gerontas Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Κάποιο link στο Insomnia και τα υπόλοιπα έχουν συμβεί και σε άλλους. Δυό-τρεις ώρες αργότερα, είχα ξεχάσει το link και το myphone βρισκόταν στην personal toolbar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Απο search Με τον google για καποια συσκευη τοτε που ηταν ακομα unwired.... Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ego pali to ematha apo ena poli kalo filo...kai ilikrina sinexia ton eyxaristo...gia aytin tin praxi toy...;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 απο το google:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Μέσα από link που έδινε ένα ελληνικό wap site. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospipis Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 APO TON ADERFO MOY!!!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Οταν εκλεισε το unwired, δεν ειχα ιδεα τι γινοταν. Εαν θα συνεχιζοταν η προσπαθεια ολων των παιδιων, ποτε θα γινοταν αυτο και γενικως...δεν ειχα ιδεα. Ωσπου μπηκα στο IRC, στο καναλι του unwired, ειδα καποιον εκει και τον ρωτησα τι γινεται. Ετσι ενημερωθηκα για τις εξελιξεις. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_daemon_ Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Από τον φίλο Aquasonic που είναι ικανός να μιλάει άπειρες ώρες σχετικά :P Παράθεση http://img88.imageshack.us/img88/2360/banner2og1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Απο τον γοογλη! Μου ειχε σπασει η οθονη του m50 μου... Και εψαχνα να βρω τιμες κλπ... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Apo ena cd pou eixe grapsei enas vlakas sto gymnasio...to cd eixe mesa jar games gia to prwhn 7210 mou.to cd elege panw:"MyPhone" Den argisa na katalavw oti prokite gia istoselida...K na'mai!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Απο ενα συναδελφο μου μελος του Myphone και μαλιστα πολυ πορωμενο.... Μου το κολλησε βλεπετε.... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ο φίλος μου :love: μου το είπε! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultimate_perf Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Από έναν συμφοιτητή που περνάει ώρες ατέλειωτες εδώ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ενας συνεργάτης μου απο την tp με ενημέρωσε για το τότε unwired. Θυμαμαι το καλοκαίρι που έγινε η μετατροπή σε myphone, ήμουνα σε διακοπές και πήγαινα συνέχεια σε internet cafe να δω αν το site ξαναλειτουργησει. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpepa Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 φεγω τυχαια ειδα ενα post sto insomia kai apo tote eimai taktikotatos episkeptis edo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ena sabbato den bgika giati imoyn arrostos leo kai ego ti na kano as mpo internet.tote den empaina poli mporei kai katholoy tin evdomada giati den eixa anakalipsei to myphone.loipon grafo sto google sharp gx20 mipos bro tipota sxetiko kai moy bgazei to myphone,stin arxi den katalabaina tin domi toy forum,proti fora empaina. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Κι εγώ με τη σειρά μου ανακάλυψα το forum από το google ψάχνοντας μια μέρα πληροφορίες για το κινητό μου.. Δεν είχα ιδέα τι είναι forum και από τότε που έμαθα δε σταμάτησα να ασχολούμε με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν εμαθα εντελώς μόνη μου, κάποιος πολύ καλός και πρόθυμος moderator με έβαλε στον ίσιο δρόμο!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Εγώ πάλι το ανακάλυψα πριν 2,5 χρόνια περίπου που έψαχνα να αγοράσω ένα DVD Recorder. Έψαξα στο Google και βρήκα ένα thread του KostasV που πουλούσε ένα :p... Μέχρι τότε δεν ήμουν μέλος σε κανένα forum. Τώρα δεν ξέρω σε πόσα είμαι... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxoci Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Entelos tixea apo to google:) Epsaxna kati alo kai mou bgike auto ;) Btw Hello i m new here :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxoci Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Alithia,ena tetio megalo forum me toso kosmo kai den eixei mia katigoria gia tous neous pou erxonte?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Κατηγορία για "νέους" μπορεί να μην υπάρχει, αλλά αν διαβάσεις τα εξής θα μπεις πολύ γρήγορα στο κλιμα (;)): 1) Welcome! 2) Welcome Letter II 3) Μικρό F.A.Q. και άλλα 4) F.A.Q. 5) Όροι Πρόσβασης και Χρήσης Καλωσήρθες! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 ότα έκλεισε το unwired μέσω του google έψαχνα κάτι ενα παρόμοιο ελληνικό forum. Είδα κάπου myphone , μπήκα και μετά είδα το unwired revolusion :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Εγώ είχα δεί στο Ιντερνετ φωτογραφίες από το τωρινό μου κινητό V3, ήθελα μια αξιολόγηση στην ελληνική γλώσσα, κι έδωσα στην αναζήτηση του in.gr motorola V3. Η μισές καταχωρήσεις ήταν από τη σελίδα μας... Ε, μπήκα κι έμεινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Εγώ έψαχνα για το viewty όταν έμαθα το φόρουμ. Από εκείνο τον καιρό κόλλησα!!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 άπλο...όταν κάνεις αναζήτηση στο google για κάποιο κινητό σίγουρα η πρώτη σελίδα που θα βρείς με κινητά είναι το myphone! (για ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts