angelina_22 Δημοσιεύτηκε October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2005 Η ΤΙΜ στο εξής θα ανταμοίβει τους συνδρομητές καρτοκινητής με bonus καποιους πόντους κάθε φορά που ανανεώνει το χρόνο ομιλίας τους!Μπορουνε οι πόντοι να εξαργυρωθούν σε χρόνο ομιλίας ή καποιες συσκευές αποκλειστικες της ΤΙΜ! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Μακάρι γιατί δίνω πολλά λεφτά σε κάρτες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 ηρθε η ωρα σου να ανταμοιφθεις!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Μακάρι γιατί δίνω πολλά λεφτά σε κάρτες! Μπορεις να κανεις εγγραφη χωρις χρεωση με μια αποστολη στο 8888!Για καθε 1 euro που θα ανανεωνεις θα παιρνεις 2 ποντους θα παρεις 50 ποντους με την εγγραφη σου επιπλεον καθε φορα που θα στελνεις mms θα παιρνεις 2 ποντους οπως επισης και καθε χρονο παραμονης στο προγραμμα θα εχεις επιπλεον 30 ποντους!Ειναι παρα πολυ καλο το προγραμματακι αυτο!Περα απο τους συνδρομητες συμβολαιου που εχουν το προνομιο του avantage τωρα και η καρτοκινητη εχει κατι αναλογο! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Angelina είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό το νούμερο που έδωσες? το μήνυμά μου εκκρεμεί! (κάτι παθαίνω εγώ με τα μηνύματα!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Kai kapoios endeiktikos katalogos me toys pontoys poy antistixoyn se dwra? Poly endiaferon,prwsopika logo oti prin ligo ekleisa to simbolaio skeftomoyn gia tim alla einai ena akoma logos na paw stin tim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Aν είναι να δίνουμε 500 ευρώ σε κάρτες για να κερδίσουμε κινητό, slow the eggs! :lol: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Aν είναι να δίνουμε 500 ευρώ σε κάρτες για να κερδίσουμε κινητό, slow the eggs! :lol: Για να κερδίσεις ένα Nokia 6680 χρειάζεσαι 6.500 πόντους. Αν υπολογίσουμε ότι το κάθε ευρώ δίνει 2 πόντους... πρέπει να βάλεις κάρτες αξίας 3.250 ευρώ :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει.... ???? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 κατι σε vdf point mania?? :shifty: :shifty: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Αυτό έλειπε από την ΤΙΜ και είναι καλή κίνηση. Να είναι όμως πιο λογικό από το αντίστοιχο πρόγραμμα της βόδιφον, που πρέπει να φας ένα σπίτι σε κάρτες για να πάρεις πχ 1 αεροπορικό !!! Υπάρχει στο επίσημο site; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Angelina είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό το νούμερο που έδωσες? το μήνυμά μου εκκρεμεί! (κάτι παθαίνω εγώ με τα μηνύματα!) Και εμενα εκκρεμει οποτε η δεν μπηκε ακομα η ειναι κατι αλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Και εμενα εκκρεμει οποτε η δεν μπηκε ακομα η ειναι κατι αλλο.. 8899 λεει το θεμα στη κεντρικη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για συμβόλαια δεν θα ισχύει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για συμβόλαια δεν θα ισχύει? :worry: Τα συμβολαια εχουν το avantage... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Για συμβόλαια δεν θα ισχύει? :worry: εκει εχεις avantage!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Angelina είσαι σίγουρη ότι είναι σωστό το νούμερο που έδωσες? το μήνυμά μου εκκρεμεί! (κάτι παθαίνω εγώ με τα μηνύματα!) Αυτο ειναι αλλα ισως να μην ειναι διαθεσιμο ακομη δε διαφημηστηκε πανε σε καποιοκαταστημα ΤΙΜ να ρωτησεις ζητα αν εχουν και κανενα καταλογο Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Λοιπόν, μου έρχεται κι εμένα το μηνυματάκι από την ΤΙΜ το πρωί (11.07)...κατά το μεσημεράκι που λάσκαρα, λέω κάτσε να γραφτούμε στην υπηρεσία και στέλνω κενό μήνυμα στο 8888, όπως έλεγε και το πρωινό SMS (15.31). Έρχεται καπάκι η αναφορά ότι δεν παραδόθηκε...αλλά μετά από 20 λεπτά (15.58) επιτέλους παρελήφθη από την ΤΙΜ!! Στο καπάκι έρχεται και το απίστευτο SMS από το 8888: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. ACCOUNT INFORMATION IS TEMPORARILY UNAVAILABLE" !!! Όποιος καταλάβει τι παίζει εδώ, ας μου εξηγήσει...έγινε δεκτή η αίτησή μου και θα με ενημερώσουν αργότερα (όταν λειτουργήσει η υπηρεσία) ή πρέπει να ξαναστείλω κενό SMS? Αθάνατη ΤΙΜ...δεν δουλεύει τίποτε πλέον εκεί? :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 φιλε μου ετσι κι αλλιως ειναι δωρεαν οι κλησεις και τα μηνυματα! τι αγχωνεσαι? η υπηρεσια βγηκε εδω πρωτου καν το καταλαβει η ιδια η ΤΙΜ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 φιλε μου ετσι κι αλλιως ειναι δωρεαν οι κλησεις και τα μηνυματα! τι αγχωνεσαι? Τα μηνύματα σίγουρα είναι δωρεάν...για τις κλήσεις δεν αναφέρεται τίποτα! η υπηρεσια βγηκε εδω πρωτου καν το καταλαβει η ιδια η ΤΙΜ Εκεί είναι το θέμα: Τόση βιασύνη για να προωθηθεί η υπηρεσία, που δεν πρόλαβαν καν να την ενεργοποιήσουν ή να ελέγξουν αν δουλεύει? :worry: Ας μας ενημερώσει όποιος καταφέρει να γραφτεί για να ξέρουμε. Πάντως ακούγεται καλή...σίγουρα δεν χάνει κανείς να την ενεργοποιήσει! ;) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Τα μηνύματα σίγουρα είναι δωρεάν...για τις κλήσεις δεν αναφέρεται τίποτα! Εκεί είναι το θέμα: Τόση βιασύνη για να προωθηθεί η υπηρεσία, που δεν πρόλαβαν καν να την ενεργοποιήσουν ή να ελέγξουν αν δουλεύει? :worry: Ας μας ενημερώσει όποιος καταφέρει να γραφτεί για να ξέρουμε. Πάντως ακούγεται καλή...σίγουρα δεν χάνει κανείς να την ενεργοποιήσει! ;) Και οι κλήσεις(στο 4ψήφιο) και τα μηνύματα δωρεάν είναι. Σήμερα ξεκίνησε ουσιαστικά οπότε παιζει να κόλλησε το κέντρο τους. Θα΄πρεπε να το περιμενούν βέβαια. . . Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Το ενεργοποιησα χθες το βραδυ κανονικα!Ηρθαν δυο μηνυματα που με καλωσοριζαν και ενημερωναν για την υπηρεσια!!!Και πηρα τους 50 ποντους με την εγγραφη!Ισως την ωρα που πηγες να το ενεργοποιησεις να ειχε καποιο προβλημα!Προσπαθησε και σημερα και θα στο ενεργοποιησουν! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Για να κερδίσεις ένα Nokia 6680 χρειάζεσαι 6.500 πόντους. Αν υπολογίσουμε ότι το κάθε ευρώ δίνει 2 πόντους... πρέπει να βάλεις κάρτες αξίας 3.250 ευρώ :lol: Αυτά τα προγράμματα είναι για να υπάρχουν, παρά κάτι το ουσιαστικό προσφέρουν. Όπως και το Vf Pointmania.. Απλά από το να μην κερδίζεις ποτέ τίποτα βάζοντας μια κάρτα, τώρα λίγο-λίγο μαζεύεις πόντους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Κι εγώ άκουσα τη σχέση δώρων και πόντων και έπαθα πλάκα. Καλύτερα να βγάλω ένα μηδενικό απ τα λεφτά που θα ξοδέψω για να πάρω τους αντίστοιχους πόντους και να αγοράσω όλα τα δώρα και να μου μείνουν και λεφτά για να βάλω στην τράπεζα :P Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 paidia auto ixuei kai gia tous etairikous logargiasmous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts