Nagata Δημοσιεύτηκε May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2023 (edited) Σας λείψαμε πολύ, μας λείψατε και εσείς όσο δεν φαντάζεστε, οπότε λέμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό….. πως θα σας φαινόταν η ιδέα να μαζευτούμε όλο το παρεάκι όπως παλιά; Να γεμίσουμε ένα μαγαζί και να μιλάμε με τις ώρες για την τεχνολογία και το μέλλον με τις τόσες εξελίξεις που περιμένουμε; Φυσικά θα έχουμε και κάποιες εκπλήξεις, όπως διαγωνισμούς, παρουσιάσεις υπηρεσιών, κ.ά. Αυτή την φορά να είστε σίγουροι πως θα σας ανταμείψουμε για την όλη αναμονή και με το παραπάνω! Ναι όσο και να μην το πιστεύετε ήρθε η ώρα να τα πούμε ξανά από κοντά στην όμορφη πόλη μας, την Θεσσαλονίκη, οπότε φροντίστε να είστε διαθέσιμοι κύριοι/ες γιατί το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023, γιατί είναι η μέρα που δίνουμε το νέο μας ραντεβού για ένα απολαυστικό καφεδάκι by myphone.gr! Τι να φέρετε μαζί σας; Μα φυσικά την καλή σας διάθεση, τις εμπειρίες σας από τα τελευταία προϊόντα που έχετε αγοράσει και εκεί θα είμαστε για τα αναλύσουμε όλα! Φυσικά φορτίστε κινητά, tablets, gadgets και ελάτε να τα τεστάρουμε μαζί! Λοιπόν να σας δώσω λίγες επιπρόσθετες πληροφορίες... Θα κληρωθούν διάφορες συσκευές, Θα έχουμε demo συσκευή για δοκιμή από κοντά. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που έφεραν στην Ελλάδα πρώτοι την live shopping εμπειρία, μα φυσικά αναφερόμαστε στους δημιουργούς του www.find.gr Το κατάστημα που θα μας φιλοξενήσει είναι: -Bad Habit- Κολοκοτρώνη 18-20, Σταυρούπολη Μεγάλος χώρος/Καθόμαστε έξω στην δροσιά/Υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ parking Ημέρα/Ώρα: Κυριακή 18/06 στις 16:00μμ [ΛΊΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΏΝ]: p_k Arxontas71 vaggelis_grg spiros2021 KillerElite gaster thabull ran_tan_plan SOMETHINGOOD26 (+1 άτομο) Nos1453 alex2310 AlexMarshal xavale fotisbasm_ optostyle voltaire (+1) vivalaflam (+1) Find.gr (+2) SOMETHINGOOD26 (+1) alfa powerser makis_thess vexciter delmoras egoeimai giannis_papa aopvet eagleb Klaz70 jimmis11 Sofos_5 Nikolas14 Lopbox billakosss colossus_r nikosxeng3 Homer_GR Darkmaster9077 Psylos_ esertas valedinos1 dante20gr plankton69 Giorgaras100 b744pilots evris2013 Sensei Timos TeoKarafou espressialist (+2) johnbletsos GUZGUN Nagata (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς μόλις δηλώσετε το παρών σας ) *Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι και φανατικοί αναγνώστες της σελίδας κάθε ηλικίας και φυσικά θα χαρούμε να σας δούμε όλους, άλλωστε μας λείψανε τα χαμόγελα και οι κουβέντες που είχαμε! Α και μην το σκεφτείτε ιδιαίτερα οι νεότεροι που δεν είχατε εμπειρία από τις συναντήσεις μας παλαιότερα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά, γιατί λίγο το covid-19, λίγα τα καθημερινά μας προβλήματα, μας κούρασαν, ας βρούμε μια στιγμή για να ξεχαστούμε απ΄ όλα! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.myphone.gr,www.digitallife.gr, Smart Press A.E., www.find.gr back to the Article Edited June 18, 2023 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Παρών! 😃 Μιχάλη @mixtri βγάλε εισιτήρια από τώρα! Στο τελευταίο meeting ήσουν σε ζωντανή σύνδεση αν θυμάσαι! 😂 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 13 minutes ago, Nagata said: Σας λείψαμε πολύ, μας λείψατε και εσείς όσο δεν φαντάζεστε, οπότε λέμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό….. πως θα σας φαινόταν η ιδέα να μαζευτούμε όλο το παρεάκι όπως παλιά; Να γεμίσουμε ένα μαγαζί και να μιλάμε με τις ώρες για την τεχνολογία και το μέλλον με τις τόσες εξελίξεις που περιμένουμε; Φυσικά θα έχουμε και κάποιες εκπλήξεις, όπως διαγωνισμούς, παρουσιάσεις υπηρεσιών, κ.ά. Αυτή την φορά να είστε σίγουροι πως θα σας ανταμείψουμε για την όλη αναμονή και με το παραπάνω! Ναι όσο και να μην το πιστεύετε ήρθε η ώρα να τα πούμε ξανά από κοντά στην όμορφη πόλη μας, την Θεσσαλονίκη, οπότε φροντίστε να είστε διαθέσιμοι κύριοι/ες γιατί το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023, γιατί είναι η μέρα που δίνουμε το νέο μας ραντεβού για ένα απολαυστικό καφεδάκι by myphone.gr! Τι να φέρετε μαζί σας; Μα φυσικά την καλή σας διάθεση, τις εμπειρίες σας από τα τελευταία προϊόντα που έχετε αγοράσει και εκεί θα είμαστε για τα αναλύσουμε όλα! Φυσικά φορτίστε κινητά, tablets, gadgets και ελάτε να τα τεστάρουμε μαζί! Το κατάστημα που θα μας φιλοξενήσει είναι: -Bad Habit- Κολοκοτρώνη 18-20, Σταυρούπολη Μεγάλος χώρος/Καθόμαστε έξω στην δροσιά/Υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ parking Ημέρα/Ώρα: Κυριακή 18/06 στις 16:00μμ *Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι και φανατικοί αναγνώστες της σελίδας κάθε ηλικίας και φυσικά θα χαρούμε να σας δούμε όλους, άλλωστε μας λείψανε τα χαμόγελα και οι κουβέντες που είχαμε! Α και μην το σκεφτείτε ιδιαίτερα οι νεότεροι που δεν είχατε εμπειρία από τις συναντήσεις μας παλαιότερα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά, γιατί λίγο το covid-19, λίγα τα καθημερινά μας προβλήματα, μας κούρασαν, ας βρούμε μια στιγμή για να ξεχαστούμε απ΄ όλα! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.myphone.gr,www.digitallife.gr, Smart Press A.E. back to the Article Τι θα φέρετε μαζί σας; Τα πιεσόμετρα, τα ηρεμηστικά και τα παρελκόμενα! Κρίμα να μη μπορώ να έρθω... Καλά να περάσετε! 1 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Μα γιατί, νέοι άνθρωποι! 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Παρών και από εμένα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Παρών (εκτός απροόπτου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Hopefully there! Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Για να δούμε τι θα δούμε !!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 εκτός απροόπτου παρόν και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Και εγω ειπα μας ξεχασαν :) 2 ατομα με εμενα. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Τέλεια...είμαι μέσα και κοντά στην γειτονιά μου....άψογα ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Άψογα....θα είμαι παρόν.... ,❤️❤️❤️🥳🥳 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexMarshal Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Θα είμαι παρών! Παράθεση Τι να το κανω το μηλο οταν εχω ολοκληρο γαλαξια... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavale Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) Τέλεια, θα είμαι παρών! Μετά από αρκετά χρόνια επιβάλλεται μια συνάντηση!! Edited May 30, 2023 by xavale 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Α ρε Nagata...χρονια και ζαμανια..θα προσπαθησω να ειμαι εκει!!!OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Θα είμαι και εγώ εκεί Πιθανόν να φέρω και ένα φίλο με το ίδιο κουσούρι 🙂 Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 Ποιό είναι το Bad Habit πάλι; Εγώ από το Google maps 360⁰ βλέπω μόνο τον Βασιλόπουλο!!!😉😂 Πολύ μακριά από μένα. Την περίοδο εκείνη θα βρίσκομαι και στη Περαία. Δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα προσπαθήσω πάντως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) Μέσα κι εγώ! Τελευταία φορά σας ειδα το 14 και την επόμενη τον 12/15 (αν θυμαμαι καλα) στη Καμάρα! Έχω και τις φωτό ακόμα! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή, και μπορεί να φέρω τον αδερφό μου μαζί οπότε +1 για τον @Cobe 🤣 Edited May 30, 2023 by vivalaflam Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 1 hour ago, evris2013 said: Ποιό είναι το Bad Habit πάλι; Εγώ από το Google maps 360⁰ βλέπω μόνο τον Βασιλόπουλο!!!😉😂 Πολύ μακριά από μένα. Την περίοδο εκείνη θα βρίσκομαι και στη Περαία. Δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα προσπαθήσω πάντως. που ηταν ο πρωην ερωτικος απεναντι απο μονη λαζαριστων???? εκει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 11 minutes ago, fotisbasm_ said: που ηταν ο πρωην ερωτικος απεναντι απο μονη λαζαριστων???? εκει!! Κάπου χωμένο πίσω από τον Βασιλόπουλο δείχνει στον χάρτη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Μέσα κι εγώ.... εκτός απροόπτου! Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Καλησπέρα χαθήκαμε δυο ατομα. Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Παρών κι εγώ !!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 Βλέπω και πολλούς άγνωστους στη λίστα! 😯 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts