Jump to content

triple_sec

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by triple_sec

  1. επαναφέρω την ερώτηση του φίλου μια και είναι ακόμα σε προσφορά. το σκέφτομαι για τη μητέρα μου.
  2. το έχω εγώ, αγορασμένο καινούριο το 2013. + δουλεύει ακόμα απροβλημάτιστα, με Win 11 είναι ακόμη πιο γρήγορο. για το Multitasking που το θέλεις λογικά σε καλύπτει ο i5. + βγάζει τρομερή ποιότητα κατασκευής (το πληκτρολόγιο όχι τόσο αλλά και αυτό δουλεύει τέλεια, απλά έχει ξεφτίσει στις άκρες) + γενικά το δουλεύω με ρεύμα αλλά η μπαταρία του φαίνεται σκυλί. σε πτήσεις που βλέπω ταινίες ποτέ δεν εξαντλήθηκε. + πολύ καλή οθόνη (δεδομένης της ηλικίας της) για ταινίες/σειρές με τρομερό μαύρο. + βασικά αυτό που διαφημίζει: έχεις έναν ακόμα πλήρη υπολογιστή που όταν θέλεις γίνεται τάμπλετ + το accelerometer δουλεύει άψογα και είναι ωραία εμπειρία τα windows σε portrait mode. + αρκετά καλός ήχος για το μέγεθός του. + είνα πολύ καλό για pdf (καλύτερο από kindle λόγω του ομαλού scrolling), ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για graphic novels και κόμιξ και πολύ καλό για ebooks. μειονέκτημα το βάρος (δες στα αρνητικά) x το πενάκι αδιάφορο, οπωσδήποτε χρήση με wireless ποντίκι και ροδέλα για το scrolling. x για τις κάμερες του δεν έχω γνώμη. η front είναι οκ για διασκέψεις αλλά φαντάζομαι θα δείχνει την ηλικία της στην ανάλυση και η πίσω θα έχει τους ανάλογους ηλικιακούς περιορισμούς, αλλά προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. - για χρήση τάμπλετ είναι ΒΑΡΥ - από το Surface Pro 3 και μετά οι οθόνες πήγαν προς αναλογία 4:3 ομοιάζοντας στο iPad, οπότε η μακρόστενη οθόνη του Surface pro 2 ίσως ξενίσει τον χρήστη που δεν ειναι συνηθισμένος. θετικό για θέαση ταινιών, αρνητικό για photo editing. - δεν υπάρχει ελληνική υποστήριξη. καθόλου. νέμα. ακόμα και σε άλλη δυτικοευρωπαϊκή χώρα (Βέλγιο) με μεγαλύτερη παρουσία Microsoft και επίσημους μεταπωλητές, τρέμεις μη σου πάθει κάτι. το μοναδικό θέμα που μου έβγαλε (καθυστέρηση απόκρισης διακόπτη power on) το πήγα σε εργαστήριο της γειτονιάς και επιλύθηκε με καθαρισμό και λίπανση του διακόπτη. για πιο δραστικές παρεμβάσεις ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλαμβάνει να το λύσει. τώρα έχει αρχίσει να ζεσταίνεται/βουίζει και τον χειμωνα και έχω αρχίσει να παίρνω την απόφαση να το παροπλίσω. - είναι πολύ ευπαθές το τροφοδοτικό του. έχω καταστρέψει 2 ή 3, μόνο και μόνο από τη συστροφή του καλωδίου. τελευταία φορά που χρειάστηκα βρήκα εύκολα στο ebay αλλά θα γίνονται όλο και σπανιότεροι. όπωσδήποτε το κολπάκι με το ελατήριο στυλο αμέσως μετά το βύσμα τροφοδοσίας για να μένει άκαμπτο το καλώδιο στο πιο ευπαθές του σημείο. - για εργασία σε office η οθόνη είναι μικρή. ειδικά για Excel κουράζει αρκετά. αν έχεις desktop στο σπίτι ή κάνεις και τις προσωπικές δουλειές στο γραφείο οκ, αλλά εγώ που για κάποια χρόνια το είχα σαν κύριο υπολογιστή πολλές φορές απέφευγα υποσυνείδητα να ξεκινήσω κάτι επειδή το μέγεθος της οθόνης με ζόριζε. - εμπειρικά μου φαίνεται λίγο αδύναμος ο wi-fi πομποδέκτης του, έχει μια μπάρα λιγότερη στο ίδιο σημείο με όλες τις άλλες συσκευές. - χάνει σε θύρες. μόνο μια USB (απλό 3.0), mini-jack (ευτυχώς) και η multimedia που θέλει ανταπτοράκι για να βγαλει HDMI (εγώ έχω ένα πάμφθηνο third party και δουλεύει μια χαρά)
  3. στο TCl 10 Pro υπάρχει επιλογή να απενεργοποιείς το Google Assistant με σύντομο πάτημα και να εμφανίζεται μόνο με παρατεταμένο. θα το δοκιμάσω το Key Mapper
  4. έχει πέσει αρκετά, και δυστυχώς πια κατεβαίνει πολύ γρήγορα όταν είναι κάτω από 30-40% οπότε έχεις θέμα αν είσαι έξω για πολλές ώρες. πιθανόν να είναι και θέμα drain βέβαια. εγώ από Amazon Ισπανίας έχω ακόμα την v3.0.8AIA
  5. καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. έχει αποπειραθεί κάποιος αλλαγή μπαταρίας σε TCL 10 Pro?
  6. έχω αναλύσει στην προηγούμενη σελίδα, επισυνάπτω και εδώ. μόνο η μπαταρία βελτιώθηκε με την αναβάθμιση. το (1) είναι ότι σε ανοιχτή ακρόαση σβήνει η οθόνη και διακόπτεται ο εισερχόμενος ήχος της συνομιλίας (ενώ ο συνομιλητής με ακούει)
  7. εγώ είδα απίστευτη διαφορά στην μπαταρία του 10 Pro με τη νέα αναβάθμιση. ήμουν σε φάση να ξεφορτωθώ τη συσκευή και τώρα είμαι στο ψάξιμο να λύσω και τα άλλα της προβλήματα για να την κρατήσω όσο πάει!
  8. θέματα: 1, αυτό που παραθέτει ο φίλος, πολύ ενοχλητικό (και επικίνδυνο στην οδήγηση, συμβαίνει και με car kit) 2. έχει βγάλει μια πράσινη γραμμή κατά μήκος της δεξιάς πλευράς της οθόνης 3. κακή τοποθέτηση του κουμπιού mute κατά τη διάρκεια της κλήσης. πατιέται με το μάγουλο. 4, μεγάλη και απότομη πτώση μπαταρίας ενώ σέβομαι πολύ τους κύκλους φόρτισης. το ίδιο συνέβη και στο Plex αλλά στο 10 έγινε πιο γρήγρα (6 μήνες το χρησιμοποιώ) 5. σε gesture mode i. σε συγεκριμένες εφαρογές (Google maps, Spotify και άλλες) δεν ανταποκρίνεται καθόλου καλά το κεντρικό "κουμπί" (σύρσιμο προς τα πάνω) ii. στην παράθεση όλων των ανοιχτών εφαρμογών, το κουμπί "Clear All" δεν τις κλείνει όλες, και πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα.
  9. triple_sec

    TCL Plex

    τώρα το είδα, σόρι. εγώ αντικατέστησα σπασμένη οθόνη με μία του ΑliΕxpress των 80 δολαρίων, η οποία ο (ανεξάρτητος) μάστορας που πήγα να μου την περάσει μου είπε ότι φαίνεται αυθεντική. δε θα το συμβούλευα, έχει θέμα στο sliding όταν θέλεις να δεχτείς ή να απορρίψεις κλήση, στο double-tap wake up και στο ότι απενεργοποιείται η οθόνη κατά τη διάρκεια κλήσεων. ο τεχνικος μου είπε ότι αυτά γίνονται επειδή δεν παίρνει αρκετό ρεύμα η οθόνη όταν είναι κλειδωμένο το κινητό. γενικά το θέμα υποστήριξη TCL είναι μία πίκρα, εγώ μετά από αγορά Plex και 10 pro σε πολύ συμφέρουσες τιμές (200/210 έκαστο) και δεδομένης της αύξησης των τιμών της, δε θα την ξαναπροτιμήσω.
  10. έχω την ίδια εμπειρία με το mint green και με έχει ενοχλήσει επειδή είχα κινήσει γη και ουρανό για να το βρω σε αυτό το χρώμα. εγώ πίστευα ότι οφείλεται στο ότι χαλάρωσε λίγο η εργοστασιακή διαφανής θήκη και τρίβεται η πλάτη του κινητού με όση σκόνη παρεμβάλλεται, αλλά αν έχεις το ίδιο θέμα με άλλου τύπου θήκη, τότε είναι αστοχία υλικού. γενικά έχει αρκετά θεματάκια η συσκευή, απορώ με τον ενθουσιασμό πολλών εδώ και δεν τα είδα να αναφέρονται πριν την προμηθευτώ.
  11. ευχαριστώ για τις συστάσεις! είμαι εξοικειωμένος αλλά θέλω από Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή στην παρούσα συγκυρία οι παραγγελίες από Ali Μου άργησαν κάτι πεντάμηνα και από ebay (κινέζος πωλητής) ακόμα την περιμένω :) βλέπω υπάρχει η Tudia στο amazon.de αλλά πραγματικά η προστασία οθόνης με ενδιαφέρει περισσότερο από το casing. το TCL Plex μου με την εργοστασιακή σκληρή πλαστική θήκη έφαγε γερή βούτα σε πεζοδρόμιο και έμπλεξα άσχημα (μετά την αντικατάσταση οθόνης δεν ήταν ποτέ το ίδιο) οπότε νομίζω ότι θέλω προστασία ακόμα και με gorilla glass.
  12. καλησπέρα. εν τέλει έκλεισα το TCL 10 Pro στο Public, πριν εξαντληθούν όλα τα κομμάτια. ποια θήκη και κυρίως ποιο tempered glass προτείνετε; θα κάνω μια αναζήτηση στο thread αλλά ρωτάω και για τις πιο πρόσφατες εμπειρίες χρηστών.
  13. καλησπέρα σε όλους. η μπαταρία του TCL Plex έχει πάρει την κατιούσα, οπότε τσεκάροντας τις Πασχαλινές προσφορές, και δυστυχώς χάνοντας λόγω ολιγωρίας το TCL στα 200 ευρώ με ακουστικά από Γερμανό, κατέληξα σε αυτές τις υποψηφιότητες TCL Dual 5G - 259 ευρώ + δώρο ακουστικά buds TCL MOVEAUDIO S150 (Γερμανός) Oneplus Nord N10 5G 289 ευρώ + δώρο ακουστικά OnePlus Bullets Wireless Z (Κωτσόβολος) Xiaomi Mi 10T Lite 268 ευρώ (Vodafone) 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Εώς 300 ευρώ. 350 για κάποια συγκλονιστική once in lifetime προσφορά μόνο. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6'' και άνω. Γενικά είμαι του συμμαζεμένου μεγέθους. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Κατά προτίμηση από γνωστή αλυσίδα Ελλάδα (ειδικά Κωτσόβολο ή Vodafone λόγω πόντων). Αν όχι, προτιμώ τα επίσημα εξωτερικού από ντόπια Skroutzάδικα με παραεισαγωγές. Πάλι όμως, για μεγάλη έκπτωση το συζητάω. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Μάλλον ναι. Στο εξοχικό πιάνει καμπάνα η Cosmote αλλά με τίποτα οι άλλες δύο, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τη μπάντα. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual SIM οπωσδήποτε. Γρήγορη Φόρτιση σημαντική. Ραδιόφωνο επιθυμητό αλλά όχι αποφαστικός παράγοντας. NFC επιθυμητό αλλά όχι πολύ σημαντικό. SD extra slot όχι σημαντικό. Δακτυλικό αποτύπωμα αδιάφορο. Ir όχι σημαντικό. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δουλεύω στα αγγλικά όλες τις συσκευές μου. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Δεν παίζω παιχνίδια και σπάνια θα δω βίντεο στο κινητό. Δε χρησιμοποιώ ποτέ τα ηχεία του κινητού αλλά θέλω καλή ποιότητα από BlueTooth και αν υπάρχει jack έξοδο (επιθυμητό αλλά όχι αποφασιστικό). Πολλαπλές συσκευές audio bluetooth (4 built-in στα κινητά της TCL) πολύ επιθυμητό. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. 1) κάμερα, 2) Αυτονομία, 3)ταχύτητα 4) βαρύ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. TCL Plex να το πω με λίγα λόγια, θα πήγαινα με κλειστά μάτια για το TCL αν είχα προλάβει την τιμή του στα 200, αλλά τώρα που ανέβηκε στα 260 σκέφτομαι μήπως δώσω το κάτι παραπάνω για πολύ καλύτερη συσκευή. ευχαριστώ!
  14. εγώ είμαι κάτοχος TCL Plex και πολύ ευχαριστημένος, πλην της κάμερας. αλλά όταν μου έσπασε η οθόνη, όντως το κόστος επισκευής ήταν θέμα. πρέπει να το στείλεις ταχυδρομικά στην Infoquest με δικά σου έξοδα συν 130 ευρώ οθόνη και εργατικά. επίσης πολύ δύσκολα βρίσκεις αξεσουάρ, εγώ παρήγγειλα οθόνη από AliExpress (μου πήρε εβδομάδες να βρω) και μετά περίμενα να έρθουν και τα tempered glass πριν την αλλάξω επειδή καμμία από τις γνωστές αλυσίδες εδώ δεν είχε τζαμάκια - μεμβράνες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
  15. triple_sec

    TCL Plex

    εγώ με την v2.0.b.h.a (το κινητό μου είναι από Γερμανό και δεν υπάρχει η .e διαθέσιμη ακόμα) είδα τέτοια αλλαγή πρόσφατα που πίστεψα ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο φορτίσεων και ψάχνομαι για μπαταρία ή για αλλαγή συσκευής.. αξίζει άραγε να περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως βελτιωθεί κάτι;
  16. triple_sec

    TCL Plex

    καλημέρα σε όλους. βρήκα τελικά οθόνη, υποτίθεται αυθεντική από AliExpress, την περιμένω να έρθει. δύο γνώμες θέλω από τη μικρή κοινότητα του Plex: - θα προτείνατε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για την εργασία; το iRepair το αναλαμβάνει με 25 ευρώ, έχει κάποιος εμπειρία επισκευής για συσκευή χωρίς επίσημη υποστήριξη σε αυτούς. - (για να μην ξανασπάσει και έχουμε τα ίδια) κάποια καλή πρόταση για tempered glass?
  17. triple_sec

    TCL Plex

    ποια είναι η επίσημη αντιπροσωπεία;
  18. triple_sec

    TCL Plex

    παιδιά, δυστυχώς δεν έκανα έγκαιρη αγορά του tempered glass (και λόγω της σχετικής έλλειψης επιλογών στην αγορά για το συγεκριμένο μοντέλο) και μετά από πτώση σε κράσπεδο, η οθόνη έχει αρκετά ραγίσματα. έχετε κανένα tip για επισκευή/αντικατάσταση σχετικά οικονομικά κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη; έστω και με αυτόνομη παραγγελία του κιτ οθόνςη από εξωτερικό. ο Γερμανός, από όπου το πήρα, δε βοηθάει ιδιαίτερα, με παραπέμπει σε τρίτο κατάστημα (RepairStore). ευχαριστώ!
  19. triple_sec

    TCL Plex

    την ίδια και εγώ.
  20. triple_sec

    TCL Plex

    είμαι και εγώ κάτοχος από τον Φεβρουάριο και μόλις πήρα την αναβάθμιση στη 10 αλλά την έβαλα στο manual ακριβώς επειδή περίμενα γνώμες για το ραδιόφωνο! όπως κατάλαβες με χαροποίησε πολύ το μήνυμά σου, υπάρχει άλλος που να αναβάθμισε πρόσφατα και επίσης να μην του χάθηκε το FM radio?
  21. καλησπέρα σε όλους! μετά από όσα διάβασα στο thread, αποφάσισα να καθυστερήσω την αναβάθμιση σε Lolipop μέχρι νεωτέρας. το πρόβλημα είναι ότι έχω ήση εκαταστήσει το αρχείο των 8 MB και τώρα όποτε συνδέομαι σε wifi ξεκινάει αυτόματα το κατέβασμα του αρχείου της Lolipop. υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθούν οι αυτόματες ενημερώσεις;
  22. παιδια 2 δοθηκαν, αλλη μια εμεινε για 12 ωρες. αν δεν την ζητήσει κάποιος μέχρι να φύγω από τη δουλειά σε καμμιά ώρα θα την ποστάρω εδώ edit: ορίστε, σε μερικές ώρες λήγει Or send your friend the following link: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLVJ-YTDI-GEOV-XCWF
  23. παιδιά έχω τρεις προσκλήσεις για σήμερα, όποιος θέλει pm 64GB Sandbox
  24. αποστέλλεται κανονικότατα, υπάρχει επίσημο βελγικό υποκατάστημα (από εκεί τα έχουν όσοι τα πουλάνε σαν ιδιώτες εδώ). http://oneplus.net/be_nl/ http://oneplus.net/be_fr/ εξ ου και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...
  25. παιδιά, εγώ χρησιμοποίησα το invite μου, πρόσθεσα το κινητό στο cart, αλλά δεν με αφήνει να το αγοράσω, βγάζοντας το συνημμένο μήνυμα. "You can't buy Oneplus Sandstone Black 64GB" έχει να κάνει με την διαθεσιμότητα πιστεύετε; έστειλα ερώτηση στο support, αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα. είναι πολύ περίεργο επειδή το κινητό και ο φορτιστής δεν εξαφανίζονται από το "καλάθι" μου, και ας έχει λήξει το invite. αξίζει πιστεύετε να περιμένω, ή να συνεχίσω να κινούμαι για αγορά από ιδιώτη; (εδώ στο Βέλγιο το πουλάνε πολλοί αμεταχείριστο 320-330, αλλά εφόσον είχα το invite προτιμώ να δώσω λιγότερα) ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...