chios Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 Όχι δεν θα τους κατηγορώ γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, εδώ δουλεύουν τέτοιες εφαρμογές σε παλιά κινητά. Όλα ένα παιχνίδι είναι για να μας κάνουν να αγοράζουμε καινούργια τηλέφωνα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, Konstantine73 said: Και αν η συσκευή σου λόγω κάποιας τρύπας η ευπάθειας πέσει θύμα επίθεσης και τρέχεις - εκτελείς τραπεζικες εφαρμογές τότε θα τους κατηγορείς κυρ Στέφανε... Πώς πέφτει κάποιος θύμα επίθεσης, αν είναι νοήμον ον και δεν ανοίγει τα αναδυόμενα παράθυρα που βγαίνουν, όταν μπαίνεις σε πονηρά site η για προβολή παράνομου περιεχομένου όπως ταινίες, κλπ; Όταν χρησιμοποιεις τις γνωστές εφαρμογές στο κινητό σου της meta, και google εφαρμογές, δεν νομίζω να μπει ιός στο κινητό. Αλλά και να μπει, δεν σε σώζουν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτές που έρχονται κάθε μήνα δεν είναι για τους ιούς αλλα για κάποια ελαττώματα που έχει το λειτουργικό όπως καθυστέρηση animation και λοιπά. Κάθε μήνα ενημερώσεις; Εγώ θέλω κάθε βδομάδα τότε αν το πάμε έτσι. Έχω κινητό δεύτερο που έχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις, εξαετίας. Και με harmony os! Και όχι , δεν είναι ευάλωτο. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του . ... Ακόμα δεν έχω ξεχάσει τις δύο διαφορετικές ενημερώσεις που είχαμε κατά καιρούς, όπου στη μια είχαμε τρεμοπαιγμα της κάμερας όταν μετακινούσες διαγώνια τη καμερα, και με την άλλη όπου θόλωνε το οπτικό ζουμ. Φυσικά τα διόρθωσαν , αλλά σε κάνει να αναρωτιέσαι, όντως, τι ήταν αυτές οι ενημερώσεις "ασφαλείας" .. Edited December 10, 2024 by EricssonyFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 μετα την τελευταια καθυστερημενη αναβαθμιση το κινητο με λιγες μερες χρησεις εχει γινει οτι χειροτερο.καλα το θεμα μπαταριας ειναι τραγικο..αλλα πλεον αντιμετωπιζω και θεμα με το δαχτυλικο που δεν πιανει.δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη,εβαλα και αλλο μηπως εφταιγε αυτο..και πολυ απλα δεν το παιρνει καν..και δεν μπορω να κανω τις πληρωμες που θελω. πλεον το δουλευω με το προσωπο Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 Πέρασα κι εγώ πριν καμιά ώρα περίπου το τελευταίο update Νοεμβρίου και μαζί και του Google play επίσης Νοεμβρίου! 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 (edited) Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν εδώ μέσα.... δεν έχει τύχει ποτέ να παρατηρήσω αυτά που γράφετε .... ούτε θέμα με την μπαταρία ή δαχτυλικό αποτύπωμα.... ούτε τίποτα. Ναι διάφορα bugs έχει τύχει να λυθούν μετά απο αναβάθμιση ή να εμφανιστούν καινούρια. Αλλά η μπαταρία, για την οποία γίνεται πολύς λόγος.... δεν έχει τύχει. Σε καμία αναβάθμιση.... και έχω galaxy ναυαρχίδες εδώ και 14 χρόνια. Εγώ είμαι τόσο τυχερός;;; Edited December 11, 2024 by one2377 1 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 10 ώρες πριν, ktikti said: μετα την τελευταια καθυστερημενη αναβαθμιση το κινητο με λιγες μερες χρησεις εχει γινει οτι χειροτερο.καλα το θεμα μπαταριας ειναι τραγικο..αλλα πλεον αντιμετωπιζω και θεμα με το δαχτυλικο που δεν πιανει.δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη,εβαλα και αλλο μηπως εφταιγε αυτο..και πολυ απλα δεν το παιρνει καν..και δεν μπορω να κανω τις πληρωμες που θελω. πλεον το δουλευω με το προσωπο Έχω κι εγώ πρόβλημα με το δαχτυλικό αποτύπωμα τελευταία , αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με την αναβάθμιση ή απλά μπήκαμε χειμώνα και πρέπει να βάζουμε ενυδατική κρεμούλα στα χέρια για να μπορεί να δουλεύει. Αναπολώ το παλιό μου Note 9 που ο αισθητήρας ήταν capacitive και άψογος. Μακάρι να μην τον είχε βάλει η Samsung κάτω από την οθόνη. Είναι το μοναδικό μου παράπονο από το S23U. Με την μπαταρία δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε πριν ούτε μετά την αναβάθμιση. 1 Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 Επίσης κανένα πρόβλημα. Ουτε με μπαταρια, ούτε με δακτυλικο.... 3 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 Ποιο τζαμακι προτείνετε να βάλω στης γυναίκας το 23αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 On 11/12/2024 at 3:26 ΜΜ, ktikti said: μετα την τελευταια καθυστερημενη αναβαθμιση το κινητο με λιγες μερες χρησεις εχει γινει οτι χειροτερο.καλα το θεμα μπαταριας ειναι τραγικο..αλλα πλεον αντιμετωπιζω και θεμα με το δαχτυλικο που δεν πιανει.δεν μπορω να μπω σε καμια εφαρμογη,εβαλα και αλλο μηπως εφταιγε αυτο..και πολυ απλα δεν το παιρνει καν..και δεν μπορω να κανω τις πληρωμες που θελω. πλεον το δουλευω με το προσωπο Πφφφφ... εγω πάντως με το update Νοεμβρίου, περιεργως η μπαταρία πήρε τα πάνω της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Είχα διαβάσει ότι αφαίρεσαν την Ελληνική από τη μετάφρασή με το πενάκι και δεν πέρασα καμία ενημέρωση από τότε γιατί ήταν κάτι το οποίο χρειαζόμουν πολλάκις μέσα στην ημέρα. Σήμερα κατά λάθος πέρασα την ενημέρωση του Οκτωβρίου και όπως καταλαβαίνατε η απογοήτευσή ήταν μεγάλη όταν κατάλαβα τι έχασα.. Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο που να δουλεύει με το πενάκι με την Ελληνική γλωσσά. Πραγματικά, δεν ξέρω τη σκέφτονται εκεί στη Samsung και αντί να προσθέτουν λειτουργικότητα να την αφαιρούν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 On 10/12/2024 at 10:09 ΠΜ, chios said: Όχι δεν θα τους κατηγορώ γιατί δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, εδώ δουλεύουν τέτοιες εφαρμογές σε παλιά κινητά. Όλα ένα παιχνίδι είναι για να μας κάνουν να αγοράζουμε καινούργια τηλέφωνα. Έχεις το δικαίωμα να νομίζεις ότι θέλεις! On 10/12/2024 at 10:40 ΠΜ, EricssonyFan said: Πώς πέφτει κάποιος θύμα επίθεσης, αν είναι νοήμον ον και δεν ανοίγει τα αναδυόμενα παράθυρα που βγαίνουν, όταν μπαίνεις σε πονηρά site η για προβολή παράνομου περιεχομένου όπως ταινίες, κλπ; Όταν χρησιμοποιεις τις γνωστές εφαρμογές στο κινητό σου της meta, και google εφαρμογές, δεν νομίζω να μπει ιός στο κινητό. Αλλά και να μπει, δεν σε σώζουν οι ενημερώσεις ασφαλείας. Αυτές που έρχονται κάθε μήνα δεν είναι για τους ιούς αλλα για κάποια ελαττώματα που έχει το λειτουργικό όπως καθυστέρηση animation και λοιπά. Κάθε μήνα ενημερώσεις; Εγώ θέλω κάθε βδομάδα τότε αν το πάμε έτσι. Έχω κινητό δεύτερο που έχει σταματήσει να παίρνει ενημερώσεις, εξαετίας. Και με harmony os! Και όχι , δεν είναι ευάλωτο. Μια χαρά κάνει τη δουλειά του . ... Ακόμα δεν έχω ξεχάσει τις δύο διαφορετικές ενημερώσεις που είχαμε κατά καιρούς, όπου στη μια είχαμε τρεμοπαιγμα της κάμερας όταν μετακινούσες διαγώνια τη καμερα, και με την άλλη όπου θόλωνε το οπτικό ζουμ. Φυσικά τα διόρθωσαν , αλλά σε κάνει να αναρωτιέσαι, όντως, τι ήταν αυτές οι ενημερώσεις "ασφαλείας" .. Παρομοίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 Ήρθε η ενημέρωση Δεκεμβρίου. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 On 13/12/2024 at 3:19 ΜΜ, jim2019 said: Πφφφφ... εγω πάντως με το update Νοεμβρίου, περιεργως η μπαταρία πήρε τα πάνω της... Συμφωνώ... Κι εμένα μου κανει εντύπωση! Σαφής βελτίωση ειδικά οταν το αφηνεις στην ησυχία του,μπαίνει σε sleep mode... 2 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 21 ώρες πριν, coolnetgr said: Ήρθε η ενημέρωση Δεκεμβρίου. Thx! Μόλις την πέρασα 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 (edited) Η μπαταρία πήρε τα πάνω της πράγματι.... Το δακτυλικό αποτύμωμα στην αρχή της αναβάθμισης είχε πρόβλημα, αλλά με μια επανεγκατάσταση έστρωσε το θέμα. Τζαμάκι πέρασα χθες από Κίνα μεριά 4,50 τα δυο και είναι σουπερ μιας και αντικατεστησε την ζελατίνα των public! 'Ολα πλέον δουλεύουν ρολόι... Η αλλαγή μπαταρίας στην διετία πόσο κοστίζει με τα μεταφορικά? Αλλάζεις και καπάκι (που δεν θέλω)? ΥΓ Το Note 9 μαμάει και δέρνει με την γνωστη rom ρουταρισμένη....σαν δεύτερο! Πότε θα πάμε στο one ui 7? Edited December 23, 2024 by Tips2022 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer181 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Καλησπέρα σε όλους απο εχθες το κινητό λέει οτι εχει υγρασία στην usb χωρίς να έχει συμβεί κατι και σήμερα γενικα με οτι καλώδιο και φορτιστή δεν αναγνωρίζει το καλώδιο ούτε φορτίζει ουτε στον υπολογιστή συνδέεται, χωρις να λεει οτι εχει υγρασία γενικα νεκρό οτι και να συνδέσω. Τωρα το εχω με την ασύρματη φόρτιση. Εχει τύχει σε κάποιον και αν γνωρίζει κόστος αλλαγής θύρας. Εγγύηση δεν πρέπει να εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_rho Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 41 minutes ago, silencer181 said: Καλησπέρα σε όλους απο εχθες το κινητό λέει οτι εχει υγρασία στην usb χωρίς να έχει συμβεί κατι και σήμερα γενικα με οτι καλώδιο και φορτιστή δεν αναγνωρίζει το καλώδιο ούτε φορτίζει ουτε στον υπολογιστή συνδέεται, χωρις να λεει οτι εχει υγρασία γενικα νεκρό οτι και να συνδέσω. Τωρα το εχω με την ασύρματη φόρτιση. Εχει τύχει σε κάποιον και αν γνωρίζει κόστος αλλαγής θύρας. Εγγύηση δεν πρέπει να εχω. Αβραμίδης Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 hour ago, silencer181 said: Καλησπέρα σε όλους απο εχθες το κινητό λέει οτι εχει υγρασία στην usb χωρίς να έχει συμβεί κατι και σήμερα γενικα με οτι καλώδιο και φορτιστή δεν αναγνωρίζει το καλώδιο ούτε φορτίζει ουτε στον υπολογιστή συνδέεται, χωρις να λεει οτι εχει υγρασία γενικα νεκρό οτι και να συνδέσω. Τωρα το εχω με την ασύρματη φόρτιση. Εχει τύχει σε κάποιον και αν γνωρίζει κόστος αλλαγής θύρας. Εγγύηση δεν πρέπει να εχω. Δες εδώ https://techmaniacs.gr/simantiki-anakoinosi-tis-samsung-gia-endeixi-ygrasias-sto-logismiko-se-opoiodipote-smartphone-tis/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer181 Δημ. Παρασκευή στις 08:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:10 πμ Επειδή τελικα μία φορτίζει μια δεν φορτιζει και επειδή ειμαι κ.. Φαρδος εχω ενα μηνα εγγύηση ακομα και εχω επιλογή αποστολής στην smartec και omnitech. Έχετε να προτείνετε καποια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. Παρασκευή στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:15 πμ Smartec από εμένα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. Παρασκευή στις 10:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:46 πμ 2 ώρες πριν, silencer181 said: Επειδή τελικα μία φορτίζει μια δεν φορτιζει και επειδή ειμαι κ.. Φαρδος εχω ενα μηνα εγγύηση ακομα και εχω επιλογή αποστολής στην smartec και omnitech. Έχετε να προτείνετε καποια? Smartec με κλειστά μάτια. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:15 πμ On 30/12/2024 at 5:39 ΜΜ, panos_rho said: Αβραμίδης Θεσσαλονίκη εντωμεταξύ μικρόφωνο και θύρα φορτισης είναι το ίδιο ανταλλακτικό. Δεν κάνουν επισκευή στην δευτερεύουσα πλακέτα ώστε να αλλάξουν μόνο το μικρόφωνο! Καλή φάση άμα δεν ξέρεις. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. Σάββατο στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:36 πμ 1 hour ago, mivechris said: εντωμεταξύ μικρόφωνο και θύρα φορτισης είναι το ίδιο ανταλλακτικό. Δεν κάνουν επισκευή στην δευτερεύουσα πλακέτα ώστε να αλλάξουν μόνο το μικρόφωνο! Καλή φάση άμα δεν ξέρεις. Μπορει να ειναι η χρέωση για το μικρόφωνο της ανοικτής ακρόασης που ειναι στην πανω πλακέτα Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:40 πμ 1 minute ago, galactob said: Μπορει να ειναι η χρέωση για το μικρόφωνο της ανοικτής ακρόασης που ειναι στην πανω πλακέτα πιστεύεις δηλαδή οτι ο κάθε αβραμίδης που ναι μεν είναι πιστοποιημένος σερβις θα βάλει τον τεχνικό να κάνει επισκευή σε μια πλακέτα των 200+ ευρώ για να αλλάξει το μικρόφωνο αυτό και μετά αν δεν λειτουργεί κάτι να χρεωθεί την πλακέτα που σου χάλασε κατα την επισκευή; Προσωπικά δε νομίζω ουτε εσύ θα το έκανες εκτός αν είσαι κατάστημα επισκευής πλακετών με τον αντίστοιχο πανάκριβο εξοπλισμό. Εαν δεις τι μικρογραφία είναι όλα στην πλακέτα (και μάλιστα dual stack PCB) δεν θα έβαζες χέρι. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. Σάββατο στις 01:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:19 μμ 1 ώρα πριν, mivechris said: πιστεύεις δηλαδή οτι ο κάθε αβραμίδης που ναι μεν είναι πιστοποιημένος σερβις θα βάλει τον τεχνικό να κάνει επισκευή σε μια πλακέτα των 200+ ευρώ για να αλλάξει το μικρόφωνο αυτό και μετά αν δεν λειτουργεί κάτι να χρεωθεί την πλακέτα που σου χάλασε κατα την επισκευή; Προσωπικά δε νομίζω ουτε εσύ θα το έκανες εκτός αν είσαι κατάστημα επισκευής πλακετών με τον αντίστοιχο πανάκριβο εξοπλισμό. Εαν δεις τι μικρογραφία είναι όλα στην πλακέτα (και μάλιστα dual stack PCB) δεν θα έβαζες χέρι. Ναι . Ιδικά τα κεντρικά που έχουν επενδύσει σε κάποιον εξοπλισμό μπορούνε να το κάνουν . Εδω τολμούν κάποιες αλυσίδες εξω στην αγορά που ουτε να το κλείσουν σωστα δεν ξέρουν. 1 Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts