Jump to content

Redmi Note 13 Pro+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Εχει 5G το Redmi note 13 pro + γιατι διάβασα ότι η COSMOTE δεν το εχει ενεργοποιήσει ακομα.Ισχυει κατι τέτοιο?Παρηγγειλα το κινητό και ελπίζω να μην το μετανιώσω.

• Απαντήσεις 450
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 ώρα πριν, Christos kitsos said:

Καλησπέρα.Εχει 5G το Redmi note 13 pro + γιατι διάβασα ότι η COSMOTE δεν το εχει ενεργοποιήσει ακομα.Ισχυει κατι τέτοιο?Παρηγγειλα το κινητό και ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Έχει 5G, κανονικότατα, δεν ξέρω αν η Cosmote δεν το έχει, σε Vodafone πάντως που χρησιμοποιώ, λειτουργεί κανονικά....

Παίζει μια χαρά σε Cosmote, έχω έναν αριθμό cote δεύτερο και βλέπω 5G.

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Και σε εμένα λειτουργεί. Στειλε 5G στο 1333. Όταν το είχα ξαναστειλει πριν 2 μήνες, ήρθε τότε μήνυμα οτι δεν υποστηρίζει την συσκευή. Τώρα μου απάντησε οτι θα ενεργοποιηθει σε μερικά λεπτά, πράγμα που έγινε σε δευτερόλεπτα!

Το πήρε ο σύντροφός μου πριν μια εβδομάδα. Ζήτημα να κρατάει η μπαταρία μια μέρα. Κάνει κάτι λάθος με την φόρτιση;  υπάρχει άλλη δυνατότητα φόρτισης πλην των με 40 λεπτών; εννοώ για μια ώρα περίπου. Το α35 της samsung που πήρα εγώ, πλήρης φόρτιση σε μία ώρα και ένα τέταρτο. Θα φτιάξει με τον καιρό; 

Μια χαρά είναι.

Ανάλογα με τη χρήση που κάνει, πάει και η μπαταρία.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

3 minutes ago, p_k said:

Μια χαρά είναι.

Ανάλογα με τη χρήση που κάνει, πάει και η μπαταρία.

47% στις 2 το ξημέρωμα και στις 10 το πρωί στο 35%. 

Λογικά 2 φορές την ημέρα θα θέλει φόρτιση. 

Πολλά παίζουν ρόλο σε αυτό. Πρώτον, μπορεί να τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο η, να έχει να κάνει με την κάλυψη δικτύου, πολλές φορές έχω παρατηρήσει στο χώρο εργασίας μου ότι με τα πολλά πήγαινε έλα, δεν υπάρχει παντού η ίδια κάλυψη δικτύου και όταν δεν έχει ισχυρό σήμα, ξοδεύει παραπάνω ενέργεια για να πιάσει σήμα, πιθανόν να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο κι εδώ.

Εφόσον είναι τις νυχτερινές ώρες, κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Επίσης, για να μην καταναλώνει ενέργεια η συσκευή, μπορεί να την έχει σε λειτουργία πτήσης στην οποία, δεν ξοδεύει καθόλου ενέργεια. Μετά την αναβάθμιση σε HyperOS, ακόμα κι αν απενεργοποιήσει τη συσκευή χτυπάει το ξυπνητήρι, αν τυχόν έχει ανοιχτή τη συσκευή....

19 ώρες πριν, evankap70 said:

Εχει απωλεια μπαταριας ασκοπη απο την αποψη οτι ο κατοχος-η εχει δωσει το Οκ σε ολα τα δικαιωματα στη google αλλα πιθανον και σε τριτες εφαρμογες που εγκατεστησε με αποτελεσμα να τρεχουν  διαρκως διεργασιες ενεργες στο παρασκηνιο. Δεν μπορεις να κανεις κατι γιαυτο επειδη ποτε δεν μπορεις να καταλαβεις τι εγινε θελει απο την αρχη στο στησιμο της συσκευης "Αρνηση" σε πολλα ασκοπα πχ.τοποθεσιες , δεδομενα που θελει να τρεχει στο παρασκηνιο η  google κτλ . Η Πλειοψηφια των κατοχων πατανε Οκ παντου με αποτελεσμα να υπαρχει καταναλωση μπαταριας και σε αναμονη η ανενεργη την οθονη οταν κοιμασαι κτλ.

Edited by s_nova

Είχα πριν για 4 μήνες Motorola edge 40, με 4400 μπαταρία, υπέροχο τηλέφωνο, το έδωσα γιατί ήθελα παραπάνω μπαταρία.

Πήρα το Xiaomi, αν κέρδισα πολύ λίγο σε διάρκεια μπαταρίας.η διαφορά είναι το Xiaomi φορτίζει σε 20 λεπτά το άλλο σε 40.

Όλα τα καινούργια κινητά, είναι ενεργοβωρα λόγω καλής οθόνης, αλλά και από τις εφαρμογές που δρουν στο παρασκήνιο. Όχι μόνο Google, ali express,πχ αν δεν το δουλέψω μια μέρα βλέπω ότι δουλεύει υπό 20 λεπτά.

Κάτι άλλο που έχω καταλάβει ότι τρώει μπαταρία, με το WiFi είναι νορμάλ τα πράγματα, το 5g καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Όταν στις 10 το βράδυ έχω 100 μπαταρία στις 7 το πρωί είναι 99.

Όταν στις 10 το βράδυ έχω 45 μπαταρία στις 7 το πρωί έχω 39.

πέφτει εικονικά πιο πολύ το νούμερο, στην δεύτερη περίπτωση, αφού το ίδιο τηλέφωνο είναι 

Edited by bdros

21 ώρες πριν, evankap70 said:

αν και δεν εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο:

κοιταει πια εφαρμογη τρωει μπαταρια (εικονα 1) και πρατει αναλογα

οι αδειες των εφαρμογων καθοριζονται μαζικα απο τον Permission manager (εικονα 2)

viber_image_2024-05-26_09-58-52-750.jpg

viber_image_2024-05-26_09-58-52-851.jpg

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

με 7 η 8 ώρες την ημέρα, ενεργή οθόνη, δεν φτάνει για το 24ωρο, αλλά κανένα κινητό δεν θα φτάνει.... πρέπει να έχω παράπονο αν το φορτίσω στις 20 ώρες, που θα το τελειώσω, και μάλιστα σε 20 λεπτά;

Screenshot_2024-05-30-17-10-39-136_com.google.android.apps.wellbeing.jpg

Edited by bdros

Και πάλι, είναι ικανοποιητικό στατιστικό οι 8 ώρες sot, είναι στο στάνταρ για να θεωρηθεί ως ικανοποιητική η αυτονομία της μπαταρίας και όπως είπες, οι περισσότερες επιλογές της αγοράς, εκεί κινούνται. 

Επίσης, μια λύση την οποία έχω υιοθετήσει εδώ και καιρό και έχω παρατηρήσει αποτελέσματα, είναι να φορτίζω τη συσκευή με φορτιστές λιγότερων Watt, όντως, έχω παρατηρήσει ελαφρώς καλύτερη αυτονομία. Και επίσης, το παραπάνω νούμερο που παρέθεσα, προέκυψε με τη συσκευή ενεργοποιημένη ενώ μέχρι τώρα, ανά δύο μέρες, φορτιζα, απενεργοποιώντας τη συσκευή τα βράδια, τώρα ομως, ήταν η συσκευή ενεργοποιημένη για όσο χρόνο αναγράφηκε πιο πρίν. 

Με πιο αργό φορτιστή εγώ είδα την ίδια κατανάλωση μπαταρίας.Μου βγάζει η μπαταρία 6 ώρες περίπου sot, με 120αρα οθόνη μόνιμη, φωτεινότητα 90%.

Είχα την ram στο 8+4, τώρα που το απενεργοποιησα, μόνο 8 όπως ήρθε σα να κρατάει παραπάνω.

Ειδικά το tik tok, είναι βαρύ, το πετάω κάθε 15 μέρες και το εγκαθιστω ξανά, για να δουλέψει καλύτερα το κινητό.

Επίσης το κουράζω γιατί έχω εγκαταστήσει 120 εφαρμογές περίπου, από την πρώτη του μέρα.

Επομένως, έχει να κάνει με τη χρήση σου. Από τη στιγμή που είναι κλειδωμένο στα 120 Hz, με φωτεινότητα σχεδόν στο τέρμα και μπόλικες εφαρμογές φορτωμένο, λογικό μου φαίνεται αυτό το sot. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι επειδή το τσιπακι είναι δυνατό και δίνει καλή ταχύτητα στο κινητό, έχει τίμημα στην αυτονομία, ξοδεύει περισσότερη ενέργεια. 

Γενικά, νομίζω ότι η αυτονομία είναι πονεμένη ιστορία σε πολλά κινητά πλέον, λόγω χαρακτηριστικών, πιθανόν γι'αυτό στρεφομαστε σε μεγαλύτερες χωρητικότητες, τα 5000 Mah αρχίζουν να φαίνονται απλά επαρκή....

Παιδιά έχω παρατηρήσει πλέον με τις δυνατότητες που έχουν αυτες οι κατηγορίες κινητών μια μέρα με το ζόρι βγάζουν αλλά έχουν και 120W φόρτιση τουλάχιστον... Προηγούμενο κινητό apple iphone 15 plus και πραγματικά απίστευτη μπαταρία 2 μέρες αλλά δεν άντεχα τα 60hz με τίποτα...

Καλησπέρα παιδιά. Αν πάρω τη global έκδοση από Κίνα, θα έχει διαφορές το τηλέφωνο σε software ή hardware σε σχέση αν το αγοράσω από Ελλάδα? (εκτός φυσικά από το θέμα της εγγύησης). Πχ διαβάσω για διαφημίσεις στο λειτουργικό, αυτό ισχύει είτε το πάρω από Ελλάδα είτε από Κίνα? Γιατί βλέπω υπάρχει αρκετή διαφορά στις τιμές μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. 

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

1 ώρα πριν, zananiro said:

Καλησπέρα παιδιά. Αν πάρω τη global έκδοση από Κίνα, θα έχει διαφορές το τηλέφωνο σε software ή hardware σε σχέση αν το αγοράσω από Ελλάδα? (εκτός φυσικά από το θέμα της εγγύησης). Πχ διαβάσω για διαφημίσεις στο λειτουργικό, αυτό ισχύει είτε το πάρω από Ελλάδα είτε από Κίνα? Γιατί βλέπω υπάρχει αρκετή διαφορά στις τιμές μεταξύ Ελλάδας και Κίνας. 

Πάντως με τις διαφημίσεις έχω απογοητευτεί!Πας να βάλεις ένα θέμα και σου ανοίγει πόσες διαφημίσεις!Τώρα δεν νομίζω η global από Κίνα να έχεις θέμα.

35 minutes ago, Christos kitsos said:

Πάντως με τις διαφημίσεις έχω απογοητευτεί!Πας να βάλεις ένα θέμα και σου ανοίγει πόσες διαφημίσεις!Τώρα δεν νομίζω η global από Κίνα να έχεις θέμα.

Ανοίγεις τις ρυθμίσεις, δώσε στην αναζήτηση dns, βάλε να έχει προσωπικό dns, την διεύθυνση dns.adguard.com

Γνωστή λύση για όλα τα Xiaomi 

10 minutes ago, bdros said:

Ανοίγεις τις ρυθμίσεις, δώσε στην αναζήτηση dns, βάλε να έχει προσωπικό dns, την διεύθυνση dns.adguard.com

Γνωστή λύση για όλα τα Xiaomi 

Το έκανα ευχαριστώ...Σήμερα παραγγειλα και xiaomi watch 2 pro από public..καλός συνδυασμός πιστεύω.

On 21/5/2024 at 8:22 ΠΜ, Christos kitsos said:

Screenshot_2024-06-03-19-02-33-068_com.android.chrome.jpg

Just now, dragon11 said:

Screenshot_2024-06-03-19-02-33-068_com.android.chrome.jpg

Και βέβαια έχει.

On 3/6/2024 at 2:30 ΜΜ, Christos kitsos said:

Το έκανα ευχαριστώ...Σήμερα παραγγειλα και xiaomi watch 2 pro από public..καλός συνδυασμός πιστεύω.

Το ρολόι αυτό θέλει κάθε μέρα φόρτιση.

Είναι φοβερό αλλά η μπαταρία του χάλια.

Όλα τα redmi note 13 k redmi note 13 pro, θα μπορούν να δουλέψουν και το νέο σύστημα της κοσμοτε, που τώρα θα βγει,το 5g+. Μόνο αυτά και λίγα Samsung ακριβά για αρχή στο νέο σύστημα.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση μου με την αγαπητή συσκευή. Πρώτον, τις τελευταίες ημέρες (το διευκρινίζω, δεν το λέω ως κάτι απρόβλεπτο) ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προφανώς και παίζει ρόλο η εξωτερική θερμοκρασία, δεν περίμενα όμως να ζεσταίνεται όμως τόσο πολύ, ακόμα και χωρίς θήκη που το χρησιμοποίησα. Σημειωτέον ότι και η μπαταρία πήγε περίπατο, χρειάστηκε μπριζωμα και εντός της ίδιας ημέρας, σημειωτέον βέβαια ότι το χρησιμοποίησα κάμποσο τις προηγούμενες ημέρες. 

Το σημαντικότερο όμως το οποίο μου έδωσε ψυχρολουσία, είναι ότι τις τελευταίες ημέρες, παρατηρώ ένα ελαφρό λαγκάρισμα, με αποκορύφωμα σήμερα όπου δεν υπάκουε σε καμία εντολή, μου πήρε κάμποσο μέχρι να πιάσει το άγγιγμα. Επίσης, παρατήρησα σε κάποια φάση όπου παίζει μουσική μέσω Spotify, ήθελα να βγάλω φωτογραφία εκείνη τη στιγμή και κάπου κωλωσε, πιθανόν να οφείλεται στο ότι έχει 8 Gb ram αλλά όσο να 'ναι, με χόλωσε κάπως το ότι τα παρατράγουδα αρχίσανε να βγαίνουν μέσα σε ένα 4μηνο.

Γενικά, έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία το smoothness να έχει πάει περίπατο σε ανύποπτες φάσεις, μπήκα να δω στις ρυθμίσεις μήπως έχει πειραχτει τίποτα με το ρυθμο ανανέωσης, δεν ξέρω, προέκυψαν λίγο ξαφνικά και αιφνιδιάστηκα....

Edited by tsimisde