marlboro man Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Ειδοποιησαν κανεναν πως θα παραλαβει αυριο; 1 Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 1 hour ago, marlboro man said: Ειδοποιησαν κανεναν πως θα παραλαβει αυριο; Εδώ δεν έχει αναφέρει κάποιος. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που έχουν λάβει κλήση ή email για παραλαβή κανονικά αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση προς το παρόν. "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" είναι το status του προϊόντος στην εξέλιξη παραγγελίας του public.Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 11 minutes ago, Cris4524 said: Δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση προς το παρόν. "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" είναι το status του προϊόντος στην εξέλιξη παραγγελίας του public. Δεν είσαι ο μόνος, στην ίδια φάση είναι πολλοί από όλους τους επισήμους διανομείς στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 3 ώρες πριν, hasiotis_john said: Ειναι μικρό το ποσό (10 ευρώ) να κάνει κάποιος την κάρτα του eSim και βολεύει μια χαρά η μετάβαση, γλυτώνεις πινέζες, καπάκια, προβληματάκια που καμια φορά προκαλούν παλιές ή χαλασμένες sim !! Έχω 2 sim με τον ίδιο αριθμό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Δεν είσαι ο μόνος, στην ίδια φάση είναι πολλοί από όλους τους επισήμους διανομείς στη χώρα μας.Ο φυσιολογικός χρόνος ποιος είναι; Γιατί γενικότερα έχω ακούσει ότι τα iPhone πάντα τα παραγγέλνεις, πολύ σπάνια να βρεις κάπου σε στοκ. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είναι η προπαραγγελια ποιος είναι ο φυσικός χρόνος παράδοσης;Update: Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση του public και μου είπαν πως έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή πως τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου θα παραλάβουν και θα γίνει η παράδοση σε όλες τις παραγγελίες. Οπότε αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Ειδοποιησαν κανεναν πως θα παραλαβει αυριο;Καμία ενημέρωση για παραλαβή. Έχω προπαραγγειλει εγώ από Πλαίσιο και ο αδελφός μου από istorm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Μιλησα με Πλαισιο, ειπαν πως θα παραλαβω πιθανοτατα την ερχομενη εβδομαδα βαση προτεραιοτητας Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alko123 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 φορτιστής για 14 pro max νέος ή κάνει και αυτός του 13 pro max?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 29 minutes ago, alko123 said: φορτιστής για 14 pro max νέος ή κάνει και αυτός του 13 pro max?? Κάνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alko123 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 2 ώρες πριν, athanaso77 said: Κάνει μια χαρά. 20W USB-C θα είναι εντάξει για 14 pro max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 (edited) Στο MediaMarkt που κοίταξα ένα τυχαία, το έχει διαθέσιμο με ακριβή μέρα παραλαβής την άλλη εβδομάδα! Δεν κάνω διαφήμιση στο κατάστημα, πραγματικά μπήκα τυχαία και το είδα --> https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/smartphones/apple-iphone-14-pro-512gb-silver/1718833 Edited September 22, 2022 by hasiotis_john 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 20W USB-C θα είναι εντάξει για 14 pro max?Ναι, μια χαρά. Γενικά ως 29W μπορεί να τραβήξει το 14 ΡΜ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 22, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 1 hour ago, alko123 said: 20W USB-C θα είναι εντάξει για 14 pro max? Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Ήρθε ενημέρωση από το public. Αναμένουμε από βδομάδα λοιπόν...Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2022 Όσοι το έχετε παραγγείλει από ποια μοντέλο προέρχεστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Αυτό μου το έβγαλε σήμερα χωρίς λόγο για να συμβεί κάτι τέτοιο και η συσκευή μάλιστα δεν λειτουργούσε εκείνη την ώρα ήταν στο αυτοκίνητο βράδυ και φορτίζε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 1 hour ago, Dimitris_w said: Αυτό μου το έβγαλε σήμερα χωρίς λόγο για να συμβεί κάτι τέτοιο και η συσκευή μάλιστα δεν λειτουργούσε εκείνη την ώρα ήταν στο αυτοκίνητο βράδυ και φορτίζε!! Κάτι κόλλησε Επανεκκίνηση και θα διορθωθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 49 minutes ago, Tasos19s said: Κάτι κόλλησε Επανεκκίνηση και θα διορθωθεί Τι θα Διορθωθεί; Η θερμοκρασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Mε έχουν ειδοποιήσει απο προχτές για να παραλάβω σήμερα απο iStorm. Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Just now, gp30169 said: Mε έχουν ειδοποιήσει απο προχτές για να παραλάβω σήμερα απο iStorm. θα παραλαβεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 38 minutes ago, Dimitris_w said: Τι θα Διορθωθεί; Η θερμοκρασία; Τι έπαθες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 17 minutes ago, doganos said: θα παραλαβεις; ναι, σημερα το απογευμα. Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Αυτό μου το έβγαλε σήμερα χωρίς λόγο για να συμβεί κάτι τέτοιο και η συσκευή μάλιστα δεν λειτουργούσε εκείνη την ώρα ήταν στο αυτοκίνητο βράδυ και φορτίζε!! Είναι φυσιολογικό κάποια κινητά από τος πρώτες παρτίδες να έχουμε κάποιο θέμα. Κάποια είναι θέμα software κάποια hardware. Καλό θα είναι να αποφεύγουμε τις πρώτες παρτίδες. Αν συνεχίσει να το κάνει ζητά καινούργιο. Δες αν έχει κάποια αναβάθμιση Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 ναι, σημερα το απογευμα.Ποια έκδοση και χρωμα;Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts