Jump to content

newsitka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by newsitka

  1. Μην απογοητευεστε. Υπάρχουν και χειρότερα. Η σειρά Ε της Νόκια!!!!!!:lol:
  2. Εγώ είχα 3G τηλέφωνο και επειδή το χρησιμοποιούσα επαγγελματικά το έβαλα πίσω στο κουτί του. Έχανα διαρκώς κλήσεις, και έμενα και από μπαταρία συνεχώς. Για πληροφορηση είταν ένα Ε60. Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου. Και είναι και επαγγελματικό. ( Σκέψου να μην είταν ).:X
  3. Μακριαααααααα!!!!!!Για κανα εξάμηνο τουλάχιστον!!! Ασε να βρούν τα Bugs άλλοι.
  4. Γενικά τα περιοδικά τα ''παίρνουν". Και άν δείτε τα κινητά αυτών που γράφουν τα reviews, (6230, MPX220,qtek), θα καταλάβεται πόσο μας δουλεύουν.
  5. Το τηλέφωνο ειναι γεμάτο bugs!!! Σε όλα τα forum διεθνώς διαβάζεις παράπονα & προβλήματα. Εχουμε καταντήσει οι Beta testers των κινητών κάθε εταιρείας. Όσο για τα MP3, δοκίμασε το Itunes, έχει επιλογή για κάθε τύπο ID Tags. Eγώ προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.:O
  6. Πολλά Bugs!!!! Πολλά τα παράπονα, από όλο τον κόσμο.
  7. Φυσικά!!!! Με αλλαγή δικτύου. Ειμαι παθών & μαθών.
  8. TIM einai afti file mou. To hiritero diktio. Vale Voda H kote na vris tin igia sou.
  9. Συμφωνώ απόλυτα. Ξέρεται πόσο κάνει ένα 6310ι και πόσοι το ψάχνουν ακόμα και σήμερα. 200€ +. Εγώ έχω ένα Ε60 αλλά απογοητεύθηκα. Η μπαταρία κραταει το πολυ 2 ημέρες, και από λήψη σήματος δεν είναι και ότι καλύτερο. Το ξαναέβαλα στο κουτί του και αναμένω την καινούργια αναβάθμιση, αν δεν το ξεφορτωθω ενδιάμεσα. Ξαναγύρισα στο 6310ι. Πραγματικά αξεπέραστο.:X
  10. Επειδή είμαι μηχανικός φίλε μου, σου προτείνω μακρια από τον γερμανό. Μεγάλη απάτη και ασχετα παιδάκια πωλητές-τεχνικοί. Το τηλέφωνο έχει πρόβλημα λογισμικού, και χρειάζεται και μεγαλύτερη μπαταρία. Για να δούμε στις επόμενες αναβαθμίσεις μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση.
  11. Εγώ το έβαλα πίσω στο κουτί του γιατί κουράστηκα να μένω από μπαταρία, και το χειρότερο να μη μπορώ να δεχτώ και να πραγματοποιήσω κλήσεις αρκετές φορές. Χαρακτηριστικά, εχω 2 συνδέσεις Vodafone, και αυτή στο Ε60προωθεί στην άλλη, στην ίδια τοποθεσία. Εως να βγεί αναβάθμιση που να διορθώνει τα παραπάνω, ξαναγυρίζω στο 6310ι, και στο ipaq, που λειτουργούν άψογα.:wacko:
  12. Το 810ι παιδια θεωρείται classic στο εξωτερικό. Κατι σαν το Τ610, 6310 κλπ. Έχει της καλύτερες κριτικές και πιανει και καλή τιμή σαν μεταχειρισμένο.
  13. Μια φορά τα sonyericsson & τα motorola την υποστηρίζουν αψογα, στο δικτυο της Vodafone που έχω σύνδρομή. Αλλα για ένα κινητό Ε60 400+ ευρώ, επιοικώς απαράδεκτο. Έχω και την εντύπωση ότι από εναν αριθμό κλήσεων και επάνω λόγω του log, το κινητό μπλοκάρει. Αρνείται να πραγματοποιήσει και να δεχτεί κλήσεις. Μετά από μηδενισμό του log, & reset, επανέρχεται. Και το προωθούν και σαν επαγγελματικό:lol: :lol: :lol:
  14. Αν έχεις δει κάποιο SonyEricsson, με το που αλλάζεις την ώρα ή την ημερομηνία, μετά από δευτερόλεπτα σε ειδοποιεί μεσω του δικτύου πια είναι η σωστή ώρα και ημερομηνία, και αν επιθυμείς να την αλλάξεις. Στο Ε60 προς το παρόν αυτή η επιλογή δεν λειτουργεί ή είναι διακοσμητική. Ασε που εχει την Ελλάδα στην ζώνη GMT +3!!!!
  15. Από κολλήματα πως παει!!! Κάποιες φορές και με σήμα στο τηλέφωνο, ειναι αδύνατο να πραγματοποιήσω κλήσεις. Αν κάνω reset τότε λειτουργεί κανονικά. Επίσης δέν δουλεύει η αυτόματη ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας μέσω δικτύου!!! Διακοσμητική είναι η ρύθμιση!!!! Aρχίζω και μετανιώνω για την αγορά!!!!
  16. Μια ερώτηση!! Πόσι σας κραταει η μπαταρία. Εμένα βγάζει 2 ημέρες με το ζόρι.
  17. Γιατί έχει οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης με συνέπεια να διαβάζεται πιο εύκολα το ρολοι, και τα γράμματα, και χειρότερη κάμερα. Ολα αυτά προσφέρουν μεγαλύτερη διαρκεια μπαταρίας, και ταχύτητα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαίο ότι το 6230 για αρκετό κόσμο είναι καλύτερο από το ι ειδικά για επαγγελματίες. Από αυτούς κανείς δεν ενδιαφέρεται για καμερες και οθόνες. Θέλουν ένα γρήγορο τηλέφωνο, με καλή μπαταρία.
  18. Kikliforise h 1.53 sthn Ellada!!!! An nai pou boroume na kanoume anavathmisi.
  19. Και γιατί έχει προσωπικό από ασχετους και παιδάκια!!!
  20. Ειδικά στον Γερμανό έδεσες!!!!!
  21. Toulahiston aftoi ston Alimo einai evgenikoi. Pou na dis aftous sto Haidari, mporoi na se diroun anti na se exipiretisoun!!! Aftos einai kai enas logos pou den xanagorazo Motorola!!!!:cry:
  22. To 3230 me to MPX220 den ehi shesi!! To ena einai smartfone kai to allo enaaplo multimedia thlefomo. ( diavase kapou tin perigrafi smartfone kai tha katalavis, mpori na sigrithi me P910, 9300, klp). To oti den tha to xanaferoun einai giati den poulage!! Varethikane na to vlepoune sto Stock.H motorola den einai kai poli dimofilis stin ellada & kai akomi hirotera einai windows mobile kinito, kai oi ligoi pou to agorazoun pane se qtek. Kati pai na gini me to Razor. Den einai ashimo an xeris ti thelis. Poli kali lipsi, kali bataria, sxetika kali piotita kataskevis. An ehis mathi se nokia mallon tha metaniosis gia tin agora tou.
  23. Mipos ehete kapio link gia online update!! Me endiaferoun mono ta agglika, kaqi ta minimata sto inbox na diavazonte sta ellinika!!!! Epoishs pos boro na do ti ekdosi eho!!!!
×
×
  • Create New...