exolon Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Ενδιαφέρον, θα το τεστάρω! Το έχεις γυρίσει LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 7 minutes ago, exolon said: Ενδιαφέρον, θα το τεστάρω! Το έχεις γυρίσει LTE? Δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.. Θα το τσεκάρω όμως. Σίγουρα σε 5g ρουφάει τη μπαταρία αχόρταγα και ανεβάζει θερμοκρασία.. Έλεγα μήπως φταίει το module και με άλλο τρόπο δε ζεσταίνεται στο 5g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Με 5G σε όλες τις συσκευές η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 Ναι, λογικό και αναμενόμενο αυτό, αλλά 6-7 ώρες SOT που δίνει το ποσοστό του φίλου πιο πάνω δεν είναι και πολύ καλό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 13, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 7 ώρες πριν, ChrisNikol said: Σε διαδρομή μισής ώρας με gps και 5g μου έχει πιει 6-7% μπορεί και παραπάνω και το τηλέφωνο είναι ζεστό στο χέρι.. Είναι τρομερά αισθητή η διαφορά και κατανάλωσης και θερμοκρασίας σε σχέση με όταν είμαι σπίτι σε wifi που γιαυτό ρωτάω.. Παιζει τεράστιο ρόλο πόσο καλό ειναι το σήμα. Αν ας πουμε εισαι 5g αλλα "παλευει" για να το κρατησει, τότε φυσικό είναι να πέφτει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Ερώτηση για να προχωρήσω σε root κτλ. Έχει κάποιος δοκιμάσει που έχει ενεργοποιήσει volte 5g wifi calling με root αν δέχεται κανονικά κλήσεις όταν έχει ενεργό το volte από σταθερό nova (προσοχή μιλάω για πρώην forthnet). Αν δέχεται κανονικά να κανό τα βήματα να ξεγνοιασω. Γιατί με το update (έχω cosmote) ναι μεν έχω volte αλλά δε δέχομαι κλήσεις από σταθερό forthnet. Δοκιμασμένο σε 3 4 νούμερο forthnet. Αν το κλείσω το volte δέχομαι αλλά οπότε ξυπνήσει το δίκτυο και σε με βγάλει κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1 hour ago, _NikitaS_ said: Ερώτηση για να προχωρήσω σε root κτλ. Έχει κάποιος δοκιμάσει που έχει ενεργοποιήσει volte 5g wifi calling με root αν δέχεται κανονικά κλήσεις όταν έχει ενεργό το volte από σταθερό nova (προσοχή μιλάω για πρώην forthnet). Αν δέχεται κανονικά να κανό τα βήματα να ξεγνοιασω. Γιατί με το update (έχω cosmote) ναι μεν έχω volte αλλά δε δέχομαι κλήσεις από σταθερό forthnet. Δοκιμασμένο σε 3 4 νούμερο forthnet. Αν το κλείσω το volte δέχομαι αλλά οπότε ξυπνήσει το δίκτυο και σε με βγάλει κλειστό. Cosmote, απο αυτά που διάβασα, έχεις μονο το volte της μαμα ρομ και τιποτα αλλο. Οσοι δοκίμασαν δεν μπορουσαν με ρουτ να βαλουν vowifi ή 5g. Ένας φιλος μαλιστα εκανε downgrade μιας και δεν μπορούσε να το αφησει χωρις vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 3 minutes ago, Antretng said: Cosmote, απο αυτά που διάβασα, έχεις μονο το volte της μαμα ρομ και τιποτα αλλο. Οσοι δοκίμασαν δεν μπορουσαν με ρουτ να βαλουν vowifi ή 5g. Ένας φιλος μαλιστα εκανε downgrade μιας και δεν μπορούσε να το αφησει χωρις vowifi. Ναι δεν διαφωνώ. Εγώ ρώτησα ξεκάθαρα, έχει κάποιος με ρουτ δοκιμάσει αν δέχεται κανονικά κλήσεις από παλιά forthnet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1 minute ago, _NikitaS_ said: Ναι δεν διαφωνώ. Εγώ ρώτησα ξεκάθαρα, έχει κάποιος με ρουτ δοκιμάσει αν δέχεται κανονικά κλήσεις από παλιά forthnet; Μα δεν εχει διαφορα ρουτ ή χωρις ρουτ. Δεν δουλευουν πια οι μοντες που δουλευαν παλια. Ισα ισα που μπορει να τα κανει και χειροτερα. Οπότε μην περιμενεις βελτίωση. Ας με διορθωσει καποιος αν έχει διαφορετικη εμπειρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 Με ρουτ και κοσμοτέ παίζει κανονικά το 5G και το volte.... το vowifi έχει φάει κόλλημα προς το παρόν, παίζει να φταίει και η κοσμοτέ...θα δείξει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 24 minutes ago, Nikos_s3 said: Με ρουτ και κοσμοτέ παίζει κανονικά το 5G και το volte.... το vowifi έχει φάει κόλλημα προς το παρόν, παίζει να φταίει και η κοσμοτέ...θα δείξει. Ακριβώς τα ίδια και δω με qpr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 1 ώρα πριν, Nikos_s3 said: Με ρουτ και κοσμοτέ παίζει κανονικά το 5G και το volte.... το vowifi έχει φάει κόλλημα προς το παρόν, παίζει να φταίει και η κοσμοτέ...θα δείξει. Συγγνώμη αν πρήζω, αλλά μήπως έχεις στον κύκλο σου κάποιον με σταθερό forthnet να δοκιμάσει να σου κάνει κλήση να δεις αν την δέχεσαι κανονικά; Με στοκ και volte ή παλαιότερα με shizuku δεν δεχόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2023 δεν γνωρίζω κάποιον συγκεκριμένα, ούτε καν οι πολύ γνωστοί μου δεν ξέρω τι δίκτυο έχουν στο σταθερό τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Καλημέρα, το 5G δουλεύει με root και patch Μαρτίου; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkOphobia Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 (edited) Με patch Μαΐου στην Vodafone δουλεύουν όλα, 5G, volte και vowifi. Στην Cosmote μόνο 5G έχω καταφέρει. Μάλλον θα πάω για downgrade και εγώ. Edited May 8, 2023 by DarkOphobia vowifi solution Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Σε 7Ρ T3B3.230413.006 (QPR3 upd) μου δουλεύουν όλα, αν και όχι πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 τι είναι το DT2S??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exolon Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 59 minutes ago, Nos1453 said: τι είναι το DT2S??? https://www.google.com/search?q=DT2S&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Double Tap To Sleep? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Just now, exolon said: https://www.google.com/search?q=DT2S&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Double Tap To Sleep? Και πως το ενεργοποιώ είμαι ήδη root και έχω 5g και VoWiFi είμαι κομπλέ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Καλημέρα Ποιο είναι το λινκ του οδηγού για ενεργοποίηση Volte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 27 minutes ago, Nikos2k5 said: Καλημέρα Ποιο είναι το λινκ του οδηγού για ενεργοποίηση Volte? Καλημέρα. https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md Αν είσαι με Cosmote πρέπει να κάνει και αυτό για VoWifi+VoLTE. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Καλημέρα. https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md Αν είσαι με Cosmote πρέπει να κάνει και αυτό για VoWifi+VoLTE.ΕυχαριστώΕίμαι με VODAFONE και rooted συσκευήΠοιο είναι το πιο κατάλληλο?Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 51 minutes ago, Nikos2k5 said: Ευχαριστώ Είμαι με VODAFONE και rooted συσκευή Ποιο είναι το πιο κατάλληλο? Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Αν είσαι με root η διαδικασία είναι άλλη, για να έχεις και 5g. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Αν είσαι με root η διαδικασία είναι άλλη, για να έχεις και 5g.Το 5G παίζει ήδη, μάλλον επειδή έχω βάλει αυτό το module του universal modem fixΕπιλογή για volte δεν έχωΟπότε να προσθέσω το module που είναι συνημμένο στο post που έδειξες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 (edited) @Nikos2k5 Ποια modules δουλεύεις έξτρα;; Εγώ αυτά έχω. Edited May 29, 2023 by Nos1453 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts