Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορεις γιατι "παραιτείσαι από κάθε δικαίωμα ακύρωσης συμβολαίου"

Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη, μπορείτε να βρείτε αλλη λύση (μειωση μισθωματος)

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω την εντύπωση ότι το συμβόλαιο με δεσμεύει για την χρονική διάρκεια που χρησιμοποιώ το σπίτι. Ότι θα καταβάλλω το συγκεκριμένο αντίτιμο και όλα όσα γράφονται σε αυτό. Δεν με υποχρεώνει ντε και καλά να παραμείνω στο ακίνητο χωρίς την θέληση μου....

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι συμβόλαιο έχεις ?

Πότε λήγει ?

Έχω την εντύπωση ότι το συμβόλαιο με δεσμεύει για την χρονική διάρκεια που χρησιμοποιώ το σπίτι. Ότι θα καταβάλλω το συγκεκριμένο αντίτιμο και όλα όσα γράφονται σε αυτό. Δεν με υποχρεώνει ντε και καλά να παραμείνω στο ακίνητο χωρίς την θέληση μου....

Σοβαρα τωρα, σου φαινεται λογικο αυτο που λες? Αν δηλαδη ο ιδιοκτητης βρει αλλον που δινει περισσοτερα για το σπιτι, μπορει οποτε θελει να σε πεταξει εξω? Προφανως οχι. Γιατι για εσενα δεν ισχυει το ιδιο, αλλα οποτε θελεις μπορει να φυγεις?

Το συμβολαιο ενοικιασης ειναι μια συμφωνια που δεσμευει το ιδιο και τις δυο πλευρες. Εσυ περιμενεις οτι θα εχεις σπιτι για οσο διαστημα συμφωνησες και ο ιδιοκτητης περιμενει οτι θα εχει το εσοδο του μισθωματος για οσο καιρο συμφωνηθηκε. Δεν χρειαζεται να ξερεις νομικα, και με την απλη λογικη να το πας, εκει καταληγεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σοβαρα τωρα, σου φαινεται λογικο αυτο που λες? Αν δηλαδη ο ιδιοκτητης βρει αλλον που δινει περισσοτερα για το σπιτι, μπορει οποτε θελει να σε πεταξει εξω? Προφανως οχι. Γιατι για εσενα δεν ισχυει το ιδιο, αλλα οποτε θελεις μπορει να φυγεις?

Το συμβολαιο ενοικιασης ειναι μια συμφωνια που δεσμευει το ιδιο και τις δυο πλευρες. Εσυ περιμενεις οτι θα εχεις σπιτι για οσο διαστημα συμφωνησες και ο ιδιοκτητης περιμενει οτι θα εχει το εσοδο του μισθωματος για οσο καιρο συμφωνηθηκε. Δεν χρειαζεται να ξερεις νομικα, και με την απλη λογικη να το πας, εκει καταληγεις.

Σας στέλνω προσωπικό μήνυμα....

Σας στέλνω προσωπικό μήνυμα....

ε, όχι και πληθυντικός εδώ μέσα! :O:O

ddr2 (Μάλλον θα νόμιζε ότι είσαι 2 άτομα;; ) :lol:

:p

Καλα κανει ο φιλος και ειναι ευγενικος, αλλα εδω συζηταμε χαλαρα, σε φιλικο επιπεδο. Δεν ταιριαζουν πληθυντικοι.

Edited by ddr2

Χάλασε ο απορροφητηρας.... Η πλακέτα μάλλον που ρώτησα ηλεκτρολόγο. Δε ξέρω αν θα αλλαχθεί ή θα φτιαχτεί το ίδιο. Ποιος το αναλαμβάνει όμως; ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής;

Χάλασε ο απορροφητηρας.... Η πλακέτα μάλλον που ρώτησα ηλεκτρολόγο. Δε ξέρω αν θα αλλαχθεί ή θα φτιαχτεί το ίδιο. Ποιος το αναλαμβάνει όμως; ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής;

Ζημιά φυσιολογικής φθοράς δεν είναι; Θεωρώ ο ιδιοκτήτης.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ο ιδιοκτητης. Ο,τι χαλαει το πληρωνει ο ιδιοκτητη. Ο,τι σπαει, (ζημια με ευθυνη του χρηστη) ο μισθωτης.

Γνωρίζετε αν μπορούμε να δούμε κάπου ηλεκτρονικά τον κοινόχρηστο λογαριασμό της ΔΕΗ για την πολυκατοικία μας; Από όσο γνωρίζω, δεν έχει φτιαχτεί κάποιος λογαριασμός στο ebill. Επειδή ο έντυπος έχει καθυστερήσει, αναρωτιόμαστε μήπως έχει χαθεί.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Γνωρίζετε αν μπορούμε να δούμε κάπου ηλεκτρονικά τον κοινόχρηστο λογαριασμό της ΔΕΗ για την πολυκατοικία μας; Από όσο γνωρίζω, δεν έχει φτιαχτεί κάποιος λογαριασμός στο ebill. Επειδή ο έντυπος έχει καθυστερήσει, αναρωτιόμαστε μήπως έχει χαθεί.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

μεσω e bill βαζοντας απλα αριθμο παροχης κοινοχρηστου ρολογιου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κάποιος αν επιτρέπεται να δεις τα αποκόμματα αποδείξεων του διαχειριστή? Απο δική μου αμέλεια τα έχω πετάξει και είμαι αρκετά σίγουρη ότι μου έχουν κόψει κάποια διπλή φορά. Μπορώ να του τα ζητήσω? Επίσης είναι δυνατόν να έρχεται κάθ φορά το ίδιο ποσό ? Δεν είναι περίεργο? Φαντάζομαι τους λογαριασμούς ΔΕΗ, αυντήρησης ανελκυστήρα μπορώ να τους δω σίγουρα έτσι ?

Ξέρει κάποιος αν επιτρέπεται να δεις τα αποκόμματα αποδείξεων του διαχειριστή? Απο δική μου αμέλεια τα έχω πετάξει και είμαι αρκετά σίγουρη ότι μου έχουν κόψει κάποια διπλή φορά. Μπορώ να του τα ζητήσω? Επίσης είναι δυνατόν να έρχεται κάθ φορά το ίδιο ποσό ? Δεν είναι περίεργο? Φαντάζομαι τους λογαριασμούς ΔΕΗ, αυντήρησης ανελκυστήρα μπορώ να τους δω σίγουρα έτσι ?
Βεβαιως δικαιουσαι να δεις ο,τι θελεις. Ειδικα τις αποδειξεις πρεπει να τις αναρτα ο διαχειριστης στην εισοδο της πολυκατοικιας. Edited by ddr2

Καλησπέρα σας,

να ρωτήσω επειδή μένουμε σε τελευταίο όροφο σε πολυκατοικία και λόγω βροχής οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βγαζουν υγρασία-σημάδια.

Σε αυτην την περίπτωση την ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα ο ιδιοκτήτης ή εγώ που το νοικιάζω; ευχαριστώ

Καλησπέρα σας,

να ρωτήσω επειδή μένουμε σε τελευταίο όροφο σε πολυκατοικία και λόγω βροχής οι τοίχοι έχουν αρχίσει να βγαζουν υγρασία-σημάδια.

Σε αυτην την περίπτωση την ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα ο ιδιοκτήτης ή εγώ που το νοικιάζω; ευχαριστώ

Αν μπάζει από την ταράτσα, είναι κοινόχρηστο έξοδο. Εννοείται ότι το συγκεκριμένο βαρύνει τους ιδιοκτήτες.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας γιατι λίγο ο διοκτήτης δεν θελει να ασχοληθει και πολύ..και του το υπενθυμίζω συνεχώς.Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.

Καλησπέρα σας, αυτή η φορολογική έκπτωση μπορεί να ισχύσει σε περίπτωση κοινόχρηστων εργασιών σε πολυκατοικία ?

http://www.opengov.gr/minfin/?p=8986

Ευχαριστώ πολύ

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Διέρρηξαν χθες τις αποθήκες της πολυκατοικίας μου σπάζοντας τους αφαλους. Ποιος χρεώνεται την αντικατάσταση τους ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής;

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιστεύω ο ιδιοκτήτης καθώς η κλειδαριά θα μείνει στο σπίτι και για τη ζημιά δεν οφείλεται ο ενοικιαστής

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιστεύω ο ιδιοκτήτης καθώς η κλειδαριά θα μείνει στο σπίτι και για τη ζημιά δεν οφείλεται ο ενοικιαστής

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι "φυσιολογική φθορά χρήσης" η καταστροφή λόγω κλοπής....

Ο έχων την "επικαρπία" ευθύνεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι "φυσιολογική φθορά χρήσης" η καταστροφή λόγω κλοπής....

Ο έχων την "επικαρπία" ευθύνεται

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο ιδιοκτητης πληρωνει τη συγκεκριμενη δαπανη.