Nikos_Mpl Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 45 minutes ago, mivechris said: Έχεις και τον Αβραμίδη στη Θεσσαλονίκη, δεν χρειάζεται να το στέλνεις Αθήνα. Service Samsung δεν είναι μόνο η Smartec. η αληθεια ειναι οτι σε θεματα σερβις οταν εχεις βρει καποιον τοσο καλο δυσκολα δοκιμαζεις αλλου. εγω ειμαι εκτος Σπαρτης και η κουριερ κανει αλλοτε μια μερα αλλοτε 2 αναλογα ποια θα χρησιμοποιησουν. η smartec με acs συνηθως κανει μια αλλα εχει και τυχει και 2 γιατι γινεται μεταφορτωση απο Σπαρτη οποτε το 8ημερο σε μενα ειναι αρκετα πιθανο λογω ΣΚ..απο εκει και περα ο,τι λεμε τα λεμε σαν εμπειρια, προφανως καθενας κανει ο,τι τον βολευει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 1 ώρα πριν, MeteorX said: Διαβασα τοσα χρονια και εδω και αλλα φορουμ για τη σμαρτεκ τα καλυτερα οποτε οταν χρειαζομαι κατι παιρνω κατευθειαν την σμαρτεκ,ειναι καλο σερβις αυτο στη θεσσαλονικη ,κανουν καλη δουλεια? Ο Αβραμιδης στην Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικός. Από το 2018 ως και το 2020 τους χρειάστηκα 3-4 φορές με κινητά που είχα και με εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω. Και γρήγορα Οπότε αν τύχει κάτι με το S23 Ultra που έχω τωρα, σίγουρα θα το πάω εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 45 minutes ago, tasosathan said: Ο Αβραμιδης στην Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικός. Από το 2018 ως και το 2020 τους χρειάστηκα 3-4 φορές με κινητά που είχα και με εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω. Και γρήγορα Οπότε αν τύχει κάτι με το S23 Ultra που έχω τωρα, σίγουρα θα το πάω εκει Μπορείς να δώσεις διεύθυνση ή κάποιο σύνδεσμο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 2 minutes ago, ostvarivanje said: Μπορείς να δώσεις διεύθυνση ή κάποιο σύνδεσμο; https://maps.app.goo.gl/UK1eXa2uNEEknB3E8 Είναι παραδίπλα απο το Ιπποκράτειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 καλημερα, με αφορμη την αναρτηση σου θα γραψω το εξης και οποιος θελει το προσπερναει... Λοιπον, κατα καιρους εχω πει οτι κανω αργες φορτισεις, πληρεις κυκλους ομως με κλειστο κινητο κτλ γιατι ετσι θεωρω οτι μεγιστοποιειται η αποδοση της μπαραριες και μειωνεται η φθορα. Εχω ενα λαπτοπ Lenovo yoga που το ειχα δωσει στη γυναικα, αγορα πριν 2-3 χρονια. Το ειχα δωσει στη γυναικα καθως εγω εχω αλλο. Η γυναικα μου σαν κλασσικη γυναικα το ειχε μονιμα αδειο ή μονιμα γεματο, το αφηνε ανοιχτο δηλαδη, εσβηνε, και μετα το ξεχνουσε στην πριζα... Διαπιστωσα μια πτωση της μπαταριας και επειδη το λαπτοπ εχει εφαρμογη που τα μετραει, το vantage ειδα οτι η μπαταρια ειχε πεσει στο 60% της αρχικης χωρητικοτητας. Της εβαλα λοιπον τη λειτουργια συντηρησης που εχει οπου το λαπτοπ φορτιζει μεχρι 60% και την αφησα να το εχει συνεχεια στην πριζα. Η μπαταρια επεσε στο 53% αποδοση μεσα σε λιγες μερες. Εδω και μια εβδομαδα το κατηργησα και αποφασισα να το βαζω να φορτιζει στο 100% και να αδειαζει τελειως, να το κλεινω να φορτιζει και ξανα απο την αρχη, καθως ειχα το χρονο να ασχοληθω αυτες τις μερες.. Η χωρητικοτητα της μπαταριας συμφωνα με την εφαρμογη μεγαλωσε, στο 67% της αρχικης της.. μετραει δηλαδη wh και μετα απο καθε πληρη φορτιση σου βγαζει που βρισκεται.. ΜΕ αυτο θελω να πω οτι το ιδανικο ειναι αυτο που ηξερα απο παλια, φορτιζεις, χρησιμοποιεις, αδειαζεις, και φορτιζεις παλι. ολα με χαμηλες θερμοκρασιες αν μπορεις αρα με αργη φορτιση. αν το πηγαινεις στο 85% σιγουρα μειωνεις φθορα αλλα κανεις περισσοτερες φορτισεις που σημαινει περισσοτερες ωρες με αυξημενη θερμοκρασια αρα φθορα... Για μενα εφοσον βγαζεις τη μερα και εφοσον κοιμασαι μερικες ωρες και δεν το χρησιμοποιεις, κανεις πληρεις φορτισεις με αργο φορτιστη και εισαι οκ.Νίκο, μάλλον το πρόγραμμα που μέτρα την μπαταρία είναι αναξιόπιστο γιατί δεν νοείται η μπαταρία να ανακτήσει μέρος της χαμένης της χωρητικότητας. Δεν το έχω δει ποτέ και πουθενά αυτό. Στο δικό μου λαπτοπ (ένα dell xps του 2016) είναι ακόμη με την εργοστασιακή μπαταρία και στο 83% της αρχικής της χωρητικότητας. Υπόψη ότι όταν το έβγαλα από το κουτί του καινούριο η μπαταρία από το εργοστάσιο ήταν στο 94% της ονομαστικής της χωρητικότητας. Άρα μιλάμε για 7 ετών μπαταρία που ακόμη βγάζει 5+ ώρες χρησης. Το μυστικο: φόρτιση πάντα κλειστό και πάντα έως το 85-90%. Και ξανα φόρτιση όταν φτάνει στο 30% περίπου. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 50 minutes ago, tasosathan said: https://maps.app.goo.gl/UK1eXa2uNEEknB3E8 Είναι παραδίπλα απο το Ιπποκράτειο. Ξέρεις αν αγοράσω κάποιο Samsung και το στείλω εκεί αν του περνάει ζελατίνα; Γιατί Θεσσαλονίκη μπορώ να βρεθώ και αυθημερόν αν χρειαστεί. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 5 minutes ago, ostvarivanje said: Ξέρεις αν αγοράσω κάποιο Samsung και το στείλω εκεί αν του περνάει ζελατίνα; Γιατί Θεσσαλονίκη μπορώ να βρεθώ και αυθημερόν αν χρειαστεί. Πριν χρονια που είχα ρωτήσει για το Note10 Plus, μου απάντησαν αρνητικά. Στειλτους ένα μειλ, απαντάνε άμεσα όταν είναι ανοιχτά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 το widget at a glance μπορεί να μπει στην AOD που διαβάζω σε κάποιο άρθρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 12 minutes ago, tasosathan said: Πριν χρονια που είχα ρωτήσει για το Note10 Plus, μου απάντησαν αρνητικά. Στειλτους ένα μειλ, απαντάνε άμεσα όταν είναι ανοιχτά Θα το κοιτάξω όταν θα κάνω την αγορά. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω και κατι άλλο που έχει σχέση με τις ειδοποιήσεις στο watch 5 pro που σκέφτομαι επίσης να αγοράσω. Υποθέτουμε ότι έχω ένα λογαριασμό messenger και έναν άλλο λογαριασμό messenger στον ασφαλή φάκελο. Θα έρχονται ειδοποιήσεις και από τα δύο messenger στο τηλέφωνο; Γιατί τώρα που είμαι με OnePlus 8pro και ένα παλιό smartwatch το Gear S3 frontier, έχει επιλογή μόνο από το κανονικό messenger και όχι από το clone messenger για ειδοποιήσεις (όπως έψαξα λίγο σε forums σε clone apps από άλλες συσκευές όπως Xiaomi, μπορούσες να επιλέξεις και τα δύο - επίσης διάβασα ότι αν έχεις Samsung κινητό και πατήσεις πάνω στο όνομα messenger ανοίγει άλλο παραθυράκι που σου επιτρέπει να διαλέξεις ποιον από τους δύο messengers θες να έχεις ειδοποιήσεις ή και από τους δύο). Τέλος μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις στο ρολόι αν το τηλέφωνο το έχεις σε dnd mode; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 6 ώρες πριν, ostvarivanje said: Θέλω να ρωτήσω και κατι άλλο που έχει σχέση με τις ειδοποιήσεις στο watch 5 pro που σκέφτομαι επίσης να αγοράσω. Υποθέτουμε ότι έχω ένα λογαριασμό messenger και έναν άλλο λογαριασμό messenger στον ασφαλή φάκελο. Θα έρχονται ειδοποιήσεις και από τα δύο messenger στο τηλέφωνο; Γιατί τώρα που είμαι με OnePlus 8pro και ένα παλιό smartwatch το Gear S3 frontier, έχει επιλογή μόνο από το κανονικό messenger και όχι από το clone messenger για ειδοποιήσεις (όπως έψαξα λίγο σε forums σε clone apps από άλλες συσκευές όπως Xiaomi, μπορούσες να επιλέξεις και τα δύο - επίσης διάβασα ότι αν έχεις Samsung κινητό και πατήσεις πάνω στο όνομα messenger ανοίγει άλλο παραθυράκι που σου επιτρέπει να διαλέξεις ποιον από τους δύο messengers θες να έχεις ειδοποιήσεις ή και από τους δύο). Τέλος μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις στο ρολόι αν το τηλέφωνο το έχεις σε dnd mode; 1. Δεν νομιζω οτι έρχονται οι ειδοποιήσεις απο τον ασφαλή φάκελο στο ρολοι, αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει άλλος αυτο 2. Ναι μπορουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι και όχι στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 9 minutes ago, tasosathan said: 1. Δεν νομιζω οτι έρχονται οι ειδοποιήσεις απο τον ασφαλή φάκελο στο ρολοι, αλλά καλύτερα να μας το επιβεβαιώσει άλλος αυτο 2. Ναι μπορουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι και όχι στο κινητό 1. Αυτό το είδα γραμμένο εδώ (υπάρχει και screenshot). 2. Σε dnd mode στο κινητό επιλέγω να έρχονται ειδοποιήσεις χωρίς ήχο. Αυτό εννοώ, αν έρχεται στο ρολόι ο ήχος της ειδοποίησης που θα την έχω αθόρυβη (μέσω dnd mode) στο κινητό. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 13 ώρες πριν, ostvarivanje said: 1. Αυτό το είδα γραμμένο εδώ (υπάρχει και screenshot). 2. Σε dnd mode στο κινητό επιλέγω να έρχονται ειδοποιήσεις χωρίς ήχο. Αυτό εννοώ, αν έρχεται στο ρολόι ο ήχος της ειδοποίησης που θα την έχω αθόρυβη (μέσω dnd mode) στο κινητό. Έρχονται ειδοποιήσεις από secure folder. Επίσης, την πρώτη μέρα που έβαλα το sleep mode, ενώ δεν χτυπούσε το κινητό χτυπούσε το ρολόι, αναγκάστηκα έβαλα να κλείνει και Bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 (edited) ξεκίνησε το update αυγούστου απο την ταιλανδη και ειναι 1,4gb...πολυ μεγάλο update...να δούμε τι αλλαγές έχουν κάνει υπάρχει περίπτωση να έχει τα updates του 5.1.1 που έδωσα στον z fold 5 Edited August 7, 2023 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 59 minutes ago, Poloman5800 said: Έρχονται ειδοποιήσεις από secure folder. Επίσης, την πρώτη μέρα που έβαλα το sleep mode, ενώ δεν χτυπούσε το κινητό χτυπούσε το ρολόι, αναγκάστηκα έβαλα να κλείνει και Bluetooth. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Οπότε με βολεύει πολύ να έχω και Samsung ρολόι. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 On 3/8/2023 at 11:46 ΠΜ, strange_thomas said: Ανεστίαστη μου κάνει. Έβαλες focus στο άπειρο? Πώς κάνουμε focus στο άπειρο; έχω βρει πως γίνεται το manual focus στο expert raw mode, αλλά δεν ξέρω προς ποια κατεύθυνση είναι το focus στο "άπειρο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 Γερμανία Κορέα και Αμερική ξεκίνησαν one UI 6 Android 14 Sent from my SM-S918B using Tapatalk 3 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. August 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2023 5 ώρες πριν, kergaz said: Πώς κάνουμε focus στο άπειρο; έχω βρει πως γίνεται το manual focus στο expert raw mode, αλλά δεν ξέρω προς ποια κατεύθυνση είναι το focus στο "άπειρο" 0 κοντά 1 μακριά. Οπότε αν πας το slider στο 1 είσαι στο άπειρο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 καλημερα παιδια θελω να native εχω call recording φλασαρω ινδικη ρομ η μονο το CSC? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 37 minutes ago, dimitris15 said: καλημερα παιδια θελω να native εχω call recording φλασαρω ινδικη ρομ η μονο το CSC? Μόνο το csc...για να τα έχεις όλα τότε βάζεις ins Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Μόνο το csc...για να τα έχεις όλα τότε βάζεις insΙνδικό δηλαδή οπότε φλασαρω μόνο CSC σωστά; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 55 minutes ago, dimitris15 said: Ινδικό δηλαδή οπότε φλασαρω μόνο CSC σωστά; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σε όλα!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 ξεκίνησε το update αυγούστου απο την ταιλανδη και ειναι 1,4gb...πολυ μεγάλο update...να δούμε τι αλλαγές έχουν κάνει υπάρχει περίπτωση να έχει τα updates του 5.1.1 που έδωσα στον z fold 5Το πέρασες; όλα οκ;Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Το μόνο που έχουν αναφέρει ότι προς το παρόν έχουν αφαιρέσει το 8κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 (edited) 34 minutes ago, challenge143 said: Το μόνο που έχουν αναφέρει ότι προς το παρόν έχουν αφαιρέσει το 8κ εχουν αφαιρεσει εντελως το 8κ ?την εγγραφη; Να ρωτησω κατι αλλο εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω ,τριτη μερα σημερα ακομα κανει εκμαθηση μοτιβων στη μπαταρια,ποσες μερες κραταει η εκμαθηση; Edited August 8, 2023 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Απλα έχουν απενεργοποιήσει την επιλογή High Bitrate οταν γραφεις σε 8k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts