Konstantine73 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) Δεν του το χα...ένα feedback για όποιον είχε κάποια περιέργεια.. Μου έκανε εντύπωση ότι στην πρώτη φώτο με το zoom ίσως στο 30 δεν θυμάμαι, στο s23 ultra έβλεπα απλά μία φωτεινή μπάλα... Edited 2 Ιανουαρίου by Konstantine73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου On 2/1/2026 at 8:07 ΠΜ, Konstantine73 said: Δεν του το χα...ένα feedback για όποιον είχε κάποια περιέργεια.. Μου έκανε εντύπωση ότι στην πρώτη φώτο με το zoom ίσως στο 30 δεν θυμάμαι, στο s23 ultra έβλεπα απλά μία φωτεινή μπάλα... Άστα αυτά.. από το Huawei p30 pro καταλάβαμε όλοι ότι κάθε κινητό έχει αποθηκευμένες φωτογραφίες του φεγγαριού μέσα στο σύστημα του, έτσι ώστε όταν το φωτογραφίζεις, το Ai καταλαβαίνει και αντικαθιστά αυτό που τράβηξες με τις έτοιμες εικόνες. Οι έτοιμες εικόνες είναι με όλες τις φάσεις της Σελήνης. Θέλω να κάνεις ζουμ μια μακρινή επιγραφη σε 30x zoom αν γίνεται. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου (edited) . Edited 8 Ιανουαρίου by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου (edited) Απο τοτε που πήγα το κινητο μου s23 ultra για αλλαγη θυρας usb και έκαναν επαναφορά δεδομένων απο την samsung.Oι επαφες μου που ειναι συγχρονισμενες με το google, κατα διαστήματα διαγραφονται χωρις καμια δικη μου ενεργεια. Τις βλεπω στα διεγραμενα και καθε φορα κανω επαναφορα. Γιατι συμβαινει; Edited 12 Ιανουαρίου by ST7250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Καλησπερα Εχω το samsung s23ultra μαζι με το samsung ultra watch.... στο samsung note 10+ μαζι με το smartwatch 5 μπορουσα πχ να αφησω το κινητο στο σπιτι συνδεμενο με το wifi και να εχω μονο το ρολοι στη δουλεια μου συνδεμενο με το wifi του μαγαζιου και χτυπουσε το ρολοι κανονικα σαν να ειχα το κιντητο μαζι μου. στο s23 ultra με το ultra watch δεν γινεται κατι τετοιο....εχω δοκιμασει οτι βρηκα στο internet χωρις τυχη... μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Call & Text on other devices λέγεται είναι μέσα στα Settings -> Connected devices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Το εκανα το call & text....δεν δουλευει, μαλιστα μου βγαζει να διαλεξω αναμεσα στην ελληνικη sim και την γερμανικη,,,,επιλεγω ελληνικη (αυτην δουλευω) και μου γραφει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 17 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, lazlo said: Το εκανα το call & text....δεν δουλευει, μαλιστα μου βγαζει να διαλεξω αναμεσα στην ελληνικη sim και την γερμανικη,,,,επιλεγω ελληνικη (αυτην δουλευω) και μου γραφει οτι δεν μπορει να συνδεθει. Καλημέρα φίλε, Η απάντηση στο ερώτημα που έθεσες από την τεχνητή νοημοσύνη: "Αυτό που περιγράφεις δεν είναι θέμα S23 Ultra, αλλά θέμα τρόπου σύνδεσης του ρολογιού και ρυθμίσεων Samsung Account. Για να λειτουργεί το ρολόι εντελώς μόνο του (με το κινητό στο σπίτι) υπάρχουν μόνο 2 σενάρια: 1️⃣ Αν το Watch είναι LTE (4G) 👉 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: eSIM στο ρολόι από πάροχο ενεργό πρόγραμμα (shared number) Τότε: το κινητό μπορεί να είναι σπίτι στο Wi-Fi το ρολόι οπουδήποτε (Wi-Fi ή δεδομένα) δέχεσαι κλήσεις / μηνύματα κανονικά Χωρίς eSIM δεν γίνεται, ό,τι κι αν γράφει το internet. 2️⃣ Αν το Watch είναι Bluetooth / Wi-Fi (όχι LTE) Τότε ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει μόνο του όπως παλιά εκτός αν: ✔ το κινητό είναι ανοιχτό ✔ είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο Samsung Account ✔ είναι ενεργό: Ρυθμίσεις → Λογαριασμός Samsung → Συνδεδεμένες συσκευές → Απομακρυσμένη σύνδεση (Remote connection) ✔ ενεργό: Ρυθμίσεις → Προηγμένες → Κλήσεις & μηνύματα σε άλλες συσκευές ΑΛΛΑ: 📌 Αυτό δεν λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και δεν αντικαθιστά LTE 📌 Αν το κινητό κλείσει, χάσει internet ή «κοιμηθεί», το ρολόι νεκρώνει ❗ Γιατί στο Note 10+ “δούλευε”; Πιθανότατα: είτε είχες LTE Watch 5 είτε έπαιζε μέσω cloud μόνο ειδοποιήσεις, όχι κανονικές κλήσεις Στα νεότερα Samsung το έχουν περιορίσει αρκετά ✅ Συμπέρασμα (ξεκάθαρα): 🔹 Θες πλήρη αυτονομία ρολογιού; → ΜΟΝΟ LTE + eSIM 🔹 Χωρίς LTE → το ρολόι χρειάζεται το κινητό “ζωντανό” Δεν είναι bug, δεν είναι το S23 Ultra – είναι design επιλογή της Samsung." 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου (edited) Ρε παιδιά μια ερώτηση τις τελευταίες 2 μέρες σε 2 διαφορετικές περιοχές (Αγία Παρασκευή και Μαρούσι) το κινητό ενώ έχει data 5G οι μισές εφαρμογές δεν βρίσκουν internet. πχ ο browser να μπαίνω σε site δουλεύει, το YouTube δουλεύει ,το messenger δουλεύει. Αλλά εφαρμογές όπως το tiktok, το app Ajax για συναγερμό ,η κάμερα tapo στο σπίτι, το speed test και πολλές άλλες εφαρμογές δεν βρίσκουν internet ενώ το σήμα είναι κομπλέ. Όταν έχω αυτό το πρόβλημα βάζω το vpn cloudflare 1.1.1.1 και μόνο έτσι παίζουν όλα κομπλέ. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πχ όταν έφυγα απ το Μαρούσι όλα έφτιαξαν και παίζει τέλεια το κινητό χωρίς cloudflare. Εννοείται έχω δοκιμάσει restart, μόνο 4G δίκτυο , άλλο dns, και τίποτα δεν δούλεψε. Τι μπορεί να φταίει λέτε ο συνδυασμός σε κάποιες κεραίες της cosmote με το κινητό να έχουν θέμα ? σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο ? Άλλος φίλος δίπλα μου με cosmote και s22 ultra ήταν κομπλέ. Edited 19 Ιανουαρίου by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xscreations Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 1 minute ago, elessar86 said: Ρε παιδιά μια ερώτηση τις τελευταίες 2 μέρες σε 2 διαφορετικές περιοχές (Αγία Παρασκευή και Μαρούσι) το κινητό ενώ έχει data 5G οι μισές εφαρμογές δεν βρίσκουν internet. πχ ο browser να μπαίνω σε site δουλεύει, το YouTube δουλεύει ,το messenger δουλεύει. Αλλά όμως όπως το tiktok, το app Ajax για συναγερμό ,η κάμερα tapo στο σπίτι, το speed test και πολλές άλλες εφαρμογές δεν βρίσκουν internet ενώ το σήμα είναι κομπλέ. Όταν έχω αυτό το πρόβλημα βάζω το vpn cloudflare 1.1.1.1 και μόνο έτσι παίζουν όλα κομπλέ. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πχ όταν έφυγα απ το Μαρούσι όλα έφτιαξαν και παίζει τέλεια το κινητό χωρίς cloudflare. Εννοείται έχω δοκιμάσει restart, μόνο 4G δίκτυο , άλλο dns, και τίποτα δεν δούλεψε. Τι μπορεί να φταίει λέτε ο συνδυασμός σε κάποιες κεραίες της cosmote με το κινητό να έχουν θέμα ? σας έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο ? Άλλος φίλος δίπλα μου με cosmote και s22 ultra ήταν κομπλέ. Το ίδιο συνεβει και σε μενα σε ότι αφορά το Internet αλλά στη Θεσσαλονίκη. Για μια μέρα δεν είχα καθόλου internet ενώ είχα σήμα 5G, πάροχος Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Security update Ιανουαρίου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου (edited) Την περασμένη Δευτέρα μετά από δυόμισι χρόνια χρήσης με το υπέροχο 23αρι ούλτρα, είχα μια ατυχη στιγμή πτώσης από μόλις δέκα πόντους περίπου , πιάνοντας την συσκευή από το κάθισμα του συνοδηγού μου γλίστρησε και έπεσε για κακή μου τύχη στον λεβιέ ταχυτήτων ακριβώς στο σημείο που κάνει την edge οθόνη στα δεξιά στο ύψος της διαφάνειας που ανοίγει το edge panel. Δεν πίστευα ότι από ένα τόσο μικρό ύψος θα έπεφτε έτσι στην συγκεκριμένη τρωτη μεριά της κυρτής οθόνης με αποτέλεσμα ένα μικρό σπάσιμο και κατά μήκος ρωγμή στο κέντρο της οθόνης. Όμως το σεντόνι αυτό το γράφω για το εξαιρετικό σέρβις στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Samsung στην Κηφισιά. Είχα πάρει την απόφαση να το δώσω σε ένα φίλο που το ήθελε με 160 ευρώ γιατί με ανοιχτή οθόνη δεν φαινόταν κάτι και φυσικά ήταν εντελώς λειτουργική δίχως το παραμικρό, όμως η ευγενική κοπέλα στην υποδοχή μου λέει ότι το κόστος αντικατάστασης της οθόνης είναι στα 245 ευρώ και σε μιάμιση ώρα το πολύ το είχα στα χέρια μου πίσω με την ίδια ακριβώς ποιοτική οθόνη γνήσια Samsung. H συσκευή μπήκε σε λειτουργία σέρβις από το ίδιο το κατάστημα για την αντικατάσταση της οθόνης και με την παραλαβή πατώντας το pin μου ήρθε σε κανονική λειτουργία όπως το είχα αφήσει. Η μπαταρία μου γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι είχε λίγες σχετικά φορτίσεις μιας και έχω και δεύτερη συσκευή και σε συνδυασμό ότι το πλαίσιο ήταν άψογο περιμετρικά και η θύρα επίσης άριστη πήρα άμεσα την απόφαση για την αντικατάσταση της οθόνης και μόνο. 12/512 η συσκευή λίγες φορτίσεις δύο χρόνια ακόμα γεμάτα με υποστήριξη δεν ήθελα και πολύ για να συνεχίσω να έχω το απολαυστικό για μένα ακόμα και σήμερα S23 Ultra. Άψογη εξυπηρέτηση λοιπόν στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Samsung Κηφισιάς όπου βρέθηκα τυχαία για δουλειά και εξυπηρετηθηκα άμεσα σε μόλις μία ώρα και κάτι... * εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύει για έξι μήνες όπως και τα υπόλοιπα εξαρτήματα μου είπαν μετά από ερώτησή μου. Άρα για όλα τα ανταλλακτικά 6 μήνες εγγύηση δίνουν πια. Edited 11 Φεβρουαρίου by konakis 3 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, konakis said: Την περασμένη Δευτέρα μετά από δυόμισι χρόνια χρήσης με το υπέροχο 23αρι ούλτρα, είχα μια ατυχη στιγμή πτώσης από μόλις δέκα πόντους περίπου , πιάνοντας την συσκευή από το κάθισμα του συνοδηγού μου γλίστρησε και έπεσε για κακή μου τύχη στον λεβιέ ταχυτήτων ακριβώς στο σημείο που κάνει την edge οθόνη στα δεξιά στο ύψος της διαφάνειας που ανοίγει το edge panel. Δεν πίστευα ότι από ένα τόσο μικρό ύψος θα έπεφτε έτσι στην συγκεκριμένη τρωτη μεριά της κυρτής οθόνης με αποτέλεσμα ένα μικρό σπάσιμο και κατά μήκος ρωγμή στο κέντρο της οθόνης. Όμως το σεντόνι αυτό το γράφω για το εξαιρετικό σέρβις στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Samsung στην Κηφισιά. Είχα πάρει την απόφαση να το δώσω σε ένα φίλο που το ήθελε με 160 ευρώ γιατί με ανοιχτή οθόνη δεν φαινόταν κάτι και φυσικά ήταν εντελώς λειτουργική δίχως το παραμικρό, όμως η ευγενική κοπέλα στην υποδοχή μου λέει ότι το κόστος αντικατάστασης της οθόνης είναι στα 245 ευρώ και σε μιάμιση ώρα το πολύ το είχα στα χέρια μου πίσω με την ίδια ακριβώς ποιοτική οθόνη γνήσια Samsung. H συσκευή μπήκε σε λειτουργία σέρβις από το ίδιο το κατάστημα για την αντικατάσταση της οθόνης και με την παραλαβή πατώντας το pin μου ήρθε σε κανονική λειτουργία όπως το είχα αφήσει. Η μπαταρία μου γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ότι είχε λίγες σχετικά φορτίσεις μιας και έχω και δεύτερη συσκευή και σε συνδυασμό ότι το πλαίσιο ήταν άψογο περιμετρικά και η θύρα επίσης άριστη πήρα άμεσα την απόφαση για την αντικατάσταση της οθόνης και μόνο. 12/512 η συσκευή λίγες φορτίσεις δύο χρόνια ακόμα γεμάτα με υποστήριξη δεν ήθελα και πολύ για να συνεχίσω να έχω το απολαυστικό για μένα ακόμα και σήμερα S23 Ultra. Άψογη εξυπηρέτηση λοιπόν στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα Samsung Κηφισιάς όπου βρέθηκα τυχαία για δουλειά και εξυπηρετηθηκα άμεσα σε μόλις μία ώρα και κάτι... * εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύει για έξι μήνες όπως και τα υπόλοιπα εξαρτήματα μου είπαν μετά από ερώτησή μου. Άρα για όλα τα ανταλλακτικά 6 μήνες εγγύηση δίνουν πια. Σκέψου απλα οτι με 245€ δεν παίρνεις τέτοιας κατηγορίας κινητό ακόμα και το 8/256 να είχες, ποσο μάλλον που έχεις το 12/512, οπότε πολυ καλά έκανες. Επίσης όπως φαίνεται και φέτος η κύρια κάμερα στο s26 θα παραμείνει ίδια με το δικό μας το s23 και ολα τα υπόλοιπα που έχει δεν νομίζω ότι δικαιολογούν την αλλαγή. Οπότε μας βλέπω να περιμένουμε ακόμα μια χρονιά το s27 μήπως και δούμε μια αξιόλογη αναβάθμιση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Για αυτό ακριβώς και προχώρησα στην αντικατάσταση της δίχως να το σκεφτώ καν. Γενικά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση το κινητό όμως φοβόμουν ότι πάνε πακέτο πλαίσιο μαζί με μπαταρία και οθόνη και ήμουν πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά το κόστος,με 245 όμως ναι δεν το συζητώ προχωράς δίχως σκέψη Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Τι μόνο που θα με έβαζε σε σκέψη είναι η edge οθόνη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, konakis said: Για αυτό ακριβώς και προχώρησα στην αντικατάσταση της δίχως να το σκεφτώ καν. Γενικά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση το κινητό όμως φοβόμουν ότι πάνε πακέτο πλαίσιο μαζί με μπαταρία και οθόνη και ήμουν πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά το κόστος,με 245 όμως ναι δεν το συζητώ προχωράς δίχως σκέψη Πολύ καλή τιμή σου έκαναν πάντως. Εμένα στο Χαϊδάρι για το s21u μου ζήτησαν 330ευρω πριν 4 μήνες περίπου κ την έφτιαξα πάλι με γνήσια οθόνη στον Κορυδαλλό με 260ευρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Δεν στο κρύβω πως λόγω της ανάγνωσης του ποστ σου που είχες κάνει, δεν είχα την διάθεση για να το επισκευάσω, λόγω του κόστους κρατούσα φυσικά μικρό καλάθι, όμως αφού περνούσα τυχαία απέξω απ' το κατάστημα της Samsung είπα να ρωτήσω δεν χάνω κάτι και φυσικά υπήρχε και ετοιμοπαράδοτη όπως με ενημέρωσε αφού το είδε η κοπέλα στην υποδοχή. Σε μια ωρίτσα και κάτι με ειδοποίησαν και παρέλαβα, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι πλαίσιο όπως ανέφερα μπαταρία υποδοχή USB ήταν άψογα οπότε είπα οκ φτιάχτο με 250 ευρώ κάνα Xiaomi redmi note παίρνεις. Υγ. Στο stand υπήρχε όλη η σειρά S ,Fold,Fe & A. Το μικρό S25 πολύ γοητευτικό κινητό τώρα κατάλαβα γιατί πουλάει περισσότερο από το plus τα δούλεψα κάνα δεκάλεπτο περίπου εκεί χαζεύοντας και τα τρία, ίσως επειδή χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια μεγάλες συσκευές το μικρό με εντυπωσίασε ωραίο κόμπακτ γρήγορο φυσικά με ολοζώντανη οθόνη...θα το σκεφτώ αργότερα αν μου την δώσει με το s26 μιας και οι κάμερες δεν με απασχολούν ιδιαίτερα,θα έχει πάει με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα στις 6.3 ιντσες και με μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leongr188 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Το καλοκαίρι έκανα αλλαγή οθόνης και μπαταρίας στο παλιό μ S23 ultra στην σμαρτεκ, που έσπασα την οθόνη και είχα δώσει 265 ευρώ. Η δουλειά τους όπως πάντα άριστη. Τώρα βέβαια νιώθω τυχερός μιας και το έχω στα χέρια μου ολοκαίνουριο λίγων ημερών που το βρήκα σε τρομερή τιμή με 2ετη εγγύηση, μιας και το s26 ultra φαίνεται μια από τα ίδια. Άμα δεν χαλάσει στα επόμενα 3 χρόνια δεν το αλλάζω με τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου Παιδιά έχουμε κάποια εικόνα για την 8.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Έδωσε ενημέρωση google play μετά από τόσο καιρό... 5 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Είχα μείνει στον Αύγουστο..... χαχαχαχαχαχα 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) Κλείνει ο Φλεβάρης και έχουμε μείνει στα patches Ιανουαρίου...εν μέρει υπάρχει και μια δικαιολογία λόγω της παρουσίασης της νέας σειράς S26 Edited 27 Φεβρουαρίου by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 30 minutes ago, konakis said: Κλείνει ο Φλεβάρης και έχουμε μείνει στα patches Ιανουαρίου...εν μέρει υπάρχει και μια δικαιολογία λόγω της παρουσίασης της νέας σειράς S26 Αφου το πουλάς για το καινούριο τι σε πειράζει 😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16717 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου On 27/2/2026 at 8:39 ΠΜ, konakis said: Κλείνει ο Φλεβάρης και έχουμε μείνει στα patches Ιανουαρίου...εν μέρει υπάρχει και μια δικαιολογία λόγω της παρουσίασης της νέας σειράς S26 Μολις ήρθε ενημέρωση Φεβρουαρίου 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 3/3/2026 at 4:27 ΜΜ, nikos16717 said: Μολις ήρθε ενημέρωση Φεβρουαρίου Μετά την τελευταία ενημέρωση μπήκα στο recovery mode, και βλέπω έχουν αφαιρέσει τις περισσότερες επιλογές. Και το "wipe cashe partition". Στην ουσία έχουν αφήσει μόνο το factory reset. 1 Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts