lambgeo Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 5 minutes ago, jimmys121979 said: Εμένα πάντως ενεργοποιημενα είναι όλα αυτά και τέτοιο πράγμα δεν γίνεται. Προφανώς εννοείς να είναι ενεργοποιημενη η ανάλυση iphone σε αυτό το μενού εχω και εγω το ιδιο θεμα παρολο που εχω βελτιστοποιηση ενεργοποιημενη δεν κανει αυτην την παυση το βραδυ , παει απο αδειο σε 100% πολυ γρηγορα , δεν εχω αυτην την παυση , το βαζω οταν παω για υπνο , βαζω και ξυπνητηρι αλλα τιποτα . Τις επιλογες που ανεφερες τις εχω κλειστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 7 minutes ago, lambgeo said: εχω και εγω το ιδιο θεμα παρολο που εχω βελτιστοποιηση ενεργοποιημενη δεν κανει αυτην την παυση το βραδυ , παει απο αδειο σε 100% πολυ γρηγορα , δεν εχω αυτην την παυση , το βαζω οταν παω για υπνο , βαζω και ξυπνητηρι αλλα τιποτα . Τις επιλογες που ανεφερες τις εχω κλειστες Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από τις επιλογές που λες ότι έχεις κλειστές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 (edited) 3 minutes ago, jimmys121979 said: Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από τις επιλογές που λες ότι έχεις κλειστές; δεν ξερω τι απο αυτα μπορει να το προκαλει αυτο . Παντος ειδα ενα καναλι στο youtube και τα εκλεισα αυτα Edited March 24, 2023 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Εγώ όλα αυτά ανοιχτά τα έχω και τέτοιο πράγμα δεν γίνεται με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 37 minutes ago, jimmys121979 said: Εγώ όλα αυτά ανοιχτά τα έχω και τέτοιο πράγμα δεν γίνεται με την μπαταρία αα οκ , ουτε σε μενα γινεται που τα εχω κλειστα , χαχχαχ μηπως πρεπει να περασει καμμια βδομαδα με 2 βδομαδες φορτιζοντας το καθε φορα βραδυ για να το καταλαβει ,. δεν ξερω τι να πω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Εμένα μου έβγαλε οτι κόβει την φόρτιση λόγω θερμοκρασίας στο 85% , Εντομεταξυ δεν έκαιγε πολύ. Φορτιζω με ασύρματο pad Samsung το οποίο είναι 9.5 watt ενώ η απλή QI του κινητού(όχι mag) είναι 7.5 watt .Όποτε θεωρητικά το κινητό φορτίζει στα 7.5 w.Ανταπτορα έχω της Apple τον γνήσιο τον κλασικό 20watt. Δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως έκοψε την φόρτιση στο 85 λόγω θερμοκρασίας πράγμα που αν ισχύει είναι ανησυχητικό γιατί έχουμε ακόμη Μάρτιο ή αν είναι ρουτίνα της AI η οποία προστατεύει την μπαταρία κατά την φόρτιση … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2023 Αν σου λέει θερμοκρασία, είναι η θερμοκρασία. Γενικώς όταν δεν ευθυγραμμίζεται σωστά η συσκευή στον ασύρματο φορτιστή, δεν γίνεται σωστή φόρτιση και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Γιαυτο συστήνεται η χρήση MagSafe και σαν ακόμα καλύτερη λύση προτείνω τον ασύρματο φορτιστή της ESR με το cryoboost (ανεμιστηρακι) που κρατάει τη συσκευή δροσερή καθόλη τη διάρκεια φόρτισης. Μη ξεχνάμε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ο νούμερο ένα εχθρός της μπαταρίας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί το viber του κινητού με Mac,όπως μεταξύ Android και Windows laptops; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. March 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2023 Για πάμε λίγο… Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 On 25/3/2023 at 9:10 ΠΜ, athanaso77 said: Αν σου λέει θερμοκρασία, είναι η θερμοκρασία. Γενικώς όταν δεν ευθυγραμμίζεται σωστά η συσκευή στον ασύρματο φορτιστή, δεν γίνεται σωστή φόρτιση και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Γιαυτο συστήνεται η χρήση MagSafe και σαν ακόμα καλύτερη λύση προτείνω τον ασύρματο φορτιστή της ESR με το cryoboost (ανεμιστηρακι) που κρατάει τη συσκευή δροσερή καθόλη τη διάρκεια φόρτισης. Μη ξεχνάμε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ο νούμερο ένα εχθρός της μπαταρίας. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον MagSafe adapter χωρίς θήκη MagSafe, δηλαδή με την ήδη υπάρχουσα που έχω η οποία είναι μια σκέτη σιλικόνης . Αν παραδειγμα τον κέντραρω στο μήλο πάνω θα δουλεύει κανονικά ή πρέπει να πάρω και θήκη με μαγνήτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 On 27/3/2023 at 12:25 ΜΜ, panoszavra said: Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί το viber του κινητού με Mac,όπως μεταξύ Android και Windows laptops; Υπάρχει αρχείο για να κανείς εγκατάσταση σε Mac Στην επίσημη σελίδα του Viber μπορείς να το βρεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 On 27/3/2023 at 12:25 ΜΜ, panoszavra said: Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί το viber του κινητού με Mac,όπως μεταξύ Android και Windows laptops; https://www.viber.com/en/download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 8 ώρες πριν, Tasos19s said: Υπάρχει αρχείο για να κανείς εγκατάσταση σε Mac Στην επίσημη σελίδα του Viber μπορείς να το βρεις 6 ώρες πριν, bill_viper said: https://www.viber.com/en/download/ Θα δουλέψει κατευθείαν χωρίς την rosetta? Το δουλεύει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Μέχρι στιγμής η αυτονομία της συσκευής φαίνεται αρκετά μειωμένη με το 16.4. Να δούμε ποτε και αμα θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 16 minutes ago, tasosathan said: Μέχρι στιγμής η αυτονομία της συσκευής φαίνεται αρκετά μειωμένη με το 16.4. Να δούμε ποτε και αμα θα στρώσει Εμένα η ίδια μου φαίνεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 Θα δουλέψει κατευθείαν χωρίς την rosetta? Το δουλεύει κάποιος για να μου πει εντυπώσεις; Πρόσφατα αναβαθμίστηκε για Μ. Δεν έτυχε να το δουλέψω ακόμα μετά το update βέβαια, αλλά σαν viber φαντάζομαι θα είναι ακόμα καρκίνος.Μακάρι να κάνω λάθος! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, nikos523 said: Πρόσφατα αναβαθμίστηκε για Μ. Δεν έτυχε να το δουλέψω ακόμα μετά το update βέβαια, αλλά σαν viber φαντάζομαι θα είναι ακόμα καρκίνος. Μακάρι να κάνω λάθος! Υπάρχει δηλαδή στο store ή το κατεβάζω από το site του viber; Edited March 31, 2023 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 9 ώρες πριν, panoszavra said: Υπάρχει δηλαδή στο store ή το κατεβάζω από το site του viber; Από το site του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2023 19 minutes ago, nikos523 said: Από το site του. Το κατέβασα αλλά ζητάει rosetta όπως και πριν. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Το κατέβασα αλλά ζητάει rosetta όπως και πριν. Τι να πω, να έβαλα καμία beta κατα λάθος ή κάτι τέτοιο; Δεν έχω και την υπολογιστή εύκαιρο να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Η λειτουργία έκτακτης ανάγκης με το δορυφόρο που διαθέτει το τηλέφωνο υπάρχει περίπτωση ποτέ να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2023 1 hour ago, dan81 said: Καλησπέρα παιδιά. Η λειτουργία έκτακτης ανάγκης με το δορυφόρο που διαθέτει το τηλέφωνο υπάρχει περίπτωση ποτέ να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα; Χλωμό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 σε iphone και ipad υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουμε διαφημίσεις απο safari;νομίζω κάποιος το είχε γράψει Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 Ad block plusSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. April 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2023 28 minutes ago, arxontas2323 said: σε iphone και ipad υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσουμε διαφημίσεις απο safari;νομίζω κάποιος το είχε γράψει Ad guard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts