VIPdriver Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 3 ώρες πριν, user_one said: ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ Η VODAFONE: Από το πακέτο απουσιάζουν οι προνομιακές χρεώσεις διεθνών κλήσεων.. (Αυστραλία, ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά, UK) Ολα τα πακετα Q Star τα εχουν αυτες τις χωρες στα λεπτά ομιλίας τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 (edited) Akyro - plz delete Edited October 28, 2023 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 On 28/10/2023 at 10:09 ΜΜ, VIPdriver said: Ολα τα πακετα Q Star τα εχουν αυτες τις χωρες στα λεπτά ομιλίας τους. Ακριβώς αυτό προσπαθώ ν' αποφύγω 😉 Δυστυχώς όμως, παίζει μόνη της Δεν υπάρχει εναλλακτικό πακέτο Το αμέσως κοντινότερο, είναι το πακέτο CU διεθνών κλήσεων 400' με 10€ με ελάχιστη χρέωση 3', χωρίς rollover 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 (edited) Προσπαθησα 2 φορες μεσα στην εβδομαδα να κουνησω την μπαρα για να μη γινει χρεωση στις 4 Νοεμβριου και παρ'ολο που μου ηρθε το κλασικο SMS ενημερωσης, η μπαρα παραμενει για χρεωση στις 4 Νοεμβριου. Μηπως σταματησε πλεον το κολπο με την μετακινηση της μπαρας; Edited November 3, 2023 by petrost8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Εμένα μπλόκαρε στη limbo περιοχή μεταξύ liquid και μη. Δηλαδή, βγάζει παύλες στα διαθέσιμα λεπτά, δεδομένα, μηνύματα, όμως λέει ότι είμαι liquid, δε με αφήνει να μπω στην εφαρμογή της vodafone (αφού με θεωρεί liquid) και δε δέχεται καμία αλλαγή στην μπάρα ή και έξοδο από το liquid (κάνει σαν να το δέχεται και μετά από κάποια ώρα έρχεται μήνυμα ότι απέτυχε η αλλαγή) αλλά ούτε εμφανίζει τα πακέτα του κανονικού cu. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος τρόπο να το επαναφέρω μόνος μου ή η επικοινωνία μαζί τους είναι μονόδρομος; Επίσης δεν ξέρω αν είναι πρόσφατο, αλλά το τσατ είναι διαθέσιμο 7 ή 7:30 (δε θυμάμαι) με 11:30 το βράδυ, είχα την εντύπωση ότι ήταν 24ωρο, εδικά για τους liquid που δεν έχουν άλλο τρόπο επικοινωνίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Προσπαθησα 2 φορες μεσα στην εβδομαδα να κουνησω την μπαρα για να μη γινει χρεωση στις 4 Νοεμβριου και παρ'ολο που μου ηρθε το κλασικο SMS ενημερωσης, η μπαρα παραμενει για χρεωση στις 4 Νοεμβριου. Μηπως σταματησε πλεον το κολπο με την μετακινηση της μπαρας;Πράγματι συμβαίνει και σε μέναΑς ελπίσουμε ότι δεν θα μας κάνουν κανένα καψονιSent from my Redmi Note 11 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Εάν σκοπεύουν να παγωσουν τις μπάρες για τους ελάχιστους που το έχουμε σκεφτεί, αυτοί θα χάσουν και όχι εμείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Και σε εμένα έτσι έγινε με την μπάρα. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις ημερομηνία στην μπάρα είναι να γίνεις cu και ξανά liquid. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 55 minutes ago, EllinikoNisi said: Και σε εμένα έτσι έγινε με την μπάρα. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις ημερομηνία στην μπάρα είναι να γίνεις cu και ξανά liquid. Ε βέβαια! Να μην χαλάσουν οτιδήποτε καλό κάνουν; 4 νουμερα λικουιντ έφερα, με βλέπω να τα στέλνω όλα F2G να τελειώνει η μπουγάδα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μπάρα. Γίνεται επεξεργασία και παραμένει στις 28 Νοεμβρίου 😕 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Ε βέβαια! Να μην χαλάσουν οτιδήποτε καλό κάνουν; 4 νουμερα λικουιντ έφερα, με βλέπω να τα στέλνω όλα F2G να τελειώνει η μπουγάδα! Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κάποια στιγμή θα γίνονταν. Ευτυχώς που υπάρχει ακόμα τρόπος. Απλά όταν γίνεις cu και επανέλθεις ξανά liquid δεν μπορείς να εκδώσεις κωδικό smart pocket. Σίγουρα, όμως έτσι όπως τα κατάντησαν να τα αλλάζουν κάθε μήνα δεν δίνουν κανένα περιθώριο εμπιστοσύνης στον πελάτη, για αυτό και με τις πρώτες αλλαγές οι περισσότεροι από εμάς θα φύγουμε. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 11 minutes ago, EllinikoNisi said: Απλά όταν γίνεις cu και επανέλθεις ξανά liquid δεν μπορείς να εκδώσεις κωδικό smart pocket Γιατί; υποτίθεται στο liquid έχει λιγότερες προϋποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 (edited) Πάντως αν μπορεί κάποιος που έχει πρόβλημα με την μπάρα, ας μιλήσει με το chat να δούμε τι ισχύει πλέον,μήπως περιόρισαν τις μετακινήσεις π.χ. μέσα σε ένα μήνα, για να ξέρουμε τι παίζει. Θα υπάρχει πρόβλημα με φιξ ημερομηνία αν θέλεις να το κρατήσεις για δίμηνο, χωρίς να χάσεις το υπόλοιπο. Μετά την αυτόματη ανανέωση υπολοίπου στο liquid η παράταση που δίνεται είναι ακριβώς 60 μέρες ή πάει και λίγο παραπάνω? Ρωτάω ορμώμενος από τον δωρεάν μήνα που διαρκούσε 33 μέρες Edited November 3, 2023 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 6 minutes ago, kalitexnis_g said: Γιατί; υποτίθεται στο liquid έχει λιγότερες προϋποθέσεις. Στο liquid έχει ως προϋπόθεση μια ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες (και νομίζω από 13 και πάνω). Οπότε αν βγεις και ξανά μπεις, το σύστημα σε βλέπει σαν καινούργιο χρήστη χωρίς ανανέωση. 4 minutes ago, kmpatra said: Μετά την αυτόματη ανανέωση υπολοίπου στο liquid η παράταση που δίνεται είναι ακριβώς 60 μέρες ή πάει και λίγο παραπάνω? Ρωτάω ορμώμενος από τον δωρεάν μήνα που διαρκούσε 33 μέρες Είναι με βάση τους μήνες. Εάν ο μήνας έχει 31 τότε έχεις παράταση μια ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Βασικά εάν δώσετε κάρτα χωρίς υπόλοιπο, την ημέρα που θα πάει να τραβήξει δεν θα τραβηξει και θα ξαναπροσπαθησει σε 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 4 minutes ago, EllinikoNisi said: Στο liquid έχει ως προϋπόθεση μια ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες (και νομίζω από 13 και πάνω). Οπότε αν βγεις και ξανά μπεις, το σύστημα σε βλέπει σαν καινούργιο χρήστη χωρίς ανανέωση. Στο πρώτο συμφωνώ. Στο δεύτερο, μάλλον είχαν περάσει οι πρώτες 30 ημέρες που είχες βάλει κάρτα και γι' αυτό δεν σου λειτούργησε. Εμένα λειτούργησε κανονικά με πρόσφατη ανανέωση και είσοδο στο liquid. Just now, VIPdriver said: Βασικά εάν δώσετε κάρτα χωρίς υπόλοιπο, την ημέρα που θα πάει να τραβήξει δεν θα τραβηξει και θα ξαναπροσπαθησει σε 1 μήνα. Το κακό είναι ότι σε ένα μήνα που θα ξαναπροσπαθήσει, θα σου έχει λήξει το υπόλοιπο και θα έχεις χάσει κάποια ευρώ. Οπότε πρέπει νωρίτερα να έχεις βάλει κάρτα. Αλλά αν σταμάτησε τελικά να λειτουργεί η μπάρα χαλάει όλο το σενάριο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 1 minute ago, VIPdriver said: Βασικά εάν δώσετε κάρτα χωρίς υπόλοιπο, την ημέρα που θα πάει να τραβήξει δεν θα τραβηξει και θα ξαναπροσπαθησει σε 1 μήνα. Σύμφωνοι αλλά στη δεύτερη προσπάθεια το υπόλοιπο θα έχει ήδη εξαφανιστεί καθώς λήγει μετα τις 23.59 δηλ. 9 ώρες πριν προσπαθήσει πάλι. Μιλάω για την περίπτωση που δεν μετακινήσεις την μπαρα έστω μία μέρα νωρίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 1 minute ago, kmpatra said: Σύμφωνοι αλλά στη δεύτερη προσπάθεια το υπόλοιπο θα έχει ήδη εξαφανιστεί καθώς λήγει μετα τις 23.59 δηλ. 9 ώρες πριν προσπαθήσει πάλι. Μιλάω για την περίπτωση που δεν μετακινήσεις την μπαρα έστω μία μέρα νωρίτερα Ο μόνος τρόπος τελικά είναι: 1) παγώνω κάρτα την ημερομηνία συνδρομής 2) κοντά στο δίμηνο και πριν λήξει το υπόλοιπο βγαίνω από liquid 3) ξαναμπαίνω liquid με νέα ημερομηνία 2-3 μέρες πριν λήξει το υπόλοιπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 6 minutes ago, kalitexnis_g said: 3 minutes ago, kmpatra said: Σύμφωνοι αλλά στη δεύτερη προσπάθεια το υπόλοιπο θα έχει ήδη εξαφανιστεί καθώς λήγει μετα τις 23.59 δηλ. 9 ώρες πριν προσπαθήσει πάλι. Μιλάω για την περίπτωση που δεν μετακινήσεις την μπαρα έστω μία μέρα νωρίτερα Το κακό είναι ότι σε ένα μήνα που θα ξαναπροσπαθήσει, θα σου έχει λήξει το υπόλοιπο και θα έχεις χάσει κάποια ευρώ. Οπότε πρέπει νωρίτερα να έχεις βάλει κάρτα. Αλλά αν σταμάτησε τελικά να λειτουργεί η μπάρα χαλάει όλο το σενάριο. Πριν λήξει το υπόλοιπο, θα βγαίνουμε στο απλό cu, θα κάνουμε κασμπακ, θα ξαναμπαίνουμε liquid και 2 μέρες πριν λήξει, βγαίνουμε, εξαργυρώνουμε και ξαναμπαίνουμε. Αλλιώς παμε σε κατάστημα και βάζουμε 8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Καλες είναι οι λύσεις, αλλα σε δουλειά να βρισκόμαστε, κι αν δουλεύει το σύστημα σωστά, κι αν δεν αλλάξουν κάτι. Το πάγωμα της μπάρας πάντως (αν όντως ισχύει και δεν είναι τεχνικό πρόβλημα) δεν είναι σοφή απόφαση,γιατί δεν χρησιμοποιείται μόνο για αποφυγή χρέωσης. Αν τελειώνει το υπόλοιπο, η πιο εύκολη λύση είναι να μετακινήσεις την μπάρα στη συντομότερη ημερομηνία, παρά να κάνεις χειροκίνητη ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 6 minutes ago, VIPdriver said: Πριν λήξει το υπόλοιπο, θα βγαίνουμε στο απλό cu, θα κάνουμε κασμπακ, θα ξαναμπαίνουμε liquid και 2 μέρες πριν λήξει, βγαίνουμε, εξαργυρώνουμε και ξαναμπαίνουμε. Αλλιώς παμε σε κατάστημα και βάζουμε 8€. Εντάξει το τερμάτισες.. 😉 εγώ λέω το σενάριο να κάνεις και λίγη χρήση του τηλεφώνου 😂 2 minutes ago, kmpatra said: παρά να κάνεις χειροκίνητη ανανέωση Άσε που τη χειροκίνητη ανανέωση δεν την μετράει σαν ανανέωση του liquid. Και αν έχεις επιλέξει 15€ για δωρεάν ομιλία, δεν θα γίνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 2 ώρες πριν, kmpatra said: Αν τελειώνει το υπόλοιπο, η πιο εύκολη λύση είναι να μετακινήσεις την μπάρα στη συντομότερη ημερομηνία, παρά να κάνεις χειροκίνητη ανανέωση. Αυτό ^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Φαίνεται πώς τα έχουν παίξει τα συστήματα της VF. Έχω liquid τον αριθμό της μάνας μου, έκανα αίτημα διαγραφής προχθές το βράδυ για να το ετοιμάσουμε για φορητότητα (κανονικο liquid, ούτε μπάρες μπρος -πίσω, τίποτα), μέχρι στιγμής έχει παύλες στις παροχές, τα ποτηράκια είναι άδεια και κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή μου πετάει μήνυμα "καλώς ήρθες στο liquid" και κάθε φορά μπορώ να ξανα αιτηθώ διαγραφή . Έχω έναν άλλο αριθμό τον οποίο προσπαθούσα από Σεπτέμβρη να κάνω liquid χωρίς επιτυχία (δεν κρατάει κάρτα για να προχωρήσει) με την τότε δικαιολογία τους να είναι ότι "είναι αριθμός προσφοράς και έχει bonus διπλασιασμού. όσο υπάρχει αυτό το bonus , liquid γιοκ". Τώρα που δεν έχει κανένα bonus πέραν της προσφοράς "απεριόριστα για 3 μήνες", δεν ξέρουν εδώ και 4 μέρες τί φταίει και δεν μ'έχει ενημερώσει κανείς. και ψιλο off-topic, στο κύριο νούμερό μου, είχα την προσφορά των καλοκαιριστών μέχρι τις 30/10 και μπορούσα να εκδίδω κωδικούς "καλοκαιριστών" πχ Coffee Island έκπτωση 3€ αντί για 2 που είναι ο κανονικός CU Around κωδικός. Εκδίδω 5 κωδικούς, ο πρώτος πέρασε κανονικά, στον δεύτερο έβγαζε σφάλμα "άκυρος κωδικός" και στους υπόλοιπους "η προσφορά έχει απενεργοποιηθεί". Στέλνω μήνυμα στο chat και επί μισή ώρα να προσπαθούν να με πείσουν ότι κάνω λάθος και ότι η προσφορά των καλοκαιριστών μαζί με τους κωδικούς, έληξαν στις 30/9. Με τα πολλά μου ζητάει η κοπέλα να της στείλω screenshot στο mail της για να πάρω απάντηση "θα γίνει έλεγχος και θα ενημερωθείτε". Από τις 31/10 ακόμα περιμένω. Ρε μπας και τους έχει εξαγοράσει η TIM και δεν το ξέρουμε?? 3 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 ενα προβλημα που υπηρχε και κολλαγαν καποιοι αριθμοι ηταν η καρτα που μπορει να ειχε χρησιμοποιηθει και σε αλλο αριθμο. Η λύση αν θυμαμαι καλα ηταν να την διαγραψεις απο το account και να την ξαναπερασεις. Ειχε αναφερθει εδω απο καποιον, αν το βλεπει να μας το εξηγήσει καλυτερα, αν δεν το περιγραφω καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Όπως φαίνεται το μετάνιωσαν το liquid και αντί να διατηρήσουν τους όρους σε οσους προλαβαν, τα αλλάζουν σε όλους χωρίς να κατανοήσουν οτι θα χάσουν συνδρομητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts