Tasos19s Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, ThanosDurex said: Διάβασε εδώ να δεις. Δυστυχώς είναι μεγάλο το πρόβλημα σε πάρα πολύ κόσμο. Το λαπτοπ είναι καινούργιο. Επίσης, όπως προείπα δεν έχει να κάνει μόνο με το λαπτοπ. Το WiFi κλείνει αυτόματα και γίνεται άσπρο όταν μπαίνει στο Hotspot. Το Hotspot στα Android δουλεύει σε κλάσματα. Μου κάνει τρομερή περιέργεια πως και δεν το έχει διορθώσει η Apple ένα τόσο σημαντικό ζήτημα τόσα χρόνια. Προσπάθησε να είσαι στις ρυθμίσεις του hot spot και μετά να συνδεθείς με το laptop Αν δεν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις πολλές φορές δεν σε βρίσκει καν ο άλλος Σαν να μην ανοίγει δηλαδή το hot spot Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Λεβεντες εχω ακομη ενα θεμα , προσπαθω απο την στιγμη που αγορασα το κινητο να το λυσω αλλα ματαια ,δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο forum myphone.gr ,μου γραφει λαθος κωδικος κλπ , κανω επαναφορα κωδικου και δεν στελνει καποιο email , δοκιμασα με safari και chrome , σε οποιοδηποτε αλλο forum δεν εχω θεμα , μεσω laptop συνδεομαι κανονικα , γιατι συμβαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, dimtz said: Λεβεντες εχω ακομη ενα θεμα , προσπαθω απο την στιγμη που αγορασα το κινητο να το λυσω αλλα ματαια ,δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο forum myphone.gr ,μου γραφει λαθος κωδικος κλπ , κανω επαναφορα κωδικου και δεν στελνει καποιο email , δοκιμασα με safari και chrome , σε οποιοδηποτε αλλο forum δεν εχω θεμα , μεσω laptop συνδεομαι κανονικα , γιατι συμβαινει αυτο; Ποιο e-mail έχεις δηλώσει; Είναι το σωστό; Γιατί με μια αλλαγή πρόσφατα στο forum έπρεπε να ενημερωθούν τα e-mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Ναι , εχω κανει αυτη την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, dimtz said: Ναι , εχω κανει αυτη την διαδικασια Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το e-mail που χρησιμοποιείς και έχεις δηλώσει να δω αν είναι το ίδιο. Να υποθέσω ότι κοιτάς και στα ανεπιθύμητα έτσι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Ναι , κοιταζω και τα spam, σ ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, athanaso77 said: Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το e-mail που χρησιμοποιείς και έχεις δηλώσει να δω αν είναι το ίδιο. Να υποθέσω ότι κοιτάς και στα ανεπιθύμητα έτσι; Εγώ δεν έλυσα ΠΟΤΕ αυτό το θέμα. Μετά το μεγάλο update της σελίδας δεν συνδέθηκα ποτέ. Μόνο εδώ στο forum μπήκα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) Στο site των ειδήσεων όντως δεν μπορείς να συνδεθείς. Θα έπρεπε να εμφανίζει το social login, κάτι που δεν εμφανίζει πια. Ο σωστός τρόπος να συνδεθείτε είναι στα σχόλια κάποιου άρθρου να πατήσετε συνδεθείτε, και μετά συνέχεια στο myphone Edited 25 Σεπτεμβρίου by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου (edited) 1 ώρα πριν, paanos said: Στο site των ειδήσεων όντως δεν μπορείς να συνδεθείς. Θα έπρεπε να εμφανίζει το social login, κάτι που δεν εμφανίζει πια. Ο σωστός τρόπος να συνδεθείτε είναι στα σχόλια κάποιου άρθρου να πατήσετε συνδεθείτε, και μετά συνέχεια στο myphone Μπραβο φιλε μου ,εισαι ωραιος ,συνδεθηκα τελικα ,εσκασα τοσες μερες 🙂 Edited 25 Σεπτεμβρίου by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Να ρωτήσω και εγώ κάτι , όταν ανοίγεις το hotspot το wifi κλείνει και μοιράζεις μόνο δεδομένα , γιατί στο android μπορείς να μοιράζεις από wifi , έτσι είναι στο iphone ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Να μοιράσεις από Wifi; Ποιος ο λόγος; Γιατί να το μοιράσεις εσύ.... και δεν συνδέεται ο άλλος κατευθείαν στο Wifi;;;; 🤨 Χάνω κάτι; 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 48 minutes ago, pavlidisc said: Να μοιράσεις από Wifi; Ποιος ο λόγος; Γιατί να το μοιράσεις εσύ.... και δεν συνδέεται ο άλλος κατευθείαν στο Wifi;;;; 🤨 Χάνω κάτι; Ναι κι εγώ αυτό το κουλό σκέφτομαι τι νόημα έχει Repeater λειτουργία κιόλας δεν νομίζω να έχει το android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Ναι κι εγώ αυτό το κουλό σκέφτομαι τι νόημα έχει Repeater λειτουργία κιόλας δεν νομίζω να έχει το android Το κουλο αφήστε το στην άκρη, ο λόγος είναι είμαι κάπου που έχω μόνο εγώ ίντερνετ και θέλω για λίγο να το μοιραστω με κάποιον , και δεν θέλω να του δώσω κωδικό wifi στην εταιρεία που είμαι. Απλώς γιατί στο android γίνεται και στο iphone δεν γίνεται ; Στο android που έχω δεν κλείνει το wifi όταν ανοίγω το hotspot, ενώ στο iphone κλείνει . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, stefanidisg said: Το κουλο αφήστε το στην άκρη, ο λόγος είναι είμαι κάπου που έχω μόνο εγώ ίντερνετ και θέλω για λίγο να το μοιραστω με κάποιον , και δεν θέλω να του δώσω κωδικό wifi στην εταιρεία που είμαι. Απλώς γιατί στο android γίνεται και στο iphone δεν γίνεται ; Στο android που έχω δεν κλείνει το wifi όταν ανοίγω το hotspot, ενώ στο iphone κλείνει . ετσι είναι στο iphone. Μόνο με data γινεται hot spot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 47 minutes ago, stefanidisg said: ο λόγος είναι είμαι κάπου που έχω μόνο εγώ ίντερνετ και θέλω για λίγο να το μοιραστω με κάποιον , και δεν θέλω να του δώσω κωδικό wifi στην εταιρεία που είμαι. Σωστά. Αυτός είναι ένας λόγος. Στην ουσία να συνδέσεις τους φίλους σου στο WiFi σου, χωρίς να τους αποκαλύψεις κωδικό Από iPhone σε iPhone (ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Aplle) γίνεται. Από iPhone σε Adnroid ή PC δεν εάν γίνεται και πώς. Edited 26 Σεπτεμβρίου by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, pavlidisc said: Σωστά. Αυτός είναι ένας λόγος. Στην ουσία να συνδέσεις τους φίλους σου στο WiFi σου, χωρίς να τους αποκαλύψεις κωδικό Από iPhone σε iPhone (ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Aplle) γίνεται. Από iPhone σε Adnroid ή PC δεν εάν γίνεται και πώς. Άλλο πράγμα λέτε Μαλλον εννοείται κοινοποίηση με QR code τον κωδικό πρόσβασης Να καταλαβαίνουμε αρχικά πρώτα τι λέμε; Αλλιως μπερδευόμαστε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Tasos19s said: Άλλο πράγμα λέτε Μαλλον εννοείται κοινοποίηση με QR code τον κωδικό πρόσβασης Να καταλαβαίνουμε αρχικά πρώτα τι λέμε; Αλλιως μπερδευόμαστε Είμαι σε πελάτη και εζω συνδέσει το κινητό μου αλλα δεν ξέρω τον κωδικό...κάνω χοτσποτ στον διπλανό μου πο εχει ενα s24u απο το wifi του πελάτη και οχι απο τα mb μου γτ εχω Edge (E) σήμα... 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, arxontas2323 said: Είμαι σε πελάτη και εζω συνδέσει το κινητό μου αλλα δεν ξέρω τον κωδικό...κάνω χοτσποτ στον διπλανό μου πο εχει ενα s24u απο το wifi του πελάτη και οχι απο τα mb μου γτ εχω Edge (E) σήμα... Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi / πληροφορίες δικτύου που έχεις συνδεθεί, πατάς πάνω στις τελίτσες του συνθηματικού και αντιγράφεις τον κωδικό που βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 37 minutes ago, motoboots said: Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi / πληροφορίες δικτύου που έχεις συνδεθεί, πατάς πάνω στις τελίτσες του συνθηματικού και αντιγράφεις τον κωδικό που βλέπεις. Μα ναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, motoboots said: Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi / πληροφορίες δικτύου που έχεις συνδεθεί, πατάς πάνω στις τελίτσες του συνθηματικού και αντιγράφεις τον κωδικό που βλέπεις. 1 hour ago, Tasos19s said: Μα ναι Ήμουν σίγουρος για την απάντηση...αμα σε συνδέσει αλλος στο wifi με iPhone τότε δεν σου δείχνει τον κωδικό... Θέλετε ν συμφωνησουμε οτι ειναι λάθος υλοποίηση; 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, arxontas2323 said: Ήμουν σίγουρος για την απάντηση...αμα σε συνδέσει αλλος στο wifi με iPhone τότε δεν σου δείχνει τον κωδικό... Θέλετε ν συμφωνησουμε οτι ειναι λάθος υλοποίηση; Είναι λάθος η υλοποίηση. Δεν ξέρω στο iphone αν με κοινοποίηση το qr wifi φένετε ο κωδικός αλλά στο android φένετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου (edited) 16 minutes ago, stefanidisg said: Είναι λάθος η υλοποίηση. Δεν ξέρω στο iphone αν με κοινοποίηση το qr wifi φένετε ο κωδικός αλλά στο android φένετε. Να σου πω το εξής, χωρίς παρεξήγηση. Όσο γρηγορότερα το ενστερνιστείς, τόσο ευκολότερα θα γίνουν τα πράγματα για εσένα. Την Apple, δεν την απασχολεί τί γίνεται με τα Android και με τα Windows PC. Την ενδιαφέρει να αλληλοεπιδρούν απροβλημάτιστα τα δικά της λογισμικά στις δικές τις συσκευές. Αυτό που από την αρχή ήθελες να κάνεις (και σαφώς είναι κάτι που χρειάζεται), το να μοιράσεις δηλαδή WiFi χωρίς να κοινοποιήσεις τον κωδικό του router, μεταξύ συσκευών Apple γίνεται με 1 κλίκ και σε μηδέν χρόνο. Η Apple, για τις συσκευές της, έχει λύση. Εκεί σταματάει το τί και πώς. Εντελώς φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση διαξιφισμού. Αυτό που σου λέω δεν τίθεται σε τραπέζι για συζήτηση. Είναι δεδομένο. Υ.Γ Δεν χρειάζεται καν QR code στην Apple. Πάει να συνδεθεί ο άλλος πάνω σου (που είσαι σε wifi) σου βγάζει ειδοποίηση στο iPhone, πατάς ΟΚ, ο άλλος μπαίνει WiFi χωρίς να ξέρει κωδικούς κλπ, τέλος. Edited 27 Σεπτεμβρίου by pavlidisc 2 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, pavlidisc said: Να σου πω το εξής, χωρίς παρεξήγηση. Όσο γρηγορότερα το ενστερνιστείς, τόσο ευκολότερα θα γίνουν τα πράγματα για εσένα. Την Apple, δεν την απασχολεί τί γίνεται με τα Android και με τα Windows PC. Την ενδιαφέρει να αλληλοεπιδρούν απροβλημάτιστα τα δικά της λογισμικά στις δικές τις συσκευές. Αυτό που από την αρχή ήθελες να κάνεις (και σαφώς είναι κάτι που χρειάζεται), το να μοιράσεις δηλαδή WiFi χωρίς να κοινοποιήσεις τον κωδικό του router, μεταξύ συσκευών Apple γίνεται με 1 κλίκ και σε μηδέν χρόνο. Η Apple, για τις συσκευές της, έχει λύση. Εκεί σταματάει το τί και πώς. Εντελώς φιλικά, και χωρία καμία διάθεση διαξιφισμού. Αυτό που σου λέω δεν τίθεται σε τραπέζι για συζήτηση. Είναι δεδομένο. Υ.Γ Δεν χρειάζεται καν QR code στην Apple. Πάει να συνδεθεί ο άλλος πάνω σου (που είσαι σε wifi) σου βγάζει ειδοποίηση στο iPhone, πατάς ΟΚ, ο άλλος μπαίνει WiFi χωρίς να ξέρει κωδικούς κλπ, τέλος. Ναι έτσι είναι απλά πράγματα στο iPhone Τέλος πάντων αν υπάρχει κάτι στο android ίσως στο iPhone δεν υπάρχει αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, pavlidisc said: Να σου πω το εξής, χωρίς παρεξήγηση. Όσο γρηγορότερα το ενστερνιστείς, τόσο ευκολότερα θα γίνουν τα πράγματα για εσένα. Την Apple, δεν την απασχολεί τί γίνεται με τα Android και με τα Windows PC. Την ενδιαφέρει να αλληλοεπιδρούν απροβλημάτιστα τα δικά της λογισμικά στις δικές τις συσκευές. Αυτό που από την αρχή ήθελες να κάνεις (και σαφώς είναι κάτι που χρειάζεται), το να μοιράσεις δηλαδή WiFi χωρίς να κοινοποιήσεις τον κωδικό του router, μεταξύ συσκευών Apple γίνεται με 1 κλίκ και σε μηδέν χρόνο. Η Apple, για τις συσκευές της, έχει λύση. Εκεί σταματάει το τί και πώς. Εντελώς φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση διαξιφισμού. Αυτό που σου λέω δεν τίθεται σε τραπέζι για συζήτηση. Είναι δεδομένο. Υ.Γ Δεν χρειάζεται καν QR code στην Apple. Πάει να συνδεθεί ο άλλος πάνω σου (που είσαι σε wifi) σου βγάζει ειδοποίηση στο iPhone, πατάς ΟΚ, ο άλλος μπαίνει WiFi χωρίς να ξέρει κωδικούς κλπ, τέλος. Στο κάτω κάτω φτιάχνεις ένα QR και το σκανάρει ο άλλος. Σιγά την τεχνολογία ρε παιδιά! Αν είναι δυνατόν... Κατά τα άλλα συμφωνώ, δεν την ενδιαφέρει την Apple το άλλο οικοσύστημα. Συνδέεις το τηλέφωνο πάνω στο mac και γίνεται μόντεμ. Ούτε οδηγοί, ούτε βλακείες. Κάθονται οι άλλοι και ασχολούνται με βλακείες μεγάλοι άνθρωποι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Καλημερα στην παρεα, πως μπορω να μεταφερω φακελους με φωτογραφιες με το προγραμμα 3utools απο το pc στο κινητο; επιλεγω καποιον φακελο για μεταφορα και μου μεταφερει τις φωτογραφιες χωρις το φακελο , γενικα επικρατει ενα μπαχαλο , καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts