Jump to content

kyrstallone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kyrstallone

  1. Ποια προστασία έχεις βάλει φίλε στην οθόνη;; Είμαι ανάμεσα στη μεμβράνη της samsung και το whitestone dome που έχω τωρα στο s23 ultra και είμαι φουλ ευχαριστημένος!
  2. Ξέρουμε παιδιά αν παίζει κάποιος κωδικός έκπτωσης στα μεγάλα καταστήματα για το S24 Ultra?? Εκτός από το Samsung eshop εννοώ. Είμαι με S23 Ultra και σκέφτομαι αν θα κάνω τη μετάβαση. Πιο πολύ ήθελα τη μετάβαση από 512GB σε 1TB.
  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Ζήτηση
    • Καινούριο
    Καλημέρα στο φόρουμ, Αναζητώ κουπόνι έκπτωσης 20% για αγορά του Samsung S24 Ultra από το Samsung eshop. Ευχαριστώ!

    50 €

  4. Έχει δοκιμάσει κάποιος να τρέξει Samsung dex και να δει αν βγάζει 4k στα 60hz στη δεύτερη οθόνη;; Εγώ τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει με android 13 έτρεχε ή στα 1080p @60hz ή σε 4k @30hz.
  5. Το έχει δοκιμάσει κανείς;;;
  6. Έχει δοκιμάσει κανείς μετά την αναβάθμιση σε One Ui 6 να χρησιμοποιήσει το Dex με καλώδιο usb type c σε hdmi σε 4k οθόνη ή τηλεόραση;; Αν ναι βγάζει 4k 60hz ή 4k 30hz;; Στο One Ui 5 ακόμα και με την υποστήριξη για υψηλή ανάλυση μου έβγαζε 1080p @60hz ή 4k @30hz. Και όταν ήταν 30hz δεν παλευόταν η πλοήγηση...
  7. Καλημέρα. Τι χρέωση υπάρχει για την υπηρεσία multisim?
  8. Ωραίος!! Οθόνη wqhd και 120hz? Χρήση μεικτή ή μόνο WIFI?
  9. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Καλησπέρα στο φόρουμ, Διαθέτω συσκευές που μπορώ να τις παραχωρήσω ώστε να επωφεληθεί κάποιος τα 100€ από το trade-in της Samsung μέσω pandas για τη σειρά S23. Αφορά αγορές που έχουν γίνει κατά το στάδιο των προπαραγγελιών. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει. Ευχαριστώ.

    NO VALUE SPECIFIED

  10. Καλησπέρα, Έκανα τελικά και εγώ την μετάβαση στο S23 Ultra το οποίο περιμένω μάλλον από βδομάδα. Πρόλαβα τις χθεσινές προπαραγγελίες. Αν και με το S22 ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος!! Άτιμο το μικρόβιο της αλλαγής. 😅 Επίσης, το αναφέρω και εδώ για όποιον ενδιαφέρεται.. Έχω συσκευή που μπορώ να την παραχωρήσω ώστε να επωφεληθεί κάποιος τα 100€ από το trade-in της Samsung μέσω pandas, αν δεν το έχει κάνει ήδη. Όποιος ψήνεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm. Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα στους συνκατοχους της συσκευής! Έχω συσκευή που μπορώ να την παραχωρήσω ώστε να επωφεληθεί κάποιος τα 100€ από το trade-in της Samsung μέσω pandas. Όποιος δεν το έχει προχωρήσει ήδη και ενδιαφέρεται ας μου στείλει. Τα έσοδα από μισά 😉 Βρίσκομαι Αθήνα.
  12. Μπορούμε μέσω pandas να στείλουμε συσκευή με καμμένη οθόνη πχ? Ή θέλουν μόνο συσκευές που ενεργοποιούνται? Με συγχωρείτε αν αναφέρθηκε και προηγουμένως...
  13. Σε περίπτωση που το κινητό που επιστρέφουμε δεν ενεργοποιείται παίρνουμε τα 100€ ή όχι;; Επίσης μπορούμε να επιστρέψουμε και 2ο τηλέφωνο μέσω pandas ή μόνο ένα;;
  14. Και εγώ την πέρασα σήμερα. Μέχρι τώρα όλα καλά.
  15. Παρατηρήσατε κάποια πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση σε 4.1?
  16. Καλά ήταν κοροϊδία πέρυσι αυτό με την 4500 μπαταρία. Με 5000 θα ήταν τούμπανο το τηλέφωνο. Όχι ότι δεν είναι τώρα φυσικά.. Θα έκανα και εγώ τη μετάβαση αλλά αυτή η έλλειψη κάρτας μνήμης εδώ μου κάθεται...
  17. Εγώ έβαλα με καθαρή εγκατάσταση την 12 και μετά από 2 μέρες το security update από πάνω. Κανένα πρόβλημα ως τώρα. Ίσως μια καθαρή εγκατάσταση ξανά να βοηθήσει όσους έχουν θέμα.
  18. Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι με το security patch Φεβρουαρίου είδα βελτίωση στην μπαταρία. Μικρή μεν αλλά υπαρκτή.
  19. Με security patch Φεβρουαρίου είστε;;
  20. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Ζήτηση
    • Καινούριο
    Καλησπέρα στο φόρουμ, Αναζητώ για άμεση αγορά Samsung Note 20 Ultra Bronze σε αψεγάδιαστη κατάσταση, αν γίνεται και σφραγισμένο. Τα λεφτά cash με τη μία χωρίς καμία καθυστέρηση!! Αναλόγως την περίπτωση διαθέτω μέχρι 600€ περίπου. Αυτό όμως εξαρτάται. Αναμένω προτάσεις. Δείτε και τις αξιολογήσεις για οπιαδήποτε αμφιβολία για το ποιος είμαι.

    NO VALUE SPECIFIED

    - GR

×
×
  • Create New...