Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πρωτη απορριπτεται γιατι ειναι μονο 50ΗΖ. Η δευτερη ειναι καλη επιλογη αλλα θα πληρωσω κ το 3D που δεν μου χρειαζεται... Ασε που υπολογιζα να μου βγει κανενα 500-550 κ αυτην ξεφευγει απο 700 ευρω.Αλλα θα το σκεφτω γιατι σε ολα τα αλλα με καλυπτει.

Αν δεν βρω κατι αλλο ,μαλλον θα παω για media player μετα κ καποια πιο οικονομικη τηλεοραση.

Δεν ειναι 50 Hz καλε.Η UE40D5500 100 HZ εχει.

αυτος παιζει τα παντα και απο δικτυο και απο σκληρο!καλα λες η ουτω ς η αλλως οι media players παιζουν πιο πολλα ειδη αρχειων ετσι δεν ειναι?οι media players οι ενσωματωμενοι στις tv εχουν λιγοτερες δυνατοτητες νομιζω.

Μην το λες.Αμα εχει καλο ενσωματωμενο media player *η τηλεοραση μπορει να ειναι καλυτερος απο καποιον εξωτερικο.Κατα την γνωμη μου ειναι προτιμοτερο αμα σκοπευεις να παρεις καινουρια tv να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις καποια με ενσωματομενο media player και wifi παρα να αγορασεις εξωτερικο.Οι εξωτερικοι media players προοριζονται κυριως για οσους εχουν παλιες τηλεορασεις χωρις media player και δεν σκοπευουν να τις αλλαξουν.

υπαρχει αυτη χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εχει pvr, εχει σιγουρα Dlna wifi.

και μετα σε κατι καλυτερο πας εδω.

ομως βαλε και ενα +κοστος (60-90) ευρω το usb wifi Που δεν περιλαμβανεται στην συσκευασια.

Οι samsung το εχουν ενσωματομενο το wifi.Δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι εξτρα.Οι sony ειναι που θελουν εξτρα usb για wifi.

Αν δεν κανω λαθος εχει 50h που με καποιο τροπο το δηλώνουν 100,με καποιο αλγόριθμο αλλα δεν ειναι 100 και σε απαιτιτικες σκηνές φαίνεται.

Φιλικά Γιώργος

Δεν ειναι 50 Hz καλε.Η UE40D5500 100 HZ εχει.

Μην το λες.Αμα εχει καλο ενσωματωμενο media player *η τηλεοραση μπορει να ειναι καλυτερος απο καποιον εξωτερικο.Κατα την γνωμη μου ειναι προτιμοτερο αμα σκοπευεις να παρεις καινουρια tv να δωσεις κατι παραπανω και να παρεις καποια με ενσωματομενο media player και wifi παρα να αγορασεις εξωτερικο.Οι εξωτερικοι media players προοριζονται κυριως για οσους εχουν παλιες τηλεορασεις χωρις media player και δεν σκοπευουν να τις αλλαξουν.

Οι samsung το εχουν ενσωματομενο το wifi.Δεν χρειαζεται να αγορασεις κατι εξτρα.Οι sony ειναι που θελουν εξτρα usb για wifi.

Οκ αλλά αφού έχω media player είναι πολύ βολικός γιατί όταν πάω είτε διακοπές είτε εξοχικό τον παίρνω μαζί,μαζί και τον σκληρό με 1 gb παιδικές ταινίες και γλιτώνω από cd ,στικακια κλπ!οπότε δεν μου είναι τόσο απαραίτητο ενσωματωμένο σε μια νέα tv αν είναι και πολύ ακριβότερη!

Αν δεν κανω λαθος εχει 50h που με καποιο τροπο το δηλώνουν 100,με καποιο αλγόριθμο αλλα δεν ειναι 100 και σε απαιτιτικες σκηνές φαίνεται.

Καπως ετσι ειναι.Νομιζω οτι "παιζει" με την διπλασια συχνοτητα ο πισω φωτισμος. Κ ετσι τα πανελ των 50ΗΖ τα "βαφτιζουν" 100ΗΖ CMR,τα πανελ των 100ΗΖ ,200 ΗΖ CMR κλπ.. CMR ειναι το ονομα της SAMSUNG. Η SONY το λεει XR, και νομιζω η LG MCI.Ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγ κ προωθησης των προιωντων.

Η σειρα 5 της SAMSUNG εχουν πανελ 50ΗΖ και η σειρα 6 εχει πανελ 100 ΗΖ. Απλα τωρα το εκμεταλευονται κ εγινε για την σειρα 5 100ΗΖ CMR και για την σειρα 6 200ΗΖ CMR.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καπως ετσι ειναι.Νομιζω οτι "παιζει" με την διπλασια συχνοτητα ο πισω φωτισμος. Κ ετσι τα πανελ των 50ΗΖ τα "βαφτιζουν" 100ΗΖ CMR,τα πανελ των 100ΗΖ ,200 ΗΖ CMR κλπ.. CMR ειναι το ονομα της SAMSUNG. Η SONY το λεει XR, και νομιζω η LG MCI.Ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγ κ προωθησης των προιωντων.

Η σειρα 5 της SAMSUNG εχουν πανελ 50ΗΖ και η σειρα 6 εχει πανελ 100 ΗΖ. Απλα τωρα το εκμεταλευονται κ εγινε για την σειρα 5 100ΗΖ CMR και για την σειρα 6 200ΗΖ CMR.

Η δικη μου που ειναι σειρας 6 λεει 400Hz.Αρα το πανελ εχει 200?

Η δικη μου που ειναι σειρας 6 λεει 400Hz.Αρα το πανελ εχει 200?

Η σειρα 5, και συγκεκριμενα αυτη: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0615328&catid=060100 εχει καλο media player? mkv+subs?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν παίζει βίντεο τα παίζει όλα. Εγω εχω την 5003που δεν σου δινει επιλογη τετοια.νομιζω πως αυτη παίζει

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα έχω την τηλεόραση Samsung LE40A και θέλω να την κάνω να δουλεύει με PC, σύνδεσα το καλώδιο vga για εικόνα δουλεύει κανονικά και με το ποντίκι και πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα είναι με τον ήχο έχω συνδέσει το καρφί πίσω από τον υπολογιστή με τα δύο φισάκια ήχου στην τηλεόραση αλά ήχος τίποτα. Πήγα στις ρυθμίσεις τηλεόρασης μήπως καταφέρω κάτι αλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω να έχω ήχο?

Καλημέρα έχω την τηλεόραση Samsung LE40A και θέλω να την κάνω να δουλεύει με PC, σύνδεσα το καλώδιο vga για εικόνα δουλεύει κανονικά και με το ποντίκι και πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα είναι με τον ήχο έχω συνδέσει το καρφί πίσω από τον υπολογιστή με τα δύο φισάκια ήχου στην τηλεόραση αλά ήχος τίποτα. Πήγα στις ρυθμίσεις τηλεόρασης μήπως καταφέρω κάτι αλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω να έχω ήχο?

Προφανώς η είσοδος της τηλεοράσεως που χρησιμοποιείς για τον ήχο έχει και μία τρίτη υποδοχή κίτρινη, και είναι για αναλογική σύνδεση εξωτερικής πηγής.

Αν επιλέξεις από το μενού της τηλεόρασης να δείχνει τη VGA είσοδο, δεν δείχνει την αναλογική και συνεπώς ούτε τον ήχο της.

Αν επιλέξεις να δείχνει την αναλογική δεν θα έχεις την εικόνα του VGA.

Άρα συνδέεις την έξοδο ήχου του pc σου στον ενισχυτή ή σε ένα ζευγάρι τροφοδοτούμενα ηχεία ;)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανώς η είσοδος της τηλεοράσεως που χρησιμοποιείς για τον ήχο έχει και μία τρίτη υποδοχή κίτρινη, και είναι για αναλογική σύνδεση εξωτερικής πηγής.

Αν επιλέξεις από το μενού της τηλεόρασης να δείχνει τη VGA είσοδο, δεν δείχνει την αναλογική και συνεπώς ούτε τον ήχο της.

Αν επιλέξεις να δείχνει την αναλογική δεν θα έχεις την εικόνα του VGA.

Άρα συνδέεις την έξοδο ήχου του pc σου στον ενισχυτή ή σε ένα ζευγάρι τροφοδοτούμενα ηχεία ;)

χωρις να ξερω για τη συγκεκριμενη tv.. στη sony μου παντως.. κανονικα συνδεω pc με vga και ηχο με καρφι.. και παιζει κανονικοτατα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανως εχεις συνδεσει τον ηχο στην εισοδο s-video (αυτο με τα 3 χρωματα)και για να ακουσεικς τον ηχο πρεπει να γυρισεις την tv στο av1 ή av2.Ομως η εικονα αφου 3εχει συνδεθει με vga για να δεις την εικονα πρεπει να εχεισς την tv γυρισμενη στο "PC".Δηλ.ο ο ηχος και η εικονα εχουν συνδεθει σε διαφορετικες εισοδους.Ψαξε τους εισοδους της tv μηπως υπαρχει και καποια ψηφιακη εισοδος ηχου(π.χ. pc audio in) που να χρησημοποιειται σε συνδιασμο με το vga.

@Egani η εισοδος ηχου λογικα θα ειναι καρφι 3,5 χιλιοστων και οχι τα δυο RCA.

Οι LG εχουν σιγουρα, τωρα η Samsung θα σου πω οταν παω σπιτι ( τωρα μαζευω ηλιο στην παραλια)

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

@Egani η εισοδος ηχου λογικα θα ειναι καρφι 3,5 χιλιοστων και οχι τα δυο RCA.

Οι LG εχουν σιγουρα, τωρα η Samsung θα σου πω οταν παω σπιτι ( τωρα μαζευω ηλιο στην παραλια)

Σίγουρα η τηλεόρασή σου έχει και καρφί και RCA(άσπρο & κόκκινο) και συνδέεσαι με όποιο σε βολεύει. Ψάξου!

Δεν εννοώ το καρφί για να βάλεις τα ακουστικά(έξοδος είναι αυτό). :p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ναι οκ σιγουρα εχει rca εισοδο αλλα εισοδο που παιζει με vga ειναι μονο το καρφι (στην LG), στην αλλη δεν ξερω ακομα.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Στη SAMSUNG μου που είναι περίπου ίδιας σειράς με του παιδιού που ανάφερε το πρόβλημα, για είσοδο εικόνας από PC έχω VGA και HDMI επιλογές και αντίστοιχες εισόδου ήχου RCA και miniJACK 3,5mm.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Πηρα μια σαμσουνγ 32'' led series 5 και βλεπω πως μπορω να την συνδεσω με το ρουτερ με καλωδιο η ασυρματα, αλλα για ασυρματη συνδεση θελει ανταπτορα, ο ανταπτορας ειναι καποιος συγκεκριμενος της σαμσουνγκ η καποιο usb wifi οποιασδηποτε μαρκας; Η τηλεοραση δεν εχει ενσωματωμενο wireless οποτε και γι' αυτο χρειαζεται usb αλλα καποιο συγκεκριμενο η οποιο να 'ναι;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Αμα δεν εχει ενσωματομενο wifi θελει ενα τετοιο usb stick για να πιασει wifi.

Δε νομίζω πως αξίζει κάτι τέτοιο.

Υπάρχουν συσκευές android box μικρές σε μέγεθος όπου μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα και με τιμή από 60-70 ευρώ.

Edited by navi55

Πηρα μια σαμσουνγ 32'' led series 5 και βλεπω πως μπορω να την συνδεσω με το ρουτερ με καλωδιο η ασυρματα, αλλα για ασυρματη συνδεση θελει ανταπτορα, ο ανταπτορας ειναι καποιος συγκεκριμενος της σαμσουνγκ η καποιο usb wifi οποιασδηποτε μαρκας; Η τηλεοραση δεν εχει ενσωματωμενο wireless οποτε και γι' αυτο χρειαζεται usb αλλα καποιο συγκεκριμενο η οποιο να 'ναι;

Παντως για μενα θα ηταν καλυτερο αν μπορουσες εκει που ειναι η ΤιΒι να φτασεις καλωδιο απο το ρουτερ και να τελειωνεις , και ουτε μπλεκεις με ασυρματα κτλ κτλ και ισως να εχεις και λιγο καλυτερη ταχυτητα με την εννοια της ανταποκρισης ... συνηθως εκει που βαζουμε την τηλεοραση και με ολα τα αλλα που εχουμε απο κατω ( blue ray , ps3 κτλ ) ειμαστε τιγκα στο καλωδιο , οποτε αλλο ενα καλωδιο δεν θα κανει την διαφορα ουτε θα δημιουργησει προβλημα

Ναι αλλα το προβλημα ειναι πως το ρουτερ ειναι πολυ μακρια απο την τηλεοραση! Αυτο απ'οτι ειδα μαλλον ταιριαζει

mobil.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1392452_-wireless-lan-usb-2-0-stick-300-mbps-62740-hama.html

Σε κατι πιο οικονομικο, τι λετε;

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Ναι αλλα το προβλημα ειναι πως το ρουτερ ειναι πολυ μακρια απο την τηλεοραση! Αυτο απ'οτι ειδα μαλλον ταιριαζει

mobil.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1392452_-wireless-lan-usb-2-0-stick-300-mbps-62740-hama.html

Σε κατι πιο οικονομικο, τι λετε;

Αυτο ειναι μονο για υπολογιστες.Δεν κανει για τηλεοραση.Πρεπει να ειναι της samsung για να δουλεψει στην tv.

Εισαι σιγουρος γι'αυτο; βρηκα αυτο το προιον της hama στο amazon.de και στα σχολια υπηρχαν πολλοι που το δοκιμασαν με τηλεορασεις samsung και sony και δουλεψε κανονικα γι'αυτο λεω αν εισαι σιγουρος! Και επισης η τιμη του ειναι η μιση απο αυτο της samsung.

Desktop.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Στα συμβατα λειτουργικα γραφει μονο windows και mac.Μπορει και να δουλεψει στην tv αλλα δεν ειναι σιγουρο.