Sleep Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου κι σε μενα μ ενα αρχειο των 447 ΜΒ εφτιαξε η καμερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Έφτιαξε η κάμερα με το δεύτερο update έγινε λίγο πιο γρηγορο το τηλέφωνο (για μενα) , αντε να δουμε και την μπαταρία ή τι άλλο έφτιαξαν-χάλασαν 😃 3 Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου εγω εχω κανει το patch ασφαλειας του αυγουστου και μου ηρθε σημερα ενα 2,4 Gb update....ειναι το 6.1.1 και τα διορθωτικα update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, BillKein21 said: εγω εχω κανει το patch ασφαλειας του αυγουστου και μου ηρθε σημερα ενα 2,4 Gb update....ειναι το 6.1.1 και τα διορθωτικα update ? Ε μάλλον ήσουν με συσκευή που πάγωσαν προσωρινά το update οπότε ίσως την έστειλαν τώρα με όλα μαζί μέσα, μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Καλημέρα σας, ξέρετε τον τρόπο που μπορώ να γίνω beta tester; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Καλημέρα στη παρέα, έχετε πάρει όλοι την 6.1.1 γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 6.1,ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, lefteris90 said: Καλημέρα σας, ξέρετε τον τρόπο που μπορώ να γίνω beta tester; Καλημερα. Νομίζω ότι εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούμε να γίνουμε για τα νέα ANDROID. Ας μας διαφωτίσει και κάποιος άλλος φίλος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 1 hour ago, rolexakias said: Καλημέρα στη παρέα, έχετε πάρει όλοι την 6.1.1 γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 6.1,ευχαριστώ. και εγω με την 6.1 ειμαι και με ενα update (1 σεπτεμβριου) επιπεδο επιδιορθωσης ασφαλειας 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim2019 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, rolexakias said: Καλημέρα στη παρέα, έχετε πάρει όλοι την 6.1.1 γιατί εγώ είμαι ακόμα με την 6.1,ευχαριστώ. 6.1. Ειναι η τελευταία έκδοση. Σημερα ηρθε και σε εμενα του Σεπτεμβρίου. Δεν έχει άλλη. Όλοι την ίδια έχουμε. Μην ανησυχείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosm711 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου Την μετάφραση του spen δεν έβαλαν ελληνικά ακόμα να δούμε πότε.Δεν καταλαβενω το γιατί δεν βάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, markosm711 said: Την μετάφραση του spen δεν έβαλαν ελληνικά ακόμα να δούμε πότε.Δεν καταλαβενω το γιατί δεν βάζουν Αν καταλάβαιναν οι κορεάτες τι σημαίνει ελλάδα για τον κόσμο θα το έκαναν, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, τα κορόιδα είμαστε εμείς που αγοράζουμε από αυτούς. ( χώρα της μπανανίας μας έχουν πολλοί ). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 7/10/2024 at 7:20 ΜΜ, tsicrete said: Μήπως έχεις work profile στο τηλεφωνο για εταιρικα emails? Εαν ναι, με διαγραφη του profile & device restart τα updates λειτουργούν ξανά. Λες; Θα το δοκιμασω φιλε μου ευχαριστω. Μα έπαιζε μια χαρα τοσο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου Την έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία προσαρμογής; Αξιζεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, athanasiosthess said: Την έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία προσαρμογής; Αξιζεί; Ποια υπηρεσια ειναι αυτη? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, Prattein_Aloga said: Ποια υπηρεσια ειναι αυτη? Για τις ρουτίνες και το adaptive battery charging. Edited 11 Οκτωβρίου by athanasiosthess 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Καλημέρα σας, Μόλις του Οκτωβρίου! Κανένα νεο με το beta tester; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Με μια γρήγορη ματιά μέτα από κάποιες ώρες νομίζω παρατηρώ καλύτερη αυτονομία με το patch του Οκτώβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Κινητο για γυναικα με εμφαση φωτογραφιες και μπαταρια. S22 ultra, S23 Ultra, Oneplus 12 ή Honor Magic6 Pro; Ειμαι σε διλλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 11 ώρες πριν, Lux said: Κινητο για γυναικα με εμφαση φωτογραφιες και μπαταρια. S22 ultra, S23 Ultra, Oneplus 12 ή Honor Magic6 Pro; Ειμαι σε διλλημα.. Αυτο είναι 4-λλιμα βασικά Έχω δουλέψει Oneplus 12 και s23u Oneplus Πιο smooth και γρήγορο Πιο απλο UI (προσωπικα το προτιμω) Καλύτερη μπαταρία - Ακραία γρήγορη φόρτιση... Δυνατός συνδυασμός Απρόβλεπτη κάμερα, σπάνια θα βγάλεις δυο ιδιες διαδοχικές φώτο.. Αν βγάλεις κάποιο αλλο άτομο και δεν πιάσει οτι πρόκειται για πρόσωπο θα βγεί τρομακτικά έντονο και sharp. Οι πόροι στο δέρμα φαίνονται σαν κρατήρες. Για μένα αν παιξεις με manual είναι οριακά καλύτερο αλλα θέλει να βάλεις χέρι. Επίσης έχει ανώτερο ευρυγώνιο s23u Γρήγορο και smooth αλλα οχι οσο το Oneplus 12 Το UI του έχει πολλα gimmicks , ορεξη να έχεις να ψάχνεις.. Έχει και τα νέα AI tools αν ενδιαφέρεσαι για photo editing. Σταθερή αξια σε κάμερα.. Μόλις μάθεις πως "δουλευεί" ειναι πολυ ευκολο να προβλέψεις τι φωτο θα βγει κατ επεκαση δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Έχει ανώτερο ζουμ. Κατι το οποιο ισχύει σε σχέση με ολα τα αλλα που έγραψες... ΑΠΕΙΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ. Για το s23 θα βρεις τα πάντα, μεγαλη ποικιλία σε θήκες σχέδια, αν ψωνίζεις και απο temu or ali πραγματικά οτι νεό trend βγει θα βγει σίγουρα και για το συγκεκριμενό κινητό Edited 16 Οκτωβρίου by strange_thomas 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, Lux said: Κινητο για γυναικα με εμφαση φωτογραφιες και μπαταρια. S22 ultra, S23 Ultra, Oneplus 12 ή Honor Magic6 Pro; Ειμαι σε διλλημα.. Το βασικό για μια γυναίκα εκτός αυτών που ανέφερες είναι να είναι γνωστή και αναγνωρίσιμη η τόσο η μάρκα όσο και η συσκευή. Σε αυτά τα δυο η samsung δεν έχει αντίπαλο. Το honor το ξεχνάς γιατί δεν εισάγεται επίσημα με ότι αυτό συνεπάγεται από service, υποστήριξη σε μπάντες και λειτουργίες. Άσε γιατί οτιδήποτε προκύψει εσύ θα τα ακούς 😁. Γενικά όμως αν το πιάσεις στο μέσο όρο πάλι η samsung παίζει μόνη της. Είναι σε όλα ανω του μετρίου και σε κάποια άριστη, Service, αναβαθμίσεις, λογισμικό, κάμερες, οθόνη, αξεσουάρ κτλ. Αν τελικά πας σε samsung θα πας για το S23 Ultra τόσο λόγω επεξεργαστή (snapdragon) αλλά και επειδή είναι πιο φρέσκο. 2 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Καμία φωτογραφία τον κομήτη με το κινητό μας καταφέρατε να βγάλετε? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου εκανα το update οκτωβριου.η μπαταρια εχει γινει οπως ηταν πριν 4 μηνες με τις αναβαθμισεις μαιου. η καμερα εχει φτιαξει.το απωτυπωμα ακαριαιο.νομιζω η αναβαθμιση αυτη διορθωσε ολα τα προβληματα. 5 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, ktikti said: εκανα το update οκτωβριου.η μπαταρια εχει γινει οπως ηταν πριν 4 μηνες με τις αναβαθμισεις μαιου. η καμερα εχει φτιαξει.το απωτυπωμα ακαριαιο.νομιζω η αναβαθμιση αυτη διορθωσε ολα τα προβληματα. Συμφωνώ απόλυτα.Η μπαταρία ιδίως,έφταξε εντυπωσιακά! 2 Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, dimitris1090T said: Καμία φωτογραφία τον κομήτη με το κινητό μας καταφέρατε να βγάλετε? Έπρεπε να τον δούμε πρώτα.... 🤣🤣🤣 2 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) Καλησπερα...μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει ολα τα update....επειδη διαβαζω παραπανω οτι αφαιρεσαν την μεταφραση στα ελληνικα....μηπως γινεται με το add on... translator for samsung internet να κανουμε μεταφραση οταν εχουμε μπει σε ενα site με τον browser ? και ετσι καπως να λυσουμε το προβλημα Edited 18 Οκτωβρίου by BillKein21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts