xabos Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Ποτέ… δεν μεταφέρουμε από παλιά συσκευή ( ειδικά android ) εφαρμογές κ ρυθμίσεις ,… θα σκαλώσει κάπου , χίλια τις εκατό . Εδώ από το 14 στο 15 , είχα πρόβλημα με το πορτοφόλι . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 2 ώρες πριν, konandrio said: Τώρα δοκίμαζα με iphone 14 pro max φίλου, το πρόβλημα με της γραμματοσειρές είναι και σε αυτόν, δηλ σε browser κάνει συνέχεια ζουμ για να μπορεί να διαβάσει. Η γραμματοσειρά στον browser αλλάζει από τον browser. Δες πιο κάτω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 3 minutes ago, xabos said: Ποτέ… δεν μεταφέρουμε από παλιά συσκευή ( ειδικά android ) εφαρμογές κ ρυθμίσεις ,… θα σκαλώσει κάπου , χίλια τις εκατό . Εδώ από το 14 στο 15 , είχα πρόβλημα με το πορτοφόλι . Σε ίδιο λογισμικό καταλαβαίνω ότι μπορεί να τα κάνει σαλάτα, από android σε ios δεν νομίζω να είναι εφικτό να περάσει κάτι στο σύστημα που να επηρεάσει αρνητικά. Μέγεθος γραμματοσειράς για να είναι έτσι και σε 14pm δεν έχει να κάνει με μεταφορά, scroll μάλλον απλά είναι έτσι η χρήση του, πρέπει να σταματήσω το scroll down για να κάνω scroll right πχ. Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα με το κινητό και πολύ γρήγορα, έτσι όπως είναι στημένο το λειτουργικό αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να το χειρίζομαι τόσο σβέλτα όπως Android, είναι ένα πράμα όπως το forum εδώ, θες να πατήσεις enter για να γράψεις στην από κάτω σειρά αλλά το myphone γουστάρει να πηδάει παράγραφο έτσι για να σου τσιτώνει τα νεύρα. 😃 Είδωμεν, δεν αποκλείεται να το συνηθίσω και να το αγαπήσω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 23 minutes ago, konandrio said: Σε ίδιο λογισμικό καταλαβαίνω ότι μπορεί να τα κάνει σαλάτα, από android σε ios δεν νομίζω να είναι εφικτό να περάσει κάτι στο σύστημα που να επηρεάσει αρνητικά. Μέγεθος γραμματοσειράς για να είναι έτσι και σε 14pm δεν έχει να κάνει με μεταφορά, scroll μάλλον απλά είναι έτσι η χρήση του, πρέπει να σταματήσω το scroll down για να κάνω scroll right πχ. Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα με το κινητό και πολύ γρήγορα, έτσι όπως είναι στημένο το λειτουργικό αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να το χειρίζομαι τόσο σβέλτα όπως Android, είναι ένα πράμα όπως το forum εδώ, θες να πατήσεις enter για να γράψεις στην από κάτω σειρά αλλά το myphone γουστάρει να πηδάει παράγραφο έτσι για να σου τσιτώνει τα νεύρα. 😃 Είδωμεν, δεν αποκλείεται να το συνηθίσω και να το αγαπήσω. Δωστου χρόνο....και εγώ αυτό κάνω και το έχω συνηθίσει...όντως στο s23u έκανα πιο γρήγορα κάποια πράγματα αλλά ήταν και θέμα συνήθειας...σιγά σιγά τα κάνω και στο αιφον... Το ios17 ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό update για εμάς που έχουμε Android... 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Ερώτηση ενώ έχω απενεργοποιήσει την ανανέωση στο παρασκήνιο για το instagram γιατί μου βγάζει ορισμένες μέρες ανανέωση στο παρασκήνιο στην κατανάλωση μπαταρία ..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 7 minutes ago, Dimitris_w said: Ερώτηση ενώ έχω απενεργοποιήσει την ανανέωση στο παρασκήνιο για το instagram γιατί μου βγάζει ορισμένες μέρες ανανέωση στο παρασκήνιο στην κατανάλωση μπαταρία ..;; Αυτό έχει να κανει με τις ειδοποιήσεις που παίρνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 30 minutes ago, Tasos19s said: Αυτό έχει να κανει με τις ειδοποιήσεις που παίρνεις Αφού κόβεις την ανανέωση στο παρασκήνιο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι ειδοποιήσεις ; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 4 minutes ago, konandrio said: Αφού κόβεις την ανανέωση στο παρασκήνιο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι ειδοποιήσεις ; Είναι διαφορετικά πράγματα Η ανανέωση στο παρασκήνιο σημαίνει ότι όταν μπαίνεις στην εφαρμογή βλέπεις το πρόσφατο περιεχόμενο μπροστά σου χωρίς να περιμένεις να γίνει ανανέωση αν πχ είχες μα μπεις από εχθές Καταναλώνει και δεδομένα Αν το κλείσεις τότε θα εμφανιστεί μπροστά σου πχ το χθεσινό περιεχόμενο και μετά περιμένεις λίγο να ενημερωθεί και να εμφανιστεί το περιεχόμενο εκείνης της ώρας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 39 minutes ago, konandrio said: Αφού κόβεις την ανανέωση στο παρασκήνιο δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι ειδοποιήσεις ; Εντελώς διαφορετικα πράγματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 (edited) 1 hour ago, Tasos19s said: Αυτό έχει να κανει με τις ειδοποιήσεις που παίρνεις δεν παίρνω καμία ειδοποίηση γιατι τις έχω όλες Απενεργοποιημένες. Ούτε καν όταν έρχονται μηνύματα από την εφαρμογή Edited October 22, 2023 by Dimitris_w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 41 minutes ago, Tasos19s said: Είναι διαφορετικά πράγματα Η ανανέωση στο παρασκήνιο σημαίνει ότι όταν μπαίνεις στην εφαρμογή βλέπεις το πρόσφατο περιεχόμενο μπροστά σου χωρίς να περιμένεις να γίνει ανανέωση αν πχ είχες μα μπεις από εχθές Καταναλώνει και δεδομένα Αν το κλείσεις τότε θα εμφανιστεί μπροστά σου πχ το χθεσινό περιεχόμενο και μετά περιμένεις λίγο να ενημερωθεί και να εμφανιστεί το περιεχόμενο εκείνης της ώρας Υπάρχει επιλογή να είναι kill εντελώς ; Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny1222 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για την διαθεσιμότητα; παραγγελία 22/9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 54 minutes ago, Johnny1222 said: Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για την διαθεσιμότητα; παραγγελία 22/9 Κανένας δεν έχει… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 1 hour ago, Johnny1222 said: Παιδιά έχουμε κανένα νεότερο για την διαθεσιμότητα; παραγγελία 22/9 Εγώ δίνω πάντως 15 pro nati 1TB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 26 minutes ago, Dimitris_w said: Εγώ δίνω πάντως 15 pro nati 1TB Έχουμε ξεχωριστό χώρο για τις αγγελίες, ας κρατήσουμε το thread καθαρό. Πόσο μάλλον όταν γράφεις και σε λάθος θέμα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 12 ώρες πριν, Dimitris_w said: δεν παίρνω καμία ειδοποίηση γιατι τις έχω όλες Απενεργοποιημένες. Ούτε καν όταν έρχονται μηνύματα από την εφαρμογή Τότε έχει θέμα η εφαρμογή και δουλεύει στο παρασκήνιο χωρίς να θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Από 14 pro max σε 15 pro max κανένα πρόβλημα με το restore.Επίσης δεν ισχύει τίποτα από τις βλακείες που ακούγονται,υπερθέρμανση,κακή ποιότητα κλπSent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokari Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Πάντως στο γερμανικό apple store, αν πας να παραγγείλεις 15 pro, λέει 7-10 μέρες, 15 pro max white/nati -> 3-4 εβδομάδες και black/blue -> 2-3 εβδομάδες. Οπότε υποθέτω πως μάλλον πάμε προς μέσα με τέλος νοεμβρίου για pro max, ενώ ίσως τα pro έρθουν πιο νωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Έχει σναφερθεί κάποιο θέμα με έντονο white noise από τα ηχεία, έτσι στο άσχετο; Μάλιστα να κρατάει μισή ώρα πριν σταματήσει είτε μόνο του, ή με soft reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Έχει σναφερθεί κάποιο θέμα με έντονο white noise από τα ηχεία, έτσι στο άσχετο; Μάλιστα να κρατάει μισή ώρα πριν σταματήσει είτε μόνο του, ή με soft reset.Δεν έχω τέτοιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 13 ώρες πριν, Pharmex said: Έχει σναφερθεί κάποιο θέμα με έντονο white noise από τα ηχεία, έτσι στο άσχετο; Μάλιστα να κρατάει μισή ώρα πριν σταματήσει είτε μόνο του, ή με soft reset. Ούτε εγώ έχω διαβάσει κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Αυτο που παρατηρω είναι:όταν καλώ κάποιον δεν ακούγεται δυνατά το τουτ που κάνει όταν καλεί, μόλις απαντήσει ακούγεται όπως πρέπει... για το ηχείο δεν το συζητάμε...είναι εξαιρετικό και πολύ δυνατό... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 1 hour ago, arxontas2323 said: Αυτο που παρατηρω είναι:όταν καλώ κάποιον δεν ακούγεται δυνατά το τουτ που κάνει όταν καλεί, μόλις απαντήσει ακούγεται όπως πρέπει... Ισχύει. "Χαρακτηριστικό" του iOS17. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Διαθέσιμα στην αμαζονα. Όποιος προλάβει, πρόλαβε..https://amzn.eu/d/6xzk0QD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Σήμερα δεν ήταν να βγει το νέο iOS… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts