Jump to content

CU Liquid

blizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, kmpatra said:

Α οκ γιατί είχα την εντύπωση ότι μέχρι πρότεινος πατώντας επάνω στο εικονίδιο του big bang και σε liquid αριθμό σου έδειχνε τα πακέτα. Αλλά τώρα τουλάχιστον γίνεται μόνο σε μη liquid αριθμό

Δεν κατάλαβα τι λες ακριβώς. Είτε liquid είτε όχι, τα πακέτα Big Bang τα βλέπεις στην εφαρμογή του Big Bang. Αν είσαι liquid όμως δεν βλέπεις τίποτα από πακέτα στην εφαρμογή του CU αλλά μόνο στου Big Bang.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

το ιδιο λεμε. Νομιζα οτι παλιοτερα τα πακετα bb εμφανιζονταν και στην εφαρμογη cu σε liquid νουμερα.

12 minutes ago, kalitexnis_g said:

Αν είσαι liquid όμως δεν βλέπεις τίποτα από πακέτα στην εφαρμογή του CU αλλά μόνο στου Big Bang.

20 minutes ago, hercoulis said:

Το ξεχασα το big ban… 

Είναι και αυτό ναι. 

Και χωρις BB , αν δεν βαριέσαι να κάνεις κόλπα όπως να βγείς και να παρεις τα 4 σαβατοκύριακα με 2.7 ευρω , και το shake 8 gb με 2 ευρω ...  και βγάλεις απο τα 15 ευρω ανανεωση 4 κωδικούς smart poket για 2 μέρες το καθένας που γίνονται 3 μερες αν τα βγάλεις μετά τα μεσάνυχτα  βγαίνουν τα 20gb ανετα

Καλησπερες!

πως γινεται να παρουμε και shake & την απεριοριστη ομιλια (απο το 15ευρω liquid)?
η δεν γινεται?

24 minutes ago, blizard said:

Ενα απο τα 2 μόνο κανονικά ...  ομως προς το παρον μπορεις με παλια εφαρμογή πρίν το Νοέμβριο του 2022 

σε ευχαριστω για την απαντηση, εχω μερικες αποριες ομως.

1. εννοεις συγκεκριμενα την εκδοση 5.6.2 που ειναι απο τις 24/10/2023? η καποια αλλη?
https://apkpure.net/my-cu/gr.mobile.vodafone/download/5.6.2

2. ποια ειναι ακριβως η διαδικασια?

3. υπαρχει καποιος κινδυνος για το οτιδηποτε?

Edited by iakoboss7

Οχι πρέπει να έχεις παλιά , πριν Νοεμβιο/2022  ... δεν θυμαμαι κάτι επιπλέον εχει περασει πολύς καιρός αλλα δεν ειναι τίποτα απλά πατας σε αυτο που κατέβασες - κίνδυνοι υπάρχουν οταν εχεις οτιδήποτε εκτός playstore αλλά ουτε για αυτά ξερω .

Edited by blizard

1 ώρα πριν, blizard said:

Οχι πρέπει να έχεις παλιά , πριν Νοεμβιο/2022  ... δεν θυμαμαι κάτι επιπλέον εχει περασει πολύς καιρός αλλα δεν ειναι τίποτα απλά πατας σε αυτο που κατέβασες - κίνδυνοι υπάρχουν οταν εχεις οτιδήποτε εκτός playstore αλλά ουτε για αυτά ξερω .

Συγνώμη λάθος μου, νομιζα ηταν του 2023, βαζοντας την εφαρμογή APKPure βρηκα παλια εκδοση, θα δοκιμασω οταν ερθει η ώρα τοτε.

Φοβάμαι μηπως κολλησει το προφίλ του liquid η ο λογαριασμός cu κλπ.

εχει κανεις εμπειρία? Θυμαται κανεις την διαδικασία?

Edited by iakoboss7

6 ώρες πριν, kmpatra said:

Α οκ γιατί είχα την εντύπωση ότι μέχρι πρότεινος πατώντας επάνω στο εικονίδιο του big bang και σε liquid αριθμό σου έδειχνε τα πακέτα. Αλλά τώρα τουλάχιστον γίνεται μόνο σε μη liquid αριθμό

6 ώρες πριν, kalitexnis_g said:

Δεν κατάλαβα τι λες ακριβώς. Είτε liquid είτε όχι, τα πακέτα Big Bang τα βλέπεις στην εφαρμογή του Big Bang. Αν είσαι liquid όμως δεν βλέπεις τίποτα από πακέτα στην εφαρμογή του CU αλλά μόνο στου Big Bang.

Μάλλον δεν θέλουν να μας διευκολύνουν.... 🙄

https://myphone.gr/forum/topic/196181/page/14/?tab=comments#comment-7170858

2 ώρες πριν, iakoboss7 said:

Φοβάμαι μηπως κολλησει το προφίλ του liquid η ο λογαριασμός cu κλπ.

Περίπτωση να κολλήσει υπάρχει με το μπες βγες οπότε καλυτερα να μην το κανεις ετσι και αλλιως  ... πχ πριν λιγο κατάφερα να κολλήσω τη παλια μου σιμ 😉 με απλό μπες-βγες καμια 15ρια φορές τελικά κόλλησε και τωρα δείχνει κατι παυλίτσες ενω είναι liquid και οχι το ποσο ... νομίζω έβγαινα οταν κόλλησε   . θα δοκιμάσω κάποια πραγματακια αφου το αφήσω και λιγακι ετσι , και με το chat .

Να υπενθυμίσω πως αν το  CU είναι φοιτητικό το υπόλοιπο δεν χάνεται στους 2 μήνες αλλά στους 6…

Προσωπικά επειδή όλο αυξήσεις κάνουν βάζω 15 ευρώ κάθε 3 μήνες και τα αφήνω να μαζεύονται 

Το καλοκαίρι θα γίνουν απεριόριστα data με καμία προσφορά λογικά 

Χρήση μέτρια ως ελάχιστη αφού τις περισσότερες ώρες είμαι σπίτι ή δουλειά με τούμπανο WiFi 

Τα ΣΚ αν θέλω data σε εξόρμηση βάζω 24h unlimited data με 1000 κρυστάλλους και 0,7 🤓

Και όχι δεν είμαι ούτε φοιτητής ούτε κάτω από 30

ουτε καν κάτω από …50 👻

3 ώρες πριν, Yrrah said:

Να υπενθυμίσω πως αν το  CU είναι φοιτητικό το υπόλοιπο δεν χάνεται στους 2 μήνες αλλά στους 6…

Προσωπικά επειδή όλο αυξήσεις κάνουν βάζω 15 ευρώ κάθε 3 μήνες και τα αφήνω να μαζεύονται 

Το καλοκαίρι θα γίνουν απεριόριστα data με καμία προσφορά λογικά 

Χρήση μέτρια ως ελάχιστη αφού τις περισσότερες ώρες είμαι σπίτι ή δουλειά με τούμπανο WiFi 

Τα ΣΚ αν θέλω data σε εξόρμηση βάζω 24h unlimited data με 1000 κρυστάλλους και 0,7 🤓

Και όχι δεν είμαι ούτε φοιτητής ούτε κάτω από 30

ουτε καν κάτω από …50 👻

Ρε παιδιά, αισθάνομαι εντελώς αδαής με αυτά που διαβάζω....

Πως έχετε κατορθώσει να παίρνετε φοιτητικό χωρίς να δικαιούστε....?

Πάντα με διάθεση να μάθω και όχι κάτι άλλο ....

Επίσης θα μπορέσω εδώ μέσα να βρω κάποιον για να μας κάνει "bring a friend" πρόσκληση....?

Και αν κάποιος γίνει τελικά CU, πόσες προσκλήσεις μπορεί να κάνει σε άλλους γενικά?

Edited by kokalo

Στο στόμα του σκύλου....

2 minutes ago, kokalo said:

Ρε παιδιά, αισθάνομαι εντελώς αδαής με αυτά που διαβάζω....

Πως έχετε κατορθώσει να παίρνετε φοιτητικό χωρίς να δικαιούστε....?

Πάντα με διάθεση να μάθω και όχι κάτι άλλο ....

Ένας τρόπος πχ είναι απ'την ίδια τη Vodafone όλα αυτά τα χρόνια, με κιόσκια στα πανεπιστήμια στις εγγραφές φοιτητών. Αυτή ήταν τρελή ιδέα, η καμπάνια ξεπούλησε. Γιος μου πχ και όλοι οι φίλοι του κάπου στο 2015 βρέθηκαν όλοι με cu, εποχή που μόνο τα what's up ήξερε ο κόσμος. Νούμερα που σε πολλές φάσεις κατέληξαν σε γονείς.. Αν γκουγκλαρεις θα δεις τους υπόλοιπους τρόπους..

Τώρα ίσως το παρατραβάω αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ..... Για να γινόμαστε άπληστοι..... 😁

Εκτός από τον δικό μου αριθμό θα μεταφέρω και του γιού μου ο οποίος είναι 16 ετών.

Μετά από επικοινωνία στο chat μου είπαν ότι δικαιούται να πάρει το πακέτο "φοιτητικό - για νέους" κι ας είναι ο αριθμός στο όνομα μου.

Κι ερωτώ....

Μήπως παίρνοντας το φοιτητικό CU παρουσιαστεί κάμία εμπλοκή στο όλο σκηνικό που παω να στήσω με το liquid?

Είναι συμβατό το φοιτητικό -  για νέους με το Liquid ή θα έχουμε πρόβλημα σε όλα τα καλά που προσφέρει (cashback, smart pocket, big bang, πάρε να χεις, κλπ.)?

Και αν όντως είναι, μήπως πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα στην σειρά των ενεργοποιήσεων κάρτας και πακέτων?

Edited by kokalo

Στο στόμα του σκύλου....

Δεν υπάρχει εμπλοκή σε τιποτα ... είναι και σε ηλικία να παρει την καρτα νέων για ενα χρόνο που δίνει 10 ευρω δώρο κάθε φορα που κανει ανανεωση (δεν θυμαμαι αν ειναι απο 10 ευρω και πανω η ανανεωση η 12).

Προσεξε το bring a friend κατα την αίτηση ... τα αλλα δεν νομιζω  

Edited by blizard

Καλησπέρα έκανα Διαγραφή από το liquid Μου ήρθε μήνυμα Ότι η διαγραφή έγινε. Τώρα πάω να κάνω πάλι εγγραφή με ημερομηνία χρεωσησ πιο αργά (18 Φεβ ) και έχω κολλήσει σε μία ενδιάμεση κατάσταση που ούτε είναι γυρισμένη η εφαρμογή στο κανονικό CU ούτε είναι liquid. Ότι και να κάνω και ότι ημερομηνία να δοκιμάσω μου βγάζει ότι υπήρξε μια προσωρινή τεχνική αδυναμία κι αν θέλω να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών. Έχω κάνει κανα δυο φορές διαγραφή και εγκατάσταση πάλι την εφαρμογή και μπαίνω με κωδικούς.  Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;

Edited by thman
http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg

7 minutes ago, thman said:

Καλησπέρα έκανα Διαγραφή από το liquid Μου ήρθε μήνυμα Ότι η διαγραφή έγινε. Τώρα πάω να κάνω πάλι εγγραφή με ημερομηνία χρεωσησ πιο αργά (18 Φεβ ) και έχω κολλήσει σε μία ενδιάμεση κατάσταση που ούτε είναι γυρισμένη η εφαρμογή στο κανονικό CU ούτε είναι liquid. Ότι και να κάνω και ότι ημερομηνία να δοκιμάσω μου βγάζει ότι υπήρξε μια προσωρινή τεχνική αδυναμία κι αν θέλω να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών. Έχω κάνει κανα δυο φορές διαγραφή και εγκατάσταση πάλι την εφαρμογή και μπαίνω με κωδικούς.  Μήπως κάτι δεν κάνω καλά;

Έχει φάει σκάλωμα, εμένα μου δείχνει παύλες στα ποτηράκια, κενά, ήδη μια εβδομάδα έχω που έχω επικοινωνήσει με με το τεχνικό τμήμα κ μου είπαν ότι θα βγεί ενημέρωση της cu εφαρμογής εντός ολίγων ημερών. 

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ παύλες στα ποτηράκια. Έχω κάνει 500 αλλαγές μπας και το πάρει και δεν ξέρω τι μου γίνεται τώρα και δεν είμαι ούτε κανονικό ούτε liquid

2 minutes ago, thman said:

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ παύλες στα ποτηράκια. Έχω κάνει 500 αλλαγές μπας και το πάρει και δεν ξέρω τι μου γίνεται τώρα και δεν είμαι ούτε κανονικό ούτε liquid

Στείλε στο τσατ, συνομίλησε με εκπρόσωπο και πες του το ζήτημα. 

Έχω συνομιλήσει δυο τρεις φορές μέχρι τώρα το μόνο που μου λένε είναι να σβήσω την εφαρμογή και να την ξαναβάλω και είναι όλα τα ίδια και τα ίδια. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα πέρα από εμάς τους δύο;

image.jpg

54 minutes ago, thman said:

Τις τελευταίες μέρες κάνω δοκιμές με μια  παλιά κάρτα (μπες βγες) στο liquid και μου κόλλησε 3 φορες !!!  σε καμια δεν πίεσα για να ξανακάνω προσπαθεια εξόδου - εισόδου κλπ, και ξεκόλησαν όλες σε 10 ως 36 ώρες περίπου . Νομίζω αν κάνεις πολλά πράγματα είναι χειρότερα

Την μια απο τις 2 φορες φορές που είχα παυλίτσες σαν εσενα  εφτιαξε μόνο σου σε καμια 10 ώρες χωρις να κανω απολυτος τίποτα (εκτος σβήσιμο εφαρμογης κλπ αλλα δεν επιασε) 
Την δέυτερη πέρασεαν σχεδον 2 μέρες,  έκαναν ενα  σμαρτ ποκετ και ακόμα ήταν κολήμένο μετα απο 2-3 ώρες , αλλά μετα απο 5-6 ώρες που ξανακοίταξα έφτιαξε.
Η τρίτη δεν ειχε παυλίτσες αλλά το παλιό μενού ενω είμουν liquid ... δλγ είχα χρεώσεις φτηνές αλλά δενμπορούσα να δω μπαριτσα ούτε να βγώ ... εκει μετά απο 10 ώρες εστειλα 5 ευρω σε αλλη σιμ και τα πήρα πίσω μετα , και μόλις τελειωσα και κοίταξα είχε φτιάξει

Γενικά μην κάνεις πράγματα θα έλεγα όπως αλλαγή μπαρας, να βγείς κλπ ... δενείμαι 100% σύγουρος αλλα η μία φορά που είχα κολλήσει πολλές μερες είχα δοκιμάσει αρκετές φορες κατι τετοιο

Edited by blizard

Μίλησα μαζί τους. Θα το προωθήσουν τεχνικό τμήμα κλπ. Έδωσαν κάποια δωρεάν λεπτά και γίγα. 

5 minutes ago, blizard said:

Τις τελευταίες μέρες κάνω δοκιμές με μια παλια παλιά κάρτα (μπες βγες) στο liquid και μου κόλλησε 3 φορες !!!  σε καμια δεν πίεσα για να ξανακάνω προσπαθεια εξόδου - εισόδου κλπ, και ξεκόλησαν όλες σε 10 ως 36 ώρες περίπου . Νομίζω αν κάνεις πολλά πράγματα είναι χειρότερα

Την μια απο τις 2 φορες φορές που είχα παυλίτσες σαν εσενα  εφτιαξε μόνο σου σε καμια 10 ώρες χωρις να κανω απολυτος τιποτα τίποτα (εκτος σβήσιμο εφαρμογης κλπ αλλα δεν επιασε) 
Την δέυτερη πέρασεαν σχεδον 2 μέρες,  έκαναν ενα  σμαρτ ποκετ και ακόμα ήταν κολήμένο μετα απο 2-3 ώρες , αλλά μετα απο 5-6 ώρες που ξανακοίταξα έφτιαξε.
Η τρίτη δεν ειχε παυλίτσες αλλά το παλιό μενού ενω είμουν liquid ... δλγ είχα χρεώσεις φτηνές αλλά δενμπορούσα να δω μπαριτσα ούτε να βγώ ... εκει μετά απο 10 ώρες εστειλα 5 ευρω σε αλλη σιμ και τα πήρα πίσω μετα , και μόλις τελειωσα και κοίταξα είχε φτιάξει

Γενικά μην κάνεις πράγματα θα έλεγα όπως αλλαγή μπαρας, να βγείς κλπ ... δενείμαι 100% σύγουρος αλλα η μία φορά που είχα κολλήσει πολλές μερες είχα δοκιμάσει αρκετές φορες κατι τετοιο

Έκανα απίστευτα πολλές δοκιμές. Τώρα αναμονή. 😁😁😁

Το απίστευτο  είναι ότι στο my Vodafone από τον υπολογιστή μου βγάζει πακέτα κανονικά. Δηλαδή δεν με δείχνει liquid. Στο Vodafonecu.gr από τον υπολογιστή μου λέει συγχαρητήρια είστε liquid. 
ένα μπάχαλο. 

image.jpg

Edited by thman