p_k Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ όλους σας για να το ενδιαφέρον που δείξατε και για της απαντήσεις σας. Δεν είναι για το ποσό αυτό, ούτε καν το συζητάμε το θέμα αυτό, είναι απλά από περιέργεια η ερώτηση. Κράτησε 23 λεπτά για τρία εξερχόμενα μηνύματα προς τον γνωστό αριθμό ενεργοποίησης. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Θεωρώ γενικά ότι ο τρόπος ταυτοποίησης του κινητού στην Apple είναι λάθος. Δυστυχώς δεν τον αλλάζουν με ένα εισερχόμενο και όχι εξερχόμενο μήνυμα. Ουσιαστικα η ενεργοποίηση γίνεται ως εξής: το κινητό αντί να στείλει αίτημα στον σέρβερ και αυτός να στείλει το μήνυμα, στέλνει το κινητό μήνυμα και ο σέρβερ επιστρέφει την απάντηση. Επειδή αυτό μπορεί και ανάλογα το δίκτυο κλπ να καθυστερήσει, το κινητό αν δει ότι δεν λαμβάνει απάντηση τότε τερματίζει. Στις 2-3 προσπάθειες σταματάει και εμφανίζει σφάλμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) Όταν ενεργοποιησα το κινητό για πρώτη φορά έστειλα μέσω imessage για δοκιμή χωρίς καμία ενεργοποίηση του imessage και χωρίς καμία χρέωση. Απλά έστειλα κανονικά μήνυμα. ( ήμουν στο δίκτυο της nova). Πριν λίγο καιρό που άλλαξα σε cosmote esim επίσης δεν χρειάστηκε να κάνω οποιαδήποτε ενεργεία. Edited 14 Ιανουαρίου by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 34 minutes ago, jimmys121979 said: Όταν ενεργοποιησα το κινητό για πρώτη φορά έστειλα μέσω imessage για δοκιμή χωρίς καμία ενεργοποίηση του imessage και χωρίς καμία χρέωση. Απλά έστειλα κανονικά μήνυμα. ( ήμουν στο δίκτυο της nova). Πριν λίγο καιρό που άλλαξα σε cosmote esim επίσης δεν χρειάστηκε να κάνω οποιαδήποτε ενεργεία. Ε πως έστειλες για δοκιμή χωρίς να είναι ενεργό; Οταν ανοίγει η συσκευή πρώτη φορά σου βγάζει ένα παράθυρο για ενεργοποίηση της υπηρεσίας Το πάτησες απλά και δεν το θυμάσαι Αλλιώς κανονικό sms μόνο μπορείς να στείλεις 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) 1 hour ago, Tasos19s said: Ε πως έστειλες για δοκιμή χωρίς να είναι ενεργό; Οταν ανοίγει η συσκευή πρώτη φορά σου βγάζει ένα παράθυρο για ενεργοποίηση της υπηρεσίας Το πάτησες απλά και δεν το θυμάσαι Αλλιώς κανονικό sms μόνο μπορείς να στείλεις Ναι έχεις δίκαιο θυμήθηκα ότι το βγάζει άλλα σίγουρα δεν είχε κάποια χρέωση. Βέβαια έβγαζε μήνυμα ότι μπορεί ο παροχος σας να σας χρεώσει για την ενεργοποίηση Edited 14 Ιανουαρίου by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 18 minutes ago, jimmys121979 said: Ναι έχεις δίκαιο θυμήθηκα ότι το βγάζει άλλα σίγουρα δεν είχε κάποια χρέωση. Βέβαια έβγαζε μήνυμα ότι μπορεί ο παροχος σας να σας χρεώσει για την ενεργοποίηση Ναι έτσι βγάζει Εξαρταται τον πάροχο Αν δεν γίνει ενεργοποίηση δεν βγαίνει μπλε συνομιλία Πρασινη είναι μόνο sms Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Tasos19s said: Ε πως έστειλες για δοκιμή χωρίς να είναι ενεργό; Μπορείς να έχεις iMessage χωρίς τηλέφωνο, μόνο με το Apple id σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 32 minutes ago, paanos said: Μπορείς να έχεις iMessage χωρίς τηλέφωνο, μόνο με το Apple id σου. Πώς βλέπεις αν είναι απλά μέσω id; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Ρυθμίσεις > μηνύματα > αποστολή και λήψη. Αν εκεί έχεις τικ μόνο στο μειλ σου τότε έχεις iMessage μόνο με ID 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, paanos said: Μπορείς να έχεις iMessage χωρίς τηλέφωνο, μόνο με το Apple id σου. Ναι απλά πάλι θέλει ενεργοποίηση Το ξέρω ότι μπορείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 minutes ago, Tasos19s said: Ναι απλά πάλι θέλει ενεργοποίηση Το ξέρω ότι μπορείς Όχι. Αν εμφανίσει αυτό το μήνυμα που λέει ο πάροχος σας μπορεί να σας χρεώσει κλπ και πατήσεις όχι, ενεργοποείται χωρίς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 minutes ago, paanos said: Όχι. Αν εμφανίσει αυτό το μήνυμα που λέει ο πάροχος σας μπορεί να σας χρεώσει κλπ και πατήσεις όχι, ενεργοποείται χωρίς Αν πατήσεις οκ και δεν γίνει ενεργοποίηση για τον Α,Β λόγο τότε γίνεται αυτό που λες Αν πατήσεις όχι δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Αν πατήσεις οκ και δεν γίνει ενεργοποίηση για τον Α,Β λόγο τότε γίνεται αυτό που λες Αν πατήσεις όχι δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ Μπορεί να μην το έχεις κάνει, το έχουν κάνει άλλοι όμως. Έτσι όπως σου λέει λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, motoboots said: Μπορεί να μην το έχεις κάνει, το έχουν κάνει άλλοι όμως. Έτσι όπως σου λέει λειτουργεί. Δεν αμφιβάλλω. Είπα δεν το γνωρίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, paanos said: Όχι. Αν εμφανίσει αυτό το μήνυμα που λέει ο πάροχος σας μπορεί να σας χρεώσει κλπ και πατήσεις όχι, ενεργοποείται χωρίς Ναι έτσι το είχα κάνει και εγώ οπότε λειτουργεί μέσω id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Πόσες ώρες βγάζετε SOT παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, vtag said: Πόσες ώρες βγάζετε SOT παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση? εγω ειμαι με 14 pro και μου εχει πεσει πολυ η αυτονομια με την τελευταια αναβαθμιση , υγεια μπαταριας 98% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου On 30/1/2024 at 12:07 ΠΜ, vtag said: Πόσες ώρες βγάζετε SOT παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση? Η απάντηση έχει να κάνει με την χρήση της συσκευής από τον καθένα. Άλλος μπορεί να παίζει συνεχώς παιχνίδια, άλλος να βλέπει YouTube και άλλος απλά να χρησιμοποιεί το Safari. Ο καθένας θα έχει διαφορετικό SOT 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου On 13/1/2024 at 11:57 ΜΜ, paanos said: Θεωρώ γενικά ότι ο τρόπος ταυτοποίησης του κινητού στην Apple είναι λάθος. Δυστυχώς δεν τον αλλάζουν με ένα εισερχόμενο και όχι εξερχόμενο μήνυμα. Ουσιαστικα η ενεργοποίηση γίνεται ως εξής: το κινητό αντί να στείλει αίτημα στον σέρβερ και αυτός να στείλει το μήνυμα, στέλνει το κινητό μήνυμα και ο σέρβερ επιστρέφει την απάντηση. Επειδή αυτό μπορεί και ανάλογα το δίκτυο κλπ να καθυστερήσει, το κινητό αν δει ότι δεν λαμβάνει απάντηση τότε τερματίζει. Στις 2-3 προσπάθειες σταματάει και εμφανίζει σφάλμα. Ακριβώς, Cosmote δεν χρεώνει τίποτα τελευταία με What’s Up. Επιπλέον σε Nova χρεώνομαι και εγώ κανονικά με συμβόλαιο Unlimited All. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo bebe Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σε όλους!! Ερώτηση έχω κάνει αυτοματοποίηση όταν πάει η μπαταρία στο 30 να μου το ανακοινώνει δυστυχώς ανακάλυψα το τελευταίο καιρό πως δεν ακούγεται λες και είναι χαμηλωμένη η ένταση συμβαίνει σε κάποιον;Είναι bug της 17.3.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου On 30/1/2024 at 6:00 ΜΜ, lambgeo said: εγω ειμαι με 14 pro και μου εχει πεσει πολυ η αυτονομια με την τελευταια αναβαθμιση , υγεια μπαταριας 98% 17.3.1 ; πόσες φορτίσεις έχεις κάνει με αυτήν την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo bebe Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 minute ago, fotisbasm_ said: 17.3.1 ; πόσες φορτίσεις έχεις κάνει με αυτήν την έκδοση; Δεν ξέρω,δεν τις έχω μετρήσει. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, Geo bebe said: Δεν ξέρω,δεν τις έχω μετρήσει. Γιατί; Γιατί όποτε αναβαθμίζεις θέλει 2-3 φορτίσεις για να κάτσει η έκδοση, τώρα εάν όντος έχεις κάνει τις φορτίσεις όντως η έκδοση είναι ενεργοβόρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου On 30/1/2024 at 6:00 ΜΜ, lambgeo said: εγω ειμαι με 14 pro και μου εχει πεσει πολυ η αυτονομια με την τελευταια αναβαθμιση , υγεια μπαταριας 98% Και εγώ έχω παρατηρήσει μειωμένη αυτονομία με την τελευταία έκδοση. Είναι στάνταρ λίγο πολύ η χρήση που κάνω, και με την 17.3.1 έχει διαφορά. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Καλησπέρα. Έχω OnePlus 8 pro και σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε iPhone για 1η φορά και συγκεκριμένα στο 14 pro max με δόσεις. Αξίζει πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts