andreas443 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) 7 minutes ago, Cris4524 said: Ποιο CSC έχεις; ελληνική είναι η συσκευή αγορασμένη από την samsung SM-S918B_OXM_EUX_13_0039 Edited February 20, 2023 by andreas443 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 την περασα μολις. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Ας ελπισουμε οτι δε θα χαλασει την αυτονομια το update! 1 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Απο θερμοκρασία πως πάει το κινητό;Μπορείτε να το συγκρίνετε με το S22 Ultra; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Υποτιθεται οτι εγινε update και ο samsung internet, αλλα ζητησε επι τοπου update και μεσω play store. Μαλλον κατι δε τους πηγε καλα εκει. Edited February 20, 2023 by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 4 minutes ago, george cc said: Απο θερμοκρασία πως πάει το κινητό;Μπορείτε να το συγκρίνετε με το S22 Ultra; Ψυγειο φιλε μου.. 1 2 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 18 minutes ago, megatr0n said: Ψυγειο φιλε μου.. Καμία σχέση πραγματικά. Το S22U ζεσταινόταν με το παραμικρό. Αυτό εδώ τίποτα απολύτως με ίδια χρήση. Θα δούμε και το καλοκαίρι βέβαια σε υψηλότερες θερμοκρασίες, αλλά είμαι αισιόδοξος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 https://techblog.gr/mobile/to-one-ui-5-1-tis-samsung-exantlei-ti-mpataria-ton-galaxy/sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) Όχι δα και ψυγείο... βάλτου λιγάκι δύσκολα πράγματα (Πχ counter Strike δοκιμαστικά...) να κάνει και τότε θα δεις και συ....αυτά που αισθάνομαι στο χέρι μου εγω! Δεν ξέρω με το S22 τι γινότανε. 43 minutes ago, Konstantine73 said: https://techblog.gr/mobile/to-one-ui-5-1-tis-samsung-exantlei-ti-mpataria-ton-galaxy/ sent from my S21 FE 8/256 Σωστό το παραπάνω αρθράκι, το διαπίστωσα κι γω...στα δύσκολα της συσκευής με όλα ανοιχτά! Μπορεί στην περίπτωσή μου να παίζει ρόλο και το ρολόι της.... Οκ με την αναβάθμιση...αν και άργησε για την ασφάλεια Φεβρουαρίου.... .......... Έχω μία eSim και μια Sim. Γιατί ζητάει ενημέρωση κάθε φορά που επανεκκινώ τη συσκευή Πως αποφεύγεται αυτό? .......... Τα 3 στάδια του zoom της κάμεράς μας! (Χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση τόσο των φωτό όσο και της κάμερας και κόντρα στο ήλιο)! Βλέπεις κορυφή Sammy! Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2023 by Tips2022 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 40 minutes ago, Tips2022 said: Όχι δα και ψυγείο... βάλτου λιγάκι δύσκολα πράγματα (Πχ counter Strike δοκιμαστικά...) να κάνει και τότε θα δεις και συ....αυτά που αισθάνομαι στο χέρι μου γω! Σωστό το παραπάνω αρθράκι, το διαπίστωσα κι γω...στα δύσκολα της συσκευής με όλα ανοιχτά! Οκ με την αναβάθμιση...αν και άργησε για την ασφάλεια Φεβρουαρίου.... .......... Έχω μία eSim και μια Sim. Γιατί ζητάει ενημέρωση κάθε φορά που επανεκκινώ τη συσκευή Πως αποφεύγεται αυτό? .......... Τα 3 στάδια του zoom της κάμεράς μας! (Χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση τόσο των φωτό όσο και της κάμερας και κόντρα στο ήλιο)! Βλέπεις κορυφή Sammy! Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρά πολύ καλές φώτο. Κάτι άσχετο την ημερομηνία και την ώρα πως τις εμφανίζει στις φώτο? Είναι κάποια εφαρμογή? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) 12 minutes ago, mips said: Παρά πολύ καλές φώτο. Κάτι άσχετο την ημερομηνία και την ώρα πως τις εμφανίζει στις φώτο? Είναι κάποια εφαρμογή? Η ανάλυση των φωτό εδώ είναι μειωμένη γιατί στάλθηκαν μέσω tapatalk καθώς δεν είμαι vip. Στην πραγματικότητα είναι πολύ όμορφες...και εάν τις φτιάξεις τότε είναι για background pc. Ειδικότερα για το θέμα, δες την κάμερα μέσα στις ρυθμίσεις της.....στο γρανάζι θα βρεις το watermark, αν θυμάμαι καλά! Edited February 20, 2023 by Tips2022 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Απο θερμοκρασία πως πάει το κινητό;Μπορείτε να το συγκρίνετε με το S22 Ultra; Είναι πιο κρύο από το 22 αλλά ,εννοείται ζεσταίνεται κι αυτό ειδικά από το περιβάλλον και πλοήγηση με τον ήλιο να το βλέπει. Το 22 παίζει πάντα σε πιο ψηλές θερμοκρασίες σε όλα όμως ούτε το ένα ούτε το άλλο έχουν πρόβλημα ή θα κάνουν επανεκκίνηση ή θα ρίξουν τη φωτεινότητα. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Όσοι κάνουν το update να μας πουν εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Να ρωτήσω, είναι και εσάς έτσι; Κάτω δεξιά η οθόνη είναι κάπως σαν τσαλακωμένη εσωτερικά. Είναι σε καινούριο s23 ultra φίλου που δεν έχει βάλει ακόμη κάποια προστασία. Είναι από μέσα αυτό. Υπόσχεται ότι δεν έπεσε η συσκευή 😅 Θα στείλει τις φωτογραφίες αυτές και στην εξυπηρέτηση πελατών. 1 1 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εχει αναφερθει και πριν, καποια μοντελα εχουν τετοιο προβλημα... 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Σωτήρης ….εγγύηση Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Καλησπέρα. Κάτοχος του S23+ αλλά λόγω "κινητικότητας", κάνω το ερώτημα σε αυτό το forum. Έχει παρατηρήσει κανείς δυσκολία στην αυτόματη εναλλαγή μεταξύ WIFI και data? Το διαπίστωσα σε περιοχή με ασταθές σήμα WIFI, τόσο με streaming (ραδιόφωνικό σταθμό) όσο και με τις κλήσεις (wifi calling που έχανα σήμα).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) (έρχομαι από το thread του απλού Σ23) Κάποιες λεπτομέρειες που δεν λένε στο marketing, δεν λένε οι ινφλουενσερς και οι γιουτουμπερς: Φωτογραφίες στα: 200 MP: μόνο 4/3 κάδρο, χωρίς οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 50 MP: μόνο 4/3 κάδρο, χωρίς οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 12 MP: μόνο 4/3 κάδρο, με οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 9 MP: 16/9 wide Σωστά καταλάβατε, αν σε 12 MP τραβήξετε 16/9 wide τότε θα γίνει αυτόματο crop σε 9 MP. Ένα μπράβο στην Samsung για το κορυφαίο marketing που "έκρυψε" τις λεπτομέρειες και πουλάει 200 MP κάμερα που βγάζει μόνο σχεδόν τετράγωνες φωτογραφίες. Θα γελάω που θα βλέπω κόσμο να τραβάει σε 9 MP και θα νομίζει πως είναι 200... Edited February 20, 2023 by AroundTheGalaxy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 2 minutes ago, AroundTheGalaxy said: (έρχομαι από το thread του απλού Σ23) Κάποιες λεπτομέρειες που δεν λένε στο marketing, δεν λένε οι ινφλουενσερς και οι γιουτουμπερς: Φωτογραφίες στα: 200 MP: μόνο 4/3 κάδρο, χωρίς οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 50 MP: μόνο 4/3 κάδρο, χωρίς οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 12 MP: μόνο 4/3 κάδρο, με οπτικό zoom, χωρίς 16/9 wide 9 MP: 16/9 wide Σωστά καταλάβατε, αν σε 12 MP τραβήξετε 16/9 wide τότε θα γίνει αυτόματο crop σε 9 MP. Ένα μπράβο στην Samsung για το κορυφαίο marketing που "έκρυψε" τις λεπτομέρειες και πουλάει 200 MP κάμερα που βγάζει μόνο σχεδόν τετράγωνες φωτογραφίες. Θα γελάω που θα βλέπω κόσμο να τραβάει σε 9 MP και θα νομίζει πως είναι 200... Αν κάποιος ρίξει την ανάλυση εν γνώσει του, μετά γιατί να νομίζει ότι δεν το έκανε και ότι συνεχίζει να τραβάει σε πλήρη ανάλυση; Κάηκα...🤔 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 1 minute ago, il_tifosi said: Αν κάποιος ρίξει την ανάλυση εν γνώσει του, μετά γιατί να νομίζει ότι δεν το έκανε και ότι συνεχίζει να τραβάει σε πλήρη ανάλυση; Κάηκα...🤔 Ε αν το κάνει εν γνώσει του οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ εξέφρασα το παράπονο μου, που αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες δεν τις αναφέρουν ξεκάθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο υπάρχει το κάδρο τέσσερα προς τρία στο φορμά των καμερών όταν Έχουμε φτάσει σχεδόν σε όλες τις συσκευές εικοσι προς εννιά και λίγο πιο κάτω η σειρά note - ultra όσον αφορά τις οθόνες…. Ούτε τηλεορασεις τέσσερα προς τρία δεν υπάρχουν πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Την πήρα κι εγώ την παντοφλάρα κι ελπίζω να μπορέσω να αντέξω το μέγεθος.Εντυπώσεις τις επόμενες μέρες.Ήρθε στα χέρια μου κι ένα 12/512gb χρώμα Lavender σφραγισμένο Ελληνικό ολοκαίνουριο.Θα το δώσω αν το θέλει κάποιος στα 1200€ γιατί η γυναίκα τελικά θέλει το Cream. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 14 minutes ago, Konstantine73 said: Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο υπάρχει το κάδρο τέσσερα προς τρία στο φορμά των καμερών όταν Έχουμε φτάσει σχεδόν σε όλες τις συσκευές εικοσι προς εννιά και λίγο πιο κάτω η σειρά note - ultra όσον αφορά τις οθόνες…. Ούτε τηλεορασεις τέσσερα προς τρία δεν υπάρχουν πλέον Στην φωτογραφία η κανονική διάσταση είναι το 4:3, όλα τα άλλα είναι κροπαρισματα 5 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 1 hour ago, il_tifosi said: Αν κάποιος ρίξει την ανάλυση εν γνώσει του, μετά γιατί να νομίζει ότι δεν το έκανε και ότι συνεχίζει να τραβάει σε πλήρη ανάλυση; Κάηκα...🤔 Φίλος μου επαγγελματίας φωτογράφος μου έχει πει για φωτογραφίες ότι παίζουν πάντα σε 4:3 ή ακόμη και 3:2 και σε βίντεο 16:9 πάντως. Τον είχα ρωτήσει μία φορά και μου είπε αυτές τις ρυθμίσεις να κρατήσω και ότι είναι οι βέλτιστες. Δεν είμαι φωτογράφος, απλώς το παραθέτω 1 Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Να ρωτήσω, είναι και εσάς έτσι; Κάτω δεξιά η οθόνη είναι κάπως σαν τσαλακωμένη εσωτερικά. Είναι σε καινούριο s23 ultra φίλου που δεν έχει βάλει ακόμη κάποια προστασία. Είναι από μέσα αυτό. Υπόσχεται ότι δεν έπεσε η συσκευή Θα στείλει τις φωτογραφίες αυτές και στην εξυπηρέτηση πελατών. Άμεσα επιστροφή να προλάβει το doa. Ελλατωματικο κομμάτι Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts