Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, MAFAdo said:

Εγω παντος δεν ξερω τι αλλαξαν παντος βρηκα το πρωτο bug οταν πας ρυθμισεις και στην επιλογη ενημερωση λογισμικου το τελευταιο banner που και καλα σου εδειχνε το τελευταιο update που εκανε το τηλεφωνο και ποσο μεγεθος ηταν πλεον δεν μπορεις να το ανοιξεις...

Καλησπέρα, εμένα ανοίγει κανονικά η συγκεκριμένη επιλογή και μετά το update. 

1 hour ago, stefan_city said:

Καλησπέρα, εμένα ανοίγει κανονικά η συγκεκριμένη επιλογή και μετά το update. 

Τι να πω παραξενο μπορει να εχει γινει καμια βλακεια σε εμενα....

2 ώρες πριν, MAFAdo said:

Εγω παντος δεν ξερω τι αλλαξαν παντος βρηκα το πρωτο bug οταν πας ρυθμισεις και στην επιλογη ενημερωση λογισμικου το τελευταιο banner που και καλα σου εδειχνε το τελευταιο update που εκανε το τηλεφωνο και ποσο μεγεθος ηταν πλεον δεν μπορεις να το ανοιξεις...

Σε εμένα ανοίγει πάντως 

Screenshot_20230906_182419_Software update.jpg

Screenshot_20230906_182548_Software update.jpg

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει παρατηρήσει κανείς να εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία ; έχουμε κάτι θέματα βέβαια στην περιοχή μου με το σήμα μετά την κακοκαιρία και ίσως να οφείλεται εκεί αλλά έλεγα μήπως έχει να κάνει με την αναβάθμιση. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αυτή είναι η μόνη εμφανή διαφορά που βρήκα.. Το φόντο στον καιρό είναι πιο έντονο.. (Bold) θα έλεγα. Πέρα από αυτό τίποτα 9cf984bbb96cd4c7e9192ecd9867bcc5.jpg

Sent from my SM-G990B using Tapatalk

14 ώρες πριν, vastegial_74 said:

Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει παρατηρήσει κανείς να εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία ; έχουμε κάτι θέματα βέβαια στην περιοχή μου με το σήμα μετά την κακοκαιρία και ίσως να οφείλεται εκεί αλλά έλεγα μήπως έχει να κάνει με την αναβάθμιση. 

Εμένα δεν μου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση ακόμη, αλλά χθες βράδυ το άφησα με 94% μπαταρία σε plane mode και το βρήκα το πρωί 64%.. Ε, σήμερα το έβαλα για πούλημα...

On 10/9/2023 at 8:54 ΠΜ, gxyp said:

Εμένα δεν μου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση ακόμη, αλλά χθες βράδυ το άφησα με 94% μπαταρία σε plane mode και το βρήκα το πρωί 64%.. Ε, σήμερα το έβαλα για πούλημα...

τιμή;

Just now, ilka71 said:
13 minutes ago, gxyp said:
Γύρω στα 350 προσανατολίζομαι.

ούτε 300 δεν φεύγει... δύσκολα... έτσι είχαν αναφέρει παλαιότερα εδώ μέσα κάποιοι

Για να δούμε, είναι το 8/256 βέβαια..

Σαν νεράκι την ρουφάει...και έχω και καινούργια μπαταρία...Έτσι είναι, δύο βήματα εμπρός και ένα πίσω.

Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω παρατηρήσει από την αρχή που πήρα το τηλέφωνο αυτό που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. 1055531564_Screenshot_20230913_164153_GooglePlayStore.thumb.jpg.b97d108f1402e899b6739f7365041d8f.jpg

Εκεί που λέει avaliable devices φαίνεται και η SAMSUNG SM-G990B η οποία είναι η συσκευή μου. Δεν μου δημιουργεί πρόβλημα αλλά σε άλλες samsung συσκευές που έχω στο σπίτι δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Φαίνονται οι διαθέσιμες συσκευές αλλά μέσα σε αυτές δεν είναι και η συσκευή που είναι ήδη εγκατεστημένη η εφαρμογή. 

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Δεν ξέρω πόσο γνωστό είναι ένα λογισμικό της Samsung για customization της συσκευής, το Good Lock. Ήταν διαθέσιμο για download σε αρκετές χώρες αλλά όχι στην Ελλάδα. Πλέον είναι και εδώ διαθέσιμο και το κατεβάζετε από το Galaxy Store.

Καλησπερα στην παρεα ενα φιλαρακι στην δουλεια που εχει το μοντελο G990B2 πηρε ενημερωση σεπτεμβρη με κωδικο G990B2XXS5EWI1...εμενα παλι το δικο μου μοντελο G990B δεν την εχει παρει ακομα...

11 minutes ago, MAFAdo said:

Καλησπερα στην παρεα ενα φιλαρακι στην δουλεια που εχει το μοντελο G990B2 πηρε ενημερωση σεπτεμβρη με κωδικο G990B2XXS5EWI1...εμενα παλι το δικο μου μοντελο G990B δεν την εχει παρει ακομα...

Καλησπέρα, ήρθε κι εμένα κάνοντας χειροκίνητη αναζήτηση.

Συσκευή από Cosmote, όπου έχω παρατηρήσει ότι οι τελευταίες αναβαθμίσεις δεν αργούν καθόλου και έρχονται μαζί με τα Ευρωπαϊκά.

Θα έρθει κι εσένα προφανώς εντός λίγων ημερών.

17 minutes ago, stefan_city said:

Καλησπέρα, ήρθε κι εμένα κάνοντας χειροκίνητη αναζήτηση.

Συσκευή από Cosmote, όπου έχω παρατηρήσει ότι οι τελευταίες αναβαθμίσεις δεν αργούν καθόλου και έρχονται μαζί με τα Ευρωπαϊκά.

Θα έρθει κι εσένα προφανώς εντός λίγων ημερών.

Ωραια ωραια ποσα mb ειναι εαν επιτρεπεται....

1 hour ago, MAFAdo said:

Ωραια ωραια ποσα mb ειναι εαν επιτρεπεται....

247.65MB ηταν η ενημερωση που ηρθε και σε μενα σημερα (Β2 μοντελο). Αν δεν κανω λαθος το Β ειναι το International και το Β2 το Ευρωπαικο. Αρα μια διαφορα στην διαθεση των ενημερωσεων ισως και να ειναι αναμενομενη.

ΥΓ :Απο specs ? Εχεις τσεκαρει οτι ειναι ακριβως τα ιδια με τα υπολοιπα μοντελα ? Γιατι βλεπω κατι Exynos στο International μοντελο...

12 minutes ago, mphxt said:

247.65MB ηταν η ενημερωση που ηρθε και σε μενα σημερα (Β2 μοντελο). Αν δεν κανω λαθος το Β ειναι το International και το Β2 το Ευρωπαικο. Αρα μια διαφορα στην διαθεση των ενημερωσεων ισως και να ειναι αναμενομενη.

ΥΓ :Απο specs ? Εχεις τσεκαρει οτι ειναι ακριβως τα ιδια με τα υπολοιπα μοντελα ? Γιατι βλεπω κατι Exynos στο International μοντελο...

1. Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση οτι βλεπεις με Β ειναι snapdragon οτι βλεπεις E ειναι exynos G990E και κυκλοφορουν μονο σε ινδια φιλιππινες και βραζιλια απο οτι εχω δει τα G990B2 εχουν snapdragon απλα τον ιανουαριο του 2023 η μαμα sammy αποφασισε να τα (επανακυκλοφορησει) μετα απο ενα χρονο για αυτο προσθεσε και το 2 και καλα....

το S23 fe είτε με exynos 2200 η snap Gen 1 θα εχει την ίδια σβελταδα με τον 888; και επίσης θα ζεσταίνεται λιγότερο και με καλύτερη μπαταρία από το δικό μας ή μπα;