Jump to content

gtzort

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gtzort

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

gtzort's Achievements

  1. gtzort

    Realme 9 5G

    δεν μου εμφάνιζε τίποτα μου έδειχνε την αρχική οθόνη. όμως πριν από δύο λεπτά έκανα εγκατάσταση στη νέα έκδοση ποιος δια μαγείας.... λειτούργησε και πατώντας το πλήκτρο λειτουργίας μπορώ να κάνω επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σου!
  2. gtzort

    Realme 9 5G

    Παρατεταμένη πίεση κάνω στο πλήκτρο λειτουργίας (όπως σε όλα τα τηλέφωνα) αλλά δεν εμφανίζει τα κλασσικά επανεκκίνηση.. Τερματισμός... κλπ.
  3. gtzort

    Realme 9 5G

    Πάντως εγώ που το πήρα σήμερα και το σεταρισα δεν έχει τίποτα από vodafone. Απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο κλείσιμο/επανεκκινηση του κινητού.... Ούτε από το πλήκτρο λειτουργίας ούτε από το συνδιασμο των πλήκτρων λειτουργίας και μείωσης φωνής.... Μήπως υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει;
  4. gtzort

    Realme 9 5G

    Για όποιον ενδιαφέρεται το έβγαλε η vodafone η στο e-shop της στα 139€
  5. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει ενεργοποίηση φοιτητικού καρτοκινητου από την ώρα που θα παραδώσεις τα δικαιολογητικά σε ένα κατάστημα vodafone?
  6. καλησπέρα σε όλους, έχω καιρό να κάνω αγορά από κίνα και σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό από banggood. Η μέθοδος αποστολής Priority Direct Mail είναι ασφαλής?? υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο?? Επιπλέον κλικάρω ή όχι το "Add Shipping Insurance to your order " ??. Τέλος ο χρόνος παράδοσης είναι 6-14 εργάσιμες (όπως λέει το site) ή περιμένουμε περισσότερο καιρό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το redmi 5 plus στον γιο μου το οποίο έχει andrοid 7. Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει official update σε android 8.1 που έχει face unlock?? Υπολογίστε ότι είμαστε (εγώ και ο γιος μου) απλοί χρήστες χωρίς να ξέρουμε τίποτα από root ή εγκατάσταση rom κλπ....οπότε με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία. Επιπλέον πρέπει να προσέξω τίποτα κατά την αγορά μου από τα σκρουτζομάγαζα? μου είπαν για global version και κάτι για 800αρα, αλλά δεν γνωρίζω κάτι από αυτά.. Αν έχετε την καλοσύνη μπορεί κάποιος να με ενημερώσει με απλά λόγια? και τέλος με την εγγύηση τι παίζει? άλλοι δίνουν 2 χρόνια , άλλοι δίνουν 1 χρόνο και άλλοι 1 χρόνο από το κατάστημα. Ευχαριστώ πολύ!!!
  8. Μηπως ξερει καποιος να μου αν υπαρχει καμια διαφορα στα tracking code με το αν αρχιζει απο RX ή RS με τη Swiss Post;
  9. Καλησπέρα σε όλους σας μήπως ξέρει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το GPS? Ενώ μου αναγνωρίζει τους δορυφόρους δεν τους "κλειδώνει". Όλα δούλευαν κανονικά και ξαφνικά πριν από 5 ημέρες δεν μπορεί να κλειδώσει κανένα δορυφόρο. Τι κάνουμε τώρα??(έχει android 5.1):(
  10. Καλησπέρα σε όλους σας, Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος στα παρακάτω ερωτήματά μου που αφορά στο τελωνείο. 1. Περνάνε όλα τα πακέτα τελωνείο? Ή μήπως περνάνε κάποια δειγματοληπτικά? 2. Περνάνε ανάλογα το ταχυδρομικό φορέα? (SG post, Swiss post, NL post κλπ – Δεν εννοώ DHL ) 3. Περνάνε αυτά τα οποία είναι από κάποια τιμή και επάνω (που αναγράφεται στο πακέτο)? 4. Κοιτάζουν το είδος του αγαθού από την περιγραφή και αν είναι κινητό το περνάνε τελωνείο? Σας ρωτάω γιατί παλαιότερα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την αγορά κινητών. Τώρα διαβάζω στα μηνύματα ότι περνάνε πολύ συχνά τελωνείο αλλά δεν καταλαβαίνω τον «αλγόριθμο» με τον οποίο επιλέγονται τα δέματα στο τελωνείο. Παράγγειλα ένα τηλέφωνο από Banggood (στο δέμα θα γράφει την πραγματική τιμή 139$ και ταχυδρομήθηκε με Swiis Post από Κίνα. Υπάρχει περίπτωση να κάνει μια «στάση» στο τελωνείο??
  11. Καλησπέρα και καλό μήνα. Έκανα μια αγορά ενός projector από GearBest και παρέλαβα σήμερα ένα......τηλεκατευθυνόμενο τζιπάκι.... Η αγορά έγινε μέσω PayPal. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω?? (έχω τραβήξει και βίντεο κατά την ώρα του ανοίγματος)
  12. Καλησπέρα και καλό μήνα. Έκανα μια αγορά ενός projector από GearBest και παρέλαβα σήμερα ένα......τηλεκατευθυνόμενο τζιπάκι.... Η αγορά έγινε μέσω PayPal. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω?? (έχω τραβήξει και βίντεο κατά την ώρα του ανοίγματος)
  13. Ομοίως και εμένα μου έστειλαν σήμερα tr number από everbuying.
  14. Καλησπέρα παιδιά, έκανα μια παραγγελία από tomtop με τα παρακάτω στοιχεία: Order #: Q1833716210XX Tracking #: RE833716210SE Κάνοντας track στο http://www.directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php μου βγάζει τα παρακάτω: 21/03/16 05:00 Item pre-advice received 22/03/16 10:12 Item received for processing 24/03/16 21:10 Due to recent terrorist activities in Europe,increased security measures are now in forceindefinitely.Your package may be delayed dueto these precautions. We apologise for anyinconvenience caused. Έχει ξαναδεί κανένας σας τέτοιο μήνυμα?
×
×
  • Create New...