Βασίλης Δημοσιεύτηκε July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2003 Απλη η ερωτηση!Πιστευω θα ειχε ενδιαφερον να δουμε με ποιο τροπο αντιληφθηκαμε την υπαρξη του myphone απο το πουθενα. :!: Και αρχιζω εγω...με την παυση του unwired και ενω δεν ειχα κανεναν σε icq κλπ,το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να στειλω mails σε παιδια που ειχαν τετοιο mail στο @unwired.gr.Οπως ηταν φυσικο κανεις δεν μου απαντησε μιας και ηταν down το site(εκτος απο εναν.. :mad: ),οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτε απο το να περιμενω.Οποτε καποια στιγμη σκεφτηκα να μπω στο dpgr με σκοπο να ρωτησω τον Dr.Michael αλλα επεσα πανω στον KostasV και με ενημερωσε εκεινος για την νεα διευθυνση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 απο ποστ στο insomnia.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Παρόλο που έχω κάποιες (αραιές έστω) επαφές με 1-2 στελέχη του site, ενημερώθηκα μέσω email από κάποιο άλλο μέλος... :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Από το irc. Ήμουν μέσα την ώρα που έγινε η επίσημη έναρξη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 από τον αγαπητό R.I.P που μπήκε στον κόπο να με πάρει τηλέφωνο και να με ενημερώσει..:) thanks Κώστα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον alfa 156 απο ποστ στο insomnia.gr Παρομοίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Πρώτη σελίδα στο Insomnia ;) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 ελαβα e-mail απο καποιον αγνωστο @yahoo.co.uk, ο οποιος απ'οτι εμαθα, δεν εχει καμια σχεση με το site, αλλα ειχα και την πληροφοριση απο τον Speedy που ειναι modas :) :visma: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από ένα post στο ntua.telecom Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από το #unwired Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 απο το insomnia και βεβαια το ειπα σε αλλους φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Υπήρχε καλύτερη πηγή από το ίδιο το #unwired στο irc; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotakis Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 apo sinomilies melon tou http://www.go-isdn.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 irc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 apo to 9VOLTO FORUM Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Θέλει και ερώτηση ? Από τον MsK, που με ξύπνησε οταν κοιμόμουν, και με φορτώσε με 15' ακτινοβολία στο κινητό μου. :) Και μετά πάει ο ύπνος μεχρι να μπώ να το δω :lol: :alien: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 από το #unwired.... το πρωι που άρχισε επίσημα το myphone.gr Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από τον MsK το ίδιο πρωί που ανέβηκε το νέο site :) Μου είχε στείλει mail και ο KostasV λίγη ώρα νωρίτερα αλλά άργησα να το δω :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Απ'το ελληνικο φορουμ του esato... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Απο το "αστρα και οραμα" :worry: :nut: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 από το usenet Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Παρόλο που έχω κάποιες (αραιές έστω) επαφές με 1-2 στελέχη του site, ενημερώθηκα μέσω email από κάποιο άλλο μέλος... :confused: Εμένα με ενημέρωσε ο Πετράν.Να είναι καλά το παιδί :cool: :p Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Απο το icq. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Από ένα forum στο techteam.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Fender ελαβα e-mail απο καποιον αγνωστο @yahoo.co.uk, ο οποιος απ'οτι εμαθα, δεν εχει καμια σχεση με το site, αλλα ειχα και την πληροφοριση απο τον Speedy που ειναι modas :) :visma: Αχαχαχα... τώρα το είδα αυτό... Ο άγνωστος που δεν είχε καμία σχέση με το site ήμουν εγώ fender. Είχα το email σου από τον διαγωνισμό με τα Wallpapers... Loool... ακούς άγνωστος εντελώς... :p :D :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts