Jump to content

iPhone 15 Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, ThanosDurex said:

Διάβασε εδώ να δεις. Δυστυχώς είναι μεγάλο το πρόβλημα σε πάρα πολύ κόσμο.

Το λαπτοπ είναι καινούργιο. Επίσης, όπως προείπα δεν έχει να κάνει μόνο με το λαπτοπ. Το WiFi κλείνει αυτόματα και γίνεται άσπρο όταν μπαίνει στο Hotspot.

Το Hotspot στα Android δουλεύει σε κλάσματα. Μου κάνει τρομερή περιέργεια πως και δεν το έχει διορθώσει η Apple ένα τόσο σημαντικό ζήτημα τόσα χρόνια.

Προσπάθησε να είσαι στις ρυθμίσεις του hot spot και μετά να συνδεθείς με το laptop 

Αν δεν είσαι μέσα στις ρυθμίσεις πολλές φορές δεν σε βρίσκει καν ο άλλος 

Σαν να μην ανοίγει δηλαδή το hot spot 

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λεβεντες εχω ακομη ενα θεμα , προσπαθω απο την στιγμη που αγορασα το κινητο να το λυσω αλλα ματαια ,δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο forum myphone.gr ,μου γραφει λαθος κωδικος κλπ , κανω επαναφορα κωδικου και δεν στελνει καποιο email , δοκιμασα με safari και chrome , σε οποιοδηποτε αλλο forum δεν εχω θεμα , μεσω laptop συνδεομαι κανονικα , γιατι συμβαινει αυτο;

• Administrators
10 minutes ago, dimtz said:

Λεβεντες εχω ακομη ενα θεμα , προσπαθω απο την στιγμη που αγορασα το κινητο να το λυσω αλλα ματαια ,δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο forum myphone.gr ,μου γραφει λαθος κωδικος κλπ , κανω επαναφορα κωδικου και δεν στελνει καποιο email , δοκιμασα με safari και chrome , σε οποιοδηποτε αλλο forum δεν εχω θεμα , μεσω laptop συνδεομαι κανονικα , γιατι συμβαινει αυτο;

Ποιο e-mail έχεις δηλώσει; Είναι το σωστό; Γιατί με μια αλλαγή πρόσφατα στο forum έπρεπε να ενημερωθούν τα e-mail.

Modpic.gif

• Administrators
2 minutes ago, dimtz said:

Ναι , εχω κανει αυτη την διαδικασια

Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το e-mail που χρησιμοποιείς και έχεις δηλώσει να δω αν είναι το ίδιο. Να υποθέσω ότι κοιτάς και στα ανεπιθύμητα έτσι;

Modpic.gif

5 ώρες πριν, athanaso77 said:

Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το e-mail που χρησιμοποιείς και έχεις δηλώσει να δω αν είναι το ίδιο. Να υποθέσω ότι κοιτάς και στα ανεπιθύμητα έτσι;

Εγώ δεν έλυσα ΠΟΤΕ αυτό το θέμα. Μετά το μεγάλο update της σελίδας δεν συνδέθηκα ποτέ. Μόνο εδώ στο forum μπήκα. 

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στο site των ειδήσεων όντως δεν μπορείς να συνδεθείς. Θα έπρεπε να εμφανίζει το social login, κάτι που δεν εμφανίζει πια. 
Ο σωστός τρόπος να συνδεθείτε είναι στα σχόλια κάποιου άρθρου να πατήσετε συνδεθείτε, και μετά συνέχεια στο myphone 

IMG_4375.png

IMG_4376.png

Edited by paanos

1 ώρα πριν, paanos said:

Στο site των ειδήσεων όντως δεν μπορείς να συνδεθείς. Θα έπρεπε να εμφανίζει το social login, κάτι που δεν εμφανίζει πια. 
Ο σωστός τρόπος να συνδεθείτε είναι στα σχόλια κάποιου άρθρου να πατήσετε συνδεθείτε, και μετά συνέχεια στο myphone 

IMG_4375.png

IMG_4376.png

Μπραβο φιλε μου ,εισαι ωραιος ,συνδεθηκα τελικα ,εσκασα τοσες μερες 🙂 

Edited by dimtz

Να ρωτήσω και εγώ κάτι , όταν ανοίγεις το hotspot  το wifi κλείνει και μοιράζεις μόνο δεδομένα , γιατί στο  android  μπορείς να μοιράζεις από wifi , έτσι είναι στο iphone ?

Να μοιράσεις από Wifi;
Ποιος ο λόγος;
Γιατί να το μοιράσεις εσύ.... και δεν συνδέεται ο άλλος κατευθείαν στο Wifi;;;; 🤨

Χάνω κάτι;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

48 minutes ago, pavlidisc said:

Να μοιράσεις από Wifi;
Ποιος ο λόγος;
Γιατί να το μοιράσεις εσύ.... και δεν συνδέεται ο άλλος κατευθείαν στο Wifi;;;; 🤨

Χάνω κάτι;

Ναι κι εγώ αυτό το κουλό σκέφτομαι τι νόημα έχει 

Repeater λειτουργία κιόλας δεν νομίζω να έχει το android 

Nokia 8800 Scirocco

2 ώρες πριν, Tasos19s said:

Ναι κι εγώ αυτό το κουλό σκέφτομαι τι νόημα έχει 

Repeater λειτουργία κιόλας δεν νομίζω να έχει το android 

Το κουλο αφήστε το στην άκρη, ο λόγος είναι είμαι κάπου που έχω μόνο εγώ ίντερνετ και θέλω για λίγο να το μοιραστω με κάποιον , και δεν θέλω να του δώσω κωδικό wifi στην εταιρεία που είμαι. Απλώς γιατί στο android γίνεται και στο iphone δεν γίνεται ; Στο android που έχω δεν κλείνει το wifi όταν ανοίγω το hotspot, ενώ στο iphone κλείνει . 

5 minutes ago, stefanidisg said:

Το κουλο αφήστε το στην άκρη, ο λόγος είναι είμαι κάπου που έχω μόνο εγώ ίντερνετ και θέλω για λίγο να το μοιραστω με κάποιον , και δεν θέλω να του δώσω κωδικό wifi στην εταιρεία που είμαι. Απλώς γιατί στο android γίνεται και στο iphone δεν γίνεται ; Στο android που έχω δεν κλείνει το wifi όταν ανοίγω το hotspot, ενώ στο iphone κλείνει . 

ετσι είναι στο iphone. Μόνο με data γινεται hot spot...

ff.jpg

47 minutes ago, stefanidisg said:

ο λόγος είναι είμαι κάπου που έχω μόνο εγώ ίντερνετ και θέλω για λίγο να το μοιραστω με κάποιον , και δεν θέλω να του δώσω κωδικό wifi στην εταιρεία που είμαι.

Σωστά.
Αυτός είναι ένας λόγος.
Στην ουσία να συνδέσεις τους φίλους σου στο WiFi σου, χωρίς να τους αποκαλύψεις κωδικό
Από iPhone σε iPhone (ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Aplle) γίνεται.

Από iPhone σε Adnroid ή PC δεν εάν γίνεται και πώς. 

Edited by pavlidisc

7 ώρες πριν, pavlidisc said:

Σωστά.
Αυτός είναι ένας λόγος.
Στην ουσία να συνδέσεις τους φίλους σου στο WiFi σου, χωρίς να τους αποκαλύψεις κωδικό
Από iPhone σε iPhone (ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Aplle) γίνεται.

Από iPhone σε Adnroid ή PC δεν εάν γίνεται και πώς. 

Άλλο πράγμα λέτε 

Μαλλον εννοείται κοινοποίηση με QR code τον κωδικό πρόσβασης 

Να καταλαβαίνουμε αρχικά πρώτα τι λέμε; 
Αλλιως μπερδευόμαστε 

Nokia 8800 Scirocco

13 ώρες πριν, Tasos19s said:

Άλλο πράγμα λέτε 

Μαλλον εννοείται κοινοποίηση με QR code τον κωδικό πρόσβασης 

Να καταλαβαίνουμε αρχικά πρώτα τι λέμε; 
Αλλιως μπερδευόμαστε 

Είμαι σε πελάτη και εζω συνδέσει το κινητό μου αλλα δεν ξέρω τον κωδικό...κάνω χοτσποτ στον διπλανό μου πο εχει ενα s24u απο το wifi του πελάτη και οχι απο τα mb μου γτ εχω Edge (E) σήμα...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

1 hour ago, arxontas2323 said:

Είμαι σε πελάτη και εζω συνδέσει το κινητό μου αλλα δεν ξέρω τον κωδικό...κάνω χοτσποτ στον διπλανό μου πο εχει ενα s24u απο το wifi του πελάτη και οχι απο τα mb μου γτ εχω Edge (E) σήμα...

Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi / πληροφορίες δικτύου που έχεις συνδεθεί, πατάς πάνω στις τελίτσες του συνθηματικού και αντιγράφεις τον κωδικό που βλέπεις.

37 minutes ago, motoboots said:

Στις ρυθμίσεις του Wi-Fi / πληροφορίες δικτύου που έχεις συνδεθεί, πατάς πάνω στις τελίτσες του συνθηματικού και αντιγράφεις τον κωδικό που βλέπεις.

Μα ναι 

Nokia 8800 Scirocco

1 ώρα πριν, motoboots said:

1 hour ago, Tasos19s said:

Μα ναι 

Ήμουν σίγουρος για την απάντηση...αμα σε συνδέσει αλλος στο wifi με iPhone τότε δεν σου δείχνει τον κωδικό...

Θέλετε ν συμφωνησουμε οτι ειναι λάθος υλοποίηση; 

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

2 minutes ago, arxontas2323 said:

Ήμουν σίγουρος για την απάντηση...αμα σε συνδέσει αλλος στο wifi με iPhone τότε δεν σου δείχνει τον κωδικό...

Θέλετε ν συμφωνησουμε οτι ειναι λάθος υλοποίηση; 

Είναι λάθος η υλοποίηση. Δεν ξέρω στο iphone αν με κοινοποίηση το qr wifi φένετε ο κωδικός αλλά στο android φένετε.

16 minutes ago, stefanidisg said:

Είναι λάθος η υλοποίηση. Δεν ξέρω στο iphone αν με κοινοποίηση το qr wifi φένετε ο κωδικός αλλά στο android φένετε.

Να σου πω το εξής, χωρίς παρεξήγηση.
Όσο γρηγορότερα το ενστερνιστείς, τόσο ευκολότερα θα γίνουν τα πράγματα για εσένα.
Την Apple, δεν την απασχολεί τί γίνεται με τα Android και με τα Windows PC.
Την ενδιαφέρει να αλληλοεπιδρούν απροβλημάτιστα τα δικά της λογισμικά στις δικές τις συσκευές.

Αυτό που από την αρχή ήθελες να κάνεις (και σαφώς είναι κάτι που χρειάζεται), το να μοιράσεις δηλαδή WiFi χωρίς να κοινοποιήσεις τον κωδικό του router, μεταξύ συσκευών Apple γίνεται με 1 κλίκ και σε μηδέν χρόνο.
Η Apple, για τις συσκευές της, έχει λύση.
Εκεί σταματάει το τί και πώς.

Εντελώς φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση διαξιφισμού.
Αυτό που σου λέω δεν τίθεται σε τραπέζι για συζήτηση. Είναι δεδομένο.

Υ.Γ Δεν χρειάζεται καν QR code στην Apple. Πάει να συνδεθεί ο άλλος πάνω σου (που είσαι σε wifi) σου βγάζει ειδοποίηση στο iPhone, πατάς ΟΚ, ο άλλος μπαίνει WiFi χωρίς να ξέρει κωδικούς κλπ, τέλος.

Edited by pavlidisc

6 minutes ago, pavlidisc said:

Όσο γρηγορότερα το ενστερνιστείς, τόσο ευκολότερα θα γίνουν τα πράγματα για εσένα.
Την ενδιαφέρει να αλληλοεπιδρούν απροβλημάτιστα τα δικά της λογισμικά στις δικές τις συσκευές.

Αυτό που από την αρχή ήθελες να κάνεις (και σαφώς είναι κάτι που χρειάζεται), το να μοιράσεις δηλαδή WiFi χωρίς να κοινοποιήσεις τον κωδικό του router, μεταξύ συσκευών Apple γίνεται με 1 κλίκ και σε μηδέν χρόνο.

Εντελώς φιλικά, και χωρία καμία διάθεση διαξιφισμού.

Υ.Γ Δεν χρειάζεται καν QR code στην Apple. Πάει να συνδεθεί ο άλλος πάνω σου (που είσαι σε wifi) σου βγάζει ειδοποίηση στο iPhone, πατάς ΟΚ, ο άλλος μπαίνει WiFi χωρίς να ξέρει κωδικούς κλπ, τέλος.

Ναι έτσι είναι απλά πράγματα στο iPhone 

Τέλος πάντων αν υπάρχει κάτι στο android ίσως στο iPhone δεν υπάρχει αυτό 

Nokia 8800 Scirocco

2 ώρες πριν, pavlidisc said:

Εντελώς φιλικά, και χωρίς καμία διάθεση διαξιφισμού.

Στο κάτω κάτω φτιάχνεις ένα QR και το σκανάρει ο άλλος. Σιγά την τεχνολογία ρε παιδιά! Αν είναι δυνατόν...

Κατά τα άλλα συμφωνώ, δεν την ενδιαφέρει την Apple το άλλο οικοσύστημα. Συνδέεις το τηλέφωνο πάνω στο mac και γίνεται μόντεμ. Ούτε οδηγοί, ούτε βλακείες. Κάθονται οι άλλοι και ασχολούνται με βλακείες μεγάλοι άνθρωποι.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα στην παρεα, πως μπορω να μεταφερω φακελους με φωτογραφιες με το προγραμμα 3utools απο το pc στο κινητο; επιλεγω καποιον φακελο για μεταφορα και μου μεταφερει τις φωτογραφιες χωρις το φακελο , γενικα επικρατει ενα μπαχαλο , καποια λυση;