stamatis3133 Δημ. December 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2022 Δεν ξερω αν το εχετε δοκιμασει αλλα με τη φωτεινοτητα στο χειροκινητο ειδα σημαντικη διαφορα στην αυτονομια. Θα το δοκιμασω 3-4 μερες ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 On 8/12/2022 at 7:15 ΠΜ, MAFAdo said: Καλημερα παιδια αργησε πολυ παρα πολυ το security patch του νοεμβριου τελος παντον μολις το κατεβασε......Να δουμε ποτε θα παρουμε του δεκεμβρη... https://techmaniacs.gr/paraviasan-ta-samsung-galaxy-s22-dyo-fores-mesa-se-liges-ores/ 🤔 Αφορά κι εμάς πιστεύω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2022 Το καλύτερο sot μέχρι τώρα από τις 20 Αυγούστου που το έπιασα στα χέρια μου.. Sent from my SM-G990B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, johnybe said: Το καλύτερο sot μέχρι τώρα από τις 20 Αυγούστου που το έπιασα στα χέρια μου.. Sent from my SM-G990B using Tapatalk Δες εδω το δικο μου SOT του ΣΚ. Προφανώς δεν ειναι τυπικη χρηση, ημουν 3 μερες μονο σπίτι άρρωστος. Η χρηση ειναι 90% με Wifi, με χειροκίνητη φωτεινοτητα. Κλασσικα ολα ανοιχτά, wifi, Bluetooth, data, 4g. https://postimg.cc/cKq0Yvby Εγω αυτο που εχω παρατηρήσει μετα το τελευταίο update ειναι καθυστερημένες ειδοποιήσεις 🥲 Edited December 12, 2022 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 7 minutes ago, stamatis3133 said: Δες εδω το δικο μου SOT του ΣΚ. Προφανώς δεν ειναι τυπικη χρηση, ημουν 3 μερες μονο σπίτι άρρωστος. Η χρηση ειναι 90% με Wifi, με χειροκίνητη φωτεινοτητα. Κλασσικα ολα ανοιχτά, wifi, Bluetooth, data, 4g. https://postimg.cc/cKq0Yvby Εγω αυτο που εχω παρατηρήσει μετα το τελευταίο update ειναι καθυστερημένες ειδοποιήσεις 🥲 Αυτό από τα τα 100% να υποθέσω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 49 minutes ago, vastegial_74 said: Αυτό από τα τα 100% να υποθέσω; Ναι, ναι, απο τα 100%. Δεν βρισκω λογο να ασχολουμαι με την μπαταρια η οποια θα χαλασει αφού εχω αλλαξει κινητο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 σημερα στα καλα καθουμενα μου εβγαζε συνεχεια "no sim detected" ....Εκανα restart και ξαναεβγαζε το ιδιο....μια την εβλεπε και μια οχι.Εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2022 39 minutes ago, wolfgr said: σημερα στα καλα καθουμενα μου εβγαζε συνεχεια "no sim detected" ....Εκανα restart και ξαναεβγαζε το ιδιο....μια την εβλεπε και μια οχι.Εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο? Δοκίμασε να την βγάλεις και να την βάλεις ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) Καλησπέρα στην παρέα , νέος κάτοχος απο το Σάββατο κι ακόμα ψάχνομαι ..για τζαμάκι τι προτείνετε? διάβασα μερικές σελίδες (όσες πρόλαβα ως τώρα) είδα διάφορες προτάσεις, ποιό κάθετε καλύτερα τελικά? τι θα μου προτείνατε? Τζαμάκι ή την μεμβράνη που προτείνουν κάποια παιδιά? (Hydrogel Screen Protector Protective Film) Edited December 13, 2022 by talentscout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 8 minutes ago, talentscout said: Καλησπέρα στην παρέα , νέος κάτοχος απο το Σάββατο κι ακόμα ψάχνομαι ..για τζαμάκι τι προτείνετε? διάβασα μερικές σελίδες (όσες πρόλαβα ως τώρα) είδα διάφορες προτάσεις, ποιό κάθετε καλύτερα τελικά? τι θα μου προτείνατε? Τζαμάκι ή την μεμβράνη που προτείνουν κάποια παιδιά? (Hydrogel Screen Protector Protective Film) Εγώ έβαλα αυτο το τζαμακι https://www.skroutz.gr/s/33361857/Spigen-ALM-GLAS-tR-Slim-FC-Tempered-Glass-2τμχ-Galaxy-S21-FE-5G.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Όλα κομπλέ.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 (edited) On 8/12/2022 at 10:57 ΜΜ, nininikos said: Edited December 13, 2022 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Κατοχος και εγω του s21 fe ...το πηρα για δευτερο και νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη.Μεχρις στιγμης ολα καλα και το τηλεφωνο θα κρατηθει για οσο η samsung το υποστηριζει ( αρα για χρονια) 2 1 Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 καλημέρα παιδιά. βλέπω η μπαταρία δεν τα πάει πολύ καλά μετά το oneui 5.είχα κάνει wipe cache και μετά έτρεξα galaxy app booster.λέτε να κάνω factory reset ,θα βοηθήσει? ευχαριστώ My S21 FE Is Awesome!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 (edited) Καλημέρα, ποιο cloud Χρησιμοποιείτε για αποθήκευση αρχείων? Edited December 14, 2022 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 (edited) 59 minutes ago, anastasiah said: Καλημέρα, ποιο cloud Χρησιμοποιείτε για αποθήκευση αρχείων? Onedrive με ετήσια συνδρομή 365 για μεγάλα αρχεία. Δίνει 1TB. Έχω και της Google γιατί βάζω διάφορα έγγραφα στο Drive, λογαριασμούς, εξετάσεις κτλ. 10 minutes ago, vastegial_74 said: Onedrive με ετήσια συνδρομή 365 για μεγάλα αρχεία. Δίνει 1TB. Έχω και της Google γιατί βάζω διάφορα έγγραφα στο Drive, λογαριασμούς, εξετάσεις κτλ. Edit. 1TB δίνει. Edited December 14, 2022 by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 @johnnyman25 περίμενε λίγο ακόμα μες στις γιορτές μπας και έρθει το update Δεκεμβρίου, εγώ παντως στα ίδια και καλύτερα επίπεδα το βλέπω με του Νοεμβρίου. @stekon Πηρα κι άλλο ένα 128αρι σήμερα τώρα κάνα δίωρο το στήνω για συγγενικό μου πρόσωπο με είχε φάει μήνες τώρα να του δώσω το δικό μου. Άψογο και φρέσκο κι αυτό που του πήρα , αυτό το μέγεθος συνολικά με βάρος διαστάσεις κλπ είναι ότι πρέπει για τα γούστα μου. Μαζί και δύο ωραίες διαφανές θήκες έτοιμο...το δικό μου το έχω από τον Απρίλιο. Να το χαρείς! * βγήκε με android 12, πήρε 13 ,θα πάρει 14 και 15 και μετά επίπεδα ασφαλείας....έχουμε μέλλον ✊️😉 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 (edited) 1 hour ago, konakis said: @johnnyman25 περίμενε λίγο ακόμα μες στις γιορτές μπας και έρθει το update Δεκεμβρίου, εγώ παντως στα ίδια και καλύτερα επίπεδα το βλέπω με του Νοεμβρίου. @stekon Πηρα κι άλλο ένα 128αρι σήμερα τώρα κάνα δίωρο το στήνω για συγγενικό μου πρόσωπο με είχε φάει μήνες τώρα να του δώσω το δικό μου. Άψογο και φρέσκο κι αυτό που του πήρα , αυτό το μέγεθος συνολικά με βάρος διαστάσεις κλπ είναι ότι πρέπει για τα γούστα μου. Μαζί και δύο ωραίες διαφανές θήκες έτοιμο...το δικό μου το έχω από τον Απρίλιο. Να το χαρείς! * βγήκε με android 12, πήρε 13 ,θα πάρει 14 και 15 και μετά επίπεδα ασφαλείας....έχουμε μέλλον ✊️😉 Δεν θα παρει την εκδοση 16 αφου ξεκινησε με την εκδοση 12? Απο οτι ξερω η sam δινει 4 εκδοσεις android και 5 ασφαλειας συνολικα Edited December 14, 2022 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 (edited) 8 minutes ago, MeteorX said: Δεν θα παρει την εκδοση 16 αφου ξεκινησε με την εκδοση 12? Απο οτι ξερω η sam δινει 4 εκδοσεις android και 5 ασφαλειας συνολικα 12+4=16. Φαντάζομαι πως η αρχική δεν υπολογίζεται. Edited December 14, 2022 by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Η αρχική δεν υπολογίζεται!sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Ακόμα καλύτερα τότε...apple γίναμε 😉✌️😁 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Δε με βλέπω να φτάνω στη 16 με αυτό το κινητό. Ίσως με το s23fe ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 3 minutes ago, kyramas said: Δε με βλέπω να φτάνω στη 16 με αυτό το κινητό. Ίσως με το s23fe ! Ούτε εγώ με τέτοια μπαταρια😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Ούτε εγώ με τέτοια μπαταριαέχεις κάνει factory reset μετά τo oneui 5?My S21 FE Is Awesome!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 4 minutes ago, johnnyman25 said: έχεις κάνει factory reset μετά τo oneui 5? My S21 FE Is Awesome!! Οχι.. Σβήνονται τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Οχι.. Σβήνονται τα πάντα; εννοείται ναι.σήμερα σκέφτομαι να το κάνω γιατί και μένα η μπαταρία είναι χάλια μετά το 5αρι....My S21 FE Is Awesome!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts