mobrol Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Παιδιά αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται σε ελληνικές συσκευές? Δεν την βρίσκω.. https://www.samsung.com/global/galaxy/apps/smart-call/Με έχει βολέψει άπειρα στο google calls, και νόμιζα ότι την υποστήριζε και η εφαρμογή της samsung Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Μου αρέσει να υπάρχει η επιλογή και ας μην έχει ρουτερ ακόμα έτοιμα. Όπως πολλά άλλα που δεν υπάρχουν. Αυτά πλερωνουμε άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 24 minutes ago, mobrol said: Παιδιά αυτή η λειτουργία δεν υποστηρίζεται σε ελληνικές συσκευές? Δεν την βρίσκω.. https://www.samsung.com/global/galaxy/apps/smart-call/ Με έχει βολέψει άπειρα στο google calls, και νόμιζα ότι την υποστήριζε και η εφαρμογή της samsung Όχι δυστυχώς. Θα πρέπει να αλλάξεις region για να την έχεις. Πχ SFR (γαλλικό) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Όχι δυστυχώς. Θα πρέπει να αλλάξεις region για να την έχεις. Πχ SFR (γαλλικό)Μάλιστα... Άρα ξήλωμα και πάω στην εφαρμογή της google.. Το έχω αφήσει χρόνια το άθλημα φλασαρισματων κτλπΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 11 minutes ago, doganos said: Όχι δυστυχώς. Θα πρέπει να αλλάξεις region για να την έχεις. Πχ SFR (γαλλικό) Και πως γίνεται αυτό; Η αλλαγή αυτή θα επειρεάσει τις λειτουργίες του τηλεφώνου, αναβαθμίσεις εφαρμογών, συστήματος κλπ; Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 2 ώρες πριν, gsa1967 said: εχω παραγγειλει την samsung smart view cover. χθες παρελαβα την spiegen hybrid crystal frost metal . σαν λευκο φαινεται. παντως εμενα μου αρεσει το χρωμα. επειδη δεν ειχε πρασινο διαλεξα αυτο παροτι ειχε και μαυρο και λευκο. Οταν παραλάβεις πες μας την αίσθηση που εχουν τα κουμπια στο πατημα με την θήκη smart view cover. Σε εμενα δεν πατιουνται καλα με εως καθολου αισθηση στο πατημα τα κουμπια με αυτη τη θηκη. Δεν εχω προλαβει να περασω απο ενα καταστημα samsung να την δουνε Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrstallone Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Καλημέρα στους συνκατοχους της συσκευής! Έχω συσκευή που μπορώ να την παραχωρήσω ώστε να επωφεληθεί κάποιος τα 100€ από το trade-in της Samsung μέσω pandas. Όποιος δεν το έχει προχωρήσει ήδη και ενδιαφέρεται ας μου στείλει. Τα έσοδα από μισά 😉 Βρίσκομαι Αθήνα. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Επειδή έχω χρόνια να αγοράσω από μαγαζί παρόχου πχ. Cosmote, Vodafone, είναι "καθαρά" ή έχουν περασμένο και κάποιο firmware από τον παρόχο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Τίποτα επάνω δεν υπάρχει πάνε αυτά πλέον... Καθαρά όλα. Η συσκευή είναι πολύ καλή και στην αναμονή επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 2 minutes ago, Linuxisti said: Τίποτα επάνω δεν υπάρχει πάνε αυτά πλέον... Καθαρά όλα. Η συσκευή είναι πολύ καλή και στην αναμονή επίσης. Ρωτάω γιατί βλέπω πελάτες της cosmote ας πούμε που δεν έχουν πάρει την 5.1 ακόμα στο S22 Ultra. Σε μας ήρθε κατευθείαν, συσκευές από κωτσόβολο S21 fe και S22 Ultra. Έλεγα μήπως έχει σχέση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 (edited) 15 minutes ago, vastegial_74 said: Ρωτάω γιατί βλέπω πελάτες της cosmote ας πούμε που δεν έχουν πάρει την 5.1 ακόμα στο S22 Ultra. Σε μας ήρθε κατευθείαν, συσκευές από κωτσόβολο S21 fe και S22 Ultra. Έλεγα μήπως έχει σχέση. Καλημέρα τις κοσμοτέ έχουν δικό τους firmware με αποτέλεσμα να έχουν κάποιες εφαρμογές εγκατεστημένες τις εταιρίας και να μην παίρνουν το ίδιο γρήγορα τα update αλλα μετά από μερικές μέρες Edited February 17, 2023 by andreas443 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 2 ώρες πριν, kountoura said: Ναι έχει βγάλει και μεμβράνη. Παρόλα αυτά επέλεξα πάλι το tempered. Με λίγο παραπάνω πίεση μια χαρά δουλεύει το δακτυλικο. Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να στην τοποθετεί κιόλας? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Η ζελατίνα των 15ευρω από το irepair που έβαλα προχθές τσίμπησε σκόνη (σίγουρα δεν υπήρχε όταν την εβαλα). Ας ελπίσουμε να την αλλάξουν δωρεάν μιας και έγινε τόσο αμεσαΣτάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 εγώ την συγκεκριμένη από το irepair την έβγαλα σήμερα μετά από μια βδομάδα δεν άντεξα πολύ βρόμα μαζεύει σκόνη δεν είχα στις άκρες αλλα συνεχεια με ένα πανάκι ήμουν να την καθαρίζω έβαλα την γνήσια τις samsung και ησύχασα δεν μένει τίποτα απάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 22 ώρες πριν, petpapoy said: Μου ήρθε το email της Samsung για το tradein. Να πω λοιπόν πως ο κωδικός voucher είναι το IMEI της συσκευης μας και το λινκ είναι https://pricing.pandas.io/samsunggr Καταχωρώτον κωδικό μου του voucher (ΙΜΕΙ) και μου βγάζει: Invalid promo code To ίδιο και σε μένα, το ΙΜΕΙ ο κωδικός invalid promo code Έβγαλες άκρη? Η samsung με παρέπεμψε στην pandas Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 2 ώρες πριν, OverClocker said: Οταν παραλάβεις πες μας την αίσθηση που εχουν τα κουμπια στο πατημα με την θήκη smart view cover. Σε εμενα δεν πατιουνται καλα με εως καθολου αισθηση στο πατημα τα κουμπια με αυτη τη θηκη. Δεν εχω προλαβει να περασω απο ενα καταστημα samsung να την δουνε Ισχύει. Την εχω και εγω... Επίσης το πενάκι με τη θηκη βγαίνει δύσκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Αν γνωρίζει κάποιος τρόπο να μεταφέρω τα wifi από την παλιά android συσκευή ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 εγώ την συγκεκριμένη από το irepair την έβγαλα σήμερα μετά από μια βδομάδα δεν άντεξα πολύ βρόμα μαζεύει σκόνη δεν είχα στις άκρες αλλα συνεχεια με ένα πανάκι ήμουν να την καθαρίζω έβαλα την γνήσια τις samsung και ησύχασα δεν μένει τίποτα απάνωΤο θεμα είναι μπαινει ευκολα? Γιατι δεν το πολυεχω πλεον? Τις βαζει και η smartec?Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 14 minutes ago, mobrol said: Το θεμα είναι μπαινει ευκολα? Γιατι δεν το πολυεχω πλεον? Τις βαζει και η smartec? Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρα χθες την smartec δεν έχουν μου είπαν για το ultra και δεν έχουν χρονοδιάγραμμα για το ποτε θα φέρουν έτσι παράγγειλα χθες από το skroutz από ένα κατάστημα στην θεσσαλονίκη και μου ήρθαν σήμερα, να σου πω ότι τα χερια μου δεν πιάνουν δεν το έχω, όσες φορές προσπάθησα να βάλω σε κινητό πήγαν για πέταμα. Eίπα να δοκιμάσω γιατί είδα το επίσημο video τις samsung και μου φάνηκε εύκολη η διαδικασία τελικά τα κατάφερα και έκατσε πάρα πολύ καλά και με μια μόνο πολύ μικρή φουσκάλα κάτω δεξιά https://www.youtube.com/watch?v=5-oPoVAHytM&list=WL 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 13 ώρες πριν, Konstantine73 said: Δεν πειράζει... υπάρχει ακόμη φτηνότερα αλλού... sent from my S21 FE 8/256 Από που αν επιτρέπεται?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Έχει δοκιμάσει κανείς να αποσύρει στα public συσκευή που δεν είναι καταχωρισμένη στο Panda (πχ iphone 6)? Σου δίνουν μόνο voucher ή μπορείς να πάρεις τα 100 ευρώ και σε λογαριασμό? Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 1 ώρα πριν, IKAL said: Ισχύει. Την εχω και εγω... Επίσης το πενάκι με τη θηκη βγαίνει δύσκολα... Αν καταλαβαίνω καλά έχεις και εσύ τέτοιο θέμα ε? Με το πενάκι δεν είχα θέμα 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Αν γνωρίζει κάποιος τρόπο να μεταφέρω τα wifi από την παλιά android συσκευή ας στείλει ένα pm. Ευχαριστώ. Με το smart switch περνάνε όλα φίλε.Πάντως παιδιά σε σχέση με το s21 βλέπω βελτίωση και σε ρολαρισμα smoothness.Ώρες ώρες έχω την αίσθηση ότι πάει σαν λαδωμένο ρουλεμάν.Αντε να χαρούμε τα λεφτά που δώσαμε. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 (edited) 1 hour ago, Dark_Lord said: Έχει δοκιμάσει κανείς να αποσύρει στα public συσκευή που δεν είναι καταχωρισμένη στο Panda (πχ iphone 6)? Σου δίνουν μόνο voucher ή μπορείς να πάρεις τα 100 ευρώ και σε λογαριασμό? Μόνο Voucher για αγορές εντός καταστήματος, και εγώ το σκεφτόμουν αλλά δεν με συμφέρει τελικά. Αγόρασα τα buds2 60 ευρώ και θα μου μείνουν και 40 μέσω Pandas, εκεί έπρεπε να κάνω ανταλλαγή το κουπόνι με τα ακουστικά τα είχαν 100 ευρώ. BTW μόλις έλαβα την φόρμα κατάθεσης από την Pandas. Εντός 24 ωρών λέει θα προχωρήσει η κατάθεση, πολύ εύκολη διαδικασία τελικά μπράβο και δεν το περίμενα! Edited February 17, 2023 by nikosaek2121 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. February 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2023 Σε οτι αφορά την προστασία οθόνης, εγώ πέρασα της Samsung την αυθεντική, την πήρα γύρω στα 21 ευρώ αν θυμάμαι καλά, έχει δύο μέσα στο πακέτο. Η μεμβράνη περνιέται σχετικά εύκολα, αλλά πρέπει να το κάνεις προσεκτικά και σιγά σιγά..... (την πρώτη την κατέστρεψα από δικό μου λάθος, την δεύτερη την πέρασα κανονικά χωρίς φυσσαλίδες ή οτιδήποτε) Έχει πολύ καλή εφαρμογή, ούτε την βλέπεις και αίσθηση ίδια με αυτή του γυαλιού της οθόνης. Κατά τα άλλα.... μια εξαιρετική συσκευή, βελτιωμένη σε πάρα πολλές λεπτομέρειες που ανεβάζουν την εμπειρία χρήσης σε άλλο επίπεδο. Επίσης σε άλλο επίπεδο είναι και η μπαταρία.... (σε σχέση με το S21 Ultra που είχα για δύο χρόνια, βρίσκεται +50% περίπου σε αυτονομία) 2 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts