phanispal Δημ. March 16, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Την πέρασα κι εγώ. Πάντως το DND παραμένει προβληματικό. Ουσιαστικά δε λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 On 16/3/2023 at 9:49 ΜΜ, phanispal said: Την πέρασα κι εγώ. Πάντως το DND παραμένει προβληματικό. Ουσιαστικά δε λειτουργεί. To DND και σε μένα με το 9 Pro Plus μου ουσιαστικα δεν λειτουργεί. Περνούν κανονικά κλήσεις και ειδοποιήσεις ό,τι και να κανω. Διάβασα στο Reddit ότι κι αλλοι το εχουν αυτό το θέμα, και το έχουν όσοι έκαναν restore (στο Realme κινητο τους) κάποιο backup που είχαν από άλλο τηλέφωνο. Και ότι λύνεται αν πας και κανεις Reset all settings. Το οποίο βαριέμαι απίστευτα να κάνω και να πρέπει να στησω το κινητό σχεδόν από την αρχή. reddit.com/r/Realme/comments/ot5ybs/do_not_disturb_mode_not_working/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 20, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι του Android 13. Με το που περάστηκε η 13 το παρατήρησα. Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επειδή όπως είπα τα έμπλεξα με τις ρυθμίσεις αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa2023 Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 καλησπερα και χρονια πολλα,εχω ενα προβλημα με το realme 9 κινητο μου μετα απο ενημερωση ειχα κατι αριθμους με 0030 και τωρα δεν τους εμφανιζει στον τηλεφνικο καταλογο,υπαρχει καμια λυση γνωριζει κανεις κατι ? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 (edited) Security patch 4/2023 Επίσης διορθώσεις μικρές όπως στην γραμματοσειρά realme sans στην λέξη θέμα ή οταν η πρόταση/παράγραφος ξεκινούσε με θ έλειπε η γραμμή στο γράμμα και ήταν από πάνω. Edited April 26, 2023 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. June 6, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 Τι έγινε το patch του Μαΐου, γαργάρα το έκανε η Realme; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2023 47 minutes ago, phanispal said: Τι έγινε το patch του Μαΐου, γαργάρα το έκανε η Realme; Μάλλον έχει μπει σε κύκλο διμηνιαίων ενημερώσεων. Είναι πολιτική της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Αξίζει ακόμη, η αγορά της συσκευής, στην τιμή της προσφοράς από την VODAFONE ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα ίδια και ίσως λιγότερα χρήματα; Το ψήνω για την κόρη μου. 11 χρονών. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antegia79 Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 καλησπερα εχει βαλει κανεις το nextradio, για να υπαρχει fm ραδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Αναβάθμιση σήμερα C17, security patch 6/23. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. July 15, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Το είχα στο 4G/3G/2G και μετά την αναβάθμιση το είδα στο 5G. Μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω ότι πλέον έχει μόνο δύο επιλογές αντί για τέσσερις που είχε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 14 ώρες πριν, phanispal said: Το είχα στο 4G/3G/2G και μετά την αναβάθμιση το είδα στο 5G. Μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω ότι πλέον έχει μόνο δύο επιλογές αντί για τέσσερις που είχε πριν. Εμένα μου το έχει όπως πρίν, μήπως σχετίζεται με το δίκτυο (πχ.αν το έχεις με κάρτα cosmote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triple_sec Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 On 30/6/2023 at 6:46 ΜΜ, andreasomageiras said: Αξίζει ακόμη, η αγορά της συσκευής, στην τιμή της προσφοράς από την VODAFONE ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα ίδια και ίσως λιγότερα χρήματα; Το ψήνω για την κόρη μου. 11 χρονών. επαναφέρω την ερώτηση του φίλου μια και είναι ακόμα σε προσφορά. το σκέφτομαι για τη μητέρα μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. July 17, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 On 16/7/2023 at 10:58 ΠΜ, rostropol said: Εμένα μου το έχει όπως πρίν, μήπως σχετίζεται με το δίκτυο (πχ.αν το έχεις με κάρτα cosmote). Στην Cosmote είμαι, απλά έως τώρα ήταν όπως το ss που ανέβασες, μετά το τελευταίο update μου βγάζει μόνο τις δύο πάνω επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Μόλις το πήρα για 2ο, από την Vodafone για 139 ευρώ. Πάρα πολύ τίμιο για τα λεφτά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Για όποιον ενδιαφέρεται το έβγαλε η vodafone η στο e-shop της στα 139€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 39 minutes ago, gtzort said: Για όποιον ενδιαφέρεται το έβγαλε η vodafone η στο e-shop της στα 139€ Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, έχω όμως την εξής ερώτηση... Υάρχει περίπτωση να ανοίξει το κινητό και να αρχίσουν να βγαίνουν λογότυπα της Vodafone ή να είναι πειραγμένο το λογισμικό; Επειδή έχω καιρό να πάρω κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία και παλιά ίσχυαν αυτα τα πράγματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 16 minutes ago, p_k said: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, έχω όμως την εξής ερώτηση... Υάρχει περίπτωση να ανοίξει το κινητό και να αρχίσουν να βγαίνουν λογότυπα της Vodafone ή να είναι πειραγμένο το λογισμικό; Επειδή έχω καιρό να πάρω κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία και παλιά ίσχυαν αυτα τα πράγματα. Δεν έχει τίποτα από Vodafone καθαρό λογισμικό έχει άλλα έχει κάποια κολλήματα π.χ.εισαι σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ και σε πάρουν τηλέφωνο μπορεί και να μην μπορείς να δεις ποιος σε καλεί,εχθές με κάλεσαν και το κινητό πάγωσε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 30 minutes ago, pulsar said: Δεν έχει τίποτα από Vodafone καθαρό λογισμικό έχει άλλα έχει κάποια κολλήματα π.χ.εισαι σε κάποια σελίδα στο ίντερνετ και σε πάρουν τηλέφωνο μπορεί και να μην μπορείς να δεις ποιος σε καλεί,εχθές με κάλεσαν και το κινητό πάγωσε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του!!! Δεν διάβασα καλές κριτικές Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 On 14/8/2023 at 10:37 ΠΜ, p_k said: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, έχω όμως την εξής ερώτηση... Υάρχει περίπτωση να ανοίξει το κινητό και να αρχίσουν να βγαίνουν λογότυπα της Vodafone ή να είναι πειραγμένο το λογισμικό; Επειδή έχω καιρό να πάρω κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία και παλιά ίσχυαν αυτα τα πράγματα. Πάντως εγώ που το πήρα σήμερα και το σεταρισα δεν έχει τίποτα από vodafone. Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο κλείσιμο/επανεκκινηση του κινητού.... Ούτε από το πλήκτρο λειτουργίας ούτε από το συνδιασμο των πλήκτρων λειτουργίας και μείωσης φωνής.... Μήπως υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 (edited) 11 minutes ago, gtzort said: Πάντως εγώ που το πήρα σήμερα και το σεταρισα δεν έχει τίποτα από vodafone. Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο κλείσιμο/επανεκκινηση του κινητού.... Ούτε από το πλήκτρο λειτουργίας ούτε από το συνδιασμο των πλήκτρων λειτουργίας και μείωσης φωνής.... Μήπως υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει; Τι εννοείς; Θέλει παρατεταμένη πίεση για να κλείσει το κινητό ή να ανοίξει Edited August 17, 2023 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 6 minutes ago, p_k said: Τι εννοείς; Θέλει παρατεταμένη πίεση για να κλείσει το κινητό ή να ανοίξει Παρατεταμένη πίεση κάνω στο πλήκτρο λειτουργίας (όπως σε όλα τα τηλέφωνα) αλλά δεν εμφανίζει τα κλασσικά επανεκκίνηση.. Τερματισμός... κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Τι σου εμφανίζει δηλαδή; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 10 minutes ago, chios said: Τι σου εμφανίζει δηλαδή; δεν μου εμφάνιζε τίποτα μου έδειχνε την αρχική οθόνη. όμως πριν από δύο λεπτά έκανα εγκατάσταση στη νέα έκδοση ποιος δια μαγείας.... λειτούργησε και πατώντας το πλήκτρο λειτουργίας μπορώ να κάνω επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Εμένα πάλι πρέπει να πατήσω volume up και το κουμπί αποτύπωμα για να μου βγάλει επανεκκίνηση ή κλείσιμο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts