Vzoun Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Ευχαριστώ για την πρόταση! Βλέπω ότι η Torras που ανέφερε ένας άλλος φίλος δεν υπάρχει στην Ελληνικη αγορά. Την προμηθευεστε όλοι από το εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 44 minutes ago, tricker said: Η spigen όντως αφήνει ένα ελάχιστο κενό περιμετρικά που πάει εκεί όλη η σκόνη. Δεν ήξερα ότι υπάρχει προστατευτικό από άκρη σε άκρη. Η θήκη κάθεται από πάνω; Δεν δημιούργησε πρόβλημα στις θήκες σιλικόνης της επίσημες Apple διαφανές/μη , αλλά ούτε κ στις δυο θήκες της pitaka .. Το αναφέρει κ στο site της η εταιρία … στις συμβατότητες με θήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Καλημέρα!Παρατηρώ συχνά πυκνά οι ειδοποίησεις να έρχονται δύο φορές . κ κάπου πήρε το μάτι μου για bug. Άρα μάλλον δεν είμαι ο μόνος.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 9 minutes ago, barcelonistas said: Καλημέρα! Παρατηρώ συχνά πυκνά οι ειδοποίησεις να έρχονται δύο φορές . κ κάπου πήρε το μάτι μου για bug. Άρα μάλλον δεν είμαι ο μόνος. Sent from my iPhone using Tapatalk Με 16.2 δεν έχω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 16.3. Πήγα εγώ . δεν κρατήθηκα χαχαSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo bebe Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Καλησπέρα σε όλους,εγώ πάντως πήγα χθες Γερμανό και έβαλα της Panzerglass κάπως έτσι το όνομα προς το παρόν όλα καλά με το touch αλλά και το Face ID.Επίσης έβαλα και τζαμάκι στις κάμερες και επιτέλους μετά από μια εβδομάδα μπορώ να το χαρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Εγώ αν και καινούριος στο iPhone Γενικά δεν αναβαθμίσω σε μικρά iterations. Λογικά θα ξαναβάλω update στο 16.4 η 5 αν είναι πολύ σταθερά. Και μετά ξανά στο 17.2 η 3 ανάλογα πάλι ποιο είναι πιο σταθερο 1 minute ago, Geo bebe said: Καλησπέρα σε όλους,εγώ πάντως πήγα χθες Γερμανό και έβαλα της Panzerglass κάπως έτσι το όνομα προς το παρόν όλα καλά με το touch αλλά και το Face ID.Επίσης έβαλα και τζαμάκι στις κάμερες και επιτέλους μετά από μια εβδομάδα μπορώ να το χαρώ. Τι ακριβώς είναι το τζαμι στις κάμερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Ευχαριστώ για την πρόταση! Βλέπω ότι η Torras που ανέφερε ένας άλλος φίλος δεν υπάρχει στην Ελληνικη αγορά. Την προμηθευεστε όλοι από το εξωτερικό?Ναι, Γερμανικό Amazon. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo bebe Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 25 minutes ago, Vzoun said: Εγώ αν και καινούριος στο iPhone Γενικά δεν αναβαθμίσω σε μικρά iterations. Λογικά θα ξαναβάλω update στο 16.4 η 5 αν είναι πολύ σταθερά. Και μετά ξανά στο 17.2 η 3 ανάλογα πάλι ποιο είναι πιο σταθερο Τι ακριβώς είναι το τζαμι στις κάμερες? Προστατευτικό ακριβώς ίδιας νοοτροπίας με της οθόνης. Επειδή προεξέχουν έβαλα και σε αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Καλησπέρα σε όλους,εγώ πάντως πήγα χθες Γερμανό και έβαλα της Panzerglass κάπως έτσι το όνομα προς το παρόν όλα καλά με το touch αλλά και το Face ID.Επίσης έβαλα και τζαμάκι στις κάμερες και επιτέλους μετά από μια εβδομάδα μπορώ να το χαρώ. Touch ID? Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo bebe Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Δεν ανέφερα κάπου Touch ID αλλά touch σκέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Όταν κλείνω το "Listen for Hey Siri" και το ξανανοιγω μου ζητάει κάθε φορά να κάνω voice calibration. Είναι bug? Δε θέλω να με ακούει όλη την ώρα. Το ανοιγω μόνο όταν θέλω να δουλέψει το car play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 49 minutes ago, Vzoun said: Όταν κλείνω το "Listen for Hey Siri" και το ξανανοιγω μου ζητάει κάθε φορά να κάνω voice calibration. Είναι bug? Δε θέλω να με ακούει όλη την ώρα. Το ανοιγω μόνο όταν θέλω να δουλέψει το car play Και στο Android το ίδιο γίνεται. Όταν κλείσεις το hey google σου ζητάει να περάσεις ξανά τη φωνή σου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 3 ώρες πριν, vastegial_74 said: Και στο Android το ίδιο γίνεται. Όταν κλείσεις το hey google σου ζητάει να περάσεις ξανά τη φωνή σου. False alarm! Παίζει κανονικά στο αυτοκίνητο χωρίς να φτιάξω τη φωνή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 On 24/1/2023 at 11:00 ΠΜ, athanaso77 said: Έχετε γνώση επί του θέματος; αγορά του iphone 14 pro max με απαλλαγή του ΦΠΑ. Απλά το αφμ ανήκει στον συνεργάτη μου και από public μου είπαν με υπεύθυνη δήλωση είμαι οκ. Ακούω όμως ότι πρέπει η χρέωση να γίνει σε αυτόν που ανήκει και το ΦΠΑ. Θα έχω θέμα; Έχετε γνώση επί του θέματος; αγορά του iphone 14 pro max με απαλλαγή του ΦΠΑ. Απλά το αφμ ανήκει στον συνεργάτη μου και από public μου είπαν με υπεύθυνη δήλωση είμαι οκ. Ακούω όμως ότι πρέπει η χρέωση να γίνει σε αυτόν που ανήκει και το ΦΠΑ. Θα έχω θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Καλησπερα φιλε μου! Ναι ισχύει αυτό. Εγώ το πήρα μέσω του πατέρα μου και πλήρωσε αυτός με καρτα να φανεί η χρέωση σε δικό του λογαριασμό και του έδωσα τα λεφτά μετά! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 2 ώρες πριν, jimmys121979 said: Έχετε γνώση επί του θέματος; αγορά του iphone 14 pro max με απαλλαγή του ΦΠΑ. Απλά το αφμ ανήκει στον συνεργάτη μου και από public μου είπαν με υπεύθυνη δήλωση είμαι οκ. Ακούω όμως ότι πρέπει η χρέωση να γίνει σε αυτόν που ανήκει και το ΦΠΑ. Θα έχω θέμα; Κανονικά αυτό ισχύει. Το Public και το κάθε Public πρέπει να το τηρεί αυτό για να είναι νόμιμη η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 22 minutes ago, athanaso77 said: Κανονικά αυτό ισχύει. Το Public και το κάθε Public πρέπει να το τηρεί αυτό για να είναι νόμιμη η διαδικασία. Δλδ αν γίνει ηλεκτρονικά ή από φορολόγηση και μετά περάσεις στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας στο οποίο δεν έχει πρόσβαση το κατάστημα μπορεί να ελέγξει από ποιον γίνεται η πληρωμή; not Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Δλδ αν γίνει ηλεκτρονικά ή από φορολόγηση και μετά περάσεις στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας στο οποίο δεν έχει πρόσβαση το κατάστημα μπορεί να ελέγξει από ποιον γίνεται η πληρωμή; notΣχεδόν κανένα μαγαζί πλέον δεν ασχολείται με το ποιος πληρώνει και το όνομα του λογαριασμού.Το πρόβλημα θα το έχει αυτός που έχει την επιχείρηση και στο όνομα του έγινε η αγορά/αποφορολόγηση σε περίπτωση ελέγχου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 21 minutes ago, nikos523 said: Σχεδόν κανένα μαγαζί πλέον δεν ασχολείται με το ποιος πληρώνει και το όνομα του λογαριασμού. Το πρόβλημα θα το έχει αυτός που έχει την επιχείρηση και στο όνομα του έγινε η αγορά/αποφορολόγηση σε περίπτωση ελέγχου. Έτσι ακριβώς είναι φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Δεν ανέφερα κάπου Touch ID αλλά touch σκέτο. Έχεις δίκιο! Ζήτω συγγνώμη! Δεν το διάβασα σωστά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo bebe Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 9 minutes ago, sakissalonika said: Έχεις δίκιο! Ζήτω συγγνώμη! Δεν το διάβασα σωστά! Δε πειράζει βρε 😊😊 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Επανέρχομαι στο πρόβλημα μου. Όπως προείπα, δεν έχω. Dark mode στο Facebook. Έβαλα της γυναίκας μου και είχε κανονικά. Δοκίμασα σε άλλο κινητό (1+ 10 προ) στο δικό μου λογαριασμό και έχω κανονικά εκεί. Τι διαολο τελικά ρε παίδες?Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 Στο 13 μίνι έχω κανονικά Ντάρκ στην εφαρμογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 (edited) Πήρα το τηλέφωνο για τη διάρκεια μπαταρίας και το car play. Εκ του πρακτεου, η αγορά ήταν απόλυτα επιτυχής. Είμαι στην 3η φόρτιση, ίσως πάει και καλύτερα στο μελλον. Χρήση: 1 ώρα δεδομένα για browsing + Spotify, 10 λεπτα Car Play, το υπολοιπο Wifi για browsing, social media και 20 λεπτα Face Time με κάμερα. Σήμα χάλια 1 γραμμή συνήθως. Εντυπωσιασμένος! Edited January 29, 2023 by Vzoun 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts