guy_fawkes Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Θα το πάρω χωρίς ΦΠΑ λόγο επαγγελματικού άρα στα 650 θεωρείς είναι μια καλή τιμή για το συγκεκριμένο; Επίσης θέλω μικρό κινητό δεν μπορώ τα μεγάλα για ευκολία να το χειρίζομαι με το ένα χέρι..Ε τότε ναι!Στα θέλω σου και σε συνδιασμό μέντα χρήματα και τις επιδόσεις του το θεωρώ καλή αγορά Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Καλησπέρα σε όλους, νέος στο φόρουμ. Προερχόμενος από xperia 5 ii και iphone 12 mini μπορώ να πω σε σύγκριση ειδικά με το 5 ii ότι το τηλέφωνο έχει γίνει πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. Πολύ καλύτερη selfie ( νέος αισθητήρας) προσθήκη ασύρματης φόρτισης, πολύ σημαντική η αύξηση της φωτεινότητας που εκεί είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το 5 ii που κάτω από ήλιο δεν έβλεπα τίποτα ειδικά στο photo pro app που για κάποιο λόγο οπότε έμπαινα έπεφτε κι άλλο η φωτεινότητα. Όσο για υπερθέρμανση μόνο στο πρώτο σεταρισμα αγχώθηκα ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν για θερμοκρασίες, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα απολύτως. Σε σύγκριση με iphone 12 mini δεν σχολιάζω καν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zouk Ju Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 25 minutes ago, vaggelis kop said: Καλησπέρα σε όλους, νέος στο φόρουμ. Προερχόμενος από xperia 5 ii και iphone 12 mini μπορώ να πω σε σύγκριση ειδικά με το 5 ii ότι το τηλέφωνο έχει γίνει πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς. Πολύ καλύτερη selfie ( νέος αισθητήρας) προσθήκη ασύρματης φόρτισης, πολύ σημαντική η αύξηση της φωτεινότητας που εκεί είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα με το 5 ii που κάτω από ήλιο δεν έβλεπα τίποτα ειδικά στο photo pro app που για κάποιο λόγο οπότε έμπαινα έπεφτε κι άλλο η φωτεινότητα. Όσο για υπερθέρμανση μόνο στο πρώτο σεταρισμα αγχώθηκα ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν για θερμοκρασίες, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα απολύτως. Σε σύγκριση με iphone 12 mini δεν σχολιάζω καν.. Να σημειώσω κι εγώ ότι στο σεταρισμα μου στο 5III, ήταν η μόνη φορά που είδα υπερθέρμανση και ειδοποίηση ,και αυτό διότι κατέβαζε updates , τα έκανε εγκατάσταση ,και έκανα και περίπου 40 εφαρμογές εγκατάσταση. Απο εκεί και πέρα ,τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Με τις κλήσεις και γενικά με το σήμα είστε οκ? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zouk Ju Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 10 minutes ago, filkatsxlt said: Με τις κλήσεις και γενικά με το σήμα είστε οκ? Στο 5III, περασμένα ξεχασμένα τα προβλήματα με το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Κανένα πρόβλημα γενικά μέχρι τώρα...μου έκανε και πολύ καλή εντόπιση η ποιότητα φωτογραφιών του νέου τηλεφακός σε σύγκριση με το 5 ii. Επίσης στην δεύτερη φόρτιση με 120 Hz μου έβγαλε 5 μισή ώρες sot και λογικά θα φτιάξει κι άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zouk Ju Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 On 17/11/2022 at 12:24 ΠΜ, vaggelis kop said: Κανένα πρόβλημα γενικά μέχρι τώρα...μου έκανε και πολύ καλή εντόπιση η ποιότητα φωτογραφιών του νέου τηλεφακός σε σύγκριση με το 5 ii. Επίσης στην δεύτερη φόρτιση με 120 Hz μου έβγαλε 5 μισή ώρες sot και λογικά θα φτιάξει κι άλλο.. Από υπερ θέρμανση, σου παρουσίασε τίποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Τίποτα το ενοχλητικό μέχρι στιγμής. Και λίγο fortnite που περίμενα εκεί να ζεσταθεί το έκανε σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zouk Ju Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 (edited) Τέλεια... Θα αργήσεις πολύ να θελήσεις αλλο κινητό ,αν συνεχίσει έτσι... Από το xperia 5 και μετά εμένα δε με νοιαζουν αλλα κινητά,γιατί δε δίνουν αυτό το σύνολο... Edited November 18, 2022 by Zouk Ju 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 (edited) Επειδή μάλλον θα το παραγγείλω από εβδομάδα το κινητο, από θήκη εχετε παρει καποια καλη που να μην χοντρενει το κινητο? Screen protector εχετε βαλει και αν ναι πια? ειδα αυτη και μου αρεσε. https://www.skroutz.gr/s/39329541/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-Σιλικόνης-Ανθεκτική-Διάφανο-Xperia-5-IV.html Edited November 19, 2022 by filkatsxlt Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Για πρώτη αγόρασα μια spigen liquid αλλά σίγουρα θα χτυπήσω και την αυθεντική σε πράσινο στο χρώμα του xperia. Από Τζαμάκι ένα απλό mocolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 και εγώ σε όλα τα 1 που είχα, την αυθεντική έπαιρνα γιατί είναι λεπτή! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Για τζαμακι έχω μάθει κ πάω στο irepair , αν έχετε βεβαια κάποιο κοντά σας . Εχει 2 ποιότητες. Ένα μαλακό που επουλώνει μοναχό του , το εχω δει δηλαδή να χάνονται γρατζουνιες κ ενα uv πιο σκληρό. Στα 10 κ 12 ευρώ. Το μαλακο με έσωσε μια φορά που το κινητό έφυγε απο τσέπη κ με τα μούτρα πηγε 3 μετρα σε κατηφόρα σαν φόρμουλα 1 !!! Τωρα εβαλα το άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 6 ώρες πριν, georgerapp said: Για τζαμακι έχω μάθει κ πάω στο irepair , αν έχετε βεβαια κάποιο κοντά σας . Εχει 2 ποιότητες. Ένα μαλακό που επουλώνει μοναχό του , το εχω δει δηλαδή να χάνονται γρατζουνιες κ ενα uv πιο σκληρό. Στα 10 κ 12 ευρώ. Το μαλακο με έσωσε μια φορά που το κινητό έφυγε απο τσέπη κ με τα μούτρα πηγε 3 μετρα σε κατηφόρα σαν φόρμουλα 1 !!! Τωρα εβαλα το άλλο. Aρα αν κατάλαβα καλα προτείνεις το μαλακο με τα 10 ευρώ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 46 minutes ago, filkatsxlt said: Aρα αν κατάλαβα καλα προτείνεις το μαλακο με τα 10 ευρώ οποιο κ να βαλεις , αρκει κατι να μπει , το uv που εχω τωρα ειναι σκληρο , κ επανω επανω εχει λιιιιγο αερα , λιγο κακη εφαρμογη , δεν το πολυ εβαλε καλα η κοπελια , δεν με νοιαζει βεβαια , ισως επειδη ειναι σκληρο θελει προσοχη , το αλλο ηταν μαλακο κ καθησε κουφετο . αλλα , το μαλακο εκανε γραμουλες κ εφτιαχνε , το επιανα με πετρελαια λογο εργασιας κ εκανε στιγματα , παλι εφτιαχνε . αυτο εδω δεν κανει τετοια , δεν νιωθει καν . διαλεξε ενα απο ενστικτο . αλλα βαλε , οταν το ειδα να φευγει με τα μουτρα κ να τρεχει σαν τα ψαρακια που κανουμε στην θαλασσα με τις πετρες στο τσιμεντο .....χε στηκα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zouk Ju Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Εγώ παραγγελία απο Joom και για το 5 και για το 5III (και τώρα που κοίταξα για να σου βάλω λινκ,δεν έχει για το 5IV, οπότε ρίξε μια ματιά σε αυτά που σου είπε ο Γιώργος ,δεν ήξερα καν οτι το irepair έχει τζαμακια), περίμενα λίγο, περίπου ενα μήνα. Το 5 ήταν ενα τανκ, και όταν μου είχε πέσει απο τη μηχανή,σύρθηκε 2 μέτρα και είδα αμάξι να περνάει ξυστά απο δίπλα του στη Μιχαλακοπουλου(δε θα μάθω πότε αν το πάτησε ή οχι). Είχα πάρει απόφαση οτι το κινητό τελείωσε και το σήκωσα και είχε σπάσει απλά το τζαμακι,και το κινητό ούτε γρατζουνιά με τη θήκη τη spigen που έβγαζε για το μοντέλο. Το 5III ακόμα δεν έχει ούτε τούμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Δυστυχώς θέλουν κ μια θήκη να πιάνει περιμετρικά καλή. Όσο όμορφα κ αν ειναι , τόσο βαριά κ μεγαλα που ειναι πλεον ο κίνδυνος ειναι μεγάλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 (edited) Στο 5 iv με ένα mocolo των 7 € έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είναι αρκετά λεπτό και εφαρμόζει καλά χωρίς να κάνει ghosting περιμετρικά της οθόνης. Σίγουρα η θήκη είναι απαραίτητη πλέον Edited November 21, 2022 by vaggelis kop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Με ποια εφαρμογή μεταφέρεται φωτο εφαρμογές ιστορικο απο το παλιο κινητο στο καινούργιο? Εχει η sony καποια δικια της η κατεβάσατε καμιά καλή από play store? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zouk Ju Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 12 ώρες πριν, filkatsxlt said: Με ποια εφαρμογή μεταφέρεται φωτο εφαρμογές ιστορικο απο το παλιο κινητο στο καινούργιο? Εχει η sony καποια δικια της η κατεβάσατε καμιά καλή από play store? Εγώ πάντα χρησιμοποιώ pc για τα αρχεία μου, και τις εφαρμογές χειροκίνητα από την αρχή . Υπάρχει το Xperia Transfer 2 στο play store ,που μου λειτούργησε μια χαρά απο Xperia 5 σε 5III με καλώδιο usb C σε usb C κατευθείαν ,αλλα δε με βόλεψε ο τρόπος που τα τοποθέτησε στο root της συσκευής,οπότε τα εκανα χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Έχει πάρει κανείς android 13 σε 1 iv ή 5 iv; Εμένα το 5 iv ακόμα τίποτα και απ' ότι διαβάζω έχει κυκλοφορήσει 2 εβδομάδες και βάλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 9 ώρες πριν, vaggelis kop said: Έχει πάρει κανείς android 13 σε 1 iv ή 5 iv; Εμένα το 5 iv ακόμα τίποτα και απ' ότι διαβάζω έχει κυκλοφορήσει 2 εβδομάδες και βάλε εγώ στο 1 iv έχω πάρει! 1 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 Ήρθε και εμένα το κινητο αυτη την εβδομαδα και σημερα θα το σεταρω.. Πρωτες εντυπώσεις πολυ καλες σε σχεση με το 5t που ειχα,εχει μικροτερο μεγεθος με μεγαλυτερη οθονη και γενικα σαν κατασκευή πολυ στιβαρή.. Μόλις το σεταρω θα γραψω εντυπώσεις.. Λογικα θα εχω ερωτησεις γιατι ειναι το πρωτο sony μετα απο πολλα χρονια. 2 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Ήρθε σήμερα η 13 είδατε καμία διαφορά στην απόδοση? Προς το παρόν καλα πάει.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis kop Δημ. December 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2022 Κι εμένα έκανε το 5 iv σήμερα. Νομίζω μέχρι τώρα τρέχει ακόμα καλύτερα και ότι bags υπήρχαν τα έχουν λύσει ( είχα θέμα με την μουσική ξαφνικά ή χαλούσε η ποιότητα ή έπεφτε η ένταση, σήμα wifi βελτιώθηκε) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts