stefan_city Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, MAFAdo said: Εγω παντος δεν ξερω τι αλλαξαν παντος βρηκα το πρωτο bug οταν πας ρυθμισεις και στην επιλογη ενημερωση λογισμικου το τελευταιο banner που και καλα σου εδειχνε το τελευταιο update που εκανε το τηλεφωνο και ποσο μεγεθος ηταν πλεον δεν μπορεις να το ανοιξεις... Καλησπέρα, εμένα ανοίγει κανονικά η συγκεκριμένη επιλογή και μετά το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, stefan_city said: Καλησπέρα, εμένα ανοίγει κανονικά η συγκεκριμένη επιλογή και μετά το update. Τι να πω παραξενο μπορει να εχει γινει καμια βλακεια σε εμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, MAFAdo said: Εγω παντος δεν ξερω τι αλλαξαν παντος βρηκα το πρωτο bug οταν πας ρυθμισεις και στην επιλογη ενημερωση λογισμικου το τελευταιο banner που και καλα σου εδειχνε το τελευταιο update που εκανε το τηλεφωνο και ποσο μεγεθος ηταν πλεον δεν μπορεις να το ανοιξεις... Σε εμένα ανοίγει πάντως Edited September 6, 2023 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 είδατε καμία εμφανή αλλαγή; ακόμα one ui 5.1 έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει παρατηρήσει κανείς να εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία ; έχουμε κάτι θέματα βέβαια στην περιοχή μου με το σήμα μετά την κακοκαιρία και ίσως να οφείλεται εκεί αλλά έλεγα μήπως έχει να κάνει με την αναβάθμιση. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. September 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2023 Αυτή είναι η μόνη εμφανή διαφορά που βρήκα.. Το φόντο στον καιρό είναι πιο έντονο.. (Bold) θα έλεγα. Πέρα από αυτό τίποτα Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2023 14 ώρες πριν, vastegial_74 said: Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει παρατηρήσει κανείς να εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία ; έχουμε κάτι θέματα βέβαια στην περιοχή μου με το σήμα μετά την κακοκαιρία και ίσως να οφείλεται εκεί αλλά έλεγα μήπως έχει να κάνει με την αναβάθμιση. Εμένα δεν μου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση ακόμη, αλλά χθες βράδυ το άφησα με 94% μπαταρία σε plane mode και το βρήκα το πρωί 64%.. Ε, σήμερα το έβαλα για πούλημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 On 10/9/2023 at 8:54 ΠΜ, gxyp said: Εμένα δεν μου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση ακόμη, αλλά χθες βράδυ το άφησα με 94% μπαταρία σε plane mode και το βρήκα το πρωί 64%.. Ε, σήμερα το έβαλα για πούλημα... τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 8 minutes ago, bromiaris said: τιμή; Γύρω στα 350 προσανατολίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Γύρω στα 350 προσανατολίζομαι.ούτε 300 δεν φεύγει... δύσκολα... έτσι είχαν αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα κάποιοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Just now, ilka71 said: 13 minutes ago, gxyp said: Γύρω στα 350 προσανατολίζομαι. ούτε 300 δεν φεύγει... δύσκολα... έτσι είχαν αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα κάποιοι Για να δούμε, είναι το 8/256 βέβαια.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 2 ώρες πριν, gxyp said: Γύρω στα 350 προσανατολίζομαι. Είσαι αισιόδοξος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 15 minutes ago, bromiaris said: Είσαι αισιόδοξος... Θα ενημερώσω 😏.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 Εγώ πάντως πιστεύω για 8/256GB είναι πολύ λογική η τιμή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Με αυτη την τελευταία ενημέρωση λογισμικού, όντως ρουφάει την μπαταρία.Sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Σαν νεράκι την ρουφάει...και έχω και καινούργια μπαταρία...Έτσι είναι, δύο βήματα εμπρός και ένα πίσω. Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Έχω παρατηρήσει από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο αυτό που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Εκεί που λέει avaliable devices φαίνεται και η SAMSUNG SM-G990B η οποία είναι η συσκευή μου. Δεν μου δημιουργεί πρόβλημα αλλά σε άλλες samsung συσκευές που έχω στο σπίτι δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Φαίνονται οι διαθέσιμες συσκευές αλλά μέσα σε αυτές δεν είναι και η συσκευή που είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlimpero Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Δεν ξέρω πόσο γνωστό είναι ένα λογισμικό της Samsung για customization της συσκευής, το Good Lock. Ήταν διαθέσιμο για download σε αρκετές χώρες αλλά όχι στην Ελλάδα. Πλέον είναι και εδώ διαθέσιμο και το κατεβάζετε από το Galaxy Store. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 Καλησπερα στην παρεα ενα φιλαρακι στην δουλεια που εχει το μοντελο G990B2 πηρε ενημερωση σεπτεμβρη με κωδικο G990B2XXS5EWI1...εμενα παλι το δικο μου μοντελο G990B δεν την εχει παρει ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 11 minutes ago, MAFAdo said: Καλησπερα στην παρεα ενα φιλαρακι στην δουλεια που εχει το μοντελο G990B2 πηρε ενημερωση σεπτεμβρη με κωδικο G990B2XXS5EWI1...εμενα παλι το δικο μου μοντελο G990B δεν την εχει παρει ακομα... Καλησπέρα, ήρθε κι εμένα κάνοντας χειροκίνητη αναζήτηση. Συσκευή από Cosmote, όπου έχω παρατηρήσει ότι οι τελευταίες αναβαθμίσεις δεν αργούν καθόλου και έρχονται μαζί με τα Ευρωπαϊκά. Θα έρθει κι εσένα προφανώς εντός λίγων ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 17 minutes ago, stefan_city said: Καλησπέρα, ήρθε κι εμένα κάνοντας χειροκίνητη αναζήτηση. Συσκευή από Cosmote, όπου έχω παρατηρήσει ότι οι τελευταίες αναβαθμίσεις δεν αργούν καθόλου και έρχονται μαζί με τα Ευρωπαϊκά. Θα έρθει κι εσένα προφανώς εντός λίγων ημερών. Ωραια ωραια ποσα mb ειναι εαν επιτρεπεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 1 hour ago, MAFAdo said: Ωραια ωραια ποσα mb ειναι εαν επιτρεπεται.... 247.65MB ηταν η ενημερωση που ηρθε και σε μενα σημερα (Β2 μοντελο). Αν δεν κανω λαθος το Β ειναι το International και το Β2 το Ευρωπαικο. Αρα μια διαφορα στην διαθεση των ενημερωσεων ισως και να ειναι αναμενομενη. ΥΓ :Απο specs ? Εχεις τσεκαρει οτι ειναι ακριβως τα ιδια με τα υπολοιπα μοντελα ? Γιατι βλεπω κατι Exynos στο International μοντελο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 12 minutes ago, mphxt said: 247.65MB ηταν η ενημερωση που ηρθε και σε μενα σημερα (Β2 μοντελο). Αν δεν κανω λαθος το Β ειναι το International και το Β2 το Ευρωπαικο. Αρα μια διαφορα στην διαθεση των ενημερωσεων ισως και να ειναι αναμενομενη. ΥΓ :Απο specs ? Εχεις τσεκαρει οτι ειναι ακριβως τα ιδια με τα υπολοιπα μοντελα ? Γιατι βλεπω κατι Exynos στο International μοντελο... Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση οτι βλεπεις με Β ειναι snapdragon οτι βλεπεις E ειναι exynos G990E και κυκλοφορουν μονο σε ινδια φιλιππινες και βραζιλια απο οτι εχω δει τα G990B2 εχουν snapdragon απλα τον ιανουαριο του 2023 η μαμα sammy αποφασισε να τα (επανακυκλοφορησει) μετα απο ενα χρονο για αυτο προσθεσε και το 2 και καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 Καλημερα ηρθε η ενημερωση σεπτεμβριου.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2023 το S23 fe είτε με exynos 2200 η snap Gen 1 θα εχει την ίδια σβελταδα με τον 888; και επίσης θα ζεσταίνεται λιγότερο και με καλύτερη μπαταρία από το δικό μας ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts