FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 αυτος θα πρεπει να τα καταβαλλει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Να που κι εγω την πατησα και ζηταω βοηθεια τι να κανω. Σε διαμ/μα που εμεναν καοπιοι καφροι αλλοδαποι και εξωθηκαν μετα, λογω μη καταβολης ενοικιου και κοινοχρηστων, ο κλοηρονομος του, αποθανουσης εν τω μεταξυ της ιδιοκτητριας, αρνειται να μου δωσει τα μη καταβληθεντα κιονοχρηστα, οπως κανανς μεχρι τωρα, ολοι οι αλλοι και σε παρομοιες περιπτωσεεις, ιδιοκτητες, και λεει οτι επρεπε να κανω διαφορα, πιο πριν. Εγω, κατ αρχας, δεν ηξερα οτι αυτος ειναι ο κληρονομος, και επαιρνα τηλ τον πατερα του, που ηταν και ο αδελφος της μακαριτισσας ιδιοκτητριας,ζητωντας του εδω και μηνες τα κοινοχρηστα, αλλα εις ματην. Τι διαολο μπορω να κανω τωρα; Κατ αρχας, πρεπει να πληρωσει τα κοινοχρηστα, χωρις τσιριμονιες, η ισχυει κατι αλλο; Για πες τε κατι, γιατι πολυ μου την εχει δωσει με το κνωδαλο αυτο, που αν και κληρονομος, το παιζει εισοδηματιας. Υποχρεούται να πληρώσει, μαθε μεσω δικηγορου αν εχει κανει κ αποδοχη κληρονομιας.Να δεις σε ποιον έχει περιελθει το διαμερισμα.Κ μετά βλαε δικηγορο να τον παρει τηλ Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Επιστρέφω δυναμικά με τα απίστευτα της πολυκατοικίας μου!! Μετά από ολιγοήμερες διακοπές επιστρέφω στο σπίτι... Ανεβαίνω στο πατάρι να βάλω στη θέση της τη βαλίτσα και βλέπω τον τοίχο γεμάτο υγρασία! Μου σηκώνονται οι τρίχες και αρχίζω να κατεβάζω τα πράγματα ένα ένα μούσκεμα από το πατάρι... :blink: Παίρνω ανάποδες και καλώ τη διαχειρήστρια.. Λέει θα το δούμε άμεσα δλδ άυριο το πρωί (φέξε μου και γλύστρισα). Έψαξα όμως και βρήκα την αιτία της διαρροής η οποία είναι ένας σωλήνας της αποχέτευσης (κοινόχρηστος) που έχει ραγίσει. Δέν με ενδιαφέρει τόσο ο χρόνος απόκρισης της όσο η ζημιά που έγινε σε όσα πράγματα είχα στο πατάρι:cry::cry:. Τι μπορώ να κάνω εγώ τώρα για τα πράγματα που καταστράφηκαν ή αλλοιώθηκαν από το νερό που πέρασε τον τοίχο??? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μα, το σταυρο σου μονο. Τι περιμενεις δηλαδη να γινει; Ποιος λες να ειναι ο υπευθυνος; Ο... κανενας. Αρα,γραψτα στο τεφτερι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Μα, το σταυρο σου μονο. Τι περιμενεις δηλαδη να γινει; Ποιος λες να ειναι ο υπευθυνος; Ο... κανενας. Αρα,γραψτα στο τεφτερι. Με τις υγείες μας δηλαδή... Αυτό έλειπε... Εγώ ήμουν απλά υπεύθυνος κάθε φορά που χαλούσε κάτι (καλοριφέρ, διαρροές δίπλα) αν δεις πιο πριν το θέμα θα καταλάβεις... Τώρα που γ.... το σύμπαν σε εμένα τίποτα.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγω θα φυγω απο αυτο το σπιτι.Δεν τους μπορω αλλο!!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Εγω θα φυγω απο αυτο το σπιτι.Δεν τους μπορω αλλο!!! Εγώ θα το νοικιάσω (μιας και είναι δικό μου) και θα πάω αλλού να δίνω το ενοίκιο για να μένω κάπου που δεν θα με πρήζουν κάθε φορά με κάτι που χαλάει.. ΕΛΕΟΣ!@!!!! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 μια ερωτηση: σε μια πολυκατοικια ενας εκ των ενοικιαστων....μυριζει. δεν φροντιζει ουτε την ατομικη του υγιεινη,ουτε του σπιτιου του. απο το υγειονομικο δηλωσαν πως δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι υπολοιποι ενοικοι απλα του αφηνουν χαρτακια να πλυθει ,αλλα τπτ δεν αλλαζει. τι μπορει να γινει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Απολύμανση. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 πως θα μπεις με το ετσι θελω μεσα σε ξενο σπιτι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 μια ερωτηση: σε μια πολυκατοικια ενας εκ των ενοικιαστων....μυριζει. δεν φροντιζει ουτε την ατομικη του υγιεινη,ουτε του σπιτιου του. απο το υγειονομικο δηλωσαν πως δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι υπολοιποι ενοικοι απλα του αφηνουν χαρτακια να πλυθει ,αλλα τπτ δεν αλλαζει. τι μπορει να γινει? Ολο σε προβληματικες πολυκατοικιες μπλεκεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 μια ερωτηση: σε μια πολυκατοικια ενας εκ των ενοικιαστων....μυριζει. δεν φροντιζει ουτε την ατομικη του υγιεινη,ουτε του σπιτιου του. απο το υγειονομικο δηλωσαν πως δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι υπολοιποι ενοικοι απλα του αφηνουν χαρτακια να πλυθει ,αλλα τπτ δεν αλλαζει. τι μπορει να γινει? Γιατι δε ρωτατε ενα δικηγορο βρε ανθρωπε του Θεου;Δεν μπορει ενας κατουρημενος,γιατι το ξερω το προβλημα, να σας κανει ετσι. Οσον αφορα στο υγειονομικο, αμα τους παρει τηλ ο δικηγορος, θα σου πω εγω πως ερχονται. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 οχι οχι. απλα σε 2 συγκεκριμενες υπαρχει προβλημα.ολες οι αλλες ειναι οκhttp://s4.rimg.info/7172d57551a4bfe0a72e31f485cf38b1.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaraspanos Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα: Σε διώροφη οικοδομή χωρίς καταστατικό και σε εξαδιαιρέτου οικόπεδο υπάρχουν 3 ιδιοκτησίες. Εγώ έχω τον υπόγειο χώρο (60/1000), τον 1ο όροφο (100/1000), τον αέρα του 2ου (100/1000), τον αέρα του 3ου (100/1000) σύνολο 360/1000. Ο ιδιοκτήτης του υπερυψωμένου ισογείου έχει 100/1000 και μια μικρή μονοκατοικία στο πίσω μέρος του οικοπέδου έχει το υπόλοιπο 40/1000. Μετά από πολλες συζητήσεις και κατά καιρούς παράπονα για την κατάσταση της αποθήκης και του κήπου, συμφωνήσαμε προφορικά κάποια στιγμή να φτιαχτούν οι εξωτερικοι χώροι (μάντρες δεξιά-αριστερά-μπροστά, κάγκελα, είσοδος,διάδρομος,αποθήκη και κήπος). Έφτασε κάποια μέρα αυτή η στιγμή της ανακαίνισης και μετα από προφορική ενημέρωση (Κυριακή) για την έναρξη των εργασιών (Δευτέρα) και την επιβεβαίωση των όσων είχαμε πει για το τι θα φτιαχτεί ξεκίνησαν οι εργασίες. Στην πορεία σπάζοντας και σκάβοντας βγήκαν διάφορα ανυπολόγιστα αρχικά έξοδα (σπασμένες υδρορροές, οξειδωμένες σωλήνες υδρευσης, βουλωμένες από ρίζες αποχετεύσεις κτλ) τα οποία ΠΡΟΦΑΑΝΩΣ επισκευάστηκαν - αντικαταστάθηκαν.Σημειώνω εδώ οτι όλα τα ποσά τα πληρώνω εγώ με σκοπό στο τέλος να γίνει λογαριασμός και να συνεισφέρουν όλοι στα κοινόχρηστα. Κάποια στιγμή μου ήρθε η ιδέα της θυροτηλεόρασης και ενημέρωσα τους ιδιοκτήτες για το πρόσθετο έξοδο. Ο 1 συμφώνησε ο άλλος όχι. Συμφωνήσαμε λοιπόν να βάλουμε οι 2 θυροτηλεοράσεις με 3 κουμπιά στην είσοδο αλλά ο 3ος θα είχε μόνο φωνή και το έξοδο της αλλαγής στο διαμερισμά του το πληρώνω εγώ. Ο ιδιοκτήτης όμως αυτός σε 2η κουβέντα που κάναμε άρχισε να μου λέει τι είναι όλαυτά που κάνουμε και δεν είχαμε πει αυτά και δεν ξέρω αν με συμφέρει και δεν τα πληρώνω εγώ αυτα....δε με ρώτησε κανείς γιαυτό....δεν πήρα προσφορά για κείνο κτλ. Σημειώνω ξανά εδώ οτι όλες οι οικοδομικές εργασίες έγιναν από τον 3ο ιδιοκτήτη (εργολάβος-αρχιτέκτονας) σε τιμές εξευτελιστικές. Υπάρχουν ακόμα πολλές εργασίες για να ολοκληρώσουμε και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1. ο ιδιοκτήτης που δεν συμφωνεί υποχρεώνεται από κάποιον νόμο να πληρώσει τις κοινόχρηστες δαπάνες που του αντιστοιχούν βάσει χιλιοστών? μπορεί να πει δεν πληρώνω τπτ και να επωφεληθεί εις βάρος μας? 2. το δικαίωμα χρήσης της ταράτσας μου ανήκει αποκλειστικά αφού έχω το υψούν των 2 παραπάνω ορόφων? 3. Μπορούμε να κάνουμε ΓΣ και να αποφασίσουμε για τα παραπάνω έξοδα με πλειοψηφία? 4. μπορούμε να φτιάξουμε καταστατικό και τι χρειάζεται? 5. για να χτίσω 1 όροφο χρειάζεται υπογραφή του συνιδιοκτήτη? 6. εφ'όσον βάσει των χιλιοστών κάθε ιδιοκτησίας πληρώνονται οι κοινόχρηστες δαπάνες, οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν στους ιδιοκτήτες σε ποσοστό αντίστοιχο των χιλιοστών τους? 7. αν τελικά τα πληρώσουμε όλα οι 2 ιδιοκτήτες τι πλεονέκτημα (αν) έχουμε έναντι του 3ου λόγω της κατασκευής τους μόνο με δικά μας χρήματα? Μάλλον κούρασα αλλά έιναι σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την εμπειρία σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 1.εφοσον συμφωνει το 51% των ιδιοκτητων τουλαχιστον 2.οχι.η ταρατσα ειναι κοινοχρηστος χωρος 3.ναι 4.ναι.το 51% (ισως και παραπανω δεν θυμαμαι,αλλα με ποσοστο2/3,το εχετε),συμβολαιογραφος,δικηγορος,λεφτα αν κανεις το 4,σου λυνει ολες τις αποριες και σου δινει δικαιωματα ως προς τα αλλα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ειναι απλο οποτε υπαρχουν κοινοχρηστες δαπανες κ δεν εξοφλουνται. αν θελετε μπορειτε να το φτασετε μεχρι πληστηριασμο για το χρεος του... δηλ. το διαμερισμα θα βγει σε πληστηριασμο ~οσο η αντικειμενικη αξια του σπιτιου για να πληρωθει ακομη κ ενα μικροποσο κ τα υπολοιπα τα παιρνει ο ιδιοκτητης... για την βρωμα σε διαμερισμα...μιας κ ασυλο δεν μπορεις να κανεις κ πολλα.εχω δει σε πολ/κια να του εχουν καρφωσει ενα πανι κατα μηκος στην πανω μερια της κασας της πορτας...:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 1. ο ιδιοκτήτης που δεν συμφωνεί υποχρεώνεται από κάποιον νόμο να πληρώσει τις κοινόχρηστες δαπάνες που του αντιστοιχούν βάσει χιλιοστών? μπορεί να πει δεν πληρώνω τπτ και να επωφεληθεί εις βάρος μας? 2. το δικαίωμα χρήσης της ταράτσας μου ανήκει αποκλειστικά αφού έχω το υψούν των 2 παραπάνω ορόφων? 3. Μπορούμε να κάνουμε ΓΣ και να αποφασίσουμε για τα παραπάνω έξοδα με πλειοψηφία? 4. μπορούμε να φτιάξουμε καταστατικό και τι χρειάζεται? 5. για να χτίσω 1 όροφο χρειάζεται υπογραφή του συνιδιοκτήτη? 6. εφ'όσον βάσει των χιλιοστών κάθε ιδιοκτησίας πληρώνονται οι κοινόχρηστες δαπάνες, οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν στους ιδιοκτήτες σε ποσοστό αντίστοιχο των χιλιοστών τους? 7. αν τελικά τα πληρώσουμε όλα οι 2 ιδιοκτήτες τι πλεονέκτημα (αν) έχουμε έναντι του 3ου λόγω της κατασκευής τους μόνο με δικά μας χρήματα? Μάλλον κούρασα αλλά έιναι σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα την εμπειρία σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1.Η πληρωμή των κοινοχρήστων δαπανών είναι υποχρεωτική, μόνον όσον αφορά αναγκαίες δαπάνες επισκευής ή συντήρησης... 2.Η εκάστοτε δημιουργούμενη ταράτσα μετά από ανοικοδόμηση τμηματικών ορόφων, αποτελεί κοινόχρηστο χώρο, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί αλλιώς και εγγράφως σε συμβολαιογραφικό κανονισμό πολυκατοικίας.. 3. Οι αναγκαίες δαπάνες επισκευής και συντήρησης, μπορούν να διεκδικηθούν ακόμη και από έναν ο οποίος τις κατέβαλε, αρκεί να αποδείξει την αναγκαιότητα. Δεν είναι υποχρεωτική η σύγκληση Γ.Σ. 4.Ναι, συμβολαιογραφικώς με ομοφωνία και μεταγραφή του στο υποθηκοφυλακείο (ή κτηματολόγιο ανάλογα). 5. Όχι.. 6. Οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν με βάση τα ποσοστά συνιδιοκτησίας εκάστου διαμερίσματος (ανεξάρτητης οριζόντιας ιδιοκτησίας) στο οικόπεδο και όχι με βάση τα ποσοστά συμμετοχής στις δαπάνες.Αυτού του είδους η συγκυριότητα, είναι όμως άνευ ουσίας, καθ΄όσον λύεται μόνον με ολοσχερή καταστροφή του ακινήτου ή των 3/4 αυτού.Στην πράξη άπαντες έχουν δικαίωμα χρήσης των κοινοχρήστων μερών, δίχως να έχει ιδιαίτερη σημασία το ποσοστό ενός εκάστου. Μοναδική προϋπόθεση, είναι να μην παρεμποδίζεται η χρήση των άλλων συνιδιοκτητών. 7. Απολύτως κανένα πλην της δικαστικής διεκδίκησης των ποσοστών συμμετοχής εκάστου υπό τους παραπάνω όρους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 μια ερωτηση: σε μια πολυκατοικια ενας εκ των ενοικιαστων....μυριζει. δεν φροντιζει ουτε την ατομικη του υγιεινη,ουτε του σπιτιου του. απο το υγειονομικο δηλωσαν πως δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι υπολοιποι ενοικοι απλα του αφηνουν χαρτακια να πλυθει ,αλλα τπτ δεν αλλαζει. τι μπορει να γινει? Να κάνετε έγγραφη καταγγελία, δίνοντας έμφαση στο θέμα υγιεινής και ασφάλειας και απαιτώντας να σας απαντήσουν εγγράφως με παραβολή συγκεκριμένων νόμων και άρθρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Να κάνετε έγγραφη καταγγελία, δίνοντας έμφαση στο θέμα υγιεινής και ασφάλειας και απαιτώντας να σας απαντήσουν εγγράφως με παραβολή συγκεκριμένων νόμων και άρθρων.. απο οσο μου ειπε ενας αλλος ενοικος,του ψεκασαν την πορτα με καποιο απορρυπαντικο το οποιο στην αρχη ηταν σαν σκονη και μετα ρευστοποιηθηκε..δεν καταλαβα τι σοι απορρυπαντικο ειναι,αλλα τον...απολυμαναν!!! στην πολυκατοικια που στεγαζεται το ιατρειο τωρα,προτεινα οταν με το καλο μπει η ανοιξη να βαψουμε εσωτερικα την οικοδομη. συμφωνοι ειναι τουλαχιστον το 51% αλλα διαφωνει ενας κυριος ο οποιος χαρακτηριστικα ειπε "εγω ειμαι 65 χρονων...τι να δωσω λεφτα για να το βαψω αφου σε λιγα χρονια θα πεθανω..." καταστατικο η οικοδομη δεν εχει,οι αλλοι δεν θελουν να κινηθουν νομικα αλλα ουτε και να πληρωσουν το μεριδιο του.. ο ιδιος μαλιστα με επιασε μια μερα και μου ειπε "αν θελεις εσυ που εχεις το μαγαζι να βαψεις ολη την οικοδομη,βαψτην αλλα να την κανεις μπεζ." :lol::lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 απο οσο μου ειπε ενας αλλος ενοικος,του ψεκασαν την πορτα με καποιο απορρυπαντικο το οποιο στην αρχη ηταν σαν σκονη και μετα ρευστοποιηθηκε..δεν καταλαβα τι σοι απορρυπαντικο ειναι,αλλα τον...απολυμαναν!!! στην πολυκατοικια που στεγαζεται το ιατρειο τωρα,προτεινα οταν με το καλο μπει η ανοιξη να βαψουμε εσωτερικα την οικοδομη. συμφωνοι ειναι τουλαχιστον το 51% αλλα διαφωνει ενας κυριος ο οποιος χαρακτηριστικα ειπε "εγω ειμαι 65 χρονων...τι να δωσω λεφτα για να το βαψω αφου σε λιγα χρονια θα πεθανω..." καταστατικο η οικοδομη δεν εχει,οι αλλοι δεν θελουν να κινηθουν νομικα αλλα ουτε και να πληρωσουν το μεριδιο του.. ο ιδιος μαλιστα με επιασε μια μερα και μου ειπε "αν θελεις εσυ που εχεις το μαγαζι να βαψεις ολη την οικοδομη,βαψτην αλλα να την κανεις μπεζ." :lol::lol: τι σε νοιάζει βρε παππού αφού σε λίγα χρόνια θα πεθάνεις!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Big respect to the old man!:respect: Έγραψε!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Πείτε του ότι το προσδοκιμο ζωής για τους σημερινούς 65ρηδες είναι τα 80-85 οπότε δυστυχώς:p για εσάς έχει άλλα 15-20 χρόνια. Το άλλο βέβαια είναι να του πείτε, "αφού θα πεθάνεις που θα πεθάνεις, δε μας γράφεις το διαμέρισμα" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 στην πολυκατοικια που στεγαζεται το ιατρειο τωρα,προτεινα οταν με το καλο μπει η ανοιξη να βαψουμε εσωτερικα την οικοδομη. συμφωνοι ειναι τουλαχιστον το 51% αλλα διαφωνει ενας κυριος ο οποιος χαρακτηριστικα ειπε "εγω ειμαι 65 χρονων...τι να δωσω λεφτα για να το βαψω αφου σε λιγα χρονια θα πεθανω..." καταστατικο η οικοδομη δεν εχει,οι αλλοι δεν θελουν να κινηθουν νομικα αλλα ουτε και να πληρωσουν το μεριδιο του.. ο ιδιος μαλιστα με επιασε μια μερα και μου ειπε "αν θελεις εσυ που εχεις το μαγαζι να βαψεις ολη την οικοδομη,βαψτην αλλα να την κανεις μπεζ." :lol::lol: Πείτε του ότι το προσδοκιμο ζωής για τους σημερινούς 65ρηδες είναι τα 80-85 οπότε δυστυχώς για εσάς έχει άλλα 15-20 χρόνια. ή πες του πως το επόμενο βάψιμο θα γίνει σε 10 χρόνια και όσο θα ζει θα πληρώνει το μερίδιό του, σε μηνιαίες δώσεις :cool: Κάτι μου λέει πως είναι ο ίδιος που λάδωνε την πόρτα ;):D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 μαντης εισαι??? ο ιδιος μαλιστα που μια αλλη μερα μου χτυπησε την πορτα,ανοιξα και ενω ειδε πως ειχα ασθενη,μπηκε ισια μεσα ,μου λεει " να πεις την καθαριστρια να ερχεται μια φορα την εβδομαδα,γιατι τοσο μας χρειαζεται" του λεω" καλησπερα αλλα δεν ειμαι εγω η διαχειριστρια.συνενοηθητε μαζι της αλλα ειτε μια φορα ερχεται ειτε δυο,τα ιδια λεφτα ειναι να το ξερετε" και μου απαντα "ε τοτε καλα ειναι δυο...":lol: πολυ απλα δεν βγαζουμε ακρη:!: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unpaid_Poster Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Μια χαρά τα λέει ο Κύριος.Απλώς εσείς οι νεολαίοι δεν μπορείτε να καταλάβατε τη σοφία ενός 65χρονου. Παράθεση 011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001 00110000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts