Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230i

andr3as
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι, τελικα δοκιμασα καμια 10αρια και ειναι μερικα που εχουν δικα τους εικονιδια. Αυτο ομως που παρατηρησα ειναι οτι με μερικα themes γινεται αρκετα αργο, παροτι εχω αδεια τη μνημη του τηλ και εχω περασμενα τα παντα στην mmc :(

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι, τελικα δοκιμασα καμια 10αρια και ειναι μερικα που εχουν δικα τους εικονιδια. Αυτο ομως που παρατηρησα ειναι οτι με μερικα themes γινεται αρκετα αργο, παροτι εχω αδεια τη μνημη του τηλ και εχω περασμενα τα παντα στην mmc :(

Τα "themes" και τους ήχους που "χρησιμοποιεί" το κινητό, καλό είναι να βρίσκονται στην μνήμη του τηλ. και όχι στην mmc και όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να αργεί διότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο να διαβάσει την mmc από ότι την εσωτερική του μνήμη.

Τα "themes" και τους ήχους που "χρησιμοποιεί" το κινητό, καλό είναι να βρίσκονται στην μνήμη του τηλ. και όχι στην mmc και όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να αργεί διότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο να διαβάσει την mmc από ότι την εσωτερική του μνήμη.

Δεν το ηξερα... Τα ειχα ολα στην καρτα, για να μη «βαραινω» το τηλ. Το ιδιο εκανα και με το 6670 που ειχα μεχρι πριν 1 μηνα.

Θα το δοκιμασω ομως :)

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Ακριβα εχει ο Γερμανος το κινητο στα 309 ευρω που ρωτησα... ποτε θα πεσει η τιμη του...

Κάποιο λάθος κάνεις. Το κινητό στο Γερμανό έχει 259 ευρώ

Το τηλ δε διαβαζει αρχεια txt,ετσι; Υπαρχει τροπος να γινει αυτο εφικτο;

Το w810, αν και οχι symbian, νομιζω εχει αυτη τη δυνατοτητα.

My Travel Map

Περασα ενα στο κινητο, το εβγαζε με ? και δεν το διαβαζε...

Θα δοκιμασω και με αλλο txt.

EDIT:

Δοκιμασα με 3 διαφορετικα αρχεια txt, αλλα οταν παω να τα ανοιξω μου βγαζει μυνημα οτι το ειδος του αρχειου δεν υποστηριζεται... Κανω κατι λαθος;

My Travel Map

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Ρε παιδια help me γιατι θα σκασω!!!!!

πηρα ενα 6230i και προσπαθω να κανω να δουλεψει το gprs αλλα ...!!!

πηρα τηλ την vodafone μου εστειλε ρυθμησεις ! της βαζω , ανοιγω κλιενω το κινητο , επιβαιβεωνομαι οτι ειναι ενεργοποιημενες ...αλλα τιποτα ! τους ξαναπερνω και μου της ξαναστελνουν ...παλι τιποτα ! μπαινω στο σιτε της nokia τις στελνω απο εκει ...παλι τιποτα (ενωιτε οτι την υπηρεσια MMS-GPRS την εχω ενεργοποιημενη εδω και κατι χρονια) εχω την εκδοση 3.70

κανεις εχει τετοιο προβλημα? καμια λυση ? να το παω πισω γιατι δεν δουλευει το GPRS ??? ενω δεν εχει κανενα αλλο προβλημα? λιγο κουλο δεν ειναι ?

Έχεις εμφανίσει στο πάνω και αριστερό μέρος της οθόνης σου το σήμα: G?

Δοκιμασα με 3 διαφορετικα αρχεια txt, αλλα οταν παω να τα ανοιξω μου βγαζει μυνημα οτι το ειδος του αρχειου δεν υποστηριζεται... Κανω κατι λαθος;

Νομιζω οτι βρηκα πως υποστηριζει τα txt.

Αποθηκευμενα μεσω του phone browser στην mmc, οταν προσπαθησα μεσα απο την «Εκθεση» να τα ανοιξω δεν τα αναγνωριζει.

Αν σταλουν ομως μεσω bluetooth, το τηλ αυτοματα τα βλεπει σαν σημειωση και τοτε τα ανοιγει κανονικα.

Που ομως αποθηκευονται οι σημειωσεις, ετσι ωστε να μπορουν να γινουν γρηγορα backup μεσω του phone browser;

My Travel Map

Καλησπέρα. Είναι το πρώτο ποστ μου και μπορεί να το κάνω και σε λάθος μέρος....τεσπα θα δείξει. Έχω λοιπόν και εγώ εδώ και κανά 3μηνο το 6230i. Για κάποιο λόγο χρειάστηκε επισκευή(νερο....). Η εγγύηση είχε χαθεί οπότε το πήγα στο γερμανο. Δε περίμενα να μου το φτιάξουν, αλλά μετά από 2 μέρες πέρασα πάλι και μου είπαν οτι είναι έτοιμο. Το πήρα(30ε η επισκευή) και χαρούμενος γύρισα σπίτι. Μετά από μία μέρα παρατήρησα το εξής. Η μπαταρία κραταέι λίγο(πριν κρατούσε 3-4 μέρες, τώρα 1-2). Ανοίγωντας το καπάκι διαπίστωσα μετά πως....η μπαταρία που έχει ίσως να μην είναι και αυτή που είχε πριν το πάω στο γερμανο. Αυτό γιατί θυμάμαι πως είχε μία χαρακτηριστική μουτζούρα στο αυτοκολλητάκι της και δεν έιχε ενα χτύπημα που φαίνεται να έχει αυτή που έχει τώρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος από τους αριθμους της μπαταρίας να δούμε αν είναι αυτή που είχε από τη μαμά του? Πιστεύετε πως είναι δυνατόν ο τεχνικός να έκανε λάθος και να μου άλλαξε τη μπαταρία? Ή μήπως να το έκανε εσκεμμένα? Ή μήπως εγώ απλώς δεν ξέρω τι μου γίνεται και η μπαταρία είναι αυτή που έιχε πριν? Ευχαριστώ πολύ.

Φιλε μου δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα μαλλον σου εβαλε αλλη μπαταρια!:mad:

Επρεπε να παρεις την μπαταρια και να μην του τη δωσεις!

Αυτοι ειναι αλλητες!:mad:

Αυτοι ειναι αλλητες!:mad:

Πραγματι! :wacko:

My Travel Map

Το φόρτισα σήμερα το πρωί, και μετά από μία ώρα (περιήγηση στο wap, αποστολή mms-sms, κτλ) η μπαταρία έπεσε στις 3 γραμμές(7 συνολικά). Αμέσως το πάω στο γερμανό και για καλή μου τύχη πετυχαίνω εκεί τον τεχνικό που έκανε την επισκευή. Φυσικά αρνήθηκε πως έχει γίνει λάθος και πως εγώ δε θυμάμαι καλά και πως η μπαταρία δεν είχε τα σημάδια που είπα πως είχε(προφανώς έχει "δικιο" γιατι δεν μπορώ να αποδείξω πως είχε τα σημάδια που είπα). Μετά μου είπε πως φταίει η υγρασία(μετά απο 15 μέρες έχει ακόμα υγρασία...). Τέλος είπε πως όταν ανοίγει τα κινήτα δεν τα μπερδεύει τα εξαρτήματα με άλλα εξαρτήματα, οπότε είναι ααδύνατον να μπέρδεψε τις μπαταρίες. Είπα ΟΚ αλλά επίσης είπα πως δε μπορώ να κάνω αλλιώς από το να αναφέρω στο γερμανο και στη nokia το τι έχει γίνει, γιατί αν δε φταίει ο γερμανός που μου βάλαν παλια-χαλασμένη μπαταρία, φταίει η nokia που φτιάχνει μάπες μπαταρίες που χαλάνε σε 3 μήνες και με λίγο νερό(η μπαταρία βράχηκε για 10 δευτερόλεπτα, βγήκε αμέσως και στεγνώθηκε). Του ζήτησα το όνομά του αλλά...αρνήθηκε να μου το δώσει. Πήρα τελικά το όνομα του ηπαλλήλου που είχε παραλάβει το κινητό για την επισκευή. Δεν μπορώ να βρώ όμως μαιλ να στείλω στο γερμανό την καταγγελία μου. Πήρα τηλ το γερμανό και μου λένε να στείλω από το feedback που έχουν στη σελίδα τους!! Επίσης δε μπόρεσα να βρω μαιλ και για τη nokia(βρήκα μερικά για την alphacopy αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσουν να με βοηθήσουν).

paidia xerei kaneis pws mporw na valw ellinika sto 6230i? einai agorazmeno apo to exwteriko.

ελληνικα με 15€ σε νοκια shop .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παιδιά γεια σας.εχω κατεβάσει το free Snake από το myfiles και με το Nokia PC Suit,το πέρασα στο 6230i μου.το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το παίξω,έχει αποθηκευτεί στη συλλογή των εφαρμογών,αλλά είναι ανενεργό και στις επιλογές εχει μόνο διαγραφή.:( αν κάποιος μπορεί να με βοηθείσει?....
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

Γνωριζει καποιος ποιος ειναι ο default ηχος για τις ειδοποιησεις; Εσβησα καποιους ηχους απο τους default του κινητου και χθες που του ειχα βαλει γενεθλια με ηχητικη ειδοποιηση, δεν ακουστηκε τιποτε. Φοβαμαι μηπως εσβησα το συγκεκριμενο ηχο.

Ειναι δυνατον να τον βρω και να τον ξαναπερασω;

Ευχαριστω.

My Travel Map

Δεν υπάρχει τέτοιος ήχος που μπορείς να τον σβήσεις.Ίσως να μην είχες επιλέξει ειδοποίηση όταν αποθήκευσες τα συγκεκριμένα.
Alcatel OT Max db > Alcatel OT 511 > Alcatel OT 715 > Nokia 6230i > Nokia 6290 > Nokia 5530 > Nokia E5-00 > BB Q10 > Xiaomi Mi A1

Μήπως να ανανεώναμε τη λίστα με τα Nokia Shops;

Το Nokia Shop Ελληνικού είναι απλά ΑΨΟΓΟ! Πάντα με εξυπηρετούν ΑΡΙΣΤΑ!:happy:

Νομίζω είναι καλύτερο και από το Professional Center Βουλιαγμένης... Πραγματικά είναι τέλειο.:D

Καλη ιδεα ! :)

Οποιο καλο παληκαρι κανει μια σουμα , με ενημερωνει με pm να το ανεβασω

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εχει ξαναφερθει και απο αλλο μελος ισως για αυτο ητανε και ο λογος που επελεξα να παω και εγω απο εκει - οπως επισης μενω σχετικα εως πολυ κοντα. Να το επιβεβαιωσω και εγω λοιπον. Μου πηρε κατω απο 20 λεπτα για μια αναβαθμιση firmware μαλιστα ειδα και πως γινεται......πολυ εξυπηρετικοι, ωραιο και ησυχο περιβαλλον και γενικως ξεμπερδεψα αμεσως.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΚΑΤΕΧΑΚΗ 52,

τ.κ. 11525

Τηλ: 210-6748797,

Fax: 210-6748797

katehaki@alphacopy.gr

Ok. Τελικα δεν ξερω τι ειχε γινει και δεν ειχε ακουστει ο ηχος. Σε επομενες ειδοποιησεις ακουγεται μια χαρα.

Ευχαριστω για την απανταντηση και sorry για την καθυστερημενη δικη μου, αλλα δεν μου ειχε φτασει η ειδοποιηση.

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο: επεσε στα χερια μου ενα 6230. Ηταν αρκετα πιο γρηγορο απο το δικο μας 6230i. Οπως φαινεται στην υπογραφη μου εχω την τελευταια εκδοση sw. Δοκιμασα επισης και με φορτωμενο το default theme της nokia, αλλα παραμενη αισθητα πιο αργο σε σχεση με το απλο 6230. Εχετε ιδεα γιατι;

My Travel Map

Γιατί έχει οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης με συνέπεια να διαβάζεται πιο εύκολα το ρολοι, και τα γράμματα, και χειρότερη κάμερα. Ολα αυτά προσφέρουν μεγαλύτερη διαρκεια μπαταρίας, και ταχύτητα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαίο ότι το 6230 για αρκετό κόσμο είναι καλύτερο από το ι ειδικά για επαγγελματίες. Από αυτούς κανείς δεν ενδιαφέρεται για καμερες και οθόνες. Θέλουν ένα γρήγορο τηλέφωνο, με καλή μπαταρία.
:rolleyes: