Jump to content

Samsung Galaxy S23 Ultra

Vlasismiriagos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιστρεφω για να πω τον πονο μου.Το τηλ ειχε ανοιχτει και αλλαχτηκε η οθονη με ιμιτασιον.Η μπαταρια ειναι οκ.Αλλα εγγυηση γιοκ.Μου το κλεισανε σωστα(ειχε φουσκωμα λογω κακης εργασιας απο αυτον που αλλαξε την οθονη).Το κραταω η το επιστρεφω στον πωλητη;θα μου βγει περιπου 400

10 ώρες πριν, anegefalos said:

Επιστρεφω για να πω τον πονο μου.Το τηλ ειχε ανοιχτει και αλλαχτηκε η οθονη με ιμιτασιον.Η μπαταρια ειναι οκ.Αλλα εγγυηση γιοκ.Μου το κλεισανε σωστα(ειχε φουσκωμα λογω κακης εργασιας απο αυτον που αλλαξε την οθονη).Το κραταω η το επιστρεφω στον πωλητη;θα μου βγει περιπου 400

Αν έχεις επιλογή για επιστροφή στον πωλητή, μην το σκέφτεσαι καν.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

14 ώρες πριν, anegefalos said:

Επιστροφή με χίλια. Αν δεν σε είχε ενημερώσει για την αλλαγή οθονης είναι απάτη. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

1 hour ago, mips said:

Επιστροφή με χίλια. Αν δεν σε είχε ενημερώσει για την αλλαγή οθονης είναι απάτη. 

Αντε να βρει το δίκιο του όμως είναι το θέμα.  Αν το έχει κάποιους μήνες στην κατοχή του ο λόγος του είναι ενάντια του δικού του. Εκτός κ η συσκευή ήταν refurbished από μαγαζί . 

Edited by challenge143

Με το τελευταίο update όταν τραβάω φωτογραφία με background τον ήλιο μου εμφανίζει μια άσπρη λευκή γραμμή και ουσιαστικά χαλάει την φωτο. Το κανει και,στη λειτουργία βιντεο. Εχετε και άλλοι το ίδιο θεμα?

2 ώρες πριν, challenge143 said:

Αντε να βρει το δίκιο του όμως είναι το θέμα.  Αν το έχει κάποιους μήνες στην κατοχή του ο λόγος του είναι ενάντια του δικού του. Εκτός κ η συσκευή ήταν refurbished από μαγαζί . 

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου μαζί σου. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά από την άλλη δεν μπορεί να το αφήσει και έτσι. Ταπεινή μου αποψη πάντα. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• 2 weeks later...

Καλημέρα. Όσοι έχετε κοσμοτε έχετε θέμα με τις κλήσεις??με παίρνουν και λέει κατηλημενο. Προσπαθώ να πάρω τίποτα..το γυριζω 3g/2g καλεί και δέχεται κλήσεις κανονικα.στις 3 επιλογές τίποτα νεκρό. Στη τελευταία όλα εντάξει. Έχει θέμα το δίκτυο λογικά ε

Screenshot_20250915_125436_Call settings.jpg

Με την αναβάθμιση έγινε και ενημέρωση του συστ. Google play Αυγούστου 

Konakis.

On 15/9/2025 at 12:55 ΜΜ, Andreaszel said:

Καλημέρα. Όσοι έχετε κοσμοτε έχετε θέμα με τις κλήσεις??με παίρνουν και λέει κατηλημενο. Προσπαθώ να πάρω τίποτα..το γυριζω 3g/2g καλεί και δέχεται κλήσεις κανονικα.στις 3 επιλογές τίποτα νεκρό. Στη τελευταία όλα εντάξει. Έχει θέμα το δίκτυο λογικά ε

Screenshot_20250915_125436_Call settings.jpg

Δεν έχω εντοπίσει τέτοιο ζήτημα. 

Καλημέρα, κατεβαίνει...

Screenshot_20251002_072228_Software update.jpg

Edit : Κατέβηκε

Αν κάποιος βρεί κάποια διαφορά ας μας πει γιατί εγω δεν μπορώ να βρω κατι. 

Για μπαταρία κολλήματα κτλ. είναι νωρίς να γράψω αλλά οπτικά και απο features δεν έχει κάτι

Edited by strange_thomas

Την εβαλα και εγω, εκανε επανεκκινηση, δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα στο λιγο που ασχοληθηκα περα απο τα αρκετα updates που εβγαλε το samsung store για τις εφαρμογες του, ολα καλα.

3 minutes ago, alfaeffe said:

Την εβαλα και εγω, εκανε επανεκκινηση, δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα στο λιγο που ασχοληθηκα περα απο τα αρκετα updates που εβγαλε το samsung store για τις εφαρμογες του, ολα καλα.

Μαλλον για αυτο μας τα... με την 8.5. Η 8 είναι λίγο φόλα 

καλημερα παιδια. Ναι κι εγω δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο γι αρχη. Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι πως μου εμφανισε ξανα πανω την μπαταρια με το ποσοστο που βεβαια δεν το βλεπω καθολου. Παλιοτερα την ειχα βγαλει τελειως την ενδειξη. Δεν θυμαμαι ομως πως. Μπορει να βοηθησιε καποιος ?

Just now, Sleep said:

καλημερα παιδια. Ναι κι εγω δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο γι αρχη. Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι πως μου εμφανισε ξανα πανω την μπαταρια με το ποσοστο που βεβαια δεν το βλεπω καθολου. Παλιοτερα την ειχα βγαλει τελειως την ενδειξη. Δεν θυμαμαι ομως πως. Μπορει να βοηθησιε καποιος ?

Δυστυχώς είναι το τελευταίο  samsung που αγόρασα,  το έχω δει και στο s21+ στο δεύτερο μεγάλο update σου δίνει περιορισμένα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης και μετά δεν δίνει τίποτα μόνο αλλάζει ο αριθμός στην έκδοση android. 

:ninja:

21 minutes ago, strange_thomas said:

Μαλλον για αυτο μας τα... με την 8.5. Η 8 είναι λίγο φόλα 

Το one UI 8 φαίνεται είναι απλά η ενημέρωση του Android απο 15 σε 16. 

30 χρόνια ενημερώσεις θα παίρνουμε 🤣

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Προσωπικά θεωρώ οτι το one ui 8 είναι η stable έκδοση απο το one ui 7. Κατι κολλήματα που έκανε στο ξεκλείδωμα ή οταν άνοιγε το κινητό μετά απο επανεκκίνηση, σταμάτησαν. Επίσης το νιώθω πιο σμουθ. Αν βελτιώθηκε και η μπαταρια οπως λένε και στο θέμα του s24 Ultra θα είναι πολυ τίμιο update. 

Εγώ που έχω τους φακέλους σε στυλ pop up folder έχει ένα ωραίο animation εσωτερικά στα apps όπως ανοίγει και κλείνει... επίσης το βλέπω ότι έγινε πιο smooth... εννοείται ότι έκανα wipe cash και μετά με το good guardians optimize τα app μου... Έκανε 15% βελτιστοποίηση 

Στο DEX οποιος το χρησιμοποιεί υπάρχει τρομερή διαφορά. Οριακά άλλη συσκευή, εντελώς αλλαγμένο UI

παιδια να ξανακανω την ερωτηση μηπως μπορει να  βοηθησει καποιος. Μπορει να φυγει απ την αρχικη οθονη το εικονιδιο της μπαταριας με το ποσοστο της ? ετσι κι αλλιως ειναι αρκετα μικρο και δεν μου κανει

16 minutes ago, Sleep said:

παιδια να ξανακανω την ερωτηση μηπως μπορει να  βοηθησει καποιος. Μπορει να φυγει απ την αρχικη οθονη το εικονιδιο της μπαταριας με το ποσοστο της ? ετσι κι αλλιως ειναι αρκετα μικρο και δεν μου κανει

Αν εννοείς το ποσοστό μόνο, αυτό φεύγει απο τις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Αν θες να φύγει ολο χάπι της μπαταρίας δεν ξέρω αν γίνεται. 

Screenshot_20251002_163707_Device care.jpg

2 minutes ago, dimitris1090T said:

Αν εννοείς το ποσοστό μόνο, αυτό φεύγει απο τις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Αν θες να φύγει ολο χάπι της μπαταρίας δεν ξέρω αν γίνεται. 

Screenshot_20251002_163707_Device care.jpg

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ναι εννοω να φυγει ολο το εικονιδιο μαζι με το ποσοστο. Μεχρι την αναβαθμιση αυτη το χα κανει αλλα τωρα επανηλθε και δεν θυμαμαι πως το χα κανει 

Καλησπερα. Εκανα την αναβαθμιση ολα οκ αλλα οπως το περιμεναμε δεν εχει ολα τα χαρακτηριστικα οπως στο s25 ultra.Για καποιο λογω το widget της μπαταριας δεν εμφανιζει πλεον και το ποσοστο στο πενακι....fail....Επισης το now brief δεν υπαρχει.Καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει σαν apk και λειτουργει αλλα δεν το ξερω αν ισχυει.Ξερει κανεις τιποτα σχετικα με αυτο??/ 

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 minutes ago, Sleep said:

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ναι εννοω να φυγει ολο το εικονιδιο μαζι με το ποσοστο. Μεχρι την αναβαθμιση αυτη το χα κανει αλλα τωρα επανηλθε και δεν θυμαμαι πως το χα κανει 

Από το QuickStar module στο Good Lock --> visibiltity of indicator icons

Edited by strange_thomas