skatzoxoiros Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ψάχνω ccfl λυχνία μήκους 90 εκατοστών και διαμέτρου 3 χιλιοστά με 3.5, για την Sony KDL-40V2000. Αν ξέρει κάποιος που θα βρω ας μου πει, είναι κρίμα να πάει στα σκουπίδια μια τέτοια τηλεόραση! :-( Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για μενα καλύτερα να κοιτάξεις τις Sony.. πραγματικά φοβερη εικόνα ρολαρει απιστευτα και με ωραια ζωντανα χρωματα.. Εγώ έχω την 50W829 θα βγαινει και σε 42'' λογικάΦιλε ειμαι στο τσακ να την παρω και θελω μια γνωμη απο καποιον που την εχει.Αν μπορεις να πεις τα υπερ και τα κατα θα το εκτιμουσα. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Φιλε ειμαι στο τσακ να την παρω και θελω μια γνωμη απο καποιον που την εχει.Αν μπορεις να πεις τα υπερ και τα κατα θα το εκτιμουσα. Κοίτα μια εβδομάδα που την έχω είμαι ευχαριστημένος . Είναι 50ιντσων , Bravia Engine, X reality βελτιστοποιητης , 800Hz , δυο δυνατά ηχεία , ρολάρει πολύ ωραία η εικόνα και γενικά έχει πολλές επιλογές σκηνικών , εικόνας κτλπ..Επίσης έχει πολύ μικρά bezel , είναι πολύ λεπτή γενικότερα , Α++ ενεργειακής κλάσης αλλά και ωραίο design. Την πήρα από Κωτσόβολο και ήταν δίπλα σε κάτι Lg, Samsung , όμως παρατήρησα ότι τις ρίχνει σε όλα διότι και πιο ζωντανή εικόνα είχε , αλλά ρόλαρε και καλύτερα χωρίς να βλέπεις μικρο-κάρε. Αυτή είναι η γνώμη μου πάντα. Είναι το μοντέλο 50W829. ΥΓ ένα μικρο-απειροελάχιστο θεματάκι είναι ότι ένα πίξελ δεν λειτουργεί (όμως δεν φαίνεται παρά μόνο αν πας κοντά) , η σόνυ στο προσπέκτους της γράφει πως .. αλλά κατα τα άλλα είναι φοβερή !! 8/2014 κατασκευάστηκε Edited October 24, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Κοίτα μια εβδομάδα που την έχω είμαι ευχαριστημένος . Είναι 50ιντσων , Bravia Engine, X reality βελτιστοποιητης , 800Hz , δυο δυνατά ηχεία , ρολάρει πολύ ωραία η εικόνα και γενικά έχει πολλές επιλογές σκηνικών , εικόνας κτλπ..Επίσης έχει πολύ μικρά bezel , είναι πολύ λεπτή γενικότερα , Α++ ενεργειακής κλάσης αλλά και ωραίο design. Την πήρα από Κωτσόβολο και ήταν δίπλα σε κάτι Lg, Samsung , όμως παρατήρησα ότι τις ρίχνει σε όλα διότι και πιο ζωντανή εικόνα είχε , αλλά ρόλαρε και καλύτερα χωρίς να βλέπεις μικρο-κάρε. Αυτή είναι η γνώμη μου πάντα. Είναι το μοντέλο 50W829. ΥΓ ένα μικρο-απειροελάχιστο θεματάκι είναι ότι ένα πίξελ δεν λειτουργεί (όμως δεν φαίνεται παρά μόνο αν πας κοντά) , η σόνυ στο προσπέκτους της γράφει πως .. αλλά κατα τα άλλα είναι φοβερή !! 8/2014 κατασκευάστηκεΣ΄ευχαριστω πολυ.Τωρα αν εγω ανακαλυψω κανενα πιξελ καμενο το ματι μου θα ειναι παντα εκει.Παντως για την 50αρα παω εχω, διαβασει αρκετα καλα reviews να ηταν και Triluminos θα ηταν τελεια.Το 3D της τι λεει????Η συνδεσιμοτητα και το internet ειναι οκ??? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Το μόνο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να δω 3D , έχω ταινιες θες να ριξω μια ματια και να σου πω; Αν και δεν θα υπαρχει θεμα κανενα! (εδώ με μια hyundai βλεπω ωραιο 3D) !! Όσο για το ιντερνετ μια χαρα συνδεεται στο 24αρι μου, αλλά να ξέρεις πως υπάρχει μια ρυθμιση ενεργοποιημένη που μονίμως σου δεσμευει ταχυτητα για χρηση της τηλεορασης, υπάρχει όμως επιλογή να την απενεργοποιήσεις και να συνεχισεις να σερφαρεις. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το μόνο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να δω 3D , έχω ταινιες θες να ριξω μια ματια και να σου πω; Αν και δεν θα υπαρχει θεμα κανενα! (εδώ με μια hyundai βλεπω ωραιο 3D) !! Όσο για το ιντερνετ μια χαρα συνδεεται στο 24αρι μου, αλλά να ξέρεις πως υπάρχει μια ρυθμιση ενεργοποιημένη που μονίμως σου δεσμευει ταχυτητα για χρηση της τηλεορασης, υπάρχει όμως επιλογή να την απενεργοποιήσεις και να συνεχισεις να σερφαρεις.Δηλ. καλο θα ειναι οπως μου λες να την συνδεω οποτε ειναι να σερφαρω και να μην ειναι μονιμως στο internet.Οποτε βρεις χρονο ριξε μια ματια σε 3D στειλε pm (μη γεμιζουμε το χωρο εδω)για το πως ειναι η θεαση.Αν θυμαμαι καλα τα γυαλια ειναι μεσα στην συσκευασια (2 ζευγαρια)και δεν τα πληρωνεις extra/Σωστα??? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημερα καμια φθηνη 32αρα για το δωματιο για να την συνδεσω με ενα ps3 και ενα android tv box για ταινειες-σειρες και σερφαρισμα. αμα γινετε να ειναι η ποιο φθηνη με 2 hdmi και ψηφιακο δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Δηλ. καλο θα ειναι οπως μου λες να την συνδεω οποτε ειναι να σερφαρω και να μην ειναι μονιμως στο internet.Οποτε βρεις χρονο ριξε μια ματια σε 3D στειλε pm (μη γεμιζουμε το χωρο εδω)για το πως ειναι η θεαση.Αν θυμαμαι καλα τα γυαλια ειναι μεσα στην συσκευασια (2 ζευγαρια)και δεν τα πληρωνεις extra/Σωστα??? Ναι τα γυαλιά είναι μέσα. Θα ρίξω μια ματιά το απόγεμα και θα σου πω.;) EDIT: Μόλις δοκίμασα το 3D , είναι κομπλέ! :-) Και με πολλές ρυθμίσεις προεπιλογές! Edited October 25, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Να ρωτήσω τι διαφορά έχει το active 3D από το passive; Πχ παρακάτω. Η μία γράφει active και η άλλη passive 3D. http://www.philips.gr/c-p/42PFT6309_12/6000-series-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv/specifications http://www.philips.gr/c-p/48PFS6719_12/6000-series-slim-smart-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv/specifications Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Να ρωτήσω τι διαφορά έχει το active 3D από το passive; Πχ παρακάτω. Η μία γράφει active και η άλλη passive 3D. http://www.philips.gr/c-p/42PFT6309_12/6000-series-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv/specifications http://www.philips.gr/c-p/48PFS6719_12/6000-series-slim-smart-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv/specifications Τα active 3D , έχουν ένα κουμπάκι πάνω τους και όταν συνδεθεί με την τηλεόραση θα αναβοσβήνει ένα φωτάκι που έχουν πάνω.. αυτό κατάλαβα εγώ. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Να ρωτήσω τι διαφορά έχει το active 3D από το passive; Πχ παρακάτω. Η μία γράφει active και η άλλη passive 3D. http://www.philips.gr/c-p/42PFT6309_12/6000-series-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv/specifications http://www.philips.gr/c-p/48PFS6719_12/6000-series-slim-smart-full-hd-led-tv-with-ambilight-2-sided-and-smart-tv/specifications Καλύτερα να το ψάξεις στο google για να καταλάβεις τη διαφορά. Πάντως ως αποτέλεσμα το active 3d είναι αρκετά ανώτερο (και ακριβότερο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλύτερα να το ψάξεις στο google για να καταλάβεις τη διαφορά. Πάντως ως αποτέλεσμα το active 3d είναι αρκετά ανώτερο (και ακριβότερο). Διάβασα την διαφορά. Το active είναι ανώτερο όντως. Κάποιος που έχει δοκιμάσει στην πράξη το active να μας πει εντυπώσεις; Είναι όντως κουραστικά τα γυαλιά λόγω βάρους; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Διάβασα την διαφορά. Το active είναι ανώτερο όντως. Κάποιος που έχει δοκιμάσει στην πράξη το active να μας πει εντυπώσεις; Είναι όντως κουραστικά τα γυαλιά λόγω βάρους; Δεν μπορώ να πω ότι με βάρυναν κιολας.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Διάβασα την διαφορά. Το active είναι ανώτερο όντως. Κάποιος που έχει δοκιμάσει στην πράξη το active να μας πει εντυπώσεις; Είναι όντως κουραστικά τα γυαλιά λόγω βάρους; Δε νομίζω να σε ενοχλήσει το βάρος. Είναι ανύπαρκτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Διάβασα την διαφορά. Το active είναι ανώτερο όντως. Κάποιος που έχει δοκιμάσει στην πράξη το active να μας πει εντυπώσεις; Είναι όντως κουραστικά τα γυαλιά λόγω βάρους; Εγώ έχω Samsung που έχει Active 3D. Λένε ότι το Passive είναι πιο ξεκούραστο. Μπορεί αλλά δεν δίνει το ίδιο βάθος.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Στο active τα γυαλιά είναι με μπαταρία και συγχρονίζοντα ι με την τηλεόραση σου για να αφήνουν κάθε μάτι να βλέπει διαφορετική εικόνα απο την τηλεόραση σου. Αυτό έχει το μειονέκτημα ότι τα γυαλιά είναι αρκετά πιο ακριβά, θέλουν μπαταρίες μετά απο αρκετή χρήση, και είναι πιο βαριά απο αυτά του παθητικού. Όμως, το αποτέλεσμα είναι βαθύτερο 3D Στο passive ο διαχωρισμός των εικόνων γίνεται απο τον φακό των γυαλιών. Δεν επεμβαίνει κάποιο κύκλωμα, άρα είναι πιο απλή και πιο φθηνή η κατασκευή των γυαλιών και της οθόνης, τα γυαλιά είναι πιο ελαφρά, αλλα το 3D δεν είναι τόσο έντονο όσο στις active. Προσωπικά με ενθουσίασε περισσότερο το active, και έχω επιλέξει μια Samsung 46f6500 μετά απο αρκετό ψάξιμο. Το βάρος των γυαλιών συνηθίζεται εύκολα. Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Στο active τα γυαλιά είναι με μπαταρία και συγχρονίζοντα ι με την τηλεόραση σου για να αφήνουν κάθε μάτι να βλέπει διαφορετική εικόνα απο την τηλεόραση σου. Αυτό έχει το μειονέκτημα ότι τα γυαλιά είναι αρκετά πιο ακριβά, θέλουν μπαταρίες μετά απο αρκετή χρήση, και είναι πιο βαριά απο αυτά του παθητικού. Όμως, το αποτέλεσμα είναι βαθύτερο 3D Στο passive ο διαχωρισμός των εικόνων γίνεται απο τον φακό των γυαλιών. Δεν επεμβαίνει κάποιο κύκλωμα, άρα είναι πιο απλή και πιο φθηνή η κατασκευή των γυαλιών και της οθόνης, τα γυαλιά είναι πιο ελαφρά, αλλα το 3D δεν είναι τόσο έντονο όσο στις active. Προσωπικά με ενθουσίασε περισσότερο το active, και έχω επιλέξει μια Samsung 46f6500 μετά απο αρκετό ψάξιμο. Το βάρος των γυαλιών συνηθίζεται εύκολα. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις. Να προσθέσω ότι παθητικά είναι τα γυαλιά στον κινηματογράφο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Διάβασα την διαφορά. Το active είναι ανώτερο όντως. Κάποιος που έχει δοκιμάσει στην πράξη το active να μας πει εντυπώσεις; Είναι όντως κουραστικά τα γυαλιά λόγω βάρους; δεν θα σε κουρασουν, φαντασου εγω φοραω και μυωπιας και εχω ετσι 2 ζευγαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κι εγώ έχω τηλεόραση samsung με active 3d και δεν μπορώ να πω ότι με κουράζουν.Εχω δει και passive αλλά το active δίνει μεγαλύτερο βάθος και υψηλότερη ευκρίνεια.Το μόνο σπαστικό είναι ότι θέλουν συχνά αλλαγή μπαταριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κάνω χρήση του Novago.gr και παρατηρώ το εξής. Μου επιτρέπεται να δω τον αγώνα μόνο στο πισι , διότι όταν συνδέω το HDMI τότε αυτομάτως μου πετάει το μήνυμα "Η συσκευή σας δεν υποστηριζει την υπηρεσια", το βγάζω και μετά συνεχίζει να παίζει το πισι.. Μετά συνδέθηκα από την τηλεοραση μεσω wifi , αλλά οταν παω να δωσω στοιχεια για να δω τον αγωνα μου πετάει το εξης μηνυμα " Πρεπει να εγκαταστησετε το plugin" αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθένα στην smart TV μου. Έχει κανείς καμιά ιδέα; ΥΓ Μεγάλη ατιμια αν δεν μας αφηνουν να το προβάλλουμε μεσω HDMI στην τηλεοραση μας..:X Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 ειναι κλειδωμενη η λειτουργια . Ουτε απο hdmi Ουτε miracast κλπ παιζουν με νοβα γκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κάνω χρήση του Novago.gr και παρατηρώ το εξής. Μου επιτρέπεται να δω τον αγώνα μόνο στο πισι , διότι όταν συνδέω το HDMI τότε αυτομάτως μου πετάει το μήνυμα "Η συσκευή σας δεν υποστηριζει την υπηρεσια", το βγάζω και μετά συνεχίζει να παίζει το πισι.. Μετά συνδέθηκα από την τηλεοραση μεσω wifi , αλλά οταν παω να δωσω στοιχεια για να δω τον αγωνα μου πετάει το εξης μηνυμα " Πρεπει να εγκαταστησετε το plugin" αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθένα στην smart TV μου. Έχει κανείς καμιά ιδέα; ΥΓ Μεγάλη ατιμια αν δεν μας αφηνουν να το προβάλλουμε μεσω HDMI στην τηλεοραση μας..:X Σου κάνουν μια παροχή από το πουθενά και έχεις και παράπονο; Άσε που εάν το κάνουν αυτό που ζητάς, θα πέσει η πειρατεία σύνεφο. Το πως και το γιατί σκέψου το λίγο μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Σου κάνουν μια παροχή από το πουθενά και έχεις και παράπονο; Άσε που εάν το κάνουν αυτό που ζητάς, θα πέσει η πειρατεία σύνεφο. Το πως και το γιατί σκέψου το λίγο μόνος σου. Ενταξει φιλε όχι να μας πεις και αχαριστους τωρα .. ελεος δηλαδη. :mad: Δεν φτανει που εδωσα 5-6Ε σε εφημεριδα για να εχω μια εβδομαδιαια συνδρομη.. θα πρεπει να το βλεπω μονο απο πισι και απο πανω!! Ε οχι ρε φιλε δεν παει ετσι το πραγμα.. ή θα δωσεις πληρη πράγματα ή μην δίνεις καθόλου. Η πειρατεια μας πειραξε τωρα που βγάζουν τα μαλλιοκέφαλα τους εκει πέρα. :!: Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μα ούτε αυτοί που έχουν συνδρομή μπορούν να χρησιμοποιήσουν HDMI! Ο λόγος είναι απλός, τι σε εμποδίζει να πάρεις την ταμπλέτα και να πας σε φίλο η ακόμα και σε μαγαζί και να κανείς ιδιωτική προβολή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ενταξει οκ , οτι τωρα εγω θα κονομαω εις βαρος της νοβα .. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts