Jump to content

eleutheriaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eleutheriaa

  1. Συμφωνώ, άλλη αίσθηση να ψωνίζεις από κοντά. Ευτυχώς για τα βασικά είδη ρουχισμού με εξυπηρετεί κατάστημα που ψωνίζω χρόνια, όμως αυτή είναι η εξαίρεση, λόγω προηγούμενης επαφής. Τώρα έρχεται η γιορτή του Πάσχα, μου αρέσει να στολίζω και όλο και κάτι παίρνω κάθε χρονιά. Ξέρω πάνω κάτω την αγορά στα πασχαλινά διακοσμητικά, όμως άλλη αίσθηση είναι να το κοιτάς από κοντά, να βλέπεις αν έχεις άλλες επιλογές. Βιβλία και χαρτική ύλη προτιμώ να παίρνω από κατάστημα της γειτονιάς μου, επειδή είναι πιο μικρό δεν μπορεί να μου κάνει μια καλύτερη τιμή από ένα πιο μεγάλο μαγαζί, αλλά δεν με πειράζει, βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αν κάτι είναι πιο δυσεύρετο, προτιμώ την πολιτεία, έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση.
  2. Δεν ντρεπονται καθολου και τι παει να πει αυτο?Ανοίξτε άλλο η με καποιο τροπο να γινει συγχώνευση με κάποιο άλλο.Τουλάχιστον το επιδομα για μακροχρόνιους ανέργους το δικαιούστε; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω συγγενή που ξόδεψε κυριολεκτικά 3.000 χιλιάδες σε δικηγόρο και δίκαστήρια για να πάρει αυτα που δικαιούνταν (υπερωρίες,αργιες και δεν συμμαζεύται) και ο τυπος απλά βρήκε τρόπο να ξεφυγει..μεταφέροντας τα ακίνητα του στην σύζηγο του.Και τι κέρδισε από όλο αυτο; Η απόφαση που βγήκε ήταν οτι από την στιγμη που δεν έχει τίποτα στο όνομα του θα λάβουμε μόνο τα ένσημα που δικαιούταν.Δεν λεω σιγουρα θα υπάρχουν εξαιρέσεις και καποιοι όντως να βγηκαν κερδισμένοι.
  3. Ναι και το ποσο που ξοδεύεις για να ανοίξεις μια τέτοια δίκη και να πάρεις αυτα που δικαίουσαι και αν θα τα παρεις δεν αξίζει πραγματικά.
  4. Φυσικά και δεν αφορά μόνο το γυναικείο φύλο προς θεού.Αυτοι οι ανθρωποι ζουν ανάμεσα μας.Και υπάρχουν άλλες τόσες φυλές που κυριαρχεί αυτη καταπίεση προς τις γυναίκες χωρίς να τους δίνει άλλη επιλογή .Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε αν δεν το ζήσουμε.
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας γιατι λίγο ο διοκτήτης δεν θελει να ασχοληθει και πολύ..και του το υπενθυμίζω συνεχώς.Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.
  6. Καλησπέρα σας, να ρωτήσω επειδή μένουμε σε τελευταίο όροφο σε πολυκατοικία και λόγω βροχής οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βγαζουν υγρασία-σημάδια. Σε αυτην την περίπτωση την ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα ο ιδιοκτήτης ή εγώ που το νοικιάζω; ευχαριστώ
  7. Ναι ότι βολεύει είναι το μόνο σίγουρο.Αλλά από ότι το έψαξα όντως είναι αναλόγως το εισόδημα του καθενός.Δεν μπορεί κάποιος να βγαίνει να τα λέει αναλυτικά αυτά να μην δυσκολευόμαστε? :p
  8. Εχω καταθεσει δικαιολογητικά και τα συναφή απλά περιμένω την απόφαση δεν νομίζω όμως ότι τα ένσημα μου πληρούν τις προϋποθέσεις.Θα δείξει.
  9. Μια πολύ καλή σειρά μιας σεζόν είναι και το Unorthodox που δείχνει μια κοπελα που ζει στην καταπίεση και καταφερνει να ξεφυγει, Να κανει την ζωη της καλυτερη και να ζησει το ονειρο της.Την προτείνω.
  10. πολύ συχνά τώρα ειδικά με τον ιο
  11. Η κατάσταση είναι απλά τραγική..όχι μόνο η οικονομία καταρρέει αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι που μένουν στο δρόμο αρχίζουν και τρελαίνονται.Έχασα και εγώ την δουλειά μου λόγω του ιου,εργαζόμουν σε ένα μικρό μαγαζί με είδη γάμου,βαφτίσεων και διάφορες χειροποίητες κατασκευές. Στο κέντρο 2 υπάλληλοι όλοι κι όλοι και μείναμε στον δρόμο χωρίς δουλειά.Το κατάστημα δυστυχώς έβαλε λουκέτο και δεν θα ξανα ανοίξει.Μάλλον μόνο ηλεκτρονικά θα συνεχίσει..Δεν με πείραξε τόσο για μένα αλλά για την συνάδελφο που έχει 2 παιδιά να ταΐσει.Εκεί το αγαπητό κράτος που είναι;Πουθενά.
  12. Δεν έχει σχέση η ηλικία από την στιγμή που η αποστολή είναι στο όνομα σου.
  13. Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά τι είναι πιο σωστό να κάνεις όλες σου τις αγορές με την κάρτα ή όλα με μετρητοίς και να τελειώνεις λόγο αφορολόγητου.Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...