punisher24 Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 τι χρώμα σας έστειλαν; εγώ έκανα την παραγγελία την τελευταία μέρα της προσφοράς που ήταν Κυριακή και μου έστειλαν απόδειξη την Τρίτη. Δεν πιστέυω να μου πουν κάνένα περίεργο...Graphite το κινητό, graphite και τα ακουστικά Στάλθηκε από το SM-G990B2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 ρε παιδια.. τι θα γινει ? πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια.. σιγουρα χανει 10-20% σε μια ωρα μεσα.. 120 hz s21 fe 128 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 2 ώρες πριν, feik said: ρε παιδια.. τι θα γινει ? πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια.. σιγουρα χανει 10-20% σε μια ωρα μεσα.. 120 hz s21 fe 128 gb Μια ώρα συνεχόμενης χρήσης ή χωρίς χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 54 minutes ago, stefan_city said: Μια ώρα συνεχόμενης χρήσης ή χωρίς χρήση; Και χωρίς χρήση. Το βράδυ το αφήνω μόνο του χωρίς wifi + 5g όταν κοιμάμαι και το πρωί έχει χάσει 8-10% σίγουρα ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 8 ώρες πριν, feik said: Και χωρίς χρήση. Το βράδυ το αφήνω μόνο του χωρίς wifi + 5g όταν κοιμάμαι και το πρωί έχει χάσει 8-10% σίγουρα ...... Άλλο το χάνει 10-20% σε μια ώρα και άλλο σε ένα βράδυ... Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει στο S21+. Όλα κλειστά και χάνει 10% το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Πηγαίνοντας στη χρήση μπαταρίας, επιλέξετε στο γράφημα τη στήλη που αντιστοιχεί στις ώρες που δεν το χρησιμοποιήσατε. Σας δείχνει κάποια εφαρμογή ή είναι κενό; Εμένα συνήθως το βράδυ είναι κενό, σε ~7 ώρες με λειτουργία πτήσης αλλά ανοιχτό WiFi καταναλώνει συνήθως ~4%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Και εμένα χάνει και πιστεύω ότι είναι η AoD. Πήρα στο service και μου είπαν ότι δεν είναι bug είναι feature. Οπότε το παράτησα και εγώ και δεν ασχολούμε πια. Μου αρκεί να μου βγάζει τη μέρα (που το κάνει με το παραπάνω) και όλα καλά have fun με το τηλεφωνάκι μας ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 10 ώρες πριν, feik said: Και χωρίς χρήση. Το βράδυ το αφήνω μόνο του χωρίς wifi + 5g όταν κοιμάμαι και το πρωί έχει χάσει 8-10% σίγουρα ...... Εγώ το αφήνω κανονικά και χάνει 3-4%. Αν το βάλω flight mode χάνει 1-2% Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 4 ώρες πριν, il_tifosi said: Εγώ το αφήνω κανονικά και χάνει 3-4%. Αν το βάλω flight mode χάνει 1-2% Εσύ κάτι δεν μας λες καλά 😄😃😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Για όσους θυμούνται είχα κάνει εδώ ποστ για ghost typing καθώς φορτιζω το κινητό με έναν 25αρι από το skroutz ep800 bulk με αρκετές αξιολογήσεις.. Το κατάλαβα πως ΔΕΝ είναι ο αυθεντικός καθώς δεν ήταν καν σε συσκευασία της SAMSUNG, Μπαίνω εχθες στην σελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΆΛΛΟΥ και βλέπω τον αυθεντικό προσφορά στα 14€ και τον τσιμπάω. Τωρα έχω και super fast charging Καθόλου κολλήματα drop hz και μλκ@@@.. Μακριά από ψεύτικους φορτιστές. ΥΓ. ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΨΊΜΑΤΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Έχει κανείς ενημέρωση πότε περίπου θα έρθει android 13 στο s21 fe? Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 5 ώρες πριν, feik said: Για όσους θυμούνται είχα κάνει εδώ ποστ για ghost typing καθώς φορτιζω το κινητό με έναν 25αρι από το skroutz ep800 bulk με αρκετές αξιολογήσεις.. Το κατάλαβα πως ΔΕΝ είναι ο αυθεντικός καθώς δεν ήταν καν σε συσκευασία της SAMSUNG, Μπαίνω εχθες στην σελίδα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΆΛΛΟΥ και βλέπω τον αυθεντικό προσφορά στα 14€ και τον τσιμπάω. Τωρα έχω και super fast charging Καθόλου κολλήματα drop hz και μλκ@@@.. Μακριά από ψεύτικους φορτιστές. ΥΓ. ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΨΊΜΑΤΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ... Πρώτον Τι είναι το ghost typing? Δεύτερον τι εννοείς ότι ο αυθεντικός φορτιστής είναι καλύτερος από ποια άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 13 ώρες πριν, anastasiah said: Πρώτον Τι είναι το ghost typing? Δεύτερον τι εννοείς ότι ο αυθεντικός φορτιστής είναι καλύτερος από ποια άποψη; Αυτόν τον όρο βρήκα κάνοντας Google search καθώς ήμουν αντιμέτωπος με έναν φορτιστή αγοραζμενο από το σκρουντ στα 11€ περίπου 25watt όταν το φορτιζα και το χρησιμοποίησα ταυτόχρονα αλλού πατούσα αλλού εγραφε, Σαν μια φάση να έχουν μπει νερά η υγρασία οποίος οποία θυμάται από τα πιο παλαιά κινητά που τα αφήνανε στην υγρασία το βράδυ και το πρωί το touch ήταν ανώμαλο τελείως.. Ε αυτό είχα πάθει με τον φορτιστή αυτό Δεν είναι αυθεντικός καθώς δεν έχει κάποιο κουτί ήταν σε σακουλακι Και το λέω γιατί αυτός που πήρα από τον Γάλλο ήταν σε συσκευασία της σαμσουνγκ με κωδικούς πάνω χαρακτηριστικά τα παντα όλα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 21 ώρες πριν, makouin said: Εσύ κάτι δεν μας λες καλά 😄😃😄 Θα βγάλω screenshot 😝😁 Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Καλησπέρα και από μένα, Ευτυχής κάτοχος απο χτές του 256gb/8gb. Εξαιρετικό το κινητάκι VFM στα 467 μετά από αποφορολόγηση. Ζορίστηκα λίγο ανάμεσα σε αυτό και το S22 αλλά δε θα άντεχα να είμαι με το φορτιστή στο χέρι. 4 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 18 minutes ago, vanzelvoul said: Καλησπέρα και από μένα, Ευτυχής κάτοχος απο χτές του 256gb/8gb. Εξαιρετικό το κινητάκι VFM στα 467 μετά από αποφορολόγηση. Ζορίστηκα λίγο ανάμεσα σε αυτό και το S22 αλλά δε θα άντεχα να είμαι με το φορτιστή στο χέρι. Τι εννοείς; Ότι ΔΕΝ θα είσαι; 😄😃😃😄 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 1 minute ago, makouin said: Τι εννοείς; Ότι ΔΕΝ θα είσαι; 😄😃😃😄 Τώρα που το λες μόλις το έβαλα να φορτίζει. Αλλά το ΕΛΙΩΣΑ απο το πρωί στις 8:30... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 2 ώρες πριν, vanzelvoul said: Καλησπέρα και από μένα, Ευτυχής κάτοχος απο χτές του 256gb/8gb. Εξαιρετικό το κινητάκι VFM στα 467 μετά από αποφορολόγηση. Ζορίστηκα λίγο ανάμεσα σε αυτό και το S22 αλλά δε θα άντεχα να είμαι με το φορτιστή στο χέρι. Καλορίζικο.η συσκευή είναι πολύ καλή και η μπαταρία μια χαρά ανετά θα βγάζεις την ημέρα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 2 ώρες πριν, tollisth said: Καλορίζικο.η συσκευή είναι πολύ καλή και η μπαταρία μια χαρά ανετά θα βγάζεις την ημέρα Έχω παρατηρήσει πως για να βγάλεις από το 100% μέχρι 15% ας πούμε θέλει πολύ χαλαρή χρήση... Δηλαδή έλεος.. Από τις 10 το πρωί μέχρι το νωρίς το βράδυ πέφτει για πλάκα στα 15%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Just now, feik said: Έχω παρατηρήσει πως για να βγάλεις από το 100% μέχρι 15% ας πούμε θέλει πολύ χαλαρή χρήση... Δηλαδή έλεος.. Από τις 10 το πρωί μέχρι το νωρίς το βράδυ πέφτει για πλάκα στα 15%.. Το φορτίζω στις 8 το πρωί (85%) και στις 11 το βράδυ είναι στο 40% 3 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Το φορτίζω στις 8 το πρωί (85%) και στις 11 το βράδυ είναι στο 40%Και εγώ ξέρω Το άλλο με τον Τοτό....Ούτε απείραχτο δεν πάει τόσοsent from my S21 FE 8/256Με πολύ λίγη χρήση να η κατανάλωση μπαταρίας μου...sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Βγάζω μέρα γιατί έχω και τάμπλετ.Οταν είμαι σπίτι το ακουμπάω σπάνια και όταν βγαίνω ή πάω για δουλειά μόνο το χρησιμοποιώ κι αυτό όχι πάρα πολύ. Γενικά όλα τα Samsung είτε φοράνε exynos είτε snapdragon είναι μέτρια στο θέμα αυτονομίας. Όμως από το S21 και το S22 είναι καλύτερο. Μόνο το Α52s στεκόταν καλά στο θέμα αυτονομίας αλλά από επιδόσεις πάσχει σε σχέση με την σειρά S. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 26 minutes ago, Konstantine73 said: Και εγώ ξέρω Το άλλο με τον Τοτό.... Ούτε απείραχτο δεν πάει τόσο sent from my S21 FE 8/256 Με πολύ λίγη χρήση να η κατανάλωση μπαταρίας μου... sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Για να έχεις με φορτιση μέχρι 80% αυτην την αυτονομία σημαίνει ότι χρήση σου είναι πάρα πολύ μικρή…Να προσθέσω ότι είμαι μονίμως με 4G μια και έχω απεριόριστα data…Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Βγάζω μέρα γιατί έχω και τάμπλετ.Οταν είμαι σπίτι το ακουμπάω σπάνια και όταν βγαίνω ή πάω για δουλειά μόνο το χρησιμοποιώ κι αυτό όχι πάρα πολύ. Γενικά όλα τα Samsung είτε φοράνε exynos είτε snapdragon είναι μέτρια στο θέμα αυτονομίας. Όμως από το S21 και το S22 είναι καλύτερο. Μόνο το Α52s στεκόταν καλά στο θέμα αυτονομίας αλλά από επιδόσεις πάσχει σε σχέση με την σειρά S.Και εγώ το iPad, και βγάζω τη μέρα με τα βίας στο κινητό Και μάλιστα από 100… Στο 20% πάει για φόρτισηΕδώ στο section του S 22 ultra κάποιοι χρήστες υποστηρίζουν ότι η συσκευή είναι τέρας Αυτονομίας…. Ονόματα δε λέμε είναι γνωστοί Και φανατικοί υποστηρικτές…. Όποιος τολμήσει να μιλήσει για την συσκευή με αρνητικά σχόλια τον τρώει μαρμάγκα κλαψουρίζουν στον moderator ….Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 44 minutes ago, Konstantine73 said: Για να έχεις με φορτιση μέχρι 80% αυτην την αυτονομία σημαίνει ότι χρήση σου είναι πάρα πολύ μικρή… Να προσθέσω ότι είμαι μονίμως με 4G μια και έχω απεριόριστα data… Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Και εγώ το iPad, και βγάζω τη μέρα με τα βίας στο κινητό Και μάλιστα από 100… Στο 20% πάει για φόρτιση Εδώ στο section του S 22 ultra κάποιοι χρήστες υποστηρίζουν ότι η συσκευή είναι τέρας Αυτονομίας…. Ονόματα δε λέμε είναι γνωστοί Και φανατικοί υποστηρικτές…. Όποιος τολμήσει να μιλήσει για την συσκευή με αρνητικά σχόλια τον τρώει μαρμάγκα κλαψουρίζουν στον moderator …. Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk Αν είναι κάτι να το κράξω θα το κράξω ακόμα κι αν έδωσα μια περιουσία. Κι εγώ μόνο Samsung κινητά αγοράζω για την κορυφαία οθόνη της αγοράς και για το σταθερό και πλήρες λογισμικό που παρέχουν και φυσικά για την κάμερα. Όμως δεν θα κρύψω κάτι που με χαλάει.Ξερω για ποιο λόγο αγαπώ την Samsung και για ποιο λόγο την μισώ. Τάμπλετ έχω ένα Xiaomi pad 5 γιατί τα τάμπλετ της Σαμμυ είναι ακριβά και δεν παίζει να τους τα δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts