coulis Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Δεν μπορεις γιατι "παραιτείσαι από κάθε δικαίωμα ακύρωσης συμβολαίου" Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη, μπορείτε να βρείτε αλλη λύση (μειωση μισθωματος) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Έχω την εντύπωση ότι το συμβόλαιο με δεσμεύει για την χρονική διάρκεια που χρησιμοποιώ το σπίτι. Ότι θα καταβάλλω το συγκεκριμένο αντίτιμο και όλα όσα γράφονται σε αυτό. Δεν με υποχρεώνει ντε και καλά να παραμείνω στο ακίνητο χωρίς την θέληση μου.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι συμβόλαιο έχεις ? Πότε λήγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Έχω την εντύπωση ότι το συμβόλαιο με δεσμεύει για την χρονική διάρκεια που χρησιμοποιώ το σπίτι. Ότι θα καταβάλλω το συγκεκριμένο αντίτιμο και όλα όσα γράφονται σε αυτό. Δεν με υποχρεώνει ντε και καλά να παραμείνω στο ακίνητο χωρίς την θέληση μου.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σοβαρα τωρα, σου φαινεται λογικο αυτο που λες? Αν δηλαδη ο ιδιοκτητης βρει αλλον που δινει περισσοτερα για το σπιτι, μπορει οποτε θελει να σε πεταξει εξω? Προφανως οχι. Γιατι για εσενα δεν ισχυει το ιδιο, αλλα οποτε θελεις μπορει να φυγεις? Το συμβολαιο ενοικιασης ειναι μια συμφωνια που δεσμευει το ιδιο και τις δυο πλευρες. Εσυ περιμενεις οτι θα εχεις σπιτι για οσο διαστημα συμφωνησες και ο ιδιοκτητης περιμενει οτι θα εχει το εσοδο του μισθωματος για οσο καιρο συμφωνηθηκε. Δεν χρειαζεται να ξερεις νομικα, και με την απλη λογικη να το πας, εκει καταληγεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Σοβαρα τωρα, σου φαινεται λογικο αυτο που λες? Αν δηλαδη ο ιδιοκτητης βρει αλλον που δινει περισσοτερα για το σπιτι, μπορει οποτε θελει να σε πεταξει εξω? Προφανως οχι. Γιατι για εσενα δεν ισχυει το ιδιο, αλλα οποτε θελεις μπορει να φυγεις? Το συμβολαιο ενοικιασης ειναι μια συμφωνια που δεσμευει το ιδιο και τις δυο πλευρες. Εσυ περιμενεις οτι θα εχεις σπιτι για οσο διαστημα συμφωνησες και ο ιδιοκτητης περιμενει οτι θα εχει το εσοδο του μισθωματος για οσο καιρο συμφωνηθηκε. Δεν χρειαζεται να ξερεις νομικα, και με την απλη λογικη να το πας, εκει καταληγεις. Σας στέλνω προσωπικό μήνυμα.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Σας στέλνω προσωπικό μήνυμα.... Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ε, όχι και πληθυντικός εδώ μέσα! :O:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 ε, όχι και πληθυντικός εδώ μέσα! :O:O ddr2 (Μάλλον θα νόμιζε ότι είσαι 2 άτομα;; ) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 (edited) ddr2 (Μάλλον θα νόμιζε ότι είσαι 2 άτομα;; ) :lol: :p Καλα κανει ο φιλος και ειναι ευγενικος, αλλα εδω συζηταμε χαλαρα, σε φιλικο επιπεδο. Δεν ταιριαζουν πληθυντικοι. Edited April 18, 2020 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zefyr_93 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Ποιοι δικαουνται τελικα εκπτωση για ενοικιο πρωτης κατοικιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Χάλασε ο απορροφητηρας.... Η πλακέτα μάλλον που ρώτησα ηλεκτρολόγο. Δε ξέρω αν θα αλλαχθεί ή θα φτιαχτεί το ίδιο. Ποιος το αναλαμβάνει όμως; ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Χάλασε ο απορροφητηρας.... Η πλακέτα μάλλον που ρώτησα ηλεκτρολόγο. Δε ξέρω αν θα αλλαχθεί ή θα φτιαχτεί το ίδιο. Ποιος το αναλαμβάνει όμως; ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής; Ζημιά φυσιολογικής φθοράς δεν είναι; Θεωρώ ο ιδιοκτήτης. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ο ιδιοκτητης. Ο,τι χαλαει το πληρωνει ο ιδιοκτητη. Ο,τι σπαει, (ζημια με ευθυνη του χρηστη) ο μισθωτης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Γνωρίζετε αν μπορούμε να δούμε κάπου ηλεκτρονικά τον κοινόχρηστο λογαριασμό της ΔΕΗ για την πολυκατοικία μας; Από όσο γνωρίζω, δεν έχει φτιαχτεί κάποιος λογαριασμός στο ebill. Επειδή ο έντυπος έχει καθυστερήσει, αναρωτιόμαστε μήπως έχει χαθεί. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Γνωρίζετε αν μπορούμε να δούμε κάπου ηλεκτρονικά τον κοινόχρηστο λογαριασμό της ΔΕΗ για την πολυκατοικία μας; Από όσο γνωρίζω, δεν έχει φτιαχτεί κάποιος λογαριασμός στο ebill. Επειδή ο έντυπος έχει καθυστερήσει, αναρωτιόμαστε μήπως έχει χαθεί. Sent from my SM-N975F using Tapatalk μεσω e bill βαζοντας απλα αριθμο παροχης κοινοχρηστου ρολογιου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Σε ευχαριστώ πολύ! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evekp Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Ξέρει κάποιος αν επιτρέπεται να δεις τα αποκόμματα αποδείξεων του διαχειριστή? Απο δική μου αμέλεια τα έχω πετάξει και είμαι αρκετά σίγουρη ότι μου έχουν κόψει κάποια διπλή φορά. Μπορώ να του τα ζητήσω? Επίσης είναι δυνατόν να έρχεται κάθ φορά το ίδιο ποσό ? Δεν είναι περίεργο? Φαντάζομαι τους λογαριασμούς ΔΕΗ, αυντήρησης ανελκυστήρα μπορώ να τους δω σίγουρα έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Ξέρει κάποιος αν επιτρέπεται να δεις τα αποκόμματα αποδείξεων του διαχειριστή? Απο δική μου αμέλεια τα έχω πετάξει και είμαι αρκετά σίγουρη ότι μου έχουν κόψει κάποια διπλή φορά. Μπορώ να του τα ζητήσω? Επίσης είναι δυνατόν να έρχεται κάθ φορά το ίδιο ποσό ? Δεν είναι περίεργο? Φαντάζομαι τους λογαριασμούς ΔΕΗ, αυντήρησης ανελκυστήρα μπορώ να τους δω σίγουρα έτσι ?Βεβαιως δικαιουσαι να δεις ο,τι θελεις. Ειδικα τις αποδειξεις πρεπει να τις αναρτα ο διαχειριστης στην εισοδο της πολυκατοικιας. Edited May 7, 2020 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleutheriaa Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Καλησπέρα σας, να ρωτήσω επειδή μένουμε σε τελευταίο όροφο σε πολυκατοικία και λόγω βροχής οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βγαζουν υγρασία-σημάδια. Σε αυτην την περίπτωση την ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα ο ιδιοκτήτης ή εγώ που το νοικιάζω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Εννοείται ο ιδιοκτήτης. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Καλησπέρα σας, να ρωτήσω επειδή μένουμε σε τελευταίο όροφο σε πολυκατοικία και λόγω βροχής οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βγαζουν υγρασία-σημάδια. Σε αυτην την περίπτωση την ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα ο ιδιοκτήτης ή εγώ που το νοικιάζω; ευχαριστώ Αν μπάζει από την ταράτσα, είναι κοινόχρηστο έξοδο. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο βαρύνει τους ιδιοκτήτες. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleutheriaa Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας γιατι λίγο ο διοκτήτης δεν θελει να ασχοληθει και πολύ..και του το υπενθυμίζω συνεχώς.Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλησπέρα σας, αυτή η φορολογική έκπτωση μπορεί να ισχύσει σε περίπτωση κοινόχρηστων εργασιών σε πολυκατοικία ? http://www.opengov.gr/minfin/?p=8986 Ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Διέρρηξαν χθες τις αποθήκες της πολυκατοικίας μου σπάζοντας τους αφαλους. Ποιος χρεώνεται την αντικατάσταση τους ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Πιστεύω ο ιδιοκτήτης καθώς η κλειδαριά θα μείνει στο σπίτι και για τη ζημιά δεν οφείλεται ο ενοικιαστής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Πιστεύω ο ιδιοκτήτης καθώς η κλειδαριά θα μείνει στο σπίτι και για τη ζημιά δεν οφείλεται ο ενοικιαστής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι "φυσιολογική φθορά χρήσης" η καταστροφή λόγω κλοπής.... Ο έχων την "επικαρπία" ευθύνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Δεν είναι "φυσιολογική φθορά χρήσης" η καταστροφή λόγω κλοπής.... Ο έχων την "επικαρπία" ευθύνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο ιδιοκτητης πληρωνει τη συγκεκριμενη δαπανη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts