yiannis64 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Τι προτεινετε για μια μικρη καφετερια , με περιπου 10 τραπεζια , και λιγοτερα απο 25 τετραγωνικα , τουλαχιστον 42αρα. Plasma που ειναι και πιο φθηνα , Η lcd? Θα ηθελα μια οικονομικη προταση και αξιοπιστη. Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Δυο καλές προτάσεις και σε προσιτή τιμή για 42άρες είναι η Philips Cineos 42PFL5604H και LG 42LF2510 LCD TV[/ur]. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sony-KDL-40Z5500-LCD-TV-40.htm Πως σας φαίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 καλησπέρα παιδια. Εχω να κανω μια ερωτηση. Πριν περιπου 2 μηνες, αγορασαμε στην οικογεν. μια τηλεοραση samsung 32άρα LCD. Eπειδη κατοικουμε στο Ξυλόκαστρο(εβαλαν προσφατα ψηφιακη κεραία), ειπα να ασχοληθω και να ψαξω για ψηφιακα καναλια.(ευτυχως φαινεται οτι εχει ενσωματωμ,αποκωδικοποιητή). Τελικά βρηκε 4 ψηφιακά καναλια, τα NET, MEGA, STAR,SKAI.εννοειται οτι η ποιοτητα εικονας ειναι απλά απιστευτη, το ίδιο και ο ήχος. ομως αποθηκευοντας τα καναλια, εκανα τα εξής: -Αρχικα εκανα αυτοματη αναζητηση και αποθηκευση ψηφιακών καναλιών. -επειτα, τα μετεφερα στις θεσεις που μας βολευει, πχ το ΜEGA στο 5 ,SKAI στο 9 STAR στο 8 κτλ.. -ΜΕτα, συμπληρωσα τις κενες θεσεις του τηλεκοντρόλ με χειροκίνητη αναζητηση αναλογικων καναλιων (ΑΝΤ1 πχ στο 4 κτλ..) Το προβλημα που εχω, ειναι το εξης: Στο πληκτρο 5 του τηλεκοντρόλ, εκτός απο το ψηφιακό MEGA υπαρχει αποθηκευμενο και ενα αναλογικο τοπικο καναλι. Πατωντας μια φορα το 5 βλεπεις mega, αν το πατησεις ακομα μια φορα, μπαινει το τοπικό.(το ιδιο συμβαινει και στις αλλες θεσεις των ψηφιακλων καναλιών). όσο και αν εψαξα μεσω tools ρυθμισεων κτλ (διαγραφη των συγκεκριμένων αναλογικών πχ) δεν καταφερα να το διορθώσω το θέμα. Το εχει συναντησει και κανενας αλλος το θεμα αυτό? Συγγνωμη αν κουρασα, αν καποιος εχει κατι να προτεινει ευχαριστως να ακούσω. (θα δω ακριβως το μοντελο της τηλεορασης και θα ποστάρω ). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LF2510-LCD-TV-42-284491.htm Αυτή πώς σας φαίνεται? Την έχω βρεί και φτηνότερα στα 615!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 καλησπέρα παιδια. Εχω να κανω μια ερωτηση. Πριν περιπου 2 μηνες, αγορασαμε στην οικογεν. μια τηλεοραση samsung 32άρα LCD. Eπειδη κατοικουμε στο Ξυλόκαστρο(εβαλαν προσφατα ψηφιακη κεραία), ειπα να ασχοληθω και να ψαξω για ψηφιακα καναλια.(ευτυχως φαινεται οτι εχει ενσωματωμ,αποκωδικοποιητή). Τελικά βρηκε 4 ψηφιακά καναλια, τα NET, MEGA, STAR,SKAI.εννοειται οτι η ποιοτητα εικονας ειναι απλά απιστευτη, το ίδιο και ο ήχος. ομως αποθηκευοντας τα καναλια, εκανα τα εξής: -Αρχικα εκανα αυτοματη αναζητηση και αποθηκευση ψηφιακών καναλιών. -επειτα, τα μετεφερα στις θεσεις που μας βολευει, πχ το ΜEGA στο 5 ,SKAI στο 9 STAR στο 8 κτλ.. -ΜΕτα, συμπληρωσα τις κενες θεσεις του τηλεκοντρόλ με χειροκίνητη αναζητηση αναλογικων καναλιων (ΑΝΤ1 πχ στο 4 κτλ..) Το προβλημα που εχω, ειναι το εξης: Στο πληκτρο 5 του τηλεκοντρόλ, εκτός απο το ψηφιακό MEGA υπαρχει αποθηκευμενο και ενα αναλογικο τοπικο καναλι. Πατωντας μια φορα το 5 βλεπεις mega, αν το πατησεις ακομα μια φορα, μπαινει το τοπικό.(το ιδιο συμβαινει και στις αλλες θεσεις των ψηφιακλων καναλιών). όσο και αν εψαξα μεσω tools ρυθμισεων κτλ (διαγραφη των συγκεκριμένων αναλογικών πχ) δεν καταφερα να το διορθώσω το θέμα. Το εχει συναντησει και κανενας αλλος το θεμα αυτό? Συγγνωμη αν κουρασα, αν καποιος εχει κατι να προτεινει ευχαριστως να ακούσω. (θα δω ακριβως το μοντελο της τηλεορασης και θα ποστάρω ). Λογικά για LG μου φαίνεται η τηλεόρασή σου. Δοκίμασες να αφήσεις το 5 στα αναλογικά κενό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 παιδια καλησπερα... πηγα μια βολτα στα μαγαζια χθες και ειδα στο karefoyr μια τηλεοραση 52 ιντσων οπου εβγαινε με 70 ευρω το μηνα ατοκα και μου μπηκαν ιδεες. ομως ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα αλλα ζηλευω ολους που εχουν flat οθονες κτλ και αρχιζει να μου λειπει και εμενα. τι πρεπει να κοιταξω για να μην την πατησω'? ποια τηλεοραση να παρω ? υπαρχουν τοσα ειδη και ειμαι τοοοοοοοσο μπερδεμενος. full HD , HD ready, Led tv, 100hz, 200hz, plasma, lcd ? ολα αυτα μου ειναι οροι αγνωστοι. μπορει καποιος να βοηθησει ? σιγουρα θελω κατι μεγαλο. απο 52 ιντσες και πανω . ιδανικα θα ηταν 55". θελω να την συνδεω με το pc moy για να παιζω blu ray dvd, εξοδο οπτκου ηχου για να την συνδεσω με τον ενισχυτη μου, να παιζω λιγο playstation, κτλ κτλ. και αν εχετε και καποιο μαγαζι να προτεινετε που να την παρω κ νμπορει να κανει καμια εκπτωση και να εχει και 24 ατοκες, γιατι αλλιως ουτε τα καλωδια δε θα παρω... σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 παιδια καλησπερα... πηγα μια βολτα στα μαγαζια χθες και ειδα στο karefoyr μια τηλεοραση 52 ιντσων οπου εβγαινε με 70 ευρω το μηνα ατοκα και μου μπηκαν ιδεες. ομως ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα αλλα ζηλευω ολους που εχουν flat οθονες κτλ και αρχιζει να μου λειπει και εμενα. τι πρεπει να κοιταξω για να μην την πατησω'? ποια τηλεοραση να παρω ? υπαρχουν τοσα ειδη και ειμαι τοοοοοοοσο μπερδεμενος. full HD , HD ready, Led tv, 100hz, 200hz, plasma, lcd ? ολα αυτα μου ειναι οροι αγνωστοι. μπορει καποιος να βοηθησει ? σιγουρα θελω κατι μεγαλο. απο 52 ιντσες και πανω . ιδανικα θα ηταν 55". θελω να την συνδεω με το pc moy για να παιζω blu ray dvd, εξοδο οπτκου ηχου για να την συνδεσω με τον ενισχυτη μου, να παιζω λιγο playstation, κτλ κτλ. και αν εχετε και καποιο μαγαζι να προτεινετε που να την παρω κ νμπορει να κανει καμια εκπτωση και να εχει και 24 ατοκες, γιατι αλλιως ουτε τα καλωδια δε θα παρω... σας ευχαριστω εκ των προτερων Δεν αγοράζουμε ΠΟΤΕ τηλεοράσεις από το Carrefour!! Μη με ρωτήσεις γιατί! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 naι το καταλαβα αυτο.....:( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια καλησπέρα. Έχετε ακουσει τιποτα για μια ειδικά προσφορα του "Κωτσόβολος" για απόσυρση παλιών τηλεοράσεων με εκπτωση 100 ευρώ στην αγο΄ρα νέας τηλεόρασης?? Θελω να αγορασω τηλεοραση TFT LCD για την κρεβ/ρα των γωνιων μου με απαραιτητη προυποθεση να εχει ενσωματωμενο ψηφιακό δέκτη. Απο θέμα τιμής από 200- 300 ευρώ, και οσο το δυνατόν περισσότερες ιντσες.(22, ή 23 ή 24 αν υπαρχει καποιο μοντελο). απο θεμα εταιρειας, ειμαι προς LG και samsung. Kαμιά πρόταση? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ισχύει η απόσυρση αλλά είναι στα 50 ευρώ. Πριν 2 βδομάδες πήρα δύο τηλεοράσεις και έδωσα άλλες δύο παλιές για απόσυρση και είχα έκπτωση 50 ευρώ στην κάθε μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Thou_Bou, H μοναδική τηλεόραση στις ίντσες που ψάχνεις και να έχει και ενσωματωμένο δέκτη είναι η Samsung LE22B350. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 ευχαριστω για απαντησεις. ναι και εγω αυτην ειχα δει την samsung.Αν ομως τελικα ειναι 50 ευρω η εκπτωση, μαλλον θα προτιμησω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169366 Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ker2zw1 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 παιδια καλησπέρα. Ειμαι αναμεσα στην LG 47LH9000 LED TV 47'' απο το πλαισιο την ειδα απο κοντα πολυ καλη ισως λιγο χειροτερη απο Samsung UE46B8000 LED TV 46'' αλλα και 700 ευρω ποιο φθηνα μαλλον παω προς lg. Ποια ειναι η γνωμη σας? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 παιδια απο ποτε θα μπορουμε να βλεπουμε τα 'ψηφιακα καναλια' γιατι στο σιτε που ειχατε αναφερει εδω ελεγε νοεμβριο για θεσσαλονικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 http://www.digea.gr/news/details/6.html οτι ξερεις ξερουμε Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια καλησπέρα. Ειμαι αναμεσα στην LG 47LH9000 LED TV 47'' απο το πλαισιο την ειδα απο κοντα πολυ καλη ισως λιγο χειροτερη απο Samsung UE46B8000 LED TV 46'' αλλα και 700 ευρω ποιο φθηνα μαλλον παω προς lg. Ποια ειναι η γνωμη σας? Ευχαριστω Είμαι και εγώ στην ίδια φάση και σε σκέφτομαι σε κανα 2 εβδομάδες να αγοράσω την 47LH9000, όποιος εχει κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα ας ενημερώσει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Έχω την LG 42LH9000 πώς μπορώ να σας βοηθήσω; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Έχω την LG 42LH9000 πώς μπορώ να σας βοηθήσω; Τέλεια!!! Γενικά αν μπορούσες να μας πεις τις εντυπώσεις σου θετικές και αρνητικές για να ξέρουμε τι να περιμένουμε θα ήταν πολύ χρήσιμες. Ειδικά στο θέμα των ταινιών HD ποιά είναι η αίσθηση που σου αφήνει στο τέλος. Είναι κάτι που το χαίρεσαι ή φαινόμενα clouding, bluming κ.λ.π σου αφήνουν κάτι το ψευτικό; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Σε γενικές γραμμές είμαι ψιλοαπογοητευμένος γιατι περίμενα περισσότερα. Ειδικός δεν είμαι σε φαινόμενα clouding και bluming, πάντως το στραβό μου μάτι με 500 νούμρο βαθμό μυωπείας δεν τα παρατήρησε :p Το σπαστικό πρόβλημα είναι οι ρυθμίσεις. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις πιάνω πολύ καλό μαύρο, αλλα όσο και να σκάλισα το χρώμα δεν με πείθει! Την έχω συνδεδεμένη με τον υπολογιστή για μόνιτορ 24/24 και σε σύγκριση με την παλιά no name 40αρα τηλεόραση πουχα ταποτελέσματα είναι υπέρ της παλιάς. Δοκίμασα απο φλασακι usb ταινία 1080p .mkv και δεν την έπαιξε, σε αντίθεση με το 720p .mkv και όλα τα υπόλοιπα που έπαιζαν κανονικά. Επίσης όσοι ήδη την έχετε αγοράσει φροντίστε το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 αλλιώς δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Όσοι δεν την αγοράσατε ταπεινή μου γνώμη να κοιτάξετε και άλλες. sorry που άργησα ναπαντήσω, δεν είχα ιντερνετ. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Σε γενικές γραμμές είμαι ψιλοαπογοητευμένος γιατι περίμενα περισσότερα. Ειδικός δεν είμαι σε φαινόμενα clouding και bluming, πάντως το στραβό μου μάτι με 500 νούμρο βαθμό μυωπείας δεν τα παρατήρησε :p Το σπαστικό πρόβλημα είναι οι ρυθμίσεις. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις πιάνω πολύ καλό μαύρο, αλλα όσο και να σκάλισα το χρώμα δεν με πείθει! Την έχω συνδεδεμένη με τον υπολογιστή για μόνιτορ 24/24 και σε σύγκριση με την παλιά no name 40αρα τηλεόραση πουχα ταποτελέσματα είναι υπέρ της παλιάς. Δοκίμασα απο φλασακι usb ταινία 1080p .mkv και δεν την έπαιξε, σε αντίθεση με το 720p .mkv και όλα τα υπόλοιπα που έπαιζαν κανονικά. Επίσης όσοι ήδη την έχετε αγοράσει φροντίστε το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 αλλιώς δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Όσοι δεν την αγοράσατε ταπεινή μου γνώμη να κοιτάξετε και άλλες. sorry που άργησα ναπαντήσω, δεν είχα ιντερνετ. εγω εχω την lg 42lf2510 ενω εχει θυρα usb δεν βλεπει τα στικακια,μηπως ειναι κλειδωμενη?γιατι γραφει only service, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 εγω εχω την lg 42lf2510 ενω εχει θυρα usb δεν βλεπει τα στικακια,μηπως ειναι κλειδωμενη?γιατι γραφει only service, δοκίμασες να αλλάξεις φορματ τα στικάκια; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Το service only σημαίνει ότι η usb θύρα χρησιμεύει μόνο για λειτουργία service, σύνδεση για διαγνωστικά, αναβάθμιση firmware κλπ. Δυστυχώς δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να δεις τα περιεχόμενα του stick στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Σε γενικές γραμμές είμαι ψιλοαπογοητευμένος γιατι περίμενα περισσότερα. Ειδικός δεν είμαι σε φαινόμενα clouding και bluming, πάντως το στραβό μου μάτι με 500 νούμρο βαθμό μυωπείας δεν τα παρατήρησε :p Το σπαστικό πρόβλημα είναι οι ρυθμίσεις. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις πιάνω πολύ καλό μαύρο, αλλα όσο και να σκάλισα το χρώμα δεν με πείθει! Την έχω συνδεδεμένη με τον υπολογιστή για μόνιτορ 24/24 και σε σύγκριση με την παλιά no name 40αρα τηλεόραση πουχα ταποτελέσματα είναι υπέρ της παλιάς. Δοκίμασα απο φλασακι usb ταινία 1080p .mkv και δεν την έπαιξε, σε αντίθεση με το 720p .mkv και όλα τα υπόλοιπα που έπαιζαν κανονικά. Επίσης όσοι ήδη την έχετε αγοράσει φροντίστε το φλασάκι να είναι φορμαρισμένο σε FAT32 αλλιώς δεν το αναγνωρίζει καθόλου. Όσοι δεν την αγοράσατε ταπεινή μου γνώμη να κοιτάξετε και άλλες. sorry που άργησα ναπαντήσω, δεν είχα ιντερνετ. Αν θέλεις να πειραματιστείς δοκίμασε τις παρακάτω ρυθμίσεις http://www.hometheatermag.com/flat-panels/lg_47lh90_lcd_hdtv/index5.html Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 θα ηθελα τη βοηθεια σας!.. θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το σαλονι..αποσταση θεασης 5m. διαθετω μεχρι 2000e..ιντσες οχι κατω απο 46 εχω βαλει στο ματι την samsung ue46b8000[διαβασα οτι δεν εχει local dimming,ειναι κακο αυτο;] ειδα τωρα και την sharp aquos εχετε να προτεινετε καποια αλλη τηλεοραση εσεις;να περιμενω μηπως βγει κατι καλυτερο;;διαβασα για την panasonic kuro που θα βγει το 2010.τι προτεινετε εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts