nemos Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Φιλε μου η καρτα που πηρες ειναι SD και θα επρεπε να το ξερουν αυτο στο Γερμανο.Αν πας να παρεις αλλη καρτα θα παρεις ή mmc ή rs-mmc. Δεν ξέρω αν το ήξεραν αλλά δεν μου τόπαν.Και φυσικά επειδή την έσκισα την συσκευασία δεν την άλλαξαν με άλλη.Ευτυχώς βρήκα κάποιον να μου την πάρει και θα μου δώσει μια 256ΜΒ MMC.Οπότε μειώθηκε κάπως το κακό :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Αναρωτιέμαι αν διαβάζεις αυτά που γράφω.. για μια ακόμη φορά μου συγκρίνεις κάμερα 1,3 Mp με 0,307 Mp , μου συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα, σκόπιμα προκαλείς αυτή τη σύγχυση? Έχεις μαγαζί η δουλεύεις στη ΝΟΚΙΑ? Η μήπως φοβάσαι μην πέσει η αξία μεταπώλησης του κινητού που μόλις αγόρασες? Έχεις γυρίσει λίγο στο δίκτυο να δεις τι λένε για την κάμερα του 6230i? μήπως ότι είναι η χειρότερη 1,3Mp τις νοκια? Έχεις συγκρίνει photos-videos με τα άλλα κινητά τις νοκια με αντίστοιχη ανάλυση κάμερας ? Τι μου αναφέρεσαι στο 6230? Μα ακόμα κ το 6670 με κάμερα 1Mp έχει καλύτερη ευκρίνεια κ δεν πιξελιάζει τόσο το video! Δεν πρόκειται να συνεχίσω μια στείρα (χωρίς καμία λογική) αντιπαράθεση (ειδικά όταν εγώ αναφέρομαι σε πορτοκάλια κ εσύ σε μήλα) που δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν, όσο για την απάντηση σου αυτό έχουμε αυτό χρησιμοποιούμε την παραδίδω στην κρίση όλων εδώ μέσα.. Κύριοι το κινητό λοιπόν είναι τέλειο κ αν δεν είναι ε.. τι να κάνουμε αυτό έχουμε αυτό χρησιμοποιούμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosblue Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 H οθόνη του 6230 ηταν για τα μπάζα,το πρόβλημα είναι ότι το 6230i είναι ολόκληρο γιά πέταμα. Τόσα μπαγκς σε κινητό έχω χρόνια να δω, 3 ημέρες το άντεξα. :cry: Δε συμφωνώ μαζί σου, για πέταμα σίγουρα δεν είναι, ισοπεδωτική άποψη χωρίς επιχειρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Αναρωτιέμαι αν διαβάζεις αυτά που γράφω.. για μια ακόμη φορά μου συγκρίνεις κάμερα 1,3 Mp με 0,307 Mp , μου συγκρίνεις δυο διαφορετικά πράγματα, σκόπιμα προκαλείς αυτή τη σύγχυση? Έχεις μαγαζί η δουλεύεις στη ΝΟΚΙΑ? Η μήπως φοβάσαι μην πέσει η αξία μεταπώλησης του κινητού που μόλις αγόρασες? Έχεις γυρίσει λίγο στο δίκτυο να δεις τι λένε για την κάμερα του 6230i? μήπως ότι είναι η χειρότερη 1,3Mp τις νοκια? Έχεις συγκρίνει photos-videos με τα άλλα κινητά τις νοκια με αντίστοιχη ανάλυση κάμερας ? Τι μου αναφέρεσαι στο 6230? Μα ακόμα κ το 6670 με κάμερα 1Mp έχει καλύτερη ευκρίνεια κ δεν πιξελιάζει τόσο το video! Δεν πρόκειται να συνεχίσω μια στείρα (χωρίς καμία λογική) αντιπαράθεση (ειδικά όταν εγώ αναφέρομαι σε πορτοκάλια κ εσύ σε μήλα) που δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν, όσο για την απάντηση σου αυτό έχουμε αυτό χρησιμοποιούμε την παραδίδω στην κρίση όλων εδώ μέσα.. Κύριοι το κινητό λοιπόν είναι τέλειο κ αν δεν είναι ε.. τι να κάνουμε αυτό έχουμε αυτό χρησιμοποιούμε ! Oι ερωτήσεις σου περιμένουν προφανώς κάποια απάντηση, αλλά απ΄ότι φαίνεται ο καλύτερος να στις δώσει είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, αφού απ΄ότι φαίνεται δεν δέχεσαι διαφορετικές απόψεις από αυτές που πστεύεις.... Οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος αναγνώστης θα καταλαβε για την ανωτερωτητα ανάμεσα στα δύο κινητά όσων αφορά το τμήμα του βίντεο, χρησιμοποιώντας απτά στοιχεία, ενώ πολλά από αυτά που αναφέρεις (ήχοι, Τ9) ισχύουν μόνο κατά φαντασία και αντιστροφή.... Δεν χρειάζεται να επιμένουμε περισσότερο σε αυτά το στοιχεία, αφού υπαρχει διαφωνία, εντέχνως προκατασκευασμένη, απ΄ότι φαίνεται, με στόχο όχι την συζήτηση αλλά την άνευ όρων και λόγων δυσφήμιση κινητού και γράφοντος.... :O Ίσως αν στα ξαναπεί και κάποιος άλλος τα καταλάβαινες καλύτερα;;; :blink: [Τελικά εδώ μέσα δεν βρισκόμαστε για να "θάβουμε" ή να "σιχτιρίζουμε" ή αντίθετα να "αποθεώνουμε" κινητά, αλλά για να κουβεντιάζουμε με τρόπο σεπτό οτιδήποτε πρόβλημα ή απορία υπάρχει, δεχόμενοι και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία ενος κινητού....Άλλωστε πίσω από τα κινητά βρίκονται άνθρωποι οι οποίοι χαρακτηρίζονται με τον λόγο τους, πέρα από την τεχνολογία των κινητών...Σε κλίμα κόσμιο λοιπόν, χωρίς προκλήσεις και άσκοπους αντιλόγους, ας συνεχιστεί και ο διάλογος για το 6230i.....Οι ορθός διάλογος βοηθά όλους μας να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα, οτιδήποτε άλλο αποπροσανατολίζει.....] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Εχω βαρεθει να ακουω εδω μεσα τσιρικιτζηδες μιζερους και τσιπιδες που παιρνουν ενα κινητο με 300 ευρω και ψυριζουν την καμερα, το mp3 player, και αυτες τις σαχλαμαρες. Παρε μια καλη ψηφιακη και ενα ipod βρε καρμοιρη να ησυχασουμε. Παρε και ενα pda να ξανα-ησυχασουμε. Το 6230ι ειναι ενα επαγγελματικο τηλεφωνο με αριστη μπαταρια, αριστο πομποδεκτη και κορυφαια ποιοτητα συνομιλιας. Ειναι επισης παν-γρηγορο στις λειτουργιες του και εχει και μερικα φιτσουρακια για οποιον θελει να παιξει λιγο, και ολα αυτα σε μικρο μεγεθος. Για αυτο που φτιαχτηκε ειναι το καλυτερο της αγορας με διαφορα. Οποιος θελει 5 σε 1, ας ψαξει αλλου, αλλα παρακληση μη μας πρηζετε το συκωτι. Οποιος το πηρε και δεν του αρεσει, στο buy&sell θα το δωσει σε 5 λεπτα. Ε, και το οτι πουλιεται αμεσα το 6230ι κατι λεει. Δεν ειναι ολοι κοροιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που όταν τραβάς φωτό με ζουμ, η ανάλυση μειώνεται από 1,3 ΜΡ σε VGA στην πρώτη σκάλα και ακόμα χαμηλότερη (320*240) στην δεύτερη σκαλα...Και χωρίς να αναφέρεται πουθενά αυτό...Η νοοτροπία μάλλον δανεισμένη από SE.... :wacko: :!: Ουσιαστικά λοιπόν δεν έχει και πάλι ζουμ, αλλά ένα τεχνητό τρόπο να φάινεται μόνο στην οθόνη του κινητού η εικόνα μεγενθυμένη πριν την λήψη, χρησιμοποιώντας αποκοπή μέρους από το σύνολο της φωτογραφίας.... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elafus Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ωραίος....Για αναφερέ μας λοιπόν τα bugs που σε έκαναν να το "αντέξεις" τρεις μερες.... :blink: Ti na anafero,ua mou pari poooliiiii ora :rolleyes: afti einai i apopsi mou . Oso gia ta bugs koitaje to thlefono sou kai tis selides aytou tou Foroum :X To 6230 itan kalytero. sti Nokia doylevis file kai de paradexese ta provlimata? esi mpori na perimenis tin "anavaumisi" ego omos den imai gia teties "politelies". Xilies fores to 6310 pou ixa tosa xronia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 διαβασα πιο πανω οτι τελικα δεν κανει , κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Και κατι ακομη , σημερα τραβηξα ενα μεγαλο βιντεακι αρκετων λεπτων, το εσωσα στην καρτα και οχι στο τηλ.Το ειδα μια φορα ολα οκ , μετα απο λιγη ωρα εδωσα σε εναν φιλο το κινητο για να δει και αυτος το βιντεο και μετα απο 30 με 40 δευτερα το βιντεο κολλαγε , ξεκιναγε και σταματαγε μονο του,στην προσπαθεια μου να το σταματησω εγω και να το ξαναβαλω απο την αρχη πατωντας την παυση το τηλ εκλεισε.Παω να το ανοιξω και ενω εδειχνε να ανοιγει (φωτιστηκε η οθονη) ξαναεκλεισε.Με την τριτη φορα ανοιξε κανονικα και πηγα να ξανακοιταξω το συγκεκριμενο βιντεακι και το εδειξε ολο κανονικα.Το κατεβασα και στο laptop για να το ξεκαρω και εκει παλι ολα καλως. Μετα απο αυτο το περιστατικο εχω τραβηξει αρκετα βιντεο και δεν μου το εχει ξανακανει. Παντως θα συμφωνησω με τον eccentric για την μειωση της ποιοτητας οταν βαζεις zoum σε μια foto.Οπως ειπε και ο ιδιος παραπανω ,ουσιαστικα δεν εχει επιλογη zoum. Και κατι τελευταιο και κλεινοντας , παρατηρησα οτι χρειαζεται αρκετο χρονο να τραβηξει μια foto απο την στιγμη που πατας το ληψη μεχρι να την αποθηκευσει και αν εκεινη την στιγμη που το κανει αυτο κουνησεις το κινητο η foto βγαινει ''κουνημενη'' . Αλλα μαλλον ισως αυτο το κανει αν εχεις φορτωσει πολυ το κινητο με δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Αναβάθμιση από την alpha copy σε μοντέλα που δεν έχει φέρει η ίδια στην Ελλάδα ξεχάστε την, τουλάχιστον δωρεάν! Νομιζω οτι σε ενα σημειο κανεις λαθος. Ειχα παρει την προηγουμενη χρονια 2 κομματια 6600 απο το Μονακο , το λογισμικο τους υποστηριζε μονο γαλλικα, ιταλικα και αγγλικα , πηγα σε ενα νοκια σοπ καπου στο μαρουσι (νομιζω οτι καπου εκει ηταν) με το 1 απο τα 2 τηλ και τους εξηγησα οτι το τηλ το πηρα απο το εξωτερικο και θα ηθελα να μου κανουν μια αναβαθμιση και να το γυρισουν σε ελληνικα , μου το εκαναν ευχαριστως χωρις να ζητησουν τιποτα.Μετα απο 2 εβδομαδες περιπου πηγα και το δευτερο για να κανουν και σε αυτο την ιδια δουλεια και μου εξηγησαν ευγενικα οτι για το δεθτερο θα επρεπε να δωσω 5 η 15 ευρω δεν θυμαμαι για να σου πω ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Νομιζω οτι σε ενα σημειο κανεις λαθος. Ειχα παρει την προηγουμενη χρονια 2 κομματια 6600 απο το Μονακο , το λογισμικο τους υποστηριζε μονο γαλλικα, ιταλικα και αγγλικα , πηγα σε ενα νοκια σοπ καπου στο μαρουσι (νομιζω οτι καπου εκει ηταν) με το 1 απο τα 2 τηλ και τους εξηγησα οτι το τηλ το πηρα απο το εξωτερικο και θα ηθελα να μου κανουν μια αναβαθμιση και να το γυρισουν σε ελληνικα , μου το εκαναν ευχαριστως χωρις να ζητησουν τιποτα.Μετα απο 2 εβδομαδες περιπου πηγα και το δευτερο για να κανουν και σε αυτο την ιδια δουλεια και μου εξηγησαν ευγενικα οτι για το δεθτερο θα επρεπε να δωσω 5 η 15 ευρω δεν θυμαμαι για να σου πω ακριβως. Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες alexasso. Ελπίζω να μπορέσω να το αναβαθμίσω και εγώ έτσι. Ευχαριστώ για την παρέμβασή σου! Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Γνωρίζει κάποιος πως εγκαθιστούμε τα themes; Έχω βρει μερικά αλλά είναι σε φάκελο που περιέχει διάφορα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Και κατι ακομη , σημερα τραβηξα ενα μεγαλο βιντεακι αρκετων λεπτων, το εσωσα στην καρτα και οχι στο τηλ.Το ειδα μια φορα ολα οκ , μετα απο λιγη ωρα εδωσα σε εναν φιλο το κινητο για να δει και αυτος το βιντεο και μετα απο 30 με 40 δευτερα το βιντεο κολλαγε , ξεκιναγε και σταματαγε μονο του,στην προσπαθεια μου να το σταματησω εγω και να το ξαναβαλω απο την αρχη πατωντας την παυση το τηλ εκλεισε.Παω να το ανοιξω και ενω εδειχνε να ανοιγει (φωτιστηκε η οθονη) ξαναεκλεισε.Με την τριτη φορα ανοιξε κανονικα και πηγα να ξανακοιταξω το συγκεκριμενο βιντεακι και το εδειξε ολο κανονικα.Το κατεβασα και στο laptop για να το ξεκαρω και εκει παλι ολα καλως. Μετα απο αυτο το περιστατικο εχω τραβηξει αρκετα βιντεο και δεν μου το εχει ξανακανει. Παντως θα συμφωνησω με τον eccentric για την μειωση της ποιοτητας οταν βαζεις zoum σε μια foto.Οπως ειπε και ο ιδιος παραπανω ,ουσιαστικα δεν εχει επιλογη zoum. Και κατι τελευταιο και κλεινοντας , παρατηρησα οτι χρειαζεται αρκετο χρονο να τραβηξει μια foto απο την στιγμη που πατας το ληψη μεχρι να την αποθηκευσει και αν εκεινη την στιγμη που το κανει αυτο κουνησεις το κινητο η foto βγαινει ''κουνημενη'' . Αλλα μαλλον ισως αυτο το κανει αν εχεις φορτωσει πολυ το κινητο με δεδομενα. Eίχα στην ΜΜC κάποια βιντεάκια τραβηγμένα με το παλιό 6230. Όταν τα έπαιζα για πρώτη φορά, όλα καλά....Όταν ξαναπατούσα την αναπαραγωγή έπαιζαν τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα, μετά σταματούσε ο ήχος, μετά η κίνηση της εικόνας, ενώ τα δευτερόλεπτα φαινόντουσαν να κινούνται κανονικα και μετά όλα κολλούσαν και το ριστάρτ ήταν αναπόφευκτο....Όσες φορές έκανα αυτή την διαδικασία (δηλ. επαναπροβολή των κλιπς του 6230) σημειωνόταν το ίδιο κόλλημα, πράγμα που δεν συνέβαινε στα βιντεάκια που τράβαγα με το 6230i.... Επίσης σχετικά με την καθυστέρησης λήψης, παρατηρώ πως ενίοτε ο χρόνος λήψης είναι διαφορετικός από αυτόν που πατάς το κουμπι....Σε αυτό οφείλονται τα κουνήματα που αναφέρεις..... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Καλημέρα σε όλους. Απ'ότι βλέπω, παρ'ότι το τηλεφωνάκι είναι αρκετά καλό, μας κάνει αρκετά κολπάκια. :wacko: Μήπως τελικά υποψήφιοι αγοραστές σαν εμένα είναι καλύτερα να περιμένουν λίγο καιρό για να το πάρουν; Μετά απ'όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, έχω ξαναβάλει στο μυαλό μου το 3230. Συγκριτικά με το 6230i, ποιο θα προτιμούσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Καλημέρα σε όλους. Απ'ότι βλέπω, παρ'ότι το τηλεφωνάκι είναι αρκετά καλό, μας κάνει αρκετά κολπάκια. :wacko: Μήπως τελικά υποψήφιοι αγοραστές σαν εμένα είναι καλύτερα να περιμένουν λίγο καιρό για να το πάρουν; Μετά απ'όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, έχω ξαναβάλει στο μυαλό μου το 3230. Συγκριτικά με το 6230i, ποιο θα προτιμούσατε; Φιλε επειδη ειχα παρει και το 3230 σου λεω καμια σχεση.Το 6230i ειναι κλασεις ανωτερο.Τωρα εγω το πουλαω γιατι ετσι κανω τα βαριεμαι ευκολα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Eίχα στην ΜΜC κάποια βιντεάκια τραβηγμένα με το παλιό 6230. Όταν τα έπαιζα για πρώτη φορά, όλα καλά....Όταν ξαναπατούσα την αναπαραγωγή έπαιζαν τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα, μετά σταματούσε ο ήχος, μετά η κίνηση της εικόνας, ενώ τα δευτερόλεπτα φαινόντουσαν να κινούνται κανονικα και μετά όλα κολλούσαν και το ριστάρτ ήταν αναπόφευκτο....Όσες φορές έκανα αυτή την διαδικασία (δηλ. επαναπροβολή των κλιπς του 6230) σημειωνόταν το ίδιο κόλλημα, πράγμα που δεν συνέβαινε στα βιντεάκια που τράβαγα με το 6230i.... Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ! Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η κάρτα, αλλά τα μετέφερα στην νέα κάρτα που είχε το κουτί και πάλι όμως τα ίδια. Το πήγα στη Nokia και περιμένω να μου το φτιάξουν. Μάλλον δεν έχουν τη νέα έκδοση και γι' αυτό καθυστερούν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Το 3230 το έχω δει και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Ως κάτοχος όμως του 6230 (από το οποίο είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος) δε θέλω να ξεφύγω από την κατηγορία και από αυτό το θαυμάσιο τηλεφωνάκι. Αναμένουμε λοιπόν την πρώτη αναβάθμιση, ελπίζοντας να ξεπεραστούν τα προβληματάκια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Troba Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Phra ena prin treis meres kai ayrio paei sto service giati me exei psofhsei sta reboot. Na to paroun kai na to valoun sto k*lo tous. File christ-k, exeis kamia akrh sth nokia na mas to dwsoun grhgora pisw. An kai 0a protimousa na mou dinane pisw ena siemens na ka0arisw :cry: :w00t: Παράθεση Βασίλης Τροβάς Γενικός υπεύθυνος μηχανοαποδιoργάνωσης και αποσυντονισμού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που όταν τραβάς φωτό με ζουμ, η ανάλυση μειώνεται από 1,3 ΜΡ σε VGA στην πρώτη σκάλα και ακόμα χαμηλότερη (320*240) στην δεύτερη σκαλα...Και χωρίς να αναφέρεται πουθενά αυτό...Η νοοτροπία μάλλον δανεισμένη από SE.... :wacko: :!: Ουσιαστικά λοιπόν δεν έχει και πάλι ζουμ, αλλά ένα τεχνητό τρόπο να φάινεται μόνο στην οθόνη του κινητού η εικόνα μεγενθυμένη πριν την λήψη, χρησιμοποιώντας αποκοπή μέρους από το σύνολο της φωτογραφίας.... :!: ola ta kinita pou eixa mexri tora to kanoun ayto den ginete mono sto 6230i kai sto sharp gx 30 an thes na kanis zoum prepi na katevasis monos tin analisi kai to k 700 to exei ayto kai se opiodipote dokimasa ginete . aplos to 6230 i to kani aytomata den katalaveno giati xaliosaste adika? :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 οποτε καλυτερα που το κανει αυτοματα ετσι δεν χανουμε και χρονο για να αλλαξουμε καποια ρυθμιση αν θελουμε να φωτογραφισουμε κατι στα γρηγορα. κατι αλλο,ενταξει το κινητο εχει καποια bugs αλλα δεν εχει και τα προβληματα που θα με εκαναν να πω να το δωσω επιτοπου και να πω οτι ειμαι αρκετα ψειρας πανω στα κινητα αλλα το 6230i δεν μου την εχει σπασει ακομα σε σημειο και δεν προκειται.ολα θα φτιαξουν βρε παιδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο που όταν τραβάς φωτό με ζουμ, η ανάλυση μειώνεται από 1,3 ΜΡ σε VGA στην πρώτη σκάλα και ακόμα χαμηλότερη (320*240) στην δεύτερη σκαλα...Και χωρίς να αναφέρεται πουθενά αυτό...Η νοοτροπία μάλλον δανεισμένη από SE.... :wacko: :!: Ουσιαστικά λοιπόν δεν έχει και πάλι ζουμ, αλλά ένα τεχνητό τρόπο να φάινεται μόνο στην οθόνη του κινητού η εικόνα μεγενθυμένη πριν την λήψη, χρησιμοποιώντας αποκοπή μέρους από το σύνολο της φωτογραφίας.... :!: τι να το κανεις το zoom φιλε μου την στιγμή που είναι ψηφιακό??? λες και αν ζουμάρεις 4x η ποιότητα θα είναι η ίδια με το wide!!!! ήμαρτον !! τραβα λοιπον μια φωτό στο wide και καντή crop στον υπολογιστή σου αν θέλεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 τι να το κανεις το zoom φιλε μου την στιγμή που είναι ψηφιακό??? λες και αν ζουμάρεις 4x η ποιότητα θα είναι η ίδια με το wide!!!! ήμαρτον !! τραβα λοιπον μια φωτό στο wide και καντή crop στον υπολογιστή σου αν θέλεις!Σωστος ο φιλος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedaher Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 paidia na sas rwthsw kati? me poia handsfree blutooth ta `exete dokimasei kai to thl leitoyrgei kala?\as pei o kathenas thn empeiria tou {nokia, jabra...} thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 paidia apo thems games den exoume akoma kanena neo? :confused: Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 To θέμα είναι ένα...Το τηλέφωνο δεν έχει ζουμ, ενώ θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω άρδην με την λογική του πάρε κυάλια ή συμβατική φωτογραφική μηχανή (μόνο τοστιέρα δεν συστίσατε.... :p ) για να γίνει αυτό που αποκαλείται ζουμ και μόνο ζουμ δεν είναι....Αν αυτό δε, συμβαίνει με αντίστοιχο τρόπο και σε άλλα κινητά, αυτό δεν δικαιολογεί κανένα....παρά τα ψάρια που τσιμπάνε!!! ;) Το τηλέφωνο είναι γεμάτο bugs, καμια σχέση με την αρχική έκδοση του 6230, και πάλι σήμερα κόλλησε σε SMS....Eίναι πραγματικά σπαστικό και αδικαιολόγητο στο βαθμό αυτό.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts