμος να γινω κατοχος του pixel 8 pro. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω vodafone σύνδεση. Θα έχω 5G volte κτλ? και αν δεν τα έχω εξαρχής υπάρχει τρόπος να μπούνε χωρίς root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteluke Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Εγώ που το έχω (μιας και το ξαναγόρασα μιας και δεν έβγαλα άκρη με amazon.de) και έχω vodafone έχω κανονικά 5G volte κτλ. Δεν έκανα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου απο που το (ξανά) αγόρασες τελικα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteluke Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Από ένα τοπικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και παρέλαβα αυτή τη φορά αυτοπροσώπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Κι αν χρειαστεί service, αναλαμβάνουν εκείνοι να το γύρσίουν πίσω και να επικοινωνήσουν απο εκεί που το αγόρασαν? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteluke Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Θέλω να ελπίζω 🙂 Αλλά, φυσικά, ποτέ δε ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Συχνά χαμένες κλήσεις ενώ είμαι με wificall, shit. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Η κατάσταση με τις κλήσεις κάθε μέρα και χειρότερα, πρέπει reboot η συσκευή, σήμερα μετά από reboot δεν έχω πάρει sms για χαμένη κλήση και ακούγεται άψογα η συνομιλία volte vowifi cosmote, κάποιοι λένε για προβλήματα στην cosmote που δεν νομίζω να ισχύει, η γυναίκα μου με pixel 7 pro όλα άψογα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 27 minutes ago, konandrio said: Η κατάσταση με τις κλήσεις κάθε μέρα και χειρότερα, πρέπει reboot η συσκευή, σήμερα μετά από reboot δεν έχω πάρει sms για χαμένη κλήση και ακούγεται άψογα η συνομιλία volte vowifi cosmote, κάποιοι λένε για προβλήματα στην cosmote που δεν νομίζω να ισχύει, η γυναίκα μου με pixel 7 pro όλα άψογα. επιβεβαιώνω οτι και εγώ pixel 7 pro όλα άψογα! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 33 minutes ago, konandrio said: Η κατάσταση με τις κλήσεις κάθε μέρα και χειρότερα, πρέπει reboot η συσκευή, σήμερα μετά από reboot δεν έχω πάρει sms για χαμένη κλήση και ακούγεται άψογα η συνομιλία volte vowifi cosmote, κάποιοι λένε για προβλήματα στην cosmote που δεν νομίζω να ισχύει, η γυναίκα μου με pixel 7 pro όλα άψογα. Cosmote και Pro 8, δεν έχω καμία χαμένη κλήση. Το χρησιμοποιώ καθημερινά αρκετά για κλήσεις, μάλιστα έχω και εκτροπή από σταθερό χωρίς θέμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Δεν κράτησε πολύ η χαρά μου, με παίρνουν και λέει ότι είναι κατειλημμένο. @SotnemΈχεις ενεργό vowifi από shizuku; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, konandrio said: Δεν κράτησε πολύ η χαρά μου, με παίρνουν και λέει ότι είναι κατειλημμένο. @SotnemΈχεις ενεργό vowifi από shizuku; Μήπως είναι το γνωστό πρόβλημα από Forthnet σταθερά πάλι; Εγώ που είμαι root κι έχω την μοντούλα για VoLTE/VoWiFi συν το custom APN, με Cosmote δεν έχω προβλήματα. Η τουλάχιστον δεν μου έχει αναφέρει κάποιος κάτι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, baiosss said: Μήπως είναι το γνωστό πρόβλημα από Forthnet σταθερά πάλι; Εγώ που είμαι root κι έχω την μοντούλα για VoLTE/VoWiFi συν το custom APN, με Cosmote δεν έχω προβλήματα. Η τουλάχιστον δεν μου έχει αναφέρει κάποιος κάτι. Ευτυχώς έρχεται στα καπάκια SMS, οπότε θα το είχες καταλάβει. Όχι cosmote κινητή, μια φορά το έπαθα σήμερα και ήταν από τη γυναίκα μου, χθες προχθές το έπαθα με όλους τους παρόχους. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, konandrio said: Δεν κράτησε πολύ η χαρά μου, με παίρνουν και λέει ότι είναι κατειλημμένο. @SotnemΈχεις ενεργό vowifi από shizuku; Ναι, το έχω ενεργό από το Pixel IMS με APN, αλλά το έχω ως 2ο. Calling preference -> Call over mobile network Δηλαδή μπαίνει μόνο αν δεν έχω σήμα. Στο σπίτι μου δεν ενεργοποιείται (έχω πολύ καλό σήμα), το βλέπω όμως σε κάποιες περιπτώσεις στη δουλειά σε χώρο που δεν έχει τόσο καλό σήμα. (έχω βάλει μέσα από Pixel IMS να μου εμφανίζει πάνω αριστερά το Cosmote WiFi Calling) Δοκίμασε μπας και σε βοηθήσει. Είσαι σε μέρος με κακό σήμα; Αν είναι σέταρέ το και βάλε το στο Calling preference να έχει προτεραιότητα. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω, αλλά δεν έχω καμία χαμένη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Sotnem said: Ναι, το έχω ενεργό από το Pixel IMS με APN, αλλά το έχω ως 2ο. Calling preference -> Call over mobile network Δηλαδή μπαίνει μόνο αν δεν έχω σήμα. Στο σπίτι μου δεν ενεργοποιείται (έχω πολύ καλό σήμα), το βλέπω όμως σε κάποιες περιπτώσεις στη δουλειά σε χώρο που δεν έχει τόσο καλό σήμα. (έχω βάλει μέσα από Pixel IMS να μου εμφανίζει πάνω αριστερά το Cosmote WiFi Calling) Δοκίμασε μπας και σε βοηθήσει. Είσαι σε μέρος με κακό σήμα; Αν είναι σέταρέ το και βάλε το στο Calling preference να έχει προτεραιότητα. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω, αλλά δεν έχω καμία χαμένη κλήση. Είμαι σε περιοχή με άθλιο σήμα να, χώρος vowifi δεν έχω σχεδόν καθόλου τηλ. Θα το δω , σε ευχαριστώ! Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου 10 minutes ago, konandrio said: Είμαι σε περιοχή με άθλιο σήμα να, χώρος vowifi δεν έχω σχεδόν καθόλου τηλ. Θα το δω , σε ευχαριστώ! Αν είσαι σε περιοχή με άθλιο σήμα τότε είναι αρκετά "λογικό" να έχεις χαμένες κλήσεις. Τα Pixel πάσχουν στην ποιότητα των modem τους. Επίσης θα έχεις και κακή απόδοση στην μπαταρία έτσι, καθώς το κινητό παλεύει να βρει σήμα. Για μένα σε σειρά σημαντικότητας των τεχνολογιών βάζω VoWiFi > VoLTE > 5G. Το τελευταίο δεν το έχω καν ενεργοποιημένο. Το VoLTE είναι καλό για να έχεις ίντερνετ όταν είσαι έξω και μιλάς ταυτόχρονα και για να βγαίνουν οι κλήσεις πιο γρήγορα (ψιλοαδιάφορο, αλλά ΟΚ). Αλλά το VoWiFi μπορεί να βοηθήσει πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις, σε υπόγεια, σε δύσκολα δωμάτια κτλ. Η εγκατάσταση Shizuku+Pixel IMS είναι αρκετή απλή, δες στο ειδικό τόπικ τις οδηγίες, απλά κάνε και τα APΝ, έχω γράψει εκεί ένα ποστ με τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Έχω ενεργό volte, 5g, vowifi, νομίζω υπολειτουργεί το vowifi. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Ίσως μια ρύθμιση που είχα επιλέξει να δημιουργούσε πρόβλημα, είχα ενεργή την προσαρμοστική συνδεσιμότητα, έκλεισα να δω πως θα πάει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouneridis Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Καποιος να ξαναποσταρει το link για ενεργοποίηση του Wificall σε δικτυο Cosmote και για εμας τους 50+ που παιδευομαστε με την πρεσβυωπια ??? Ειναι τελικα απαραίτητη η δημιουργια apn??? Τα οποια προβληματα με μη ληφθεισες κλησεις σε δικτυο Cosmote που αναφερθηκαν σε καποιο post , αφορουν την λειτουργια του wificall , ή τελικα δεν υπαρχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, pouneridis said: Καποιος να ξαναποσταρει το link για ενεργοποίηση του Wificall σε δικτυο Cosmote και για εμας τους 50+ που παιδευομαστε με την πρεσβυωπια ??? Ειναι τελικα απαραίτητη η δημιουργια apn??? Τα οποια προβληματα με μη ληφθεισες κλησεις σε δικτυο Cosmote που αναφερθηκαν σε καποιο post , αφορουν την λειτουργια του wificall , ή τελικα δεν υπαρχουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Εδώ ο οδηγός: https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md και εδώ οι ρυθμίσεις για το ΑPN: https://myphone.gr/forum/topic/186059/page/44/?tab=comments#comment-7230149 Αν έχεις ερωτήματα για τη μέθοδο, υπάρχει το ειδικό τόπικ που ασχολείται με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό από ότι κατάλαβα δεν δουλεύει το wifi calling και υποστηρίζεται το 5g από Vodafone και cosmote σωστά? επίσης δεν δουλεύουν τα AI χαρακτηριστικά του επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ίδιο είναι με αλλά android πχ βλέπω YouTube και θέλω να κλείσω την οθόνη να έχω ήχο είναι εύκολο όπως σε ένα 1+ η xiaomi η πιο άπλα πράγματα όπως screen shot γενικά δύο λόγια για εμπειρία χρήσης ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kainotomia Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου εγινε η παραγγελια του τηλεφωνου 8 pro. τα φωτα σας για θηκη να μην γλστραει και τζαμακι.προτιμησεις μου η spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas23a Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου On 30/1/2024 at 11:13 ΜΜ, kainotomia said: εγινε η παραγγελια του τηλεφωνου 8 pro. τα φωτα σας για θηκη να μην γλστραει και τζαμακι.προτιμησεις μου η spigen Το tempered της Spiegel είναι άθλιο. Κρίμα τα 20 ευρώ που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts