Theodore41 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Πρώτον αγαπητέ φίλε είμαι από αυτούς που δεν τον νοιάζει η θέρμανση. Σπάνια κρυώνω στο σπίτι και όταν κρυώνω ή έχω κόσμο ανοίγω το κλιματιστικό. Δεύτερον μένος μόνος μου και σε σπίτι 100τμ δεν με συμφέρει το καλοριφέρ. Και τρίτον ακόμη και να μην είχα να πληρώσω δεν μπορώ να "κλείσω" τον καυστήρα. Η λειτουργία του καυστήρα είναι υποχρεωτική. Με άλλο λόγια κατανοώ και αυτόν που θέλει θέρμανση (και δικαιούται) και αυτόν που δεν έχει να πληρώσει. Γι αυτό πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτα που λες ισχυαν,προ της πτωτχευσεως,οχι μετά. Δηλαδη,αν καποιος,δεν εχει να πληρωσει,εσυ θα του ΄πεις πληρωσε γιατι ετσι λεει ο κανονισμος; Εσυ,αν ησουν στη θεση του, τι θα ελεγες;Μαλιστα αμεσως να σας δωσω τα λεφτα;Απο που θα τα βρισκες; Δεν καταλαβες οτι τα πραγματα αλλαξαν εντελως; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα, αλλά δυστυχώς τα δικαστήρια κρίνουν σχεδόν πάντοτε με βάση τον κανονισμό της πολυκατοικίας , όσο και εάν δεν αρέσει αυτό...με το ίδιο σκεπτικό να μην πληρώνει κανείς συντήρηση ανελκυστήρος ή καθαρισμό ή κοινόχρηστο ρεύμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα, αλλά δυστυχώς τα δικαστήρια κρίνουν σχεδόν πάντοτε με βάση τον κανονισμό της πολυκατοικίας , όσο και εάν δεν αρέσει αυτό...με το ίδιο σκεπτικό να μην πληρώνει κανείς συντήρηση ανελκυστήρος ή καθαρισμό ή κοινόχρηστο ρεύμα... Oh yes. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν μπορούσες να το πεις καλύτερα greece_gus. Πάντως ότι θέλει λέει ο καθένας πραγματικά. Προχθές στη συνέλευση παραπονέθηκε ένας στον 2ο όροφο επειδή γεμίζει το μπαλκόνι του καναβούρια και λοιπά από το πουλί του 5ου. Του είπα ότι και το δικό μου το ίδιο (3ος εγώ). Μιλάμε για το πίσω μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Και η αποστομωτική απάντηση του 5ου: Να βάλουμε τέντα στο μπαλκόνι. Χα χα χα χα χα. Πραγματικά ότι να 'ναι! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tetraxtida Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Σίγουρα έχει συζητηθεί ξανά, αλλά δεν το βρίσκω. Σε πολυκατοικία με κεντρική θέρμανση, μένω με νοίκι στον τελευταίο όροφο και αναρωτιέμαι αν μπορώ να ζητήσω την διακοπή θέρμανσης στο διαμέρισμα μου. Γίνεται να μπλοκαριστούν τα σώματα από μηχανικό και πώς μπορώ να το διεκδικήσω; Δεν ξέρω αν έχει συζητήθεί αλλά σίγουρα αφορά πολλούς. Και ιδιαίτερα τους κάτοικους του τελευταίου ορόφου που πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους και παρόλα αυτά κρυώνουν. Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ψάχνοντας για εναλλακτικές, έμαθα ότι η μόνη λύση για να μην πληρώνεις τίποτα είναι να βγάλεις τελείως τα σώματα τα οποία όμως σκουρίαζουν και είναι για πέταμα μετά. Αλλίως πρέπει να βάλλεις αυτόνομη θέρμανση. Επειδή είσαι σε ενοίκιο αυτό μάλλον δεν είναι δυνατό. Εξαρτάται και από το καταστατικό της πολυκατοικίας αλλά γενικά μπορείς να τα κλείσεις με την παρουσία του διαχειρηστή και υδραυλικού μόνο στην περίπτωση που δεν κατοικείς μέσα. Αλλά και πάλι πληρώνεις το 50% του μεριδίου που σου αναλογεί. Είναι δράμα η κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν ξέρω αν έχει συζητήθεί αλλά σίγουρα αφορά πολλούς. Και ιδιαίτερα τους κάτοικους του τελευταίου ορόφου που πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους και παρόλα αυτά κρυώνουν. Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και ψάχνοντας για εναλλακτικές, έμαθα ότι η μόνη λύση για να μην πληρώνεις τίποτα είναι να βγάλεις τελείως τα σώματα τα οποία όμως σκουρίαζουν και είναι για πέταμα μετά. Αλλίως πρέπει να βάλλεις αυτόνομη θέρμανση. Επειδή είσαι σε ενοίκιο αυτό μάλλον δεν είναι δυνατό. Εξαρτάται και από το καταστατικό της πολυκατοικίας αλλά γενικά μπορείς να τα κλείσεις με την παρουσία του διαχειρηστή και υδραυλικού μόνο στην περίπτωση που δεν κατοικείς μέσα. Αλλά και πάλι πληρώνεις το 50% του μεριδίου που σου αναλογεί. Είναι δράμα η κατάσταση... Το 30% πληρώνεις ως συμμετοχή, αλλά όπως και να έχει στην δικιά μου περίπτωση, δεν το επέτρεπε το αρχαίο καταστατικό του 1978 και έτσι μου έριξαν άκυρο. Τουλάχιστον αποφάσισαν να μειώσουν τις ώρες που θα είναι ανοιχτή η θέρμανση, καθώς και την θερμοκρασία που θα το ανοίγουν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν υπάρχει ρητή διάταξη νόμου που να προβλέπει την ποσόστωση σε περίπτωση αφαιρέσεως των σωμάτων...επομένως, ισχύεο ό,τι προβλέπει ο κανονισμός...άλλοι αναφέρουν 30 %, άλλοι 50 % και άλλοι καθόλου μείωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν υπάρχει ρητή διάταξη νόμου που να προβλέπει την ποσόστωση σε περίπτωση αφαιρέσεως των σωμάτων...επομένως, ισχύεο ό,τι προβλέπει ο κανονισμός...άλλοι αναφέρουν 30 %, άλλοι 50 % και άλλοι καθόλου μείωση... Οι περισσοτεροι κανονισμοι,αναφερουν οτι δεν δικαιουται να κλεισει τα σωματα εφοσον κατοικει μεσα. Μονον οταν ειναι κενο,επιτρεπεται να κλεισουν τα σωματα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 σε οροφο που εχει 2 διαμερισματα και εχουν ενα κοινο αυτονομο καυστηρα ,αλλα μονο ο ενας εχει διακοπτη για να ανοιγει την θερμανση στο αλλο διαμερισμα που δεν εχει διακοπτη μπορουμε να βρουμε μια λυση για να ξερει τι καει/πληρωνει?μετρητης η' κατι αλλο?μεχρις στιγμης πληρωνει 30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamnick Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 καλησπέρα, Κατ' αρχήν να ζητήσω συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου έχουν κατά καιρούς απαντηθεί! Αν ΝΑΙ, δείξτε μου που και ΟΚ... STORY: 5 όροφη πολυκατοικία 30+ ετών στο Κολωνό (Αθήνα). Δύο αρχαία ασανσέρ με αμφίβολη συντήρηση! Μόνο το 15-20% των ενοίκων καταβάλλει κοινόχρηστα! Το σύνολο του χρέους μέχρι τώρα είναι >€10.000 ! Οι κατά καιρούς και επί πολλά χρόνια διαχειριστές ΔΕΝ έκαναν κάτι δραστικό για την εξόφληση (προσφυγή σε δικαστήριο, εξώδικα κ.λπ.). Αποτέλεσμα; Μεταξύ των πολλών άλλων, σοβαρός κίνδυνος διακοπής λειτουργίας ασανσέρ, καθώς φυσικά και καλοριφέρ μιας και ΔΕΝ μπορούν να βάλουν πετρελαιο. (Βάσει των νέων προβλέψεων φυσικά, τα ασανσέρ μάλλον θα πρέπει να ΑΛΛΑΧΘΟΥΝ!) ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Η μητέρα μου, ετών 76, με ινσουλ. σακχ. διαβήτη, καρδιακά προβλήματα, κινητικές δυσκολίες & Parkinson, μένει σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου. Ιδιοκτησίας 50% (το υπόλοιπο ποσοστό μοιραζόμαστε εγώ με τον αδελφό μου που μένουμε σε άλλες περιοχές). Πληρώνει ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ!!! Τι μπορεί να κάνει, με δεδομένο ότι αν κοπεί το ασανσέρ (για παράδειγμα) έστω και για μισή ημέρα, ενδέχεται να κινδυνεύσει η ζωή της; Προσπάθησα να βρω Κανονισμό της Πολυκατοικίας αλλά μιλώντας με προηγούμενο διαχειριστή (λέγε με λαμόγιο) εισέπραξα ανθυπομειδίαμα και ειρωνεία: "που να βρείς τώρα μετά από τόσα χρόνια!!!" Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που το πούλησε πριν 17 περίπου χρόνια στους γονείς μου δεν (?) έδωσε τίποτα (τουλάχιστον δεν μπορώ τώρα να βρω κάτι). Προσωπικά, ΕΧΩ τρόπο να λύσω το θέμα με τον νυν διαχειριστή (για αρκετά χρόνια) αλλά θα δημιουργήσω "άλλα" προβλήματα σε εμένα πλέον και την οικογένειά μου (αφού θα με μπουζουριάσουν!) Η μητέρα μου φυσικά, ΔΕΝ έχει αναλάβει διαχειρήστρια, λόγω ευνόητης αδυναμίας. Κάποιοι είπαν να αναλάβω έγω που όμως ΔΕΝ μένω εκεί! Φυσικά, δεν έχουν αναλάβει ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες με τη σειρά τους. Τέλος πάντων, για να μη καταλήξει το post σε ... Ιλιάδα. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ; Από που μπορώ να βρω και το ρημάδη το Κανονισμό; Δε μπορώ να βλέπω τη γρια μάνα μου να βουρκώνει από το φόβο μη κοπεί το ασανσέρ. Μια χαρά τα καταφέρνει και αυτοεξυπηρετείται σε απλά, καθημερινά πράγματα! Αν γίνει κάτι τέτοιο. Τελειώσαμε! Είναι 5ος όροφος ... Ευχαριστώ και sorry για το ... βάσανο!:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Μιας και ο κανονισμος ειναι κοινος για ολα τα διαμ/τα,ολο και καποιος απο τους αλλους ιδιοκτητες,θα εχει καποιον διαθεσιμο,να σου δωσει ενα αντιγραφο.Δεν μπορει να χαθηκε απο ολους. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το συμβόλαιο της μητρός σου, πρέπει να αναγράφει προς τα πίσω το πως περιήλθε στην κυριότητά της το συγκεκριμένο διαμέρισμα...κάπου εκεί , λοιπόν, μνημονεύει την σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας η οποία είθισται να συμπεριλαμβάνει και τον κανονισμό της πολυκατοικίας, που μπορείς να προμηθευθείς είτε από τον συμβολαιογράφο που την συνέταξε, είτε από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών (τέρμα Αριστοτέλους)... Από κει και πέρα, εκτός των δικαιωμάτων του διαχειριστού να ενάγει τους οφειλέτες, μπορεί ακόμη και οιοσδήποτε συνιδιοκτήτης να πραγματοποιήσει την δαπάνη και εν συνεχεία να την διεκδικήσει δικαστικώς από τους υπολοίπους, αρκεί , βεβαίως, να αφορά αναγκαία δαπάνη και να έχει προηγηθεί εξώδικη όχληση προς τους υπολοίπους συνιδιοκτήτες όπου θα τάσσεται εύλογη προθεσμία και θα τονίζεται η αναγκαιότητα της δαπάνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxal Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και μια μπερδεμένη κατάσταση και θα ήθελα τη βοήθεια σας αν φυσικά γνωρίζετε. Είμαι ενοικιαστής στην πολυκατοικία που διαμένω και τώρα λόγω ανεργίας αφήνω το διαμέρισμα. Όταν ήρθα έδωσα αποθεματικό στο διαχειριστή της πολυκατοικίας 250 ευρώ, για τα οποία μου έκοψε απόδειξη και με διαβεβαίωσε ότι όταν φύγω από το σπίτι θα μου επιστραφούν αμέσως ( το αναφέρει και η απόδειξη). Ωστόσο ο διαχειριστής παραιτήθηκε αφού ήταν πολλά χρόνια διαχειριστής αλλά κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν δεχεται να αναλάβει τη διαχείριση με αποτέλεσμα να τρώγονται μεταξύ τους και να ανταλλάσουν εξώδικα. Με λίγα λόγια ο διαχειριστής έχει παραιτηθεί και δεν έχει αναλάβει κανείς. Εγώ τώρα αναγκάζομαι να αφήσω το σπίτι και θέλω να εισπράξω το αποθεματικό μου ώστε να πληρώσω τη ΔΕΗ ( που είναι στο όνομα μου) και να μου κάνουν οριστική διακοπή ρεύματος και δεν μπορώ να βρω άκρη. Ο πρώην διαχειριστής δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ο ιδιοκτήτης μου λέει ότι δεν μπορεί να μου το καλύψει αυτός ενώ εγώ πρέπει να φύγω. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Όπως έχω προαναφέρει, θεωρώ ότι το αποθεματικό δεν είναι υποχρέωση του μισθωτή αλλά του ιδιοκτήτη.. Εν πάση περιπτώσει : το αποθεματικό που συνεισέφερες, δικαιούσαι να το λάβεις από τον διαχειριστή, είτε τον τελευταίο θητεύσαντα, ο οποιος όμως, ενεργεί ως εκρπόσωπος της ομάδος συμφερόντων που ονομάζεται ''συνιδιοκτήτες''. Ελλείψει, επομένως, διαχειριστού, άπαντες οι συνιδιοκτήτες είναι συνυπόχρεοι και συνυπεύθυνοι για την επιστροφή του ποσού αυτού. Υπόχρεως, όμως είναι και ο ιδιοκτήτης εξ' άλλης αιτίας : μετά την αποχώρηση του μισθωτού, θα πρέπει να αναπληρώσει ο ίδιος δαπάναις του το αποθεματικό και επομένως πρέπει να σου το επιστρέψει, μιας και όπως είπα ούτε αρχικώς ήσουν υπόχρεως να το καταβάλλεις. Στην πράξη: εγώ θα συμψήφιζα μίσθωμα ή κοινόχρηστα ισόποσα με το αποθεματικό ( το εύκολο) είτε αγωγή κατά των υπολοίπων (το δύσκολο)... Edited November 20, 2012 by greece_gus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αν δεν μπορις να τα παρεις απο αλλου κρατα τα απο τον ιδιοκτητη.....Αυτουνου ειναι το διαμερισμα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxal Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Όπως έχω προαναφέρει, θεωρώ ότι το αποθεματικό δεν είναι υποχρέωση του μισθωτή αλλά του ιδιοκτήτη.. Εν πάση περιπτώσει : το αποθεματικό που συνεισέφερες, δικαιούσαι να το λάβεις από τον διαχειριστή, είτε τον τελευταίο θητεύσαντα, ο οποιος όμως, ενεργεί ως εκρπόσωπος της ομάδος συμφερόντων που ονομάζεται ''συνιδιοκτήτες''. Ελλείψει, επομένως, διαχειριστού, άπαντες οι συνιδιοκτήτες είναι συνυπόχρεοι και συνυπεύθυνοι για την επιστροφή του ποσού αυτού. Υπόχρεως, όμως είναι και ο ιδιοκτήτης εξ' άλλης αιτίας : μετά την αποχώρηση του μισθωτού, θα πρέπει να αναπληρώσει ο ίδιος ιδίαις δαπάναις το αποθεματικό και επομένως πρέπει να σου το επιστρέψει, μιας και όπως είπα ούτε αρχικώς ήσουν υπόχρεως να το καταβάλλεις. Στην πράξη: εγώ θα συμψήφιζα μίσθωμα ή κοινόχρηστα ισόποσα με το αποθεματικό ( το εύκολο) είτε αγωγή κατά των υπολοίπων (το δύσκολο)... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ευτυχώς η Δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη οφειλή ούτε σε κοινόχρηστα ούτε σε μίσθωμα αφού φεύγω. Η μόνη οφειλή που έχω είναι η ΔΕΗ όπως προανέφερα η οποία είναι στο όνομα μου και θέλω να κάνω οριστική διακοπή ρεύματος. Ξέρεις τι γίνεται σε αυτή τι περίπτωση? Δηλαδή μπορώ να κάνω αίτηση διακοπής εάν δεν τη πληρώσω? Για να σου δώσω να καταλάβεις ο ιδιοκτήτης μου είπε να μην τη πληρώσω αφού ούτως η άλλως κάποιος τυχόν νέος ενοικιαστής θα βάλει το ρεύμα στο όνομα του και δεν θα έχει πρόβλημα. Εγώ όμως δεν θα έχω επιπτώσεις από αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Ευτυχώς η Δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη οφειλή ούτε σε κοινόχρηστα ούτε σε μίσθωμα αφού φεύγω. Η μόνη οφειλή που έχω είναι η ΔΕΗ όπως προανέφερα η οποία είναι στο όνομα μου και θέλω να κάνω οριστική διακοπή ρεύματος. Ξέρεις τι γίνεται σε αυτή τι περίπτωση? Δηλαδή μπορώ να κάνω αίτηση διακοπής εάν δεν τη πληρώσω? Για να σου δώσω να καταλάβεις ο ιδιοκτήτης μου είπε να μην τη πληρώσω αφού ούτως η άλλως κάποιος τυχόν νέος ενοικιαστής θα βάλει το ρεύμα στο όνομα του και δεν θα έχει πρόβλημα. Εγώ όμως δεν θα έχω επιπτώσεις από αυτό? Εργαζομαι στη ΔΕΗ...Οταν κανεις διακοπη δεν πληρωνεις αλλα ερχεται μετα τελικος λογαριασμος σε μερικες μερες στο ονομα σου και συμψιφιζεται και η εγγυηση που εδωσες και αν κανει να δινεις θα σε ακολουθει στο ΑΦΜ σου αν πας αλλη φορα να κανεις συνδεση....Αν το προσεξουν βεβαια... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxal Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Εργαζομαι στη ΔΕΗ...Οταν κανεις διακοπη δεν πληρωνεις αλλα ερχεται μετα τελικος λογαριασμος σε μερικες μερες στο ονομα σου και συμψιφιζεται και η εγγυηση που εδωσες και αν κανει να δινεις θα σε ακολουθει στο ΑΦΜ σου αν πας αλλη φορα να κανεις συνδεση....Αν το προσεξουν βεβαια... Οοπς... επειδή αυτό που λες είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ έχω ανεξόφλητο το προηγούμενο λογαριασμό και χρωστάω γύρω στα 300 ευρώ. Θα δεχτούν την αίτηση διακοπής? Διάβασα στο site της ΔΕΗ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν προηγούμενες οφειλές για να γίνει οριστική διακοπή. Επειδή είναι πολύ σημαντικό θα με βοηθούσες πολύ αφού έτυχε να ξέρεις, αν μου το διευκρίνιζες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Οοπς... επειδή αυτό που λες είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ έχω ανεξόφλητο το προηγούμενο λογαριασμό και χρωστάω γύρω στα 300 ευρώ. Θα δεχτούν την αίτηση διακοπής? Διάβασα στο site της ΔΕΗ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν προηγούμενες οφειλές για να γίνει οριστική διακοπή. Επειδή είναι πολύ σημαντικό θα με βοηθούσες πολύ αφού έτυχε να ξέρεις, αν μου το διευκρίνιζες? Αλλο να χρωστας τον τερχουμενο ακι αλλο παλιους....Δεν το ειχες πει...Αν και δεν ειναι αντικειμενο μου νομιζω πρεπει να πληρωσεις τον ληξηπροθεσμο Απο 1/5/2012 λεγομαστε ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ οσοι ειμαστε για την διανομη του ρευματος οπως εγω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxal Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αλλο να χρωστας τον τερχουμενο ακι αλλο παλιους....Δεν το ειχες πει...Αν και δεν ειναι αντικειμενο μου νομιζω πρεπει να πληρωσεις τον ληξηπροθεσμο Απο 1/5/2012 λεγομαστε ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ οσοι ειμαστε για την διανομη του ρευματος οπως εγω Φίλε Γιάννη αφού έτυχε να ξέρεις μήπως ξέρεις τι γίνεται στην περίπτωση μου? Δηλαδή όπως εξήγησα είμαι άνεργος και δεν έχω εισοδήματα, φεύγω από το σπίτι και δεν εχω να πληρώσω ΤΟ ΡΕΎΜΑ για να γίνει αίτηση διακοπής. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση ώστε να λύσω τη συνεργασία με τη ΔΕΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Φίλε Γιάννη αφού έτυχε να ξέρεις μήπως ξέρεις τι γίνεται στην περίπτωση μου? Δηλαδή όπως εξήγησα είμαι άνεργος και δεν έχω εισοδήματα, φεύγω από το σπίτι και δεν εχω να πληρώσω ΤΟ ΡΕΎΜΑ για να γίνει αίτηση διακοπής. Μήπως έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση ώστε να λύσω τη συνεργασία με τη ΔΕΗ. Θα ρωτησω αυριο συναδελφους στη μαμα ΔΕΗ που ξερουν.Σε ποια Περιοχη μενεις ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Η ΔΕΗ δεν είναι κράτος εν κράτει, ούτε υπεράνω των νόμων...δεν έχει σημασία εάν κάνει ή όχι διακοπή του ρεύματος... Πρόκειται περί μίας συμβάσεως που έχεις υπογράψει και έχεις δικαίωμα να την καταγγείλεις οποτεδήποτε, ούτε μπορεί να σε υποχρεώσει να παραμείνεις ες αεί πελάτης της και δη στο συγκεκριμένο ακίνητο...εάν αρνηθούν την αίτησή σου περί διακοπής, στείλε ένα εξώδικο με κόστος 50 €, όπου θα τους λες : κύριοι σας προσκαλώ όπως διακόψετε την σύνδεσή μου λόγω αποχωρήσεώς μου εκ του μισθίου, άλλως σας Δηλώνω ότι ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση αναλαμβάνω για όποια χρήση και κατανάλωση γίνει μετά την τάδε του μηνός...ταυτόχρονα, όμως, καλό θα είναι να τους γνωστοποιείς και την νέα σου διεύθυνση.. Με τον τρόπο αυτό θα έχει προηγηθεί όχληση και νομικώς θα έχει περιέλθει σε υπερημερία..μετά άστην να ρωτάει το νομικό της τμήμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Σας παρακαλω τα φωτα σας. Στην τριοροφη οικοδομη που μενω ο ενας εκ των δυο ιδιοκτητων του τριτου οροφου αυθαιρετα και χωρις καμια ειδοποιηση η συνεννοηση τρυπησε την πλακα και εβγαλε μπουρι στη ταρατσα, φανταζομαι για ξυλοσομπα. Κατι τετοιο ειναι νομιμο; Μπορει να επηρεασει κατι οσο αφορα την κατασκευη της οικοδομης; Γιατι μιλαμε για πλακα και οχι για εναν απλο τοιχο. Καθοτι κοινο ρηστος χωρος η ταρατσα δεν θα επρεπε να ενημερωθουμε οι υπολοιποι ενοικοι; Θα επρεπε να γινει πρωτα καποια μελετη μηχανικου; Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Έτσι ακριβώς είναι...η πλάκα της οροφής αποτελεί κοινόχρηστο πράγμα και δεν επιτρέπεται η επέμβαση σε αυτήν, εκτός από συνήθεις χρήσεις (π.χ. τοποθέτηση κεραίας, ηλιακού κ.λ.π.) πολλώ δε μάλλον, όταν αφορά την στατικότητα και την ασφάλεια του κτιρίου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Έτσι ακριβώς είναι...η πλάκα της οροφής αποτελεί κοινόχρηστο πράγμα και δεν επιτρέπεται η επέμβαση σε αυτήν, εκτός από συνήθεις χρήσεις (π.χ. τοποθέτηση κεραίας, ηλιακού κ.λ.π.) πολλώ δε μάλλον, όταν αφορά την στατικότητα και την ασφάλεια του κτιρίου.. Και τι μπορουμε να κανουμε σε αυτη την περιπτωση; Επωνυμη καταγγελια στην πολεοδομια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ναι, αλλά και μία εξώδικη πρόσκληση από τον διαχειριστή να άρει την παράνομη κατασκευή εντός προθεσμίας...μετά ασφαλιστικά μέτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts