Jump to content

Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, sgatzo said:

Στης κόρης μου ζητάει pin πάντως που το τσέκαρα

Ζητάει, γιατί έχει ενεργοποιημένη την εντολή που μου είπε πιο πάνω ο coolnetgr. 

Την ενεργοποίησα κ τώρα ζητάει κ το δικό μου. 

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Με την προσφορά του Γερμανού, την επιστροφή μέσω PayZy και μια δωροεπιταγή που έχω, το watch 6 44mm θα μου βγεί στα 88€.

Πιστεύετε ότι αξίζει τώρα που είναι μέσα 2025, και είναι ένα ρολόι 2 ετών; Είστε οκ από θέματα lag κλπ;

19 minutes ago, oregon said:

Με την προσφορά του Γερμανού, την επιστροφή μέσω PayZy και μια δωροεπιταγή που έχω, το watch 6 44mm θα μου βγεί στα 88€.

Πιστεύετε ότι αξίζει τώρα που είναι μέσα 2025, και είναι ένα ρολόι 2 ετών; Είστε οκ από θέματα lag κλπ;

Σε αυτή την τιμή νομίζω είναι καλή επιλογή. 

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25

17 ώρες πριν, oregon said:

Μια χαρά ειναι εγώ το έχω απο τον Αύγουστο του 23 κανένα πρόβλημα...

Πάντως αν και πολύ όμορφο ρολόι και τα έχει όλα, υπάρχει μεγάλη απόσταση ακόμα ως προς το smoothness και τη γενικότερη εμπειρία χρήσης WearOs vs WatchOs.

Άλλες και οι τιμές θα μου πεις... αλλά μεγάλες διαφορές.

• 1 month later...

Είναι πολύ σχετικό αυτό, ανάλογα την χρήση. Εγώ επειδή έχω μόνιμα ανοιχτό το always on το φορτίζω κάθε βράδυ. Μου βγάζει 1-1,5 μέρα και δε το φοράω το βράδυ. Αν δεν έχεις το always on σίγουρα θα φτάνει τις 2 μέρες. Φυσικά ανάλογα και τι άλλο χρησιμοποιείς, πχ πολλές καταγραφές δραστηριοτήτων.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25

Εμενα απογοητευση τις τελευταιες μερες. 

12μιση το βραδυ χθες το βγαζω απο την φορτιση 100%

Τωρα που γραφω αυτο το ποστ (9+10) με ολα κλειστα (always on + συνδεση στο κινητο) ειναι στο 25%.

Edited by Geo_F1

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

Εχει αναφερθει πολλες φορες η αυτονομια του με Always on display.
Υπολογιζε να φορτιζεις ΚΑΘΕ φορα που το βγαζεις απο τον καρπο σου για ντουζακι.

Απο 'κει και περα η αυτονομια του ειναι καθαρα θεμα του τι κανει ο καθενας (αριθμος ειδοποιησεων, αν μιλαει στο κινητο, καταγραφη ασκησεων, πληρωμες nfc, τηλεφωνικες κλησεις σε ανοιχτη ακροαση κτλ).

λοιπον παιδια επειδη γινετε λογος για την μπαταρια του,εχω παρατηρησει οτι οταν εισαι σε ακινισια,η μπαταρια δεν πεφτει ευκολα,οταν κανεις καποια εργασια η κινητε καποιος με εντατικους ρυθμους πεφτει γρηγορα η μπαταρια

Πιστεύετε ότι αξίζει τώρα που είναι μέσα 2025, και είναι ένα ρολόι 2 ετών; Είστε οκ από θέματα lag κλπ; 

Εχει αναφερθει πολλες φορες η αυτονομια του με Always on display.
Υπολογιζε να φορτιζεις ΚΑΘΕ φορα που το βγαζεις απο τον καρπο σου για ντουζακι.

Απο 'κει και περα η αυτονομια του ειναι καθαρα θεμα του τι κανει ο καθενας (αριθμος ειδοποιησεων, αν μιλαει στο κινητο, καταγραφη ασκησεων, πληρωμες nfc, τηλεφωνικες κλησεις σε ανοιχτη ακροαση κτλ). Και παρότι είναι σημαντικό να ξέρει κανείς ποια χρήση επηρεάζει την αυτονομία, ρίχνεις πού και πού μια ματιά στο wingaga3.gr

Ακριβώς αυτό… Από τη στιγμή που έχεις το Always On ενεργό, η αυτονομία είναι περιορισμένη. Δεν γίνεται αλλιώς.

Edited by AntoninM

Ισως να μην το εγραψα καθαρα αλλα δεν εχω ενεργο το always on .

Θα το παρακολουθω. Το πρωι το φορτισα στο 10% . Το εσβησα και φορτισε ετσι. 12:00 το ανοιξα και τωρα 9 ωρες μετα ειναι στο 83%

Και απο τις 6 το ειχα συνδεδεμενο στο κινητο γιατι ημουν εξω. Και με μπολικες ειδοποιησεις.

Περιεργα πραγματα

Edited by Geo_F1

Ayrton Senna

Fernando Alonso

Max Verstappen

• 2 weeks later...

εχω  το watch 6 44 mm σημερα με ηρθε αυτο εδω με κατι αλλα πραγματα.το περασα στο ρολοι ολα οκ.υπαρχει περιπτωση ομως να μην κανει ανεπαφες εεπιδη εβαλα την θηκη αυτην;

https://www.aliexpress.com/item/1005005475250778.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.4f6e1802zL1YiY#nav-review

UPDATE¨:πήγα supermarket σήμερα,κανονικά η πληρωμή ,δέν επηρεαζει η θήκη

Edited by Hliasat

πας health monitor στο ρολοι,εκει ειναι και αρτηριακη πιεση και

ΗΚΓ

Edited by spiros1001

• 2 weeks later...
17 ώρες πριν, coolnetgr said:

Ήρθε security update

εφτιαξε και η ενδειξη με τα ποσοστα μπαταριας σε τηλεφωνο και ρολοι

8 ώρες πριν, spiros1001 said:

εφτιαξε και η ενδειξη με τα ποσοστα μπαταριας σε τηλεφωνο και ρολοι

Τι προβλημα υπηρχε;

• 2 weeks later...
8 minutes ago, Hliasat said:

Samsug galaxy watch 6 φακός δεν υπάρχει.πρεπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή;

Έχει από μόνο του. Στο πάνελ των ρυθμίσεων μπορείς να βάλεις shortcut.